Lik uhapsen vec
Joj klixa kako je providan
Moderator: anex
Samo hapsi!drug_profi wrote: ↑18/02/2025 13:31Inače sadašnji direktor Euroasfalta, ako se ne varam.Naslovnica wrote: ↑18/02/2025 13:28 https://www.klix.ba/vijesti/bih/predmet ... /250218094
Predmet istrage i Jasmin Bučo, bivši izvršni direktor Autocesta FBiH za projektovanje i građenje
Nešto me puno ovo sve navlači na Hranjen.![]()

Nije mu infuzija pomogla pa mu sad saljevaju strave
Ovog Buču su mnogi falili, baš ovdje, kao jedini pravi sposobni građevinar. Izgleda da je i sebe ug(iz)radio. Valjda nam sowhat ne zaplati.
Ne mogu oni Buči ništa.last mohicans wrote: ↑18/02/2025 16:47Ovog Buču su mnogi falili, baš ovdje, kao jedini pravi sposobni građevinar. Izgleda da je i sebe ug(iz)radio. Valjda nam sowhat ne zaplati.
Mislim da je taj forumaš otišao na privremeni rad u Banoviće, mjesec dana
Koincidencija samo ili pak s namjerom današnje hapšenje? Poruka koalicionim partnerima iz HDZa?Naslovnica wrote: ↑18/02/2025 17:31Ne mogu oni Buči ništa.last mohicans wrote: ↑18/02/2025 16:47Ovog Buču su mnogi falili, baš ovdje, kao jedini pravi sposobni građevinar. Izgleda da je i sebe ug(iz)radio. Valjda nam sowhat ne zaplati.
Ako Bučo onakav, kakav jeste, vidi i dana zatvora (mimo istražnog) režite me gdje sam najtanji.
Prije će otići prva u Bošnjaka u tvorza nego francuski đak.
![]()
Tako je i sad kad nema macke misevi kolo vode.Naslovnica wrote: ↑18/02/2025 17:32Mislim da je taj forumaš otišao na privremeni rad u Banoviće, mjesec dana
Upravo tako..znao sam da ce pojedini forumasi njega sa ovim da povežu.Karikaturist wrote: ↑18/02/2025 18:56Tako je i sad kad nema macke misevi kolo vode.Naslovnica wrote: ↑18/02/2025 17:32Mislim da je taj forumaš otišao na privremeni rad u Banoviće, mjesec dana
Nabio lik komplekse velikoj vecini teme, ne vidim drugog razloga osim toga da se toliko spominje lik koji je vec sedmicama u nemogucnosti da replicira.
I meni
smijurija proziva i klevece lika godinama jer ga je argumentovano unistio i onda kada je banovan, prenosi njegove vijesti sa drugih foruma ovdje na ovu temuKarikaturist wrote: ↑18/02/2025 18:56Tako je i sad kad nema macke misevi kolo vode.Naslovnica wrote: ↑18/02/2025 17:32Mislim da je taj forumaš otišao na privremeni rad u Banoviće, mjesec dana
Nabio lik komplekse velikoj vecini teme, ne vidim drugog razloga osim toga da se toliko spominje lik koji je vec sedmicama u nemogucnosti da replicira.
Dze ga neces povezat branio AC i euroasfalt ko da si mu mater dirnoatmel wrote: ↑18/02/2025 19:32Upravo tako..znao sam da ce pojedini forumasi njega sa ovim da povežu.Karikaturist wrote: ↑18/02/2025 18:56Tako je i sad kad nema macke misevi kolo vode.Naslovnica wrote: ↑18/02/2025 17:32
@Tramvajtrojka (čuj ti njemu imena?tramvajtrojka wrote: ↑18/02/2025 19:46smijurija proziva i klevece lika godinama jer ga je argumentovano unistio i onda kada je banovan, prenosi njegove vijesti sa drugih foruma ovdje na ovu temuKarikaturist wrote: ↑18/02/2025 18:56Tako je i sad kad nema macke misevi kolo vode.Naslovnica wrote: ↑18/02/2025 17:32
Nabio lik komplekse velikoj vecini teme, ne vidim drugog razloga osim toga da se toliko spominje lik koji je vec sedmicama u nemogucnosti da replicira.![]()
![]()
![]()