Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

glitch

#32151 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by glitch »

AbelNR wrote:izgleda da imaju problem sa serverom ili nesto slicno...bez obzira koja je stranica u pitanju javi se connection error
nema taj problem sa whomwhatwear
al ja taj preksacem dok ne poprave uputstva da se poklapaju s onim na stranici
crophil

#32152 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by crophil »

kako_kad wrote:u iscekivanju
Translate Bosnian/Serbian/Croatian to English :D
Bilo već jednom translate English to Croatian prije par mjeseci. Plaćen nekih 80 centi. Ubio sam se od posla. Ali teško prevesti ako baš nisi iz Hrvatske. Čak i ako jesi kao ja :wink:
Kad smo kod toga, svi vi koji ste odlučili da nećete više koristiti clixsense, evo počeli surveye puštati (ono na glavnoj stranici, spada pod offers) i bome lijepo plaćeni, danas sam 2 riješio 1,64 $. Iako ne znam da li i u Bosni puštaju...
kako_kad

#32153 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by kako_kad »

crophil wrote:
Bilo već jednom translate English to Croatian prije par mjeseci. Plaćen nekih 80 centi. Ubio sam se od posla. Ali teško prevesti ako baš nisi iz Hrvatske. Čak i ako jesi kao ja :wink:
Kad smo kod toga, svi vi koji ste odlučili da nećete više koristiti clixsense, evo počeli surveye puštati (ono na glavnoj stranici, spada pod offers) i bome lijepo plaćeni, danas sam 2 riješio 1,64 $. Iako ne znam da li i u Bosni puštaju...
kod mene ovaj radio loyalty od kako sam se reg na cs :D
deSTAR5

#32154 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by deSTAR5 »

-
Last edited by deSTAR5 on 25/01/2016 23:22, edited 1 time in total.
crophil

#32155 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by crophil »

kako_kad wrote:
crophil wrote:
kod mene ovaj radio loyalty od kako sam se reg na cs :D
Haha, e vidiš to nisam dugo slušao, mogao bih opet... :music2:
kako_kad

#32156 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by kako_kad »

crophil wrote:
sto se tice ovih offers, jel samo gledas na ovoj clixoffers, ili pregledas sve ove ostale stranice: persona, trialpay, itd
crophil

#32157 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by crophil »

kako_kad wrote:
crophil wrote:
sto se tice ovih offers, jel samo gledas na ovoj clixoffers, ili pregledas sve ove ostale stranice: persona, trialpay, itd
Ne radim offers, to je sve velika mućka, bar za ove prostore. Nego imaš baš zeleni SURVEYS gumb između VIEW ADS i OFFERS
kako_kad

#32158 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by kako_kad »

crophil wrote:
kako_kad wrote: sto se tice ovih offers, jel samo gledas na ovoj clixoffers, ili pregledas sve ove ostale stranice: persona, trialpay, itd
Ne radim offers, to je sve velika mućka, bar za ove prostore. Nego imaš baš zeleni SURVEYS gumb između VIEW ADS i OFFERS
hvala
ma ne radim ni ja to, vjerujem da mnogi ne rade :), prvi put da kliknem na to hehe
almir90

#32159 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by almir90 »

I ovaj ClassDojo pušta samo u ovom glupom IE, naravno svaki put samo bijela stranica. :oops: :izet:
zanki121

#32160 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by zanki121 »

Radi li neko ove translate, ima li neki stod kako kad se kopira slika teksta da se isti moze ubaciti u google translate
deSTAR5

#32161 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by deSTAR5 »

nEMA Nigde math1, ima li neko resenje: http://prntscr.com/9uudig
crophil

#32162 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by crophil »

854266
Transcribe Product Ingredients And Determine Category
1$
Ako je netko slučajno nabasao na ovaj, nema kviza, ali ni nema šanse da se riješi u vremenu, ispunio sam 5 od 10, vrijeme mi isteklo, nisam ni pratio koliko je bilo.
shadowchaser

#32163 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by shadowchaser »

jel ko dobio ovaj Pixle na tw, sta je sa ovim publish content, mescini nije vise isto, skroz drugacije opcije izbaci nego prije
kako_kad

#32164 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by kako_kad »

crophil wrote:854266
Transcribe Product Ingredients And Determine Category
1$
Ako je netko slučajno nabasao na ovaj, nema kviza, ali ni nema šanse da se riješi u vremenu, ispunio sam 5 od 10, vrijeme mi isteklo, nisam ni pratio koliko je bilo.
jedva sam stigao, nisam sve sastojke unosio, nema sanse za ovo vrijeme unijeti sve
Image
glitch

