mozda su i djeca nesto nemirna bila, tesko cemo ikad saznatiemigrazione wrote:Ne mogu da vjerujem da je udario u zid na onom pravcu... ideš pravo, u autu čitava porodica i smotaš u zid, pa kako jbt
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
al-em
#32051 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Kal El
#32052 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Može li mi neko preko privatnih poruka poslati puno ime i prezime ako neko zna?O'zone wrote:Jučer i danas sama nesreća na nesreću
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /190607076
Pitam jer poznajem dosta Višegrađana iz Dogloda i jer su moji od tamo. Predpostavljam da je prezime Gušo.
- insomnia78
#32053 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jarane ima zena u takvim situacijama. Ima zaustavna traka. Meni se djete jednom pocelo gusiti keksom na AP. Pa stani u kraj. Istrci, okreci naopako i procepial-em wrote:mozda su i djeca nesto nemirna bila, tesko cemo ikad saznatiemigrazione wrote:Ne mogu da vjerujem da je udario u zid na onom pravcu... ideš pravo, u autu čitava porodica i smotaš u zid, pa kako jbt
- emigrazione
#32054 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nedo bog ono što kažu kakvih zdravstvenih problema, pozli čovjeku, pukne guma, otpadne točak, zaleti se budala u tebe i sl. to mi je ono baš sudbina, sve ostalo mi je neshvatljivo da se tek tako izgubi kontrola za volanom...ne znam fakat ne mogu biti pametan, vozim skoro 30 godina i baš zbog toga mi neke stvari nikada neće biti jasne, toliko sam se puta naslušao priča ''izgubio kontrolu nad upravljačem'' pa se zapitaš kako jbt, ja se ne sjećam da sam je ikada zimi izgubio, a kamoli na ovakvoj pisti u idealnim uslovima za vožnjual-em wrote:mozda su i djeca nesto nemirna bila, tesko cemo ikad saznatiemigrazione wrote:Ne mogu da vjerujem da je udario u zid na onom pravcu... ideš pravo, u autu čitava porodica i smotaš u zid, pa kako jbt
- Bancho
#32055 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Mislim da je ovo bilo samoubistvo...juce je objavljeno da ima laznu diplomu, a danas je mrtav...slucajnost ili ne?
- emigrazione
#32056 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jebiga ne možeš upirati prstom ni u koga tek tako, nije samoubistvo ako ovo uradiš dok ti je u autu žena i dvoje djece, to je ubistvo...mada ja ne vjerujem iskreno, čovjek bio vjernik, baš večeras organizovao nekakvu akciju u školi u Vogošći, bio pun života...
- shape of despair
#32057 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Oj majko o čemu se ovdje raspravlja. Čovjek je poginuo i žena i djete mu, pa to je fakat tragedija. I da je lažirao diplomu to je fakat sad nebitno, čovjeka više nema, zapravo nema cijele jedne porodice. Zamišljam sebe i svoju ženu i djecu.
Neka istraga pokaže šta i kako je bilo pa onda palamudite do mile volje, jel namjerno, možda je čovjek bio preumoran pa zaspao, mozda su djeca bila nemirna, mozda je pukla guma, auto neisprvno, izletilo nešto na put, srce ga strefilo, momenat nepažnje.....nastavi niz
Neka istraga pokaže šta i kako je bilo pa onda palamudite do mile volje, jel namjerno, možda je čovjek bio preumoran pa zaspao, mozda su djeca bila nemirna, mozda je pukla guma, auto neisprvno, izletilo nešto na put, srce ga strefilo, momenat nepažnje.....nastavi niz
- Bancho
#32058 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Upravo zbog toga, vjernik, profesor a ustvari sve je laz...bruka za njega i za familiju, a znas kakva je nasa sredina. U tako teskom psihickom stanju covjek je spreman na sve. Ne mogu tvrditi da je ovo istina ali prevelika je slucajnost. Zao mi je samo djece.emigrazione wrote:Jebiga ne možeš upirati prstom ni u koga tek tako, nije samoubistvo ako ovo uradiš dok ti je u autu žena i dvoje djece, to je ubistvo...mada ja ne vjerujem iskreno, čovjek bio vjernik, baš večeras organizovao nekakvu akciju u školi u Vogošći, bio pun života...
-
Sociolog
#32059 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zao mi djevojcice i majke rahmet im dusi,ne treba nista prejudicirati,ali ako je bio Vjernik i krivotvorio diplomu,bruka ,licemjerje i prevarant,odgovarati ce pred BogomBancho wrote:Upravo zbog toga, vjernik, profesor a ustvari sve je laz...bruka za njega i za familiju, a znas kakva je nasa sredina. U tako teskom psihickom stanju covjek je spreman na sve. Ne mogu tvrditi da je ovo istina ali prevelika je slucajnost. Zao mi je samo djece.emigrazione wrote:Jebiga ne možeš upirati prstom ni u koga tek tako, nije samoubistvo ako ovo uradiš dok ti je u autu žena i dvoje djece, to je ubistvo...mada ja ne vjerujem iskreno, čovjek bio vjernik, baš večeras organizovao nekakvu akciju u školi u Vogošći, bio pun života...
