Inace, Bonuciev gol je pripisan Vucinicu.
Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ElRe
#3226 Re: Juventus FC
Inace, Bonuciev gol je pripisan Vucinicu.
- Spear
#3227 Re: Juventus FC
Baš fina situacija sad, milan u kupu odrađen, milan kikso ligu, pobjeda nad napolijem, fino se posložile.
ja vjerujem da će milan malo past u formi, ispat će iz lige prvaka vjerovatno, iz kupa ispali, panika ovo ono a juve se diže.
delpi legenda... onih 7-8 minuta je baš vatreno odigrao. razumijem da nije za čitave tekme, ali zašto ga ne ubacuje u 60toj minuti da odradi pola sata ko coek a ne rotacije onih ostalih kloceva... najboljeg čovjeka najmanje ubacuje : |
meni je Del Piero najdraži igrač ikada, ali nastranu to, realno kakav im je napad trenutno sigurno zaslužuje da više igra, a kad god uđe odigra bogovski.
ja vjerujem da će milan malo past u formi, ispat će iz lige prvaka vjerovatno, iz kupa ispali, panika ovo ono a juve se diže.
delpi legenda... onih 7-8 minuta je baš vatreno odigrao. razumijem da nije za čitave tekme, ali zašto ga ne ubacuje u 60toj minuti da odradi pola sata ko coek a ne rotacije onih ostalih kloceva... najboljeg čovjeka najmanje ubacuje : |
meni je Del Piero najdraži igrač ikada, ali nastranu to, realno kakav im je napad trenutno sigurno zaslužuje da više igra, a kad god uđe odigra bogovski.
- Comrad
#3228 Re: Juventus FC
Nadam se da ce se uprava i Konte opametiti i ostaviti Delpu u ekipi. Pa taj covjek je Juve i mora zavrsiti karijeru ovom klubu. Plus sto pruza ok partije za ovu minutazu i svoje godine, pa jbt gledam njega i Inzagija onu tekmu u kupu, ko da je Alex 10 godina mladji
Pipo se ko kornjača vucara po terenu, pada, jedva hoda...a Delpa ko da mu je 20 godina.
Ostavit ga jos barem jednu sezonu i onda neka ide u zasluzenu penziju.
Ostavit ga jos barem jednu sezonu i onda neka ide u zasluzenu penziju.
- Kreativni_zidar
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#3230 Re: Juventus FC
Ja se nadam da ce se u buducnosti baviti trenerskim poslom
ili na neki drugi nacin ostati u crno-bijelim bojama
kao sto to radi Nedved 
- 2407
#3231 Re: Juventus FC
Igraci su se izgleda malo opustili i zajebavali pa im je Conte jucer na treningu ocitao jednu bukvicu od 12 minuta
Senza di te non andremo lontano...
Forza Conte!!! Forza Juve!!!
Senza di te non andremo lontano...
Forza Conte!!! Forza Juve!!!
-
juventus
#3232 Re: Juventus FC
Peticija za ostanak Del Piera
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /5621.html
KAKO SE UPISATI:
1.) Na mail adresu [email protected] pošaljite mail, u naslov morate staviti ("CHIEDIAMO AL PRESIDENTE ANDREA AGNELLI DI REGALARCI UN'ALTRA STAGIONE DELL'IMMENSO ALEX DEL PIERO: UN GRANDE PRESIDENTE, UN GRANDE GIOCATORE PER UNA GRANDE JUVE") a zatim svoje ime i prezime, možete staviti i mjesto podrijetla.
ili
2.) Jednostavno možete se pridružiti osnovanoj stranici na facebooku:
"PRESIDENTE RI-REGALACI ALEX DEL PIERO" ( )
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /5621.html
KAKO SE UPISATI:
1.) Na mail adresu [email protected] pošaljite mail, u naslov morate staviti ("CHIEDIAMO AL PRESIDENTE ANDREA AGNELLI DI REGALARCI UN'ALTRA STAGIONE DELL'IMMENSO ALEX DEL PIERO: UN GRANDE PRESIDENTE, UN GRANDE GIOCATORE PER UNA GRANDE JUVE") a zatim svoje ime i prezime, možete staviti i mjesto podrijetla.
ili
2.) Jednostavno možete se pridružiti osnovanoj stranici na facebooku:
"PRESIDENTE RI-REGALACI ALEX DEL PIERO" ( )
- ultima_palabra
#3233 Re: Juventus FC
Stvarno bi sramota bila da mu ne produže, od Nove godine koju god je utakmicu igrao, razvalio je čovjek. Mislim da nema ljubitelja fudbala koji ne cijeni Alexa 
-
sumirprimus
#3234 Re: Juventus FC
plus sto nije htio otic,kad su ispali...kako ono ne ostavlja se dama na cjedilu tako nekakoultima_palabra wrote:Stvarno bi sramota bila da mu ne produže, od Nove godine koju god je utakmicu igrao, razvalio je čovjek. Mislim da nema ljubitelja fudbala koji ne cijeni Alexa
- ultima_palabra
#3235 Re: Juventus FC
Ma vidi, sve to stoji... ali ja lično ne volim život na starim zaslugama. Ako si dovoljno dobar, dobar si i sa 17 i sa 27 i sa 37... a DP još uvijek jeste.sumirprimus wrote:plus sto nije htio otic,kad su ispali...kako ono ne ostavlja se dama na cjedilu tako nekakoultima_palabra wrote:Stvarno bi sramota bila da mu ne produže, od Nove godine koju god je utakmicu igrao, razvalio je čovjek. Mislim da nema ljubitelja fudbala koji ne cijeni Alexa![]()
![]()
-
sumirprimus
#3236 Re: Juventus FC
stoji i to,ali misiim daj on legenda kluba, i da ima pravo sam da odluci,a ne da ga neko odbaci,bez obzira na formu...