#32165 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by glitch »

ludilo na class dojo ja dajem poen neko ponistava i obrnuto jedva dotjerah do kraja :lol: :lol:
ljiljan02

#32166 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by ljiljan02 »

shadowchaser wrote:jel ko dobio ovaj Pixle na tw, sta je sa ovim publish content, mescini nije vise isto, skroz drugacije opcije izbaci nego prije

evo meni upravo taj dosao, Click on publish content, select coverflow, and then click on direct link.
a nigdje nema ovo "coverflow" je li i u tebe tako bilo?
shadowchaser

#32167 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by shadowchaser »

ljiljan02 wrote:
shadowchaser wrote:jel ko dobio ovaj Pixle na tw, sta je sa ovim publish content, mescini nije vise isto, skroz drugacije opcije izbaci nego prije

evo meni upravo taj dosao, Click on publish content, select coverflow, and then click on direct link.
ma ima kada kliknes onu prvu opciju webpage...nesto, pa dole u opcijama nadjes, ali nema direct link opcije nego da bi dosao do one stranice gdje slike mozes pomjerati lijevo desno i sa opcijama za fb itd..moras kliknuti preview i onda ti otvori taj link ...
ali to je nidze veze sa njihovim instrukcijama jer su ostale stare
ljiljan02

#32168 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by ljiljan02 »

shadowchaser wrote:
ljiljan02 wrote:

ma ima kada kliknes onu prvu opciju webpage...nesto, pa dole u opcijama nadjes, ali nema direct link opcije nego da bi dosao do one stranice gdje slike mozes pomjerati lijevo desno i sa opcijama za fb itd..moras kliknuti preview i onda ti otvori taj link ...
ali to je nidze veze sa njihovim instrukcijama jer su ostale stare
Ja do sada nisam radio ovaj task, tako da su meni instrukcije bile potpuno nejasne sto sam im i napisao. Ono sto su oni trazili u instrukcijama nije bilo gdje je trebalo biti :)

tebi hvala na odg, a meni ako opet dodje i bude ovako opet cu staviti da je "unclear"
shadowchaser

#32169 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by shadowchaser »

ljiljan02 wrote:
Ja do sada nisam radio ovaj task, tako da su meni instrukcije bile potpuno nejasne sto sam im i napisao. Ono sto su oni trazili u instrukcijama nije bilo gdje je trebalo biti :)

tebi hvala na odg, a meni ako opet dodje i bude ovako opet cu staviti da je "unclear"
ma i ja sam isto prijavila na unclear, napisala da trebaju prepraviti instrukcije
deSTAR5

#32170 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by deSTAR5 »

Dobar, samo vodite racuna da ne stisnete prerano submit :thumbup:
Image
ljiljan02

#32171 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by ljiljan02 »

deSTAR5 wrote:Dobar, samo vodite racuna da ne stisnete prerano submit :thumbup:
Image
koji je fazon kod ovog taska?
kako_kad

#32172 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by kako_kad »

Copy And Paste Data From A Pdf
sta radite kada nema pdf dokumenta?, kazu u instrukcijama ostaviti prazno, a opet ne mozes submitati?

Edited:
Ako nema pdf dokumenta, stavljate Not available u polja gdje treba kopirati tekst, a ondje gdje imate padajuci meni odaberite prikladnu opciju, npr, kod ovog Copy and paste data from a pdf 3, u opciji 6a birate Blank opciju!!!
AbelNR

#32173 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by AbelNR »

kako_kad wrote:Copy And Paste Data From A Pdf
sta radite kada nema pdf dokumenta?, kazu u instrukcijama ostaviti prazno, a opet ne mozes submitati?

Edited:
Ako nema pdf dokumenta, stavljate Not available u polja gdje treba kopirati tekst, a ondje gdje imate padajuci meni odaberite prikladnu opciju, npr, kod ovog Copy and paste data from a pdf 3, u opciji 6a birate Blank opciju!!!
jeli ulazi u GA, ja na takvim vazda nesto zeznem
Gorgona

#32174 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by Gorgona »

"I am getting paid daily at ACX and here is proof of my latest withdrawal. This is not a scam and I love making money online with Ad Click Xpress.``
I get paid daily and I can withdraw daily. Online income is possible with ACX, who is definitely paying.
drugtito2011

#32175 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by drugtito2011 »

deSTAR5 wrote:Dobar, samo vodite racuna da ne stisnete prerano submit :thumbup:
Image
Nakon koliko vremena submit? Sad radim na 2 min.
Post Reply