-
Org
#32060 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Momak, ti ili si bolestan ili si balavac nedorasliBancho wrote:Upravo zbog toga, vjernik, profesor a ustvari sve je laz...bruka za njega i za familiju, a znas kakva je nasa sredina. U tako teskom psihickom stanju covjek je spreman na sve. Ne mogu tvrditi da je ovo istina ali prevelika je slucajnost. Zao mi je samo djece.emigrazione wrote:Jebiga ne možeš upirati prstom ni u koga tek tako, nije samoubistvo ako ovo uradiš dok ti je u autu žena i dvoje djece, to je ubistvo...mada ja ne vjerujem iskreno, čovjek bio vjernik, baš večeras organizovao nekakvu akciju u školi u Vogošći, bio pun života...
Kakve su to teorije Boze sačuvaj, gdje smo kao društvo otišli Nek nam je Bog od pomoći
- Ommadawn
#32061 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Možda ga hercika zvenkula, a žena dobila paniku i nije imala mogućnost da kontroliše nad situacijom.
Žalosno u svakom slučaju.
A za ove koji kažu “Djeca nemirna bila”:
Meni dijete par puta nešto u autu počelo zajebavati i tjerati neki svoj inat.
Skrenem s autoputa, na adekvatno mjesto, izvedem iz auta, pedagoški porazgovaram, smirim sve i ponovo u auto.
Žalosno u svakom slučaju.
A za ove koji kažu “Djeca nemirna bila”:
Meni dijete par puta nešto u autu počelo zajebavati i tjerati neki svoj inat.
Skrenem s autoputa, na adekvatno mjesto, izvedem iz auta, pedagoški porazgovaram, smirim sve i ponovo u auto.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#32062 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Imaš li ti imalo stida? Samoubistvo i da povede ženu i djecu? Nekima fakat treba zabraniti korištenje interneta. Opšta ste opasnost!Bancho wrote:Mislim da je ovo bilo samoubistvo...juce je objavljeno da ima laznu diplomu, a danas je mrtav...slucajnost ili ne?
- animus
#32063 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Strasno kako jedna lijepa porodica nestade u sekundi. Rahmet im lijepi a malcu zelim da nekako sve ovo nekako prezivi. Nece mu biti lako. Zadesio sam se tu nakon nezgode i mogu reci samo ne dao Bog nikom onu tugu. Da nije bilo onog betonskog bloka pored tunela udario bi direktno u zid a ovako je bar maleni prezivio. Gledam im slike na facebooku i placem. Divna mlada porodica.
Pretpostavljam samo da je nepaznja tj. mobitel u pitanju. Saznat cemo nekada. Gluposti koje se ovdje pisu necu komentirati.
Pretpostavljam samo da je nepaznja tj. mobitel u pitanju. Saznat cemo nekada. Gluposti koje se ovdje pisu necu komentirati.
- O'zone
- Globalni moderator
-
FrozenCastle
#32065 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A milion slučajeva dosad bilo da ubije ženu i/ili djecu pa sebe. I ne možeš da vjeruješ u ovo što Bancho piše?un1ted wrote:Imaš li ti imalo stida? Samoubistvo i da povede ženu i djecu? Nekima fakat treba zabraniti korištenje interneta. Opšta ste opasnost!Bancho wrote:Mislim da je ovo bilo samoubistvo...juce je objavljeno da ima laznu diplomu, a danas je mrtav...slucajnost ili ne?
-
smijesni_ste
#32066 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Upravo tako. Siromaštvo, bolest itdFrozenCastle wrote:A milion slučajeva dosad bilo da ubije ženu i/ili djecu pa sebe. I ne možeš da vjeruješ u ovo što Bancho piše?un1ted wrote:Imaš li ti imalo stida? Samoubistvo i da povede ženu i djecu? Nekima fakat treba zabraniti korištenje interneta. Opšta ste opasnost!Bancho wrote:Mislim da je ovo bilo samoubistvo...juce je objavljeno da ima laznu diplomu, a danas je mrtav...slucajnost ili ne?
