U potpunosti zadovoljan. Kratko sam ih jučer probao, ma odlični. Ja sam jedno 10 godina imao neke genius 2.0 od nekih možda 100 KM, i super su radili. Nego počeli krčati, pa ih udarim i prestanu i tako ukrug. I mislio sam oept tako neke genius 100 150 KM, pa onda tih nema, pa onda nema edifier one, pa onda na kraju ove, koje nisam namjeravao i prelaze mi budžet a i igram u relativno maloj sobi (soba za peglanje i moj pc) tako da su i overkill ali eto štaš.VladaFBiH wrote: ↑19/08/2026 17:12nadam se da si zadovoljan - ja stvarno nisam našao ništa bolje u tom cjenovnom ranguhopi wrote: ↑19/08/2026 14:14Da si živ i zdrav, hvala. Otišao, kupio, završio.VladaFBiH wrote: ↑17/08/2026 08:24
https://artist.ba/product/presonus-eris ... d-gen-par/
ja sam odavde naručio - imaš i BT verziju ali je nešto skuplja.
Ne znam da li danas na tržištu ima nešto bolje, ali ja sam još uvijek zadovoljan ovim i nemam potrebu da ih mijenjam. Uglavnom, pročitaj malo o njima pa vidi da li je to ono što tražiš ili ne.
Tražio po piku, kumio ih molio da mi odgovore šta imaju u ponudi ako nemaju edifier niko ništa nije odgovorio. Bezveze se natezao.
Kupio sam model bez bt.
PC gamerske konfiguracije
Moderator: Benq
- hopi