Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
Hakiz

#32101 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

kluz franjo wrote:Evo Hakize još jedno pitanje i neću te više maltretirati da kopiraš.
Emire, Capsy ili kako se već zoveš, jesi li još uvijek ponosan što si bio autor koalicionog ugovora sa Hrvatskom strankom prava?
Da, to su oni što drže sliku Pavelića u središnjici.
Hakiz

#32102 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

Neka se NS ne brine, ovo je volonterski, ne tražim honorar... :evil:
kluz franjo

#32103 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

Imao bih ja još par pitanja za moga druga Emira, ali ostavićemo ih za kasnije...
Nije Hakiz kriv što kopira...
I pitaj me Emire za argumente, i to jedva čekam.
kluz franjo

#32104 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

Pobježe patriota.
Ono bi "branilo od četnika i ustaša", a bježi od argumenata.
Jad i bjeda.
kmirsad

#32105 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Šta je ovo... kolega kluz nočas spremao ajvar...i...kakve su paprike bile... mesnate...babure... roge... ma ja, sad to ide lako... oprljiš brenerom za ljepenku, potušiš da podbuhnu, oguluiš, samelješ, dodaš malo konzervanasa i bijelog luka... da se ne pokvari, rasporediš u male teglice... pa ostaviš u tamni špajz... za meze u zimskom periodu...

Nego, jel stvarno moguče da kolega papričica U stvari... Emir Suljagić... :shock: :? ... :roll: ... ako jeste, tek sad mi je postalo jasno zašto je u stvari kolega forumaš, Čmoljo... mene banovao na sedam dana... CV mi sve kvalitetniji.
Prvo me bilo malo stid.... a sada... sad sam ponosan na taj ban,... ma gotovo isto koliko i na onaj spot NS-a...i njegovu Poruku...
Zajedno. I tačka.
Capsicum

#32106 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Capsicum »

Ahaha da sam znao da ću ovoliko nasekirat kolegu Franju, majke mi ne bih ništa napisao. Druže halali, nisam mislio da će neko zbog mene u 3 ujutro morati pisati desetine postova i moliti ljude da me citiraju da možeš pročitat :D. Ja tvoj post ni prozivanje nisam ni skontao, nemam baš vremena iščitatavati cijeli forum, samo sam prokomentarisao aktuelnu provalu vaše stranke o kojoj je pisao i ovaj portal, između ostalog.. Nisam znao da ću time izazvati toliku duševnu bol.

A rekoše mi neki da su me prvo "raskrinkali" kao Suljagića na nekom forumu UZP-a. Može bit da si tamo dobio ideju. Ne bih znao, ne posjećujem takva mjesta. U svakom slučaju mi imponuje što me porede sa doktorom Suljagićem. Hvala na tome, od koga god dolazi :D
kmirsad

#32107 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Idu izbori.
Mi birači sami i pod punom odgovornošču, donosimo odluku o tome kakav život želimo da živimo u nadolazečem periodu.
U posjedu smo smrtonosnog oružja kojeg se političari najviše boje.
IMAMO SVOJ GLAS.
U tom oružju ima samo jedan metak... i moramo dobro voditi računa da ga uzalud ne potrošimo ili nam ga ukradu.
Ako ga protračimo, ispalili smo ga sebi... i svojima... u glavu..

Ako smo zadovoljni sretni dosadašnjim životom, glasat ćemo za te koji su nas usrečili.
Ako nismo, glasti ćemo za neke druge... vjerovatno neke koje još nismo isprobali, a vjerujemo. da mogu napraviti nešto dobro i za nas.
Ako pogriješimo, nemamo pravo na reklamaciju, žalbu, nikoga ne možemo kriviti... samo sebe.
Sad odlučujemo sami i krojimo sudbinu sebi i o svojim bližnjim.

Velika je to odgovornost. Ogromna.
Imati moč dlučivanja o svojoj i tuđim sudbinama... to Su Božija posla.
Do dana izbora, do 07.10. 2018. g ... do 19h... mi smo Bogovi kojima se političari na koljenima skrušeno mole.
Klanjaju nam se, mole, cvile, obečavaju, prijete, lažu...
Nakon tog dana, odmoh nakon 19h, oni postaju Bogovi nama.

Neki će nas odmah poslije izbora zaboraviti,.. neki će pokušati da ispune obečanja.
Teško ih je pročitati, Uvjerljivi su.

Ja lično, nemam tu više nikakve dileme.
Kvalitetnije političke, građanske, opcije i kandidata od Naše Stranke u BiH... po meni, jednostavno... NEMA...
Svi su im kandidati prvoklasni, bez mrlja i afera... pošteni, časni, čestiti... a uz to stručni i kompetentni...
Barem oni koje poznajem.
Hajde, možda se u masi koji dupljak i provukao, ali ti će brzo pokazati svoje pravo lice.
Posebno tipujem na ženski dio ekipe... svjetska reprezentacija...sve orginal... nema dupljaka.
A vi... kako hočete... po svojoj savjesti, časti, moralu, čestitosti i poštenju.
Zajedno i tačka.
furlan

#32108 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by furlan »

kmirsad wrote:Idu izbori.
U tom oružju ima samo jedan metak... i moramo dobro voditi računa da ga uzalud ne potrošimo

