NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Raigor Stonehoof
#32201 Re: NBA - National Basketball Association
opet ne vjerujem, ako ne uspiju dovesti nikoga, tankace jer imaju svoj 2019 pick.
jedini scenario u kojem bi mogao ostati je ako potpisu samo jednog superstara.
-
Itsoktobealone
#32202 Re: NBA - National Basketball Association
Ko ce bolan tankati? Lakersi? Pa nisu ljudi 3 godine bili u tank modu da ponovo idu u tankanjeRaigor Stonehoof wrote:opet ne vjerujem, ako ne uspiju dovesti nikoga, tankace jer imaju svoj 2019 pick.
-
Tuzla111
#32203 Re: NBA - National Basketball Association
Ni meni to nije jasno. Nije valjda da Lakersi idu na PO runTomahawk11 wrote:Pa bolje ga i trejdati nego se zamajavati da ko nešto valja lik....al ne kontam koji će klinac Lakersima
-
Tuzla111
#32204 Re: NBA - National Basketball Association
Ocekigledno nisu nikog drugog mogli da uvale pa su njeg dali. On se po meni dobro uklapao u njihovu igru i on je zajedno sa Nurkicem igrao prosle sezone nakon all star-a, a znamo kako su tad igrali.spree wrote:savrsen potez, jer su sad tacno ispod luxury taxa, a on je ispao iz rotacije odavno.Tuzla111 wrote:Koji debilski potez Portlanda sunce ti ljubim. Vonleh sasvim OK igrac bio kakvih imaju, lik vidim i tricu uvjezbao.spree wrote:
to ce tuzlu zanimati. i milovan je koliko ja znam
of PF imaju Davis-a koji je ustvari centar tako da njeg ne racunam, Aminu koji ni sam sebi nevjeruje kad je kod njeg lopta, popriclino je spor al eto recemo da je on jedini pravi PF u Portlandu, Swanigan je rookie koji ne igra i ja bi tu dodao Collins-a koji je PF po meni vise nego centar, s tim da je i on rookie koji tesko da im moze pomoci u PO. Znaci Portlan je ostao samo sa Aminu-om na PF za PO run. Puno bi im bolje bilo da su Harklessa mogli kome uvaliti. Pretpostavljam da je krajnji razlog sto je Vonleh FA ovog ljeta i ne mogu mu ponuditi noci ugovor, al ne znam kako su ga otpisali za PO ove sezone, bio bi im od velike pomoci.
-
Tuzla111
#32205 Re: NBA - National Basketball Association
Hood i Hill su veoma dobri igraci, CLE izgleda OK sad 
-
Rob_Atl
#32206 Re: NBA - National Basketball Association
Dakle petorka dok se Love ne vrati, Hill, Lebron, Jr.,Thompson, Lance ili Hood. Ne znam nisu dobili puno ofanzivno , ali jesu defanzivno sigurno i to dosta.
-
Tuzla111
#32207 Re: NBA - National Basketball Association
Lakersi ubise OKC, GSW se muci sa Dallasom 
-
Itsoktobealone
#32208 Re: NBA - National Basketball Association
Los Angeles 'OKC ubice' Lakers
Ingram 19/2/6
Randle 17/6/2
Kuzma 18/9/2/2
Future looks bright!
Ingram 19/2/6
Randle 17/6/2
Kuzma 18/9/2/2
Future looks bright!
- jazzer
- jasko_ba
#32210 Re: NBA - National Basketball Association
Ma samo odbrana da se popravi, nikad nije bio problem napad. Istok, vjerujem mogu uzeti i ovaj put, mada Toronto izgleda sasvim pristojno.Rob_Atl wrote:Dakle petorka dok se Love ne vrati, Hill, Lebron, Jr.,Thompson, Lance ili Hood. Ne znam nisu dobili puno ofanzivno , ali jesu defanzivno sigurno i to dosta.
-
kakavdanakneiskustvu
- karanana
#32212 Re: NBA - National Basketball Association
ne kontam sta je cleveland uradio.
ovi tekstovi govore da se naostrava za playoff.
po meni ovo vise lici na dizanje bijele zastave od ovogodisnje trke za titulom i na neku vrstu laganog rebuildinga sa jamesom koji ce vjerovatno ostati tu kao neki tranzicijski most izmedju stare ekipe i novih pridoslica. mada ne znam nista o ovim igracima koji su dosli. da li su oni zaista dobri dijelovi slagalice za buducnost?
btw. svidja mi se sta lakersi rade. imali su dobar prosli draft, dobri mladi igraci, IT koji jos ima hljeba u sebi ako ostane zdrav. iduce godine su oni playoff tim i sa ovom ekipom. a mozda jos nesto urade van sezone..
po meni ovo vise lici na dizanje bijele zastave od ovogodisnje trke za titulom i na neku vrstu laganog rebuildinga sa jamesom koji ce vjerovatno ostati tu kao neki tranzicijski most izmedju stare ekipe i novih pridoslica. mada ne znam nista o ovim igracima koji su dosli. da li su oni zaista dobri dijelovi slagalice za buducnost?
btw. svidja mi se sta lakersi rade. imali su dobar prosli draft, dobri mladi igraci, IT koji jos ima hljeba u sebi ako ostane zdrav. iduce godine su oni playoff tim i sa ovom ekipom. a mozda jos nesto urade van sezone..
