NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Steph
#32226 Re: NBA - National Basketball Association
ispiši se iz košarke Osmane 
- spree
#32227 Re: NBA - National Basketball Association
Previse izgubljenih bostona. Kao da su malo zbunjeni, a cavsi motivisani. Osman dobar, jbg desi se. Neki dan je kd fulio.
- insaneinthebrain
#32228 Re: NBA - National Basketball Association
ubi ih cleveland 
-
MensurM
#32229 Re: NBA - National Basketball Association
LeBron > Istok
-
nema me tamo
#32230 Re: NBA - National Basketball Association
Pa ja ovo dobiješ kad zamjeniš par igraca koji ne igraju odbranu.
Ovo je sad jedna respektabilna ekipa.
Ovo je sad jedna respektabilna ekipa.
- spree
#32231 Re: NBA - National Basketball Association
Pa dobro ne treba suditi po jednoj utakmici. Boston je puno bolji od ovoga sto prikazuje u ovoj tekmi. Scouting report je bio nikakav jer ovi nikada nisu igrali zajedno, pa su sigurno malo zbunjeni. Mada fakat izgleda da su svi oni the same page. Daj sve u ruke jamesu i igraj svoju ulogu. Posra se istini na dres
.
-
nema me tamo
#32232 Re: NBA - National Basketball Association
spree wrote:Pa dobro ne treba suditi po jednoj utakmici. Boston je puno bolji od ovoga sto prikazuje u ovoj tekmi. Scouting report je bio nikakav jer ovi nikada nisu igrali zajedno, pa su sigurno malo zbunjeni. Mada fakat izgleda da su svi oni the same page. Daj sve u ruke jamesu i igraj svoju ulogu. Posra se istini na dres.
Igraju kao na basketu gdje ih lopta vodi nema tu akcija nekih mozda 5, 6 rekao bi što su ganjali ovo ostalo sve na divljaka i na pravu pass igru..
Naravno da treba suditi po jednoj utakmici pogotovo što mi koji pratimo znali smo šta mozemo ocekivati
- spree
#32233 Re: NBA - National Basketball Association
Ma pretezno to bude ovako nekako kada dodje novi igrac. Otvori se sve. Ono kad staviš lina u igru, jer nemas koga i on poludi, a do tada momak nije mogao prenijeti loptu na protivnicku polovicu. Bez obzira na sve izgledaju cavsi zdravije, cak su i jr. i thompson nesto odigrali. Svakako ce im ovo podici samopouzdanje. A imaju i vise atleticizma i bolji sut, tj. igraca koji ga sebi mogu kreirati.nema me tamo wrote:spree wrote:Pa dobro ne treba suditi po jednoj utakmici. Boston je puno bolji od ovoga sto prikazuje u ovoj tekmi. Scouting report je bio nikakav jer ovi nikada nisu igrali zajedno, pa su sigurno malo zbunjeni. Mada fakat izgleda da su svi oni the same page. Daj sve u ruke jamesu i igraj svoju ulogu. Posra se istini na dres.
Igraju kao na basketu gdje ih lopta vodi nema tu akcija nekih mozda 5, 6 rekao bi što su ganjali ovo ostalo sve na divljaka i na pravu pass igru..
Naravno da treba suditi po jednoj utakmici pogotovo što mi koji pratimo znali smo šta mozemo ocekivati
Ne kladim se redovno, ali da jesam danas ovu tekmu bi izbjegao. Svaka čast za uzimanje love na ovome
-
nema me tamo
#32234 Re: NBA - National Basketball Association
Auuu brate moj dragi koliko griješiš pa bolan znaš li ko je došao Cavsima?
Trunku se oni nisu unazadili s ovim trejdom trunku s tim da su se pojacali u odbrani.
Ma ne znam sve me vuklo veceras na Cavse prvo sto su ovi iz 2008 dosli na svecanost drugo što se podsmjehivao Kyrie dan prije za probleme Cavsa..
Trece Lebron nalozen drama..
Lebron je tata istoka
Trunku se oni nisu unazadili s ovim trejdom trunku s tim da su se pojacali u odbrani.
Ma ne znam sve me vuklo veceras na Cavse prvo sto su ovi iz 2008 dosli na svecanost drugo što se podsmjehivao Kyrie dan prije za probleme Cavsa..
Lebron je tata istoka
- bingov buraz
#32235 Re: NBA - National Basketball Association
Ovo je medeni mjesec trenutno za Cavse,vidjecemo kad stignu prvi racuni pravu snagu te ekipe 
- spree
#32236 Re: NBA - National Basketball Association
Ako je meni upuceno, onda me nisi skontao. Govorio sam samo o ovoj tekmi. Jos puno ce tu trebati uigravanja, ali svakako su se pojacali pravo. Posebno u odbrani. Mladi, atleticni i jos pri tome ne prigovaraju i ne glume zvijezde. I u napadu su jaci sigurno, jer Hood i Clarkson znaju sami kreirati sebi sut, a Hood i Hill imaju pravo dobar sut.nema me tamo wrote:Auuu brate moj dragi koliko griješiš pa bolan znaš li ko je došao Cavsima?
