Poenta je na porodici...insomnia78 wrote:Ubijaju se ljudi zbog mnogo banalnijih stvari.
Dajte...bolesno razmisljate.
Poenta je na porodici...insomnia78 wrote:Ubijaju se ljudi zbog mnogo banalnijih stvari.
Radovi jesu bili gotovi ima 2-3 mj, ali ogranicenja su ostala, cak je ja mislim desna traka u tunelu bila zatvorena znakomanimus wrote:Nikakva ograničenja nisu bila vjeruj mi. Mozda su od mjesta nezgode stavljena ali ranije nije bilo. Svi vozili oko 100. Nikakve radove nisam vidio.
Ako je tu ogranicenje postavljeno onda znaci da prije toga nema ogranicenja. Nisam vidovit pa da prije toga smanjujem brzinu.vjeshalica wrote:Pogledaj gore slikuanimus wrote:Nikakva ograničenja nisu bila vjeruj mi. Mozda su od mjesta nezgode stavljena ali ranije nije bilo. Svi vozili oko 100. Nikakve radove nisam vidio.
60 ograniceno
Ocito ne pratis saobracaj
Osim toga obavijest o radovima je bila odavno tu,tako da nema tworije da je do znaka 60 moglo se voziti 120
Nemoj vise nista pisati
Morate voziti stoju i praviti nered po cesti jer ne pratite saobracaj

Ma hajde...sa dozvoljenih 120 odma se spusta na 60...to nenpostoji nigdje pa ni kod nas...ne pratis signalizaciju kao i vecina sto to ne radi...brzina se postepeno smanjuje ali nije problem u tome nego ucinjenici da se puno bahatite a ne pratite saobracajanimus wrote:Ako je tu ogranicenje postavljeno onda znaci da prije toga nema ogranicenja. Nisam vidovit pa da prije toga smanjujem brzinu.vjeshalica wrote:Pogledaj gore slikuanimus wrote:Nikakva ograničenja nisu bila vjeruj mi. Mozda su od mjesta nezgode stavljena ali ranije nije bilo. Svi vozili oko 100. Nikakve radove nisam vidio.
60 ograniceno
Ocito ne pratis saobracaj
Osim toga obavijest o radovima je bila odavno tu,tako da nema tworije da je do znaka 60 moglo se voziti 120
Nemoj vise nista pisati
Morate voziti stoju i praviti nered po cesti jer ne pratite saobracaj
A za ovog sto pita za betonske blokove da kazem da je bio blok koji je od siline udara odgurnut. Da ga nije bilo udar bi bio frontalan i nebi ni djecak prezivio.
Upravo. Jos kazu da je veliki vjernik bio. Mozda nije mogao podnijeti sramotu.FrozenCastle wrote:A milion slučajeva dosad bilo da ubije ženu i/ili djecu pa sebe. I ne možeš da vjeruješ u ovo što Bancho piše?un1ted wrote:Imaš li ti imalo stida? Samoubistvo i da povede ženu i djecu? Nekima fakat treba zabraniti korištenje interneta. Opšta ste opasnost!Bancho wrote:Mislim da je ovo bilo samoubistvo...juce je objavljeno da ima laznu diplomu, a danas je mrtav...slucajnost ili ne?
kontradiktujes. jer ako je bio veliki vjernik, zar bi uradio ovo namjerno i pored sramote, opravdane ili neopravdane?Xavier1 wrote:
Upravo. Jos kazu da je veliki vjernik bio. Mozda nije mogao podnijeti sramotu.
Glupa prica skroz. Da je htjeo tako nesto uraditi nebi sigurno na ovaj nacin. Bezobrazno je uopce i spominjati mogucnost samoubistva. Ovo oko diplome moze biti jedino povezano sa losom ili usporenom reakcijom. Ako i to.karanana wrote:kontradiktujes. jer ako je bio veliki vjernik, zar bi uradio ovo namjerno i pored sramote, opravdane ili neopravdane?Xavier1 wrote:
Stres moze biti opasananimus wrote:Glupa prica skroz. Da je htjeo tako nesto uraditi nebi sigurno na ovaj nacin. Bezobrazno je uopce i spominjati mogucnost samoubistva. Ovo oko diplome moze biti jedino povezano sa losom ili usporenom reakcijom. Ako i to.karanana wrote:kontradiktujes. jer ako je bio veliki vjernik, zar bi uradio ovo namjerno i pored sramote, opravdane ili neopravdane?Xavier1 wrote:
Razguli ti. Provaljen pa nastavio dalje bacat lopticu prema drugom. Ne vozi stotinu tamo gdje je 60 da ne ubijes koga,a briga me za tebe.animus wrote:Ne znam otkud ti 120 koje niko ne spominje. Ogranicenje prije prvog tunela je 100 i rekao sam da se toliko vozilo. Ti sada pametna i kao pridrzavas se ogranicenja jedina. Pa radi toga imas kao pravo kritikovati. Svaka cast hajde sada razguli.
vjeshalica wrote:Razguli ti. Provaljen pa nastavio dalje bacat lopticu prema drugom. Ne vozi stotinu tamo gdje je 60 da ne ubijes koga,a briga me za tebe.animus wrote:Ne znam otkud ti 120 koje niko ne spominje. Ogranicenje prije prvog tunela je 100 i rekao sam da se toliko vozilo. Ti sada pametna i kao pridrzavas se ogranicenja jedina. Pa radi toga imas kao pravo kritikovati. Svaka cast hajde sada razguli.
Danas na snimku mi se ucinilo kao da u tunelu pise da je ogranicenje brzine 40km na sat.Ako je tako kao sto mi se ucinilo da nije divljao sigurno sa 40 na sat nije mogao udarit onako u zid tunela i isprevrtat se.SmoLe wrote: nije divljao sa autom nikad.
moja teorija je da se okrenuo na sekundu da smiri djecu i da se je u tom trenutku izgubio kontrolu.
jalijas74 wrote:Jadovski medij se takmice da zumiraju mrtvo tijelo za sto bolju fotku fuj jadovi.
De Klixu jos koju sliku roditelja objavi i jos koju ekskluzivu.
Djete place cijeli dan trazi svoje a jos ne zna
Na samom dnu ljudskosti smo.
De ne provaljuj se vise.i agree wrote:Danas na snimku mi se ucinilo kao da u tunelu pise da je ogranicenje brzine 40km na sat.Ako je tako kao sto mi se ucinilo da nije divljao sigurno sa 40 na sat nije mogao udarit onako u zid tunela i isprevrtat se.SmoLe wrote: nije divljao sa autom nikad.
moja teorija je da se okrenuo na sekundu da smiri djecu i da se je u tom trenutku izgubio kontrolu.
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /190607121
Eto slike tu,dobro sam vidio pise 40