GandalfSivi wrote:Ono kad ti je dosadno, a k’o pojeo bi nesta, ali nisi siguran sta...
..dosadno..
..dobre kombinacije.
.. osim salame-ne mogu sa paradajzom, nekakv metalni okus imam...
Moderator: anex
GandalfSivi wrote:Ono kad ti je dosadno, a k’o pojeo bi nesta, ali nisi siguran sta...
oću i ja biti princezainsomnia78 wrote:moonca wrote:Hm.nisam to primjetila.![]()
Princeza, je tvoja kcerkica ili ?
neš vjerovati ali..ova zagorka ne voli zeljewewa wrote:zlo, samo da ti velim da smo juce rucali krpice sa zeljem
jesam rekla da mi je svekar slavonac, porijeklom zagorac?
zato si ti i dosla u rastika-landzlo zlo wrote:neš vjerovati ali..ova zagorka ne voli zeljewewa wrote:zlo, samo da ti velim da smo juce rucali krpice sa zeljem
jesam rekla da mi je svekar slavonac, porijeklom zagorac?![]()
dawewa wrote:zato si ti i dosla u rastika-landzlo zlo wrote:neš vjerovati ali..ova zagorka ne voli zeljewewa wrote:zlo, samo da ti velim da smo juce rucali krpice sa zeljem
jesam rekla da mi je svekar slavonac, porijeklom zagorac?![]()

Pa ženoDori wrote:Gandalf, hajde na mezu..
Fudi u odsustvu meso....da me ne kritikuje u sebi ako cita![]()
A desert je meni. Ne dam nikome!![]()
Svega, svaka cast... Ne znam odakle bi insan krenuo...Dori wrote:Gandalf, hajde na mezu..
Dori wrote:Gandalf, hajde na mezu..
Ma i banovanog ga čujem “gdjeee sudzuk?”zlo zlo wrote:fudi prst u oko.. dobio je ban, nek ide na dijetu![]()
Meso meni
da nisi sad ti trudanGandalfSivi wrote:Ono kad ti je dosadno, a k’o pojeo bi nesta, ali nisi siguran sta...
Dori wrote:Gandalf, hajde na mezu..
...
...
...
nek dođe i banovat će ga opetDori wrote:Ma i banovanog ga čujem “gdjeee sudzuk?”zlo zlo wrote:fudi prst u oko.. dobio je ban, nek ide na dijetu![]()
Meso meni
Doce nama Fudo opet, nadam se

Odlicno izgledaju...samsonsam wrote:taman kod turcina svjeze pilece fasirano kupio, pa da se isproba kao hamburger...nema primjedbi![]()
sos od avokada,;ljute papricice,paradajza,crvene paprike,limuna i mljevenih sjemenkimoonca wrote:
Odlicno izgledaju...![]()
![]()
.sta je ispod salate?
samsonsam wrote:sos od avokada,;ljute papricice,paradajza,crvene paprike,limuna i mljevenih sjemenkimoonca wrote:
![]()
.sta je ispod salate?
bez luka nista...fali odmah ukusmoonca wrote:samsonsam wrote:sos od avokada,;ljute papricice,paradajza,crvene paprike,limuna i mljevenih sjemenkimoonca wrote:
![]()
.sta je ispod salate?
A, ukusno .![]()
.... ja sam pravila burek sa pilecim... dosta dobar- treba dovoljno luka dodati ... a ja nisam sa lukom![]()
tako sam odustala

insomnia78 wrote:Evo ga Moonco
Na ćumuru a ne ko onaj Fudo na plinu
Ne.moonca wrote:
Za svaki dan, plin je ok ..