hocete li im opet stolice donirati?kamen spoticanja wrote: Da ne bude hladjenje u zenici ko i onomad protiv vas kad su vam dosli delac,jajalo,stojcev i ostale vedete
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#32226 Re: Premijer liga BiH
- plain vanilla
#32227 Re: Premijer liga BiH
i protiv Slobode je najavio, nerijeseno, a mozda i pobjeduLSD wrote:Najavljivao si prvi i pobjedu protiv Zrinjskog, pa su nas ljudi istukli kitama po glavi.avetinja wrote:E'o ja prvi najavljujem pobjedu protiv Čelika.
Nemoj više ništa najavljivati, živ bio![]()
nadam se da ne posjecuje kladionice
- avetinja
#32228 Re: Premijer liga BiH
Džabe se nadaš.plain vanilla wrote:i protiv Slobode je najavio, nerijeseno, a mozda i pobjedu
nadam se da ne posjecuje kladionice![]()
- plain vanilla
#32229 Re: Premijer liga BiH
hahah, nemoj bolan, odnijet ces gace na stapuavetinja wrote:Džabe se nadaš.plain vanilla wrote:i protiv Slobode je najavio, nerijeseno, a mozda i pobjedu
nadam se da ne posjecuje kladionice![]()
- avetinja
#32230 Re: Premijer liga BiH
Imam jedne Armanijeve, valjda vrijede štagod.plain vanilla wrote:hahah, nemoj bolan, odnijet ces gace na stapu
-
Qoom
#32231 Re: Premijer liga BiH
"Naime, njemu je stari ugovor isticao sljedećg ljeta, ali je odlučio da ga produži i sada će zarađivati, za naše prostore, gotovo nevjerovatnih milion eura po sezoni."
El Arbi Hillel jebeni Soudani
- kamen spoticanja
#32232 Re: Premijer liga BiH
Samo ako dodju da izginuplain vanilla wrote:hocete li im opet stolice donirati?kamen spoticanja wrote: Da ne bude hladjenje u zenici ko i onomad protiv vas kad su vam dosli delac,jajalo,stojcev i ostale vedete
- plain vanilla
#32233 Re: Premijer liga BiH
vama bodovi, njima stolicekamen spoticanja wrote:Samo ako dodju da izginuplain vanilla wrote:
hocete li im opet stolice donirati?
jel posteno?
- kamen spoticanja
#32234 Re: Premijer liga BiH
A sto ce im stoliceplain vanilla wrote:vama bodovi, njima stolicekamen spoticanja wrote:Samo ako dodju da izginuplain vanilla wrote:
hocete li im opet stolice donirati?
jel posteno?
- plain vanilla
#32235 Re: Premijer liga BiH
sjoo, ti nista ne pratiskamen spoticanja wrote: A sto ce im stolice
-
sumirprimus
#32236 Re: Premijer liga BiH
Cuj zasta pa za kupusa.da pritisnu kupus doso slavko aka kupusar...plain vanilla wrote:sjoo, ti nista ne pratiskamen spoticanja wrote: A sto ce im stolice![]()
Salu na stranu.lik je najaci otkako se liga igra.
Po svemu.elokvencija, profesionalizam, planiranje, predanost poslu, odmjerenost.cuj kartone ima haha pa ludak totalni.aferim majstore
E sad kako ce se spojit sa filizofijom baze bez poraza tek cemo vidjetm
- 19DobrinjA87
#32237 Re: Premijer liga BiH
ocekujem da sad i ova sloboda lagano padne i pocne sa kiksevima 
-
sumirprimus
#32238 Re: Premijer liga BiH
Drug moj.mi smo na sve nqvikli osim bit na vrhu.e postoj tu dje smo sad.estra ne.mrdamo jebo bakira alijimog u precjednistvu.a i navikli smo s kupusom19DobrinjA87 wrote:ocekujem da sad i ova sloboda lagano padne i pocne sa kiksevima
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#32239 Re: Premijer liga BiH
Mislim da je i Mandzukic imao milion € platu prije nego ce otici iz Dinama u Wolsburg.Qoom wrote:"Naime, njemu je stari ugovor isticao sljedećg ljeta, ali je odlučio da ga produži i sada će zarađivati, za naše prostore, gotovo nevjerovatnih milion eura po sezoni."
- BHF_Manijak
#32240 Re: Premijer liga BiH
Ma Dinamo je ba 15 svjetlosnih godina u odnosu na kompletan Balkan, a kamo li tek nas ovdje! Pa Bog te vidio, MILION EURA godisnja plata!
Kod nas igraci za 15 karijera ne bi to dobili.
Kod nas igraci za 15 karijera ne bi to dobili.
-
sumirprimus
#32241 Re: Premijer liga BiH
Zamis divova i sjeba.