Svi su im kandidati prvoklasni, bez mrlja i afera... pošteni, časni, čestiti... a uz to stručni i kompetentni...
Barem oni koje poznajem..
Moj kmirso@ nekada se rafalno pucalo a sada znaci samo snajperom na sikuricu.. :lol:
Par njih koje poznajem su sve to sto ti rece jedino malo sumnjm u njihovu kompetentnost.A ako bude kakvog hajra nakon izbora uvijek se mogu dovesti profi igraci koji ni ne moraju biti clanovi stranke.Ne poslusnici nego profesionalci ali i takvih je malo.
kmirsad

#32109 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

furlan wrote:
U tom oružju ima samo jedan metak... i moramo dobro voditi računa da ga uzalud ne potrošimo

Moj kmirso@ nekada se rafalno pucalo a sada znaci samo snajperom na sikuricu.. :lol:
Par njih koje poznajem su sve to sto ti rece jedino malo sumnjm u njihovu kompetentnost.A ako bude kakvog hajra nakon izbora uvijek se mogu dovesti profi igraci koji ni ne moraju biti clanovi stranke.Ne poslusnici nego profesionalci ali i takvih je malo.
:lol: :lol: :lol: E moj Furli@... istupila se udarna igla, cijev zahrđala, a munija ovlažila... :lol: a dok sam još bio živ, pucalo se na sve strane... :lol: :lol: :lol:
A to za kompetentnost... za neke znam, za neke ne znam... ali pretpostavljam da je onaj ko je pravio finalnu listu... imao iste kriterijume, znao o svakome sve... i dobro se promuzevirio i raspitao "od kakvog je roda"...koji broj gača nosi... koga meče... :roll:
Last edited by kmirsad on 09/09/2018 12:53, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#32110 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Velkoski »

ko krade, taj i laže, lpppp
insomnia78

#32111 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by insomnia78 »

A ko brani ratne zlocine, sastaje se sa njima, negira UZP, naziva zastavu sa ljiljanima ratnom...
kmirsad

#32112 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

furlan wrote:.
Zaboravih... jednom, baš davno, sam dao prijedlog da se za sva izvršna radna mjesta, uključujući i ministarska i direktorska raspisuju javni konkonkursi... formiraju nepristrasni kriteriji... pa neka se boduje i stranačka pripadnost, ako baš mora... i izaberu najbolji... :-D
kmirsad

#32113 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

insomnia78 wrote:A ko brani ratne zlocine, sastaje se sa njima, negira UZP, naziva zastavu sa ljiljanima ratnom...
:roll: Uglavnom...ti... :)
Last edited by kmirsad on 09/09/2018 13:05, edited 2 times in total.
insomnia78

#32114 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by insomnia78 »

Netačno. Boriša Falatar, Nina Kisić, Sabina Ćudić
kmirsad

#32115 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

A đe Pedja tu...
insomnia78

#32116 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by insomnia78 »

Pa on je šef
furlan

#32117 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by furlan »

kmirsad wrote:
furlan wrote:

:lol: :lol: :lol: E moj Furli@... istupila se udarna igla, cijev zahrđala, a munija ovlažila... :lol: a dok sam još bio živ, pucalo se na sve strane... :lol: :lol: :lol:
A to za kompetentnost... za neke znam, za neke ne znam... ali pretpostavljam da je onaj ko je pravio finalnu listu... imao iste kriterijume, znao o svakome sve... i dobro se promuzevirio i raspitao "od kakvog je roda"...koji broj gača nosi... koga meče... :roll:
Slaba logistika i odrzavanje kod tebe skroz ,jos i hijerarhija popustila :D
Ja ipak pet strijelaca imam a pucaju samo na komandu kada odredim metu. :-)
kmirsad

#32118 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

furlan wrote: Slaba logistika i odrzavanje kod tebe skroz ,jos i hijerarhija popustila :D
:lol: :lol: :lol: Dobro ti to držiš pod kontrolom... nas četvoro u kuči... tri stranke preferiramo... :lol:
furlan

#32119 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by furlan »

kmirsad wrote:
furlan wrote: Slaba logistika i odrzavanje kod tebe skroz ,jos i hijerarhija popustila :D
:lol: :lol: :lol: Dobro ti to držiš pod kontrolom... nas četvoro u kuči... tri stranke preferiramo... :lol:
Au grdna rano. :-?
Trebao si u predjednistvo na tajnim izborima da izaberes samo sebe i rjesis demokratski taj problem.To tvoje ponasanje je neozbiljno i vodi u anarhiju. :lol:
kmirsad

#32120 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Šta ide poslije anarhije... :-?
furlan

#32121 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by furlan »

E onda dobijes ovo sto imamo danas. :D
zippoo87

#32122 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

pa citam ova podmetanja konkurencije za spot,a vi se neki zapalili i ko branite nesto
spot nece razumjeti samo onaj ko je bas bas jako glup,pa ako su to ovi pljuvaci,njihov problem
uglavnom poruka je poslata,reakcije stizu a ovi sto se nisu prvi sjetili odraditi ovako nesto,neka sada kmece
Hakiz

#32123 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

Ali jeste ružno koristiti tuđu ideju.

Ako i nije plagijat itd, to u najmanjem govori da nemaš svoju.
Prpa.ba

#32124 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Prpa.ba »

Nesto ipak mislim da je mnogo bolje doslovno kopirati tudju dobru ideju nego iznositi vlastitu a glupu ideju.

Da se ogradim, nisam glasac NS-a, ne planiram glasati za NS niti smatram da ikakvo spominjanje suzivota medju narodima uopce treba biti dio kampanje jer je to u danasnjem vremenu i vaktu jedna od najnebitnijih tema koje je moguce odabrati. :-D
Locked