ne pricam ja o fuadu...znam dobro ko je fuad i ko su kleptomani koji se sad ko biva bore protiv fuada...Freamon Lester wrote:Fuad ako je kriminalac nije to svakako postao danom kada je izasao iz SDA nego daleko daleko ranije. A budimo realni SDA nakon Alijine smrtni nije nista drugo nego udruzeni zlocinacki pothvat sa ciljem izvlacenja i kradje budzetskog novca. Kad vam podrske zafali onda se zagrnete plastom nacionalnih i vjerskih spasitelja da nabacite koji procenat glasova na one koje dobijate od rodbine koju ste uhljebili.
I na kraju da ste bogdom nesto naucili od Alije i njegovog ponasanja. U najtezim trenutcima rata je bio skroman ali i dostojanstven. Danasnja skupina politickih uzurpatora je nista nego obicna plejada rohana obucena u skupa odjela.
pricam o nevjerovatnoj kolicini licemjerja i dvostrukih arsina koji nam se umotavaju u pricu "evropskih vrijednosti,prava manjina i prije je sve bilo ljepse,ja sam odrasla uz jelku" ubleha
mislim priznajem pravo da se nekome nesto ne svidja
ali i sebi priznajem pravo da reagujem na ubleharenje i ogranicavanje mojih sloboda
sto bi crveni drugari rekli :no pasaran