nema taj problem sa whomwhatwearAbelNR wrote:izgleda da imaju problem sa serverom ili nesto slicno...bez obzira koja je stranica u pitanju javi se connection error
al ja taj preksacem dok ne poprave uputstva da se poklapaju s onim na stranici
Moderator: anex
nema taj problem sa whomwhatwearAbelNR wrote:izgleda da imaju problem sa serverom ili nesto slicno...bez obzira koja je stranica u pitanju javi se connection error
Bilo već jednom translate English to Croatian prije par mjeseci. Plaćen nekih 80 centi. Ubio sam se od posla. Ali teško prevesti ako baš nisi iz Hrvatske. Čak i ako jesi kao jakako_kad wrote:u iscekivanju
Translate Bosnian/Serbian/Croatian to English
kod mene ovaj radio loyalty od kako sam se reg na cscrophil wrote:Bilo već jednom translate English to Croatian prije par mjeseci. Plaćen nekih 80 centi. Ubio sam se od posla. Ali teško prevesti ako baš nisi iz Hrvatske. Čak i ako jesi kao jakako_kad wrote:u iscekivanju
Translate Bosnian/Serbian/Croatian to English![]()
Kad smo kod toga, svi vi koji ste odlučili da nećete više koristiti clixsense, evo počeli surveye puštati (ono na glavnoj stranici, spada pod offers) i bome lijepo plaćeni, danas sam 2 riješio 1,64 $. Iako ne znam da li i u Bosni puštaju...
Haha, e vidiš to nisam dugo slušao, mogao bih opet...kako_kad wrote:kod mene ovaj radio loyalty od kako sam se reg na cscrophil wrote:Bilo već jednom translate English to Croatian prije par mjeseci. Plaćen nekih 80 centi. Ubio sam se od posla. Ali teško prevesti ako baš nisi iz Hrvatske. Čak i ako jesi kao jakako_kad wrote:u iscekivanju
Kad smo kod toga, svi vi koji ste odlučili da nećete više koristiti clixsense, evo počeli surveye puštati (ono na glavnoj stranici, spada pod offers) i bome lijepo plaćeni, danas sam 2 riješio 1,64 $. Iako ne znam da li i u Bosni puštaju...
sto se tice ovih offers, jel samo gledas na ovoj clixoffers, ili pregledas sve ove ostale stranice: persona, trialpay, itdcrophil wrote:Bilo već jednom translate English to Croatian prije par mjeseci. Plaćen nekih 80 centi. Ubio sam se od posla. Ali teško prevesti ako baš nisi iz Hrvatske. Čak i ako jesi kao jakako_kad wrote:u iscekivanju
Ne radim offers, to je sve velika mućka, bar za ove prostore. Nego imaš baš zeleni SURVEYS gumb između VIEW ADS i OFFERSkako_kad wrote:sto se tice ovih offers, jel samo gledas na ovoj clixoffers, ili pregledas sve ove ostale stranice: persona, trialpay, itdcrophil wrote:Bilo već jednom translate English to Croatian prije par mjeseci. Plaćen nekih 80 centi. Ubio sam se od posla. Ali teško prevesti ako baš nisi iz Hrvatske. Čak i ako jesi kao jakako_kad wrote:u iscekivanju
hvalacrophil wrote:Ne radim offers, to je sve velika mućka, bar za ove prostore. Nego imaš baš zeleni SURVEYS gumb između VIEW ADS i OFFERSkako_kad wrote: sto se tice ovih offers, jel samo gledas na ovoj clixoffers, ili pregledas sve ove ostale stranice: persona, trialpay, itd
jedva sam stigao, nisam sve sastojke unosio, nema sanse za ovo vrijeme unijeti svecrophil wrote:854266
Transcribe Product Ingredients And Determine Category 1$
Ako je netko slučajno nabasao na ovaj, nema kviza, ali ni nema šanse da se riješi u vremenu, ispunio sam 5 od 10, vrijeme mi isteklo, nisam ni pratio koliko je bilo.

shadowchaser wrote:jel ko dobio ovaj Pixle na tw, sta je sa ovim publish content, mescini nije vise isto, skroz drugacije opcije izbaci nego prije
ma ima kada kliknes onu prvu opciju webpage...nesto, pa dole u opcijama nadjes, ali nema direct link opcije nego da bi dosao do one stranice gdje slike mozes pomjerati lijevo desno i sa opcijama za fb itd..moras kliknuti preview i onda ti otvori taj link ...ljiljan02 wrote:shadowchaser wrote:jel ko dobio ovaj Pixle na tw, sta je sa ovim publish content, mescini nije vise isto, skroz drugacije opcije izbaci nego prije
evo meni upravo taj dosao, Click on publish content, select coverflow, and then click on direct link.
a nigdje nema ovo "coverflow" je li i u tebe tako bilo?
Ja do sada nisam radio ovaj task, tako da su meni instrukcije bile potpuno nejasne sto sam im i napisao. Ono sto su oni trazili u instrukcijama nije bilo gdje je trebalo bitishadowchaser wrote:ma ima kada kliknes onu prvu opciju webpage...nesto, pa dole u opcijama nadjes, ali nema direct link opcije nego da bi dosao do one stranice gdje slike mozes pomjerati lijevo desno i sa opcijama za fb itd..moras kliknuti preview i onda ti otvori taj link ...ljiljan02 wrote:shadowchaser wrote:jel ko dobio ovaj Pixle na tw, sta je sa ovim publish content, mescini nije vise isto, skroz drugacije opcije izbaci nego prije
evo meni upravo taj dosao, Click on publish content, select coverflow, and then click on direct link.
a nigdje nema ovo "coverflow" je li i u tebe tako bilo?
ali to je nidze veze sa njihovim instrukcijama jer su ostale stare
ma i ja sam isto prijavila na unclear, napisala da trebaju prepraviti instrukcijeljiljan02 wrote:
Ja do sada nisam radio ovaj task, tako da su meni instrukcije bile potpuno nejasne sto sam im i napisao. Ono sto su oni trazili u instrukcijama nije bilo gdje je trebalo biti
tebi hvala na odg, a meni ako opet dodje i bude ovako opet cu staviti da je "unclear"

koji je fazon kod ovog taska?deSTAR5 wrote:Dobar, samo vodite racuna da ne stisnete prerano submit![]()
jeli ulazi u GA, ja na takvim vazda nesto zeznemkako_kad wrote:Copy And Paste Data From A Pdf
sta radite kada nema pdf dokumenta?, kazu u instrukcijama ostaviti prazno, a opet ne mozes submitati?
Edited:
Ako nema pdf dokumenta, stavljate Not available u polja gdje treba kopirati tekst, a ondje gdje imate padajuci meni odaberite prikladnu opciju, npr, kod ovog Copy and paste data from a pdf 3, u opciji 6a birate Blank opciju!!!
Nakon koliko vremena submit? Sad radim na 2 min.deSTAR5 wrote:Dobar, samo vodite racuna da ne stisnete prerano submit![]()