Stvarno ne znam šta je toliko grozno u ovome što je Bancho napisao
- vjeshalica
#32067 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A brzina? Sigurno se ne bi onoliko sasuli da su vozili oko 60 kako je i ogranicenoanimus wrote:Strasno kako jedna lijepa porodica nestade u sekundi. Rahmet im lijepi a malcu zelim da nekako sve ovo nekako prezivi. Nece mu biti lako. Zadesio sam se tu nakon nezgode i mogu reci samo ne dao Bog nikom onu tugu. Da nije bilo onog betonskog bloka pored tunela udario bi direktno u zid a ovako je bar maleni prezivio. Gledam im slike na facebooku i placem. Divna mlada porodica.
- animus
#32068 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Autoput. Nije vozio vise od 100 km/h kao i ja. Savrsen put, suh cist i pravac.vjeshalica wrote:A brzina? Sigurno se ne bi onoliko sasuli da su vozili oko 60 kako je i ogranicenoanimus wrote:Strasno kako jedna lijepa porodica nestade u sekundi. Rahmet im lijepi a malcu zelim da nekako sve ovo nekako prezivi. Nece mu biti lako. Zadesio sam se tu nakon nezgode i mogu reci samo ne dao Bog nikom onu tugu. Da nije bilo onog betonskog bloka pored tunela udario bi direktno u zid a ovako je bar maleni prezivio. Gledam im slike na facebooku i placem. Divna mlada porodica.
-
noviclan
#32069 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nastavnik matematike u Srednjoj saobraćajnoj školi u Sarajevu imao krivotvorenu diplomu
http://www.klix.ba/clanak/190606141
Jesu li ovo ukinuli komentare
http://www.klix.ba/clanak/190606141
Jesu li ovo ukinuli komentare
- vjeshalica
#32070 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kuku lele...imas li ti oci da pogledas slike? Kakvih 100 na sat gdje su radovi i postavljene table ogranicenja brzine?????animus wrote:Autoput. Nije vozio vise od 100 km/h kao i ja. Savrsen put, suh cist i pravac.vjeshalica wrote:A brzina? Sigurno se ne bi onoliko sasuli da su vozili oko 60 kako je i ogranicenoanimus wrote:Strasno kako jedna lijepa porodica nestade u sekundi. Rahmet im lijepi a malcu zelim da nekako sve ovo nekako prezivi. Nece mu biti lako. Zadesio sam se tu nakon nezgode i mogu reci samo ne dao Bog nikom onu tugu. Da nije bilo onog betonskog bloka pored tunela udario bi direktno u zid a ovako je bar maleni prezivio. Gledam im slike na facebooku i placem. Divna mlada porodica.
-
noviclan
#32071 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Valjda nije ovo sto je napisano katastrofa ako jesteBancho wrote:Mislim da je ovo bilo samoubistvo...juce je objavljeno da ima laznu diplomu, a danas je mrtav...slucajnost ili ne?
- animus
#32072 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nikakva ograničenja nisu bila vjeruj mi. Mozda su od mjesta nezgode stavljena ali ranije nije bilo. Svi vozili oko 100. Nikakve radove nisam vidio.
- Quaresma
#32073 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
kakav idiot moras biti i pisati tek tako da se lik isao ubiti zbog hebene diplome odnosno da ubije i svoju familiju sa malom djecom?
pola politicara na svim nivoima imaju lazne diplome, i da ovog covjeka koji je opet bio obrazovan, mlad, optuzis za ovakvo nesto, pa i onom sa psihickim problemima bi proradila neka savjest u jednom trenutku da ovo ne napravi.
nego jel samo meni nesto zapelo za oko kod ulaska na tunel, zasto nije ovaj beton postavljen skroz do tunela, tako da bi se mogao izbjeci ovakav direktan udarac u tunel?

pola politicara na svim nivoima imaju lazne diplome, i da ovog covjeka koji je opet bio obrazovan, mlad, optuzis za ovakvo nesto, pa i onom sa psihickim problemima bi proradila neka savjest u jednom trenutku da ovo ne napravi.
nego jel samo meni nesto zapelo za oko kod ulaska na tunel, zasto nije ovaj beton postavljen skroz do tunela, tako da bi se mogao izbjeci ovakav direktan udarac u tunel?

- insomnia78
#32074 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ubijaju se ljudi zbog mnogo banalnijih stvari.
- vjeshalica
#32075 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pogledaj gore slikuanimus wrote:Nikakva ograničenja nisu bila vjeruj mi. Mozda su od mjesta nezgode stavljena ali ranije nije bilo. Svi vozili oko 100. Nikakve radove nisam vidio.
60 ograniceno
Ocito ne pratis saobracaj
Osim toga obavijest o radovima je bila odavno tu,tako da nema tworije da je do znaka 60 moglo se voziti 120
Nemoj vise nista pisati
Morate voziti stoju i praviti nered po cesti jer ne pratite saobracaj
Last edited by vjeshalica on 07/06/2019 20:08, edited 1 time in total.