Lebron je tata istoka
-
nema me tamo
#32237 Re: NBA - National Basketball Association
To je to zato mi je cudno kad upoređuješ ove igrace s Linom i da niko ništa ne ocekuje od njih..A mozda sam te pogresno skontao i mislio si na nesto drugo?spree wrote:Ako je meni upuceno, onda me nisi skontao. Govorio sam samo o ovoj tekmi. Jos puno ce tu trebati uigravanja, ali svakako su se pojacali pravo. Posebno u odbrani. Mladi, atleticni i jos pri tome ne prigovaraju i ne glume zvijezde. I u napadu su jaci sigurno, jer Hood i Clarkson znaju sami kreirati sebi sut, a Hood i Hill imaju pravo dobar sut.nema me tamo wrote:Auuu brate moj dragi koliko griješiš pa bolan znaš li ko je došao Cavsima?
Lebron je tata istoka
Larry Nance isto više nego solidan..Vidjecemo kako ce ovo izgledati u narednim.
-
Itsoktobealone
#32238 Re: NBA - National Basketball Association
Dokle će mu se više štimati ove ekipe da bi pušio u finalu svake godine

-
kakavdanakneiskustvu
-
Itsoktobealone
#32240 Re: NBA - National Basketball Association
Per 36 minutes, Donovan Mitchell is having the 2nd greatest rookie scoring season in the last 20 years. He's averaging 21.9 PP36 which puts him above Durant, Blake, LeBron, Carmelo, Kyrie Irving, Vince Carter, KAT, Westbrook and Pierce. The only player who had a better rookie scoring season was...Ben Gordon who also won 6th Man of the Year as a rookie. Pretty impressive.
-
nema me tamo
#32241 Re: NBA - National Basketball Association
Igracima San Antonija zelim avion da se sruši na povratku.
+12 6 minuta prije kraja i uspjeli su za ispod 2 minute da izgube sve.
-
Tuzla111
#32242 Re: NBA - National Basketball Association
Razbi ih Favors i Donovan zadnjih 5 minuta.
-
Tuzla111
- spree
#32244 Re: NBA - National Basketball Association
Jbg dobio si neki dan na cavsima. Ne moras svaki dannema me tamo wrote:Igracima San Antonija zelim avion da se sruši na povratku.
Pravo su mi dragi ovi jazzeri. Dobra timska igra bez neke velike zvijezde, mada michell to postaje. Sa ovakvom formom uz rubia mogli bi i proci prvi krug ako ne nađete na gsw ili rakete.
-
nema me tamo
#32245 Re: NBA - National Basketball Association
spree wrote:Jbg dobio si neki dan na cavsima. Ne moras svaki dannema me tamo wrote:Igracima San Antonija zelim avion da se sruši na povratku.
+12 6 minuta prije kraja i uspjeli su za ispod 2 minute da izgube sve..
Pravo su mi dragi ovi jazzeri. Dobra timska igra bez neke velike zvijezde, mada michell to postaje. Sa ovakvom formom uz rubia mogli bi i proci prvi krug ako ne nađete na gsw ili rakete.
A ne bi vjerovao trehnem tu poludio ostane mi petobanka iz nervoze odigram hokej na 50 - 6 minuta prije kraja daju odma za 40 sekundi i jer je bilo 6 -5 u tom momentu kad su dali odigram na ove protivnike jer možda znas kad ostane ono minuta prije kraja izađe golman i pljas zabiju ga i ovi
Malo nebitnih podataka, al' eto morao sam
Juta je strašna trenutno, a uzmi u obzir da nemaju ni spursi zvijezde..
To oni starci sigurno nisu više..
Jeste da sam spomenuo utakmicu jer sam se kladio, al' sutra ko voli ovako Hajlajte pogledat nek na jutubu upali i pogleda sigurno se nece razocarati.
-
Rob_Atl
#32246 Re: NBA - National Basketball Association
Steve Kerr prepustio igracima da budu treneri veceras. Svako je pomalo sarao po tabli dok je on stajao sa strane samo. Kakav troll, jos pobjedise 46 razlike 
-
nema me tamo
#32247 Re: NBA - National Basketball Association
Rob_Atl wrote:Steve Kerr prepustio igracima da budu treneri veceras. Svako je pomalo sarao po tabli dok je on stajao sa strane samo. Kakav troll, jos pobjedise 46 razlike
Samo potvrđuje Lavarovo da ih svaka budala može vodit.
-
kakavdanakneiskustvu
- JThomas
#32249 Re: NBA - National Basketball Association
taman do plej ofa ima da lebronu opet neko ili nešto zasmeta. realno 
-
Rob_Atl
#32250 Re: NBA - National Basketball Association
Joj Lavara konjine rekao Lakersima da Lonzo nece produzit ugovor ako ne potpisu jos dvojicu sinova