Ko je duže vrijeme na forumu zna da se Hafis "prepucava" sa šest-sedam forumaša. "Časte" se međusobno, ponekad surovo i gnusno ali se ne prijavljuju. Njihova stvar i ne trudim se braniti bilo koga. Ako misliš da se Hafis obraća svim Bošnjacima, prijavi ga. Ja mislim da se Hafis ovdje obraća odabranoj grupi forumaša koju ne povezujem sa svim Bošnjacima ili muslimanima pa ga ne prijavljujem. Svejedno sam prijavio cijeli post i odgovor pa neka Moderator odluči ko koga i na koji način vrijeđa.svi u napad wrote: Novace post treba svakako prijaviti no bilo bi jako fino i da prijavis visu medicinsku sestru i njegov post. Treba biti covjek i karakter pa osuditi i kritikovati svake komentare koji vrijedjau ili provociraju tj. raspiruju mrznju medju narodima. Ti naravno ni jendog trenutka nisi pomislio da prijavis provokaciju sestre koja provocira da su svi socijalni slucajevi a kao drugi veliki bezobrazluk i uvredu pita forumase Bosnjake koji cine 90% ovog foruma "jestel to s jutanje mise." Bosnjaci muslimani ne idu na misu kao sto ni mise nisu grupni pedofilni seks.
Da se razumjemo ovim ne zelim da se shvati da ja branim svoje a ti svoje vec da pocnemo misliti, koristit logiku a prije svega ispravno citati i tumaciti gluposti koje neki forumasi ovdje pisu. Zivjeli
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
Novak20
#32076 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
channel10
#32077 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kad ce ovdje izbori da prijavimo Novaka za moderatora 
-
channel10
#32078 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa ako se časte, sta se ti onda miješaš?Novak20 wrote:Ko je duže vrijeme na forumu zna da se Hafis "prepucava" sa šest-sedam forumaša. "Časte" se međusobno, ponekad surovo i gnusno ali se ne prijavljuju. Njihova stvar i ne trudim se braniti bilo koga. Ako misliš da se Hafis obraća svim Bošnjacima, prijavi ga. Ja mislim da se Hafis ovdje obraća odabranoj grupi forumaša koju ne povezujem sa svim Bošnjacima ili muslimanima pa ga ne prijavljujem. Svejedno sam prijavio cijeli post i odgovor pa neka Moderator odluči ko koga i na koji način vrijeđa.svi u napad wrote: Novace post treba svakako prijaviti no bilo bi jako fino i da prijavis visu medicinsku sestru i njegov post. Treba biti covjek i karakter pa osuditi i kritikovati svake komentare koji vrijedjau ili provociraju tj. raspiruju mrznju medju narodima. Ti naravno ni jendog trenutka nisi pomislio da prijavis provokaciju sestre koja provocira da su svi socijalni slucajevi a kao drugi veliki bezobrazluk i uvredu pita forumase Bosnjake koji cine 90% ovog foruma "jestel to s jutanje mise." Bosnjaci muslimani ne idu na misu kao sto ni mise nisu grupni pedofilni seks.
Da se razumjemo ovim ne zelim da se shvati da ja branim svoje a ti svoje vec da pocnemo misliti, koristit logiku a prije svega ispravno citati i tumaciti gluposti koje neki forumasi ovdje pisu. Zivjeli
Jesi li shvatio "na koji način radis"? Mislim da nisi glup pa da ne možeš shvatiti nakon ovog gore pitanja i onoga sta si uradio. Čisto da vidis da ipak nisi neutralan, kako se predstavljaš.
- seln
#32079 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Mislis li ti da je post o pedofiliji u crkvi (bezbroj puta dokazana) upucen svim Hrvatima?Novak20 wrote:Ko je duže vrijeme na forumu zna da se Hafis "prepucava" sa šest-sedam forumaša. "Časte" se međusobno, ponekad surovo i gnusno ali se ne prijavljuju. Njihova stvar i ne trudim se braniti bilo koga. Ako misliš da se Hafis obraća svim Bošnjacima, prijavi ga. Ja mislim da se Hafis ovdje obraća odabranoj grupi forumaša koju ne povezujem sa svim Bošnjacima ili muslimanima pa ga ne prijavljujem. Svejedno sam prijavio cijeli post i odgovor pa neka Moderator odluči ko koga i na koji način vrijeđa.svi u napad wrote: Novace post treba svakako prijaviti no bilo bi jako fino i da prijavis visu medicinsku sestru i njegov post. Treba biti covjek i karakter pa osuditi i kritikovati svake komentare koji vrijedjau ili provociraju tj. raspiruju mrznju medju narodima. Ti naravno ni jendog trenutka nisi pomislio da prijavis provokaciju sestre koja provocira da su svi socijalni slucajevi a kao drugi veliki bezobrazluk i uvredu pita forumase Bosnjake koji cine 90% ovog foruma "jestel to s jutanje mise." Bosnjaci muslimani ne idu na misu kao sto ni mise nisu grupni pedofilni seks.