-
Itsoktobealone
#32213 Re: NBA - National Basketball Association
Sigurno da su se poboljsali Cavsi. Mladji, visociji, bolji defanzivno i more athletic. I na sve to sacuvali pick Bruklina. Sto se tiće igrača, sve solidni role playeri.karanana wrote:ne kontam sta je cleveland uradio.
Za Lakerse si u pravu. Sigurno da će nesto van sezone uraditi pa makar i 1+1 ugovore sa nekim preplacenim igracima (ukoliko ne budu uspjeli dovesti superstara). IT ima male šanse da ostane.
-
Rob_Atl
#32214 Re: NBA - National Basketball Association
U clevelandu je problem bio sto su svi htjeli starteri da budu, a niko nije opravdao ocekivanja startera, onda u svlacionici niko niskim nije ni pricao, crowder i thomas su se lagano izdvojili i imali neki svoj klan, ovamo imas Lebrona i Wade, sad si se rijesio svih tih likova i vjerujem da ce biti bolja atmosfera , sto je isto jedan od bitnih faktora. Drugo, ovi igraci sto su dovedeni vec znaju koja ce njihova uloga biti i nece glumiti i praviti se zvijezde, imali smo odma problem kad je Wade startao JR je poceo da sere i Wade mu je dao poziciju. Zaredas 15 pobjeda zaredom dodje thomas imas rekord 6-13. Nesto nije stimalo u svlacionici tako da su razjebali sve doveli su priblizno iste igrace ako ne i bolje, poboljsali se u odbrani sto je najvaznije. Ja bi rekao da su za 25 posto jaci sad nego prije trejda. Sa ovim su opet glavni za osvajanje istoka, ali ne mislim da je dovoljno za GS ili cak Houston.
- pirmin
#32215 Re: NBA - National Basketball Association
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... K_7hRcDa4g
Rade li ove tankerske ekipe ista da makar cijenama karata privuku nesto raje?
Ovo je zalosno za vidjeti.
-
kakavdanakneiskustvu
-
Tuzla111
#32217 Re: NBA - National Basketball Association
Joj je Atlanta ogroman grad.pirmin wrote:https://www.youtube.com/watch?time_cont ... K_7hRcDa4g
Sto je najgore, Lakersi uvijek napune dvoranu, a karte po $40 na vrhu, i $300 dole blize terenu gdje sta mozes i vidjeti.
-
kakavdanakneiskustvu
#32218 Re: NBA - National Basketball Association
One team expected to survey the possibility of signing Derrick Rose, league sources tell ESPN: The Washington Wizards. John Wall still has several more weeks of rehab following knee surgery.
- Sidius
#32219 Re: NBA - National Basketball Association
Joe Johnson planning to sign minimum, rest of season deal with the Rockets after finishing Kings buyout.
Zna li se gdje ce Belinelli?
-
Itsoktobealone
#32220 Re: NBA - National Basketball Association
Boston ili Washington.Sidius wrote:Joe Johnson planning to sign minimum, rest of season deal with the Rockets after finishing Kings buyout.
- pirmin
#32221 Re: NBA - National Basketball Association
Lakersi su, koliko god ih neki ne voljeli, kult-franchiza pa kad im jos dodje neki iole dobar protivnik ne zacudi me tolika cijena karata.Tuzla111 wrote:Joj je Atlanta ogroman grad.pirmin wrote:https://www.youtube.com/watch?time_cont ... K_7hRcDa4g
Sto je najgore, Lakersi uvijek napune dvoranu, a karte po $40 na vrhu, i $300 dole blize terenu gdje sta mozes i vidjeti.
Uz to, vidjeh negdje na netu jednom prilikom da je basket sport broj 1 u Kaliforniji sto ne vazi za ostatak drzave. Swag kosta jbg.
Ali kad igraju ovi sto su na aparatima tipa Hawksi i Grizliji moras srezati karte najmanje za 50%.
Ko ce normalan dati 100+/- $ da gleda Schrödera recimo.
-
Tuzla111
#32222 Re: NBA - National Basketball Association
Ma daju oni karte do djaba al opet raja nece da gleda. Prodaju u paketu karte za 5 tekmi za $40 (kad pretvoris u bosanski standard to ti je ko 10KM) siguran sam, opet niko nece da gledapirmin wrote:Lakersi su, koliko god ih neki ne voljeli, kult-franchiza pa kad im jos dodje neki iole dobar protivnik ne zacudi me tolika cijena karata.Tuzla111 wrote:Joj je Atlanta ogroman grad.pirmin wrote:https://www.youtube.com/watch?time_cont ... K_7hRcDa4g
Uz to, vidjeh negdje na netu jednom prilikom da je basket sport broj 1 u Kaliforniji sto ne vazi za ostatak drzave. Swag kosta jbg.![]()
Ali kad igraju ovi sto su na aparatima tipa Hawksi i Grizliji moras srezati karte najmanje za 50%.
Ko ce normalan dati 100+/- $ da gleda Schrödera recimo.
- KB9
#32223 Re: NBA - National Basketball Association
potpiso za filuSidius wrote:Joe Johnson planning to sign minimum, rest of season deal with the Rockets after finishing Kings buyout.
-
kakavdanakneiskustvu
#32224 Re: NBA - National Basketball Association
cavsi bas slabi pod kosem,kad im green i osman moraju igrati na 4
-
nema me tamo
#32225 Re: NBA - National Basketball Association
dobri cavsi pravo