Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#32151 Re: Premijer liga BiH
Zvat ce ga Mesa (Ordagica) 100%. Kad bordo obuce..... 
-
Rilkoni
#32152 Re: Premijer liga BiH
Puno nelogicnosti u vezi spiska. Meni nije jasno sto je Cimirot na rezervnom spisku a covjek uz Besica nas najbolji defanzivni veznjak. Na spisku Duljevic a nije pozvan Stevanovic koji je za doticnog igracina. Vrancic pozvan a Kozulj nije, pozvan Tomic koji nece imati nikakvu znacajniju ulogu, pozvan tek tako da se ne bi sralo da se ne pozivaju igraci iz nase lige. Vranjes pozvan a nema kluba, Mateo Susic defanzivno truba, desna strana nam je generalno jako losa. Uglavnom, sa ovakvim radom ljudi u savezu jos vrlo malo cemo se radovati, nakon toga ide bolan pad..
-
zipoo
#32153 Re: Premijer liga BiH
Pa selektora je briga. Jebe se njemu sta drugi hoce, njega zanima rezultat.
Ja da sam selektor isto ne bi pozvao Ordagica prije bi Veselinovica.
-
sumirprimus
#32154 Re: Premijer liga BiH
nije ordaga izgorio da mu treba taj nazadak u karijeri,a i da mu spominju svaku tekmu sve zivo i mrtvo... 
-
sumirprimus
#32155 Re: Premijer liga BiH
zato je selektor truljo i pojma nema,zato pade bez ispaljenog metka s ircima i opet ce....zipoo wrote:Pa selektora je briga. Jebe se njemu sta drugi hoce, njega zanima rezultat.
uostalom sto bi se ja sikiro za tzamo neku sarajevsku reprezentaciju? jel tako
-
maida95
#32156 Re: Premijer liga BiH
Kakva je konkurencija na lijevom krilu? Da utrpamo Veselinovićazipoo wrote:Umjesto koga Ordagic da igra ? Gledajte malo i konkurenciju
- Logovan
#32157 Re: RE: Re: Premijer liga BiH
Hajde ba naporan si, popusti Boga ti sa svojim debilnim postovima.sumirprimus wrote:neka zivi bili imate svoje djece iz akademije zovte njih.
vako je bolje, sta god bude sarajvo krivo![]()
Poenta je da ne moras uvijek jedne te iste zvati, a ostali koji su zasluzili koliko toliko neka se suse, ko ih jebe. Rekoh vec, slabo svjeze krvi.zipoo wrote:Umjesto koga Ordagic da igra ? Gledajte malo i konkurenciju
Ne mora biti u prvih 11, daj momku sansu sa klupe.
Last edited by Logovan on 25/08/2016 14:39, edited 1 time in total.
-
LSD
#32158 Re: Premijer liga BiH
sumirprimus wrote:zato je selektor truljo i pojma nema,zato pade bez ispaljenog metka s ircima i opet ce....zipoo wrote:Pa selektora je briga. Jebe se njemu sta drugi hoce, njega zanima rezultat.
uostalom sto bi se ja sikiro za tzamo neku sarajevsku reprezentaciju? jel tako

To je selekcija BiH
-
sumirprimus
#32159 Re: Premijer liga BiH
svaka cast.tenutno ce bit gurnuta po trani.
kad je osjetim svojom eto i mene
- Stroj-2
#32160 Re: Premijer liga BiH
Jel to guraju Ordagića opet u repku
Najveći domet dosad finale kupa (po 347 put izgubljen naravno
)
-
zipoo
#32161 Re: RE: Re: Premijer liga BiH
Dogodinemaida95 wrote:Kakva je konkurencija na lijevom krilu? Da utrpamo Veselinovićazipoo wrote:Umjesto koga Ordagic da igra ? Gledajte malo i konkurenciju
Samo neka nastavi sa radom
Sada je zovnuo Tomica. Daje priliku nisu stalno isti. Ali ne mozes promijeniti ko Zeljo i Sarajevo 15 igraca to ne ide tako. Spisak je korektanLogovan wrote:Hajde ba naporan si, popusti Boga ti sa svojim debilnim postovima.sumirprimus wrote:neka zivi bili imate svoje djece iz akademije zovte njih.
vako je bolje, sta god bude sarajvo krivo
Poenta je da ne moras uvijek jedne te iste zvati, a ostali koji su zasluzili koliko toliko neka se suse, ko ih jebe. Rekoh vec, slabo svjeze krvi.zipoo wrote:Umjesto koga Ordagic da igra ? Gledajte malo i konkurenciju
Ne mora biti u prvih 11, daj momku sansu sa klupe.
-
sumirprimus
#32162 Re: Premijer liga BiH
vama veseli pravi malu djecu redovno, a kamoli grande ordaga...Stroj-2 wrote:Jel to guraju Ordagića opet u repkuNajveći domet dosad finale kupa (po 347 put izgubljen naravno
)
tako ste pricali i za mersudina a sad nemate jaceg igraca...
- Stroj-2
#32163 Re: Premijer liga BiH
sumirprimus wrote:vama veseli pravi malu djecu redovno, a kamoli grande ordaga...Stroj-2 wrote:Jel to guraju Ordagića opet u repkuNajveći domet dosad finale kupa (po 347 put izgubljen naravno
)
tako ste pricali i za mersudina a sad nemate jaceg igraca...
I neće biti Ordagić biti pozvan dok ne pređe u jedan od dva sarajevska kluba. Pa makar i najbolj bio u ligi
Last edited by Stroj-2 on 25/08/2016 14:55, edited 2 times in total.
-
sumirprimus
#32164 Re: Premijer liga BiH
vidim kome je mjerilo ko od kog uzima igrace hehehehe
eto vam ona kadulja i revolverac cane rade kako se ve zove...
eto vam ona kadulja i revolverac cane rade kako se ve zove...