-
Hafis
#32080 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kakav ba NVZ, to je za malu djecu. Tvrda je ovo hridina kume.Alfons Kauders wrote:Ja mu govorio da pristupi NVZ... NećemO k3 wrote:@alfons![]()
hohooohogoho
Koje si djubreuvali mu ga nježno i hinjski .... lajk
Govorio mu da se pomiri s SDA... Neće ni to
A još 21 dan do izbora
Vego, kakve ovo gore manevre pripremate. Nije valjda da ovo ima veze s gradnjom pelješačkog mosta.

- Point.
#32081 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Evo i ja pokušavam da shvatim kako je taj post protumačio kao atak na sve Hrvate a post onog pacijenta o hrvatskom cvijeću nije kao atak na sve Bošnjake.seln wrote:Mislis li ti da je post o pedofiliji u crkvi (bezbroj puta dokazana) upucen svim Hrvatima?Novak20 wrote:Ko je duže vrijeme na forumu zna da se Hafis "prepucava" sa šest-sedam forumaša. "Časte" se međusobno, ponekad surovo i gnusno ali se ne prijavljuju. Njihova stvar i ne trudim se braniti bilo koga. Ako misliš da se Hafis obraća svim Bošnjacima, prijavi ga. Ja mislim da se Hafis ovdje obraća odabranoj grupi forumaša koju ne povezujem sa svim Bošnjacima ili muslimanima pa ga ne prijavljujem. Svejedno sam prijavio cijeli post i odgovor pa neka Moderator odluči ko koga i na koji način vrijeđa.svi u napad wrote: Novace post treba svakako prijaviti no bilo bi jako fino i da prijavis visu medicinsku sestru i njegov post. Treba biti covjek i karakter pa osuditi i kritikovati svake komentare koji vrijedjau ili provociraju tj. raspiruju mrznju medju narodima. Ti naravno ni jendog trenutka nisi pomislio da prijavis provokaciju sestre koja provocira da su svi socijalni slucajevi a kao drugi veliki bezobrazluk i uvredu pita forumase Bosnjake koji cine 90% ovog foruma "jestel to s jutanje mise." Bosnjaci muslimani ne idu na misu kao sto ni mise nisu grupni pedofilni seks.
-
Novak20
#32082 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nisam, de mi ti pojasni.channel10 wrote:
Jesi li shvatio "na koji način radis"?
Šta sam uradio ? Javno prijavio lika koji kršćansku misu poredi sa pedofilskim orgijama. Trebao sam to uraditi na hinjaka kao što to radi većina pa da bude "mirna Bosna".channel10 wrote: Mislim da nisi glup pa da ne možeš shvatiti nakon ovog gore pitanja i onoga sta si uradio. Čisto da vidis da ipak nisi neutralan, kako se predstavljaš.
I zar sam negdje tvrdio da sam neutralan ? Ima li ovdje takvih uopšte ?
Last edited by Novak20 on 16/09/2018 13:26, edited 2 times in total.
-
furlan
#32083 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pitanjce.Da li uvreda reci da je jedna partija postala "srpsko cvece", brizno negovano i djubreno stajskim djubrivom 
- seln
#32084 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nije problem to sto si ga prijavio. Njegov post j ezbilja pretjeran, iako je posljedica Hafisove provokacije.Novak20 wrote:Nisam, de mi ti pojasni.channel10 wrote:
Šta sam uradio ? Javno prijavio lika koji kršćansku misu poredi sa pedofilskim orgijama. Trebao sam to uraditi na hinjaka kao što to radi većina pa da bude "mirna Bosna".channel10 wrote: Mislim da nisi glup pa da ne možeš shvatiti nakon ovog gore pitanja i onoga sta si uradio. Čisto da vidis da ipak nisi neutralan, kako se predstavljaš.
i zar sam negdje tvrdio da sam neutralan ? Ima li ovdje takvih uopšte ?
Ali bi nam mogao navesti primjer kad si prijavio Hafisa ili Kolindu, tj. Hafisa ili Hafisa.
I jasno je da nisi neutralan, cak i glupi Bosanci su to shvatili.