a forma i kako igra mu je samo dodatni plus...
jebga legenda kluba,ako hcoe da igra jos godinu dvije ionako ne igra 90 minuta i svaku utakmicu...
nemaju oni takvih 20 pa da klub trpi...
ko toti u romi,maldini u milanu,eto redaj gigs mufc...nije ni jedan od njih bio zabusant nit je skupljo radni staz na starim lovorikama...
a forma i kako igra mu je samo dodatni plus...
jebga legenda kluba,ako hcoe da igra jos godinu dvije ionako ne igra 90 minuta i svaku utakmicu...
nemaju oni takvih 20 pa da klub trpi...
ko toti u romi,maldini u milanu,eto redaj gigs mufc...nije ni jedan od njih bio zabusant nit je skupljo radni staz na starim lovorikama...
-
frngla
#3237 Re: Juventus FC
Za jednog Boriella je profesor doktor fudbala
-
oridjidji
#3238 Re: Juventus FC
Svakako! Da je valjo ostao bi u Milanu prvo, pa potom u Romi, pa sad i u Juventusu.frngla wrote:Za jednog Boriella je profesor doktor fudbala
-
juventus
#3239 Re: Juventus FC
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu."sumirprimus wrote:plus sto nije htio otic,kad su ispali...kako ono ne ostavlja se dama na cjedilu tako nekakoultima_palabra wrote:Stvarno bi sramota bila da mu ne produže, od Nove godine koju god je utakmicu igrao, razvalio je čovjek. Mislim da nema ljubitelja fudbala koji ne cijeni Alexa![]()
![]()
- wickerman
#3240 Re: Juventus FC
Ne znam da li je iko postavio clip na ovoj temi,ali morao sam
-
juventus
#3241 Re: Juventus FC
Za sutra u 9h najavljena press konferencija na kojoj će biti prisutni predsjednik Andrea Agnelli i John Elkan. Novinari su iskopali da bi sutra trebao biti predstavljen veliki sponzor koji će uložiti velika sredstva u Juventus u naredne tri godine.
Predpostavlja se da se radi o FIAT-u, starom Juventusovom partneru.

- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#3242 Re: Juventus FC
Ma jok ba...slabo si informisanjuventus wrote:Za sutra u 9h najavljena press konferencija na kojoj će biti prisutni predsjednik Andrea Agnelli i John Elkan. Novinari su iskopali da bi sutra trebao biti predstavljen veliki sponzor koji će uložiti velika sredstva u Juventus u naredne tri godine.
-
juventus
#3243 Re: Juventus FC
To je to:
Andrea Agnelli je na pres-konferenciji saopštio da je Juventus potpisao trogodišnji ugovor sa FIAT-om.
Od iduće sezone će logo Jeepa stajati na domaćim i gostujućim dresovima Juventusa uključujući i Primaveru.
Jeep je dio FIAT-ove grupacije koja je dio Juventusa od 1923. godine. Tada je tadašnji potpredsjednik FIAT-a, Edoardo Agnelli, postao predsjednik Juventusa. Klub je tada izgradio novi stadion u Corso Marsiglia (tada unikatan u Italiji kao današnji Stadion Juventusa), a historija se ponavlja gotovo 90 godina poslije sa Andreom Agnelliem na čelu kluba.
FIAT je dakle 'obnovio' veze sa Juventusom i ovaj ugovor predstavlja novi početak jedne čvrste veze, tvrdi službeni sajt Juventusa.
Andrea Agnelli je na pres-konferenciji saopštio da je Juventus potpisao trogodišnji ugovor sa FIAT-om.
Od iduće sezone će logo Jeepa stajati na domaćim i gostujućim dresovima Juventusa uključujući i Primaveru.
Jeep je dio FIAT-ove grupacije koja je dio Juventusa od 1923. godine. Tada je tadašnji potpredsjednik FIAT-a, Edoardo Agnelli, postao predsjednik Juventusa. Klub je tada izgradio novi stadion u Corso Marsiglia (tada unikatan u Italiji kao današnji Stadion Juventusa), a historija se ponavlja gotovo 90 godina poslije sa Andreom Agnelliem na čelu kluba.
FIAT je dakle 'obnovio' veze sa Juventusom i ovaj ugovor predstavlja novi početak jedne čvrste veze, tvrdi službeni sajt Juventusa.
- 2407
#3245 Re: Juventus FC
35 miliona € za tri sezone.
PS
Hajd nek sad i oni malo vozaju dobra auta
PS
Hajd nek sad i oni malo vozaju dobra auta
- East_side
#3246 Re: Juventus FC
Usra Juve sezonu silnim X-evima protiv (ispod)prosječnih ekipa... šteta.
- Zatamnjena stakla
#3247 Re: Juventus FC
Alex je majka 
-
juventus
#3249 Re: Juventus FC
Slažem se u potpunosti. Al to je rezultat one politike, bolje kupiti 3 napadača od po 12 miliona, nego jednog od 40.East_side wrote:Usra Juve sezonu silnim X-evima protiv (ispod)prosječnih ekipa... šteta.
Ne može me niko ubijediti da se ne bi prošetali do titule da smo imali samo 1 klasnog napadača umjesto Matrija, Quagliarelle i Vučinića.
Ne mislim ni da su oni loši, ali nama je u tim utakmicama trebao napadač koji sam može sam riješiti utakmicu, a ne samo dobar napadač.
- Comrad
#3250 Re: Juventus
Taman sad malo da se odrijesi kesa na neko zvucnije pojacanje u napadu.
Juve je uvijek imao top napadace.
Juve je uvijek imao top napadace.