-
Riddler
#32165 Re: Premijer liga BiH
od anamo si onih al ovdje ti je svaka na mjestu...kozulj igra odlicno zadnjih par utk...ovaj mateo u nasoj ligi ne bi bio nista spec..tomic nije vrijedan ni komentara, a stev je zasluzio vise nego duljevic, cimirota ako sada ne pocnu forsirati u reprezentaciji, ne znam kada ce, besica nema, nit imamo bolju zamjenuRilkoni wrote:Puno nelogicnosti u vezi spiska. Meni nije jasno sto je Cimirot na rezervnom spisku a covjek uz Besica nas najbolji defanzivni veznjak. Na spisku Duljevic a nije pozvan Stevanovic koji je za doticnog igracina. Vrancic pozvan a Kozulj nije, pozvan Tomic koji nece imati nikakvu znacajniju ulogu, pozvan tek tako da se ne bi sralo da se ne pozivaju igraci iz nase lige. Vranjes pozvan a nema kluba, Mateo Susic defanzivno truba, desna strana nam je generalno jako losa. Uglavnom, sa ovakvim radom ljudi u savezu jos vrlo malo cemo se radovati, nakon toga ide bolan pad..
- BlueBlood
#32166 Re: Premijer liga BiH
ide press u 15 casova na Grb hajde Ćelaviiiiiii
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=584C9F4A
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=584C9F4A
-
sumirprimus
#32167 Re: Premijer liga BiH
pirija je golman kakav onaj bokser kjosevski nikad nece biti.lendric wrote:Gurali su i Pirica, yebali meši sve što ima što ga ne ubacuje na kirin kupu, a nakon europe mole boga samo da ga neko uzme
a svakako smo ih naredali ko vi napadaca...
a i husara mu je menadzer...valja se njeg kotarisat,neka ih ba kod vas odlicno vam ide
-
1946--1987
#32168 Re: Premijer liga BiH
A kakvu razliku pravi stevanovic?Melbourne_Australia wrote:Igrac koji nikakvog impakta nema u nasoj ligi nema mjesta u reprezentaciji..Ovo se odnosi na Duljevica, decko fakat nikakvu razliku ne pravi kod komsija i u nasoj ligi..Zalosno je da ima talenta ali meda on ne moze..Ali nek ga guraju i ako ce mu to pomoci da se proda nek bude u repki..
7 bodova iz 6 kola mu klub ima.Mislim slazem se da je ne pravi duljevic, al od stevanovica se pravi pogba u najmanju ruku.
-
sumirprimus
#32169 Re: Premijer liga BiH
ma treba dulja repki i stevanovic i ordagic i veseli i piric i graovac i tomic.
dok god se ne prodaju. ha ja.
kakav je inace hajr od repke?
bolje da se promovisu igraci premier lige.
ako cemo vec tako nego neki polovnjaci iz ž liga i klubova..
cast velikanima dzeki,begu,pjani,kolasincu...
dok god se ne prodaju. ha ja.
kakav je inace hajr od repke?
bolje da se promovisu igraci premier lige.
ako cemo vec tako nego neki polovnjaci iz ž liga i klubova..
cast velikanima dzeki,begu,pjani,kolasincu...
-
maida95
#32170 Re: Premijer liga BiH
haj' ne laži, sedmi put tek!Stroj-2 wrote:Jel to guraju Ordagića opet u repkuNajveći domet dosad finale kupa (po 347 put izgubljen naravno
)
ne možeš reći da momak nije dobar i da nije zaslužio, konstantan je i dobar, ali eto bit će još prilike
duuuuuugo vremena mi se nadamo da će otići, svima nam je dosadiolendric wrote:Gurali su i Pirica, yebali meši sve što ima što ga ne ubacuje na kirin kupu, a nakon europe mole boga samo da ga neko uzme
-
bjelave
#32171 Re: Premijer liga BiH
Pjena party II dioMelbourne_Australia wrote:To sto ti veze nemas kad je fudbal u pitanju to je druga stvar...Decko ne moze nista da uradi na utakmici u korist svog kluba..Da mi je rodjeni brat isto tako bi rekao...Znaci u zadnjih 30 utakmica ne znam jeli dao 6 golova i napravio 5 asisistencija u nasoj ligi i ako to nije sraman podatak za "najboljeg igraca" onda ja ne znam sta je...I sto je najgore ti znas da je tako ali ne bi ti napisao nista drugo osim "pjena"bjelave wrote:Pjena partyMelbourne_Australia wrote:Igrac koji nikakvog impakta nema u nasoj ligi nema mjesta u reprezentaciji..Ovo se odnosi na Duljevica, decko fakat nikakvu razliku ne pravi kod komsija i u nasoj ligi..Zalosno je da ima talenta ali meda on ne moze..Ali nek ga guraju i ako ce mu to pomoci da se proda nek bude u repki..
-
bjelave
#32173 Re: Premijer liga BiH
Sumire sta ti dodje onaj Mile Dodik?sumirprimus wrote:svaka cast.tenutno ce bit gurnuta po trani.
- Logovan
#32174 Re: RE: Re: Premijer liga BiH
O čemu ti, ne kažem da se treba promijeniti 15 igrača.zipoo wrote: Sada je zovnuo Tomica. Daje priliku nisu stalno isti. Ali ne mozes promijeniti ko Zeljo i Sarajevo 15 igraca to ne ide tako. Spisak je korektan
Hodžić može samo sanjati prvih 11, a pogotovo Cimirot i Grahovac. Ova dvojica na proširenom spisku.
Zovnuo Tomića, a on na proširenom spisku i Miličevića koji je pred penzijom.
- Logovan