- seln
#32085 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nije. Partije podlijezu kritici, cak ako je ista gruba i sarkasticna.furlan wrote:Pitanjce.Da li uvreda reci da je jedna partija postala "srpsko cvece", brizno negovano i djubreno stajskim djubrivom
-
Hafis
#32086 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nije. Ne mogu se partije uvrijediti. Svrha njihovog postojanja i jest da trpe, ali i dijele uvrijede.furlan wrote:Pitanjce.Da li uvreda reci da je jedna partija postala "srpsko cvece", brizno negovano i djubreno stajskim djubrivom
-
BMX1977
#32087 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa to se vidi iz aviona. Na hercegbosna. org zagovara protjerivanje bosnjaka pod nickom bobanovski a ovdje sve u rukavicama; demokrata "Hrvatski"seln wrote:Nije problem to sto si ga prijavio. Njegov post j ezbilja pretjeran, iako je posljedica Hafisove provokacije.Novak20 wrote:Nisam, de mi ti pojasni.channel10 wrote:
i zar sam negdje tvrdio da sam neutralan ? Ima li ovdje takvih uopšte ?
Ali bi nam mogao navesti primjer kad si prijavio Hafisa ili Kolindu, tj. Hafisa ili Hafisa.
Last edited by BMX1977 on 16/09/2018 13:32, edited 1 time in total.
-
furlan
#32088 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
E tako vas volim i onda nastavite na tom fonu i sve ce biti kako treba. 
-
Novak20
#32089 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
seln wrote:
Nije problem to sto si ga prijavio. Njegov post j ezbilja pretjeran, iako je posljedica Hafisove provokacije.
Kako olako lijepiš epitete i etikete.
Prijavio sam samo Karlinku do sada, a ona je...ne znam, nisam je pitao. Ne moram biti dežurni cinkaroš da bih ti udovoljio.
- mO k3
#32090 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Tik tak kada je ono pomjeranje sata , jeli 7 oktobrq ?? ??:) 
- seln
#32091 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Mojne meni toga, ziv bio. Dovoljno si inteligentan da prepoznas sarkazam.Novak20 wrote:seln wrote:
Nije problem to sto si ga prijavio. Njegov post j ezbilja pretjeran, iako je posljedica Hafisove provokacije.
I jasno je da nisi neutralan, cak i glupi Bosanci su to shvatili.![]()
![]()
![]()
Kako olako lijepiš epitete i etikete.
Prijavio sam samo Karlinku do sada, a ona je...ne znam, nisam je pitao. Ne moram biti dežurni cinkaroš da bih ti udovoljio.
Zbilja, gdje nam je Karlinka?
Odavno nisam cuo nista protiv muslimana, hidzaba, obrezivanja...
-
svi u napad
#32092 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
E Novace jesi mi odgovorio svaka ti cast. Nek si ti svog hafisagu odbranio. Imas li imalo logike? Procitaj sta si napisao jos jednom te molim. Zaista zalosno. Ti imas pravo da prijavljujes koga hoces kao i ja samo sto ja to nikad nisam uradio niti cu uraditi jer mislim da je ovo forum i znam kakva grupa ljudi posjecuje ovo. Zelim ti svako dobro i na kraju cu se posluziti tvojim logickim objasnjenjem. Streptokoka se prepucava sa Hafisom i ne povezuje sve Hrvate katolike koji idu na misu sa pedofilstvom.Novak20 wrote:Ko je duže vrijeme na forumu zna da se Hafis "prepucava" sa šest-sedam forumaša. "Časte" se međusobno, ponekad surovo i gnusno ali se ne prijavljuju. Njihova stvar i ne trudim se braniti bilo koga. Ako misliš da se Hafis obraća svim Bošnjacima, prijavi ga. Ja mislim da se Hafis ovdje obraća odabranoj grupi forumaša koju ne povezujem sa svim Bošnjacima ili muslimanima pa ga ne prijavljujem. Svejedno sam prijavio cijeli post i odgovor pa neka Moderator odluči ko koga i na koji način vrijeđa.svi u napad wrote: Novace post treba svakako prijaviti no bilo bi jako fino i da prijavis visu medicinsku sestru i njegov post. Treba biti covjek i karakter pa osuditi i kritikovati svake komentare koji vrijedjau ili provociraju tj. raspiruju mrznju medju narodima. Ti naravno ni jendog trenutka nisi pomislio da prijavis provokaciju sestre koja provocira da su svi socijalni slucajevi a kao drugi veliki bezobrazluk i uvredu pita forumase Bosnjake koji cine 90% ovog foruma "jestel to s jutanje mise." Bosnjaci muslimani ne idu na misu kao sto ni mise nisu grupni pedofilni seks.
Mislim da si sad shvatio poentu kao i tvoju odbranu Hafisage. Zivio
- vatrogasac
#32093 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
I neće @Hafis da napravimo biznis. Prozori i radijatori idu k'o 'alva.
- ovo_malo_duse
#32094 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hoce UZP_ cima ovo proci ili ce biti ponisteni ovi glasacki listici?