-)
Ti lafo div a ljudi ispalcuju milion po sezoni za igraca
- SkyLimit
#32242 Re: Premijer liga BiH
Pa Ćelo
"Mi sada moramo već protiv Čelike iz Zenice, i pored svih alibia koje mogu ljudi imati: dva dana trener je tu, i igrači koji fale i ne fale...mi moramo tamo uzeti 3 boda! Meni je ovo momentalno dvanaesta stanica kao treneru. Ja u premijernoj utakmici u svim klubovima do sada nikad izgubio nisam. Imao sam 11 pobjeda i jednu nerješenu. Ja ne želim moju tradiciju da rušim. Igrači koji ne napuste teren u Zenici na koljenima, oni nisu dali 100%."
Dajte čovjeku i reprezentaciju da vodi da nas odvede gdje hoćemo
"Mi sada moramo već protiv Čelike iz Zenice, i pored svih alibia koje mogu ljudi imati: dva dana trener je tu, i igrači koji fale i ne fale...mi moramo tamo uzeti 3 boda! Meni je ovo momentalno dvanaesta stanica kao treneru. Ja u premijernoj utakmici u svim klubovima do sada nikad izgubio nisam. Imao sam 11 pobjeda i jednu nerješenu. Ja ne želim moju tradiciju da rušim. Igrači koji ne napuste teren u Zenici na koljenima, oni nisu dali 100%."
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#32243 Re: Premijer liga BiH
A vama igrači dođu u shopping u SCC i ostanu u Sarajevusumirprimus wrote:Zamis divova i sjeba.-)
![]()
-
Samprotivsviju
#32244 Re: Premijer liga BiH
Evo imao viska vremena
Ma ima tu i svasta, da je on toliko posvecen svom poslu nebi mu u toliko godina karijere Zeljo iz Bosne bio najveci klub koji je vodio
Od ukupnog broja utakmica u kojima je vodio sve svoje klubove tek 38,5% je pobjedio, sad nije to nista strasno imajuci u vidu da su sve to manji timovi bili
Dok recimo Odovic ima 44%, Janjos 46,7%.... Ne znaci ovo nista, ali govori opet nesto...namjerno sam uzeo ovu 2 jer su vodili svasta kroz karijeru, a mogao sam lako uzeti Musemica koji je dosta bolji i statisticki od ove 2ce...ali bilo bi nepravedno uzimajuci u obzir kakve je klubove Husref vodio
Slavku je recimo od svih klubova koje je vodio Radnik bio najuspjesniji, uzimajuci u obzir koliko je vremena proveo u Radniku a koliko u drugim, a onda pogledas prosjecan broj bodova pa utakmici
Interesantna statistika kako god
Ma ima tu i svasta, da je on toliko posvecen svom poslu nebi mu u toliko godina karijere Zeljo iz Bosne bio najveci klub koji je vodio
Od ukupnog broja utakmica u kojima je vodio sve svoje klubove tek 38,5% je pobjedio, sad nije to nista strasno imajuci u vidu da su sve to manji timovi bili
Dok recimo Odovic ima 44%, Janjos 46,7%.... Ne znaci ovo nista, ali govori opet nesto...namjerno sam uzeo ovu 2 jer su vodili svasta kroz karijeru, a mogao sam lako uzeti Musemica koji je dosta bolji i statisticki od ove 2ce...ali bilo bi nepravedno uzimajuci u obzir kakve je klubove Husref vodio
Slavku je recimo od svih klubova koje je vodio Radnik bio najuspjesniji, uzimajuci u obzir koliko je vremena proveo u Radniku a koliko u drugim, a onda pogledas prosjecan broj bodova pa utakmici
Interesantna statistika kako god
Last edited by Samprotivsviju on 26/08/2016 00:45, edited 1 time in total.
-
Riddler
#32245 Re: Premijer liga BiH
Moj cilj je titula, sve ostalo me ne zanima i tako ću se ponašati. Vjerujem da smo sposobni da vratimo titulu na Grbavicu. To nije samo cilj, to ćemo uraditi i s članskom karticom se priključujem velikoj porodici Željezničara i obećavam da ćemo vratiti titulu"SkyLimit wrote:Pa Ćelo![]()
-
Samprotivsviju
#32246 Re: Premijer liga BiH
Ko ja ?lendric wrote:2 dana kasnije, pitari još pjene
vrišti huja iz njih
mogu mislis tek na fksinfu
-
maida95
#32247 Re: Premijer liga BiH
joj lendrića brata, na svaku ima odgovor 
-
Samprotivsviju
#32249 Re: Premijer liga BiH
Nidze veze, ali baslendric wrote:Ma jok, ja to za ove manijake
-
Samprotivsviju
#32250 Re: Premijer liga BiH
Vala ja bih volio Janjosa pa kud puklolendric wrote:Ja to tako![]()
jel istina pitari da vas davor mladina preuzima?
Nije on nikakav trener da se razumijemo, ali barem poznaje situaciju u klubu bolje nego bilo koji od kandidata
Last edited by Samprotivsviju on 26/08/2016 00:57, edited 1 time in total.