Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mi ako pobijedimo Litvaniju vani, a imamo dobru priliku, onda se definitivno vracamo u utrku. Imat cemo 4-4, a konkurent 5-3. Vise bih volio da talijani izgube, jer sa srbijom vec imamo negativan omjer plus oni imaju i lakse protivnike - tu su manje sanse za kiks.
U slucaju pobjede s litvancima stvari su proste, 95% ce na kraju odlucivati utakmica u italiji u februaru. Ako dodjemo i tako blizu, aferim momcima ... al bit ce gorak ukus kao i za prosli Mundobasket kad je kos razlika s CG presudila.
PS najludji scenario je da mi pobijedimo LTU i ISL x2, a talijani izgube TUR i SRB x2. Tad bismo sigurno isli dalje, cak i sa porazom u italiji
GandalfSivi wrote: ↑29/08/2026 15:15
Podrska Lazicu. Lik je pod pritiskom nevjerovatnim i treba ga razumjeti.
A Dodiku kao i obicno jebem mater.
Od A do Z. Inace sam u principu patriotski raspolozen I vodim se onim " jebem.mater svima kojin nece da igraju za BiH" ali postoje situacije koje jednostavno treba razumjeti. Kao ova.
GandalfSivi wrote: ↑29/08/2026 15:15
Podrska Lazicu. Lik je pod pritiskom nevjerovatnim i treba ga razumjeti.
A Dodiku kao i obicno jebem mater.
Od A do Z. Inace sam u principu patriotski raspolozen I vodim se onim " jebem.mater svima kojin nece da igraju za BiH" ali postoje situacije koje jednostavno treba razumjeti. Kao ova.
Pa sta treba momak da ostane bez kluba i posla, ne padaju ni njemu s neba, a Musica naš, povremeni reprezentativac čuva svoj finansijski legacy i posao.
Bio mi je jedan od najdrazih igraca, prava pcela radilica.
Ko god je igrao kosarku cijeni igrace poput Lazica, i bekovi i centri. Jucer par nba asistencija Nurkicu.
Razumijem egzistencija i sve, ali toliko godina u reprezentaciji i radi Dodika.
Point. wrote: ↑29/08/2026 16:24
Neka prekine ugovor sa Igokeom, siguran sam da igrač njegove kvalitete može naći klub van tog seljakluka.
Ubio bih se da li debelo krme iz Laktaša, nakon dvije ćašice brlje, određuje hoće li igrati za repku ili ne
Pa momak je imao problema sa pronalaskom kluba i ranije, igrao u Kini 3×3. Kad je nasao stabilan klub treba se odreći posla, jel? A mladozenja povrijeđen trenira, njemu vrijedniji dubaijevi dolari?
Da i sta je po Vama rjesenje
Eto da kojim slucajem nije skandirano Lazic bi ostao u timu za Litvu
Kako je moguce da smo dosli do toga
Sa nekog aspekta naase borbe za domovinu koji je najispravniji put
Ako znaas kadaa ides kroz RS sa zastavom i da ce ti nakon togaa istrgati istu, ako znas da ce ti nakon skandiranja doci jos jedno kontraskandiranje
Zar se nije moglo sve presutjeti, njihove vlasti su trazile pustanje iz humanitarnih razloga
Ponekad se pitam da li bi mi Bosanci smogli snage i reci ok jel krepava evo vam ga ebo vas on gledajte kako umire , bio je mozda i nekomunikativan ili nepokretan umirao bi i onda mnogi ovi argumenti lazni bi padali u vodu.
Dakle reagiras spram situacije nemas ti nista od pobbjedonosnih povika samo stvaras kulturu u medijima i komunikacijji da i cete krenu tim putem
Za drzavuu navijati umjereno politike nula pa zar ne mozemo ovo pametnije odigrati
Gledati sta. Je vazno a sta ne
Srpske zlocince nismo pobjedili mi smo im najveci taoci
Pobjedio ih je svijet 90ih. I. To je to
I sta kazete Avdo nema pojma, laze itd itd! Koliko ih je uspjelo demantirati Avdine informacije?? Da definitvno Avdo uvijek ima prvi informacije i zato ga mnogi i mrze a pogotovo ova bagra na vlasti.
Lazo je izvanredan momak ali svi zaboravljaju da njegova porodica zivi u tom tamnom vilajetu a ono krme iz Lakstasa svasta je u stanju da uradi. Naravno odgovra ovih ljiga iz Sarajeva ili nece biti ili ce biti nesto mlako da im se drug ne sekira.
Trebo je Djerdja odmah Lazi ponuditi ugovor u Bosni jer proslu sezonu nije dosao samo radi Barbarica. Takodje vidjet cemo sta ce uraditi savez prema Igokei jer FIBA mrzi ovakve stvari.
JEBO IM SRATKO MLADIC SVIMA MATER KOJI GA SLAVE U GENOCIDNOM ENTITETU!