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... bih-393647
-
Hafis
#32095 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Koji je sad ovo?svi u napad wrote: E Novace jesi mi odgovorio svaka ti cast. Nek si ti svog hafisagu odbranio. Imas li imalo logike? Procitaj sta si napisao jos jednom te molim. Zaista zalosno. Ti imas pravo da prijavljujes koga hoces kao i ja samo sto ja to nikad nisam uradio niti cu uraditi jer mislim da je ovo forum i znam kakva grupa ljudi posjecuje ovo. Zelim ti svako dobro i na kraju cu se posluziti tvojim logickim objasnjenjem. Streptokoka se prepucava sa Hafisom i ne povezuje sve Hrvate katolike koji idu na misu sa pedofilstvom.
Mislim da si sad shvatio poentu kao i tvoju odbranu Hafisage. Zivio
K'o biva nekakakav borac za ljuCka prava, pa se zabrinuo što je netko nekoga prijavio za nekakav post...a koliko vidim to ima veze sa mnom.
I sad koliko vidim, logika je da sve što se ovdje napiše kontra mene ili valjda ''mojih'', a što baš i nije etički, niti je pristojno - nije vrijedno opomene jer sam to i zaslužio.
U jednu ruku si i u pravu. Mene stvarno ovdje ne može nitko uvrijediti iz dva razloga.
Prvi razlog je to što sam svjestan da je ovo virtualni svijet i da se iza 99% posto nickova koji bi me namjerno htjeli uvrijediti, stoje likovi koji to zasigurno ne bi smjeli uraditi u stvanom životu, niti bi im se i pružila prilika - znači većinom frustrirani i marginalni likovi - u prijevodu neinteresantna sića, a kojih ima svugdje i u stvarnom životu, a s kojima inače ne kontaktiram jer je život ionako naporan i bez toga.
Drugi je razlog to što sam takve likove ovdje stavio na foe, kao što i radim s takvim u stvarnom životu, tako da ih i ne čitam. Jedino što primjetim da se odmah poslije svakog mog posta ovdje izredaju s postovima i komentarima kao po ustaljenoj matrici, uvijek isti likovi i isti raspored. Tako da mi to čak i pomalo godi, i mada ih ne čitam, ponekad ih cucnem onako nasumice, ne bi li se još više jatili oko mene.
A inače, sve najbolje o njima.
-
155_mm
#32096 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
a sto nam se isplaka na ramenu to je za suzu pustiti.
i to ne bilo ko. nego predvodnik onih kojima se svrha postojanja na ovom forumu vrijedjanje bosnjaka. tipa "krezavi nemaju gdje zube popraviti", " bjednici nadnicari na tromedji rade sve za koru kruha", "socijalni slucajevi iz EU", "zidari sa EU baustela", "izvor novinara su vam cistacice iz ambasada" i slicno.

i to ne bilo ko. nego predvodnik onih kojima se svrha postojanja na ovom forumu vrijedjanje bosnjaka. tipa "krezavi nemaju gdje zube popraviti", " bjednici nadnicari na tromedji rade sve za koru kruha", "socijalni slucajevi iz EU", "zidari sa EU baustela", "izvor novinara su vam cistacice iz ambasada" i slicno.
-
155_mm
#32097 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ako su ovo poceli da rade onda je stanje veoma ozbiljno.ovo_malo_duse wrote:Hoce UZP_ cima ovo proci ili ce biti ponisteni ovi glasacki listici?
- seln
#32098 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ovo je tacno. Ni najgori od najgorih u BiH ne vrijedjaju starce.Hafis wrote: Mene stvarno ovdje ne može nitko uvrijediti iz dva razloga.
Prvi razlog je to što sam svjestan da je ovo virtualni svijet i da se iza 99% posto nickova koji bi me namjerno htjeli uvrijediti, stoje likovi koji to zasigurno ne bi smjeli uraditi u stvanom životu, niti bi im se i pružila prilika.
- BHCluster
#32099 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Gledaj pizdenja hebo te ledara, silazi Isuse sa kriza neka se popnu ovi nasi virtualni bojovnici.155_mm wrote:a sto nam se isplaka na ramenu to je za suzu pustiti.
- Streptokok
#32100 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sine, Bosnjaci ne idu na misu, to vam je dobro poznato i nemoj da se pravis blesav. Na uvredu odgovaram uvredom. Za tvoju prijavu boli me spolni organ.Novak20 wrote:Nema ti konkurencije u vrijeđanju.Streptokok wrote:Mislis jutarnjeg grupnog pedofilnog seksa?Hafis wrote:Đes'te socijalci. Jestel' to s jutarne nedeljne mise
Post prijavljen.
Last edited by Streptokok on 16/09/2018 19:49, edited 1 time in total.