SDP

wolf07

#32001 Re: SDP

Post by wolf07 »

Ma ovo Bosnjacima i treba. Birali ste - eto vam ga! Ovaj bi bio u stanju djetetu iz usta hapicu uzet i prodat je, isto kao i Dodik. Majku li im njihovu, gdje su strane investicije, gdje su otvaranja radnih mjesta, gdje je izvoz, gdje je bilo sta. Lagumdzija treba jednog dana (a nadam se sto prije) da odgovara ne samo za kriminal i enormno bogacenje nego za akt veleizdaje ove drzave. Kad se samo sjetim koliko mu je onaj podrepas Hadziomerovic pravio reklamu na FTV. Koji su to supci majko draga.
miop

#32002 Re: SDP

Post by miop »

Image

Zlatko Lagumdzija, Vice Chairman of the council of Ministers and Minister of Foreign Affairs of Bosnia and Herzegovina with his wife Amina Lagumdzija pose at Taj Mahal in Agra. (PTI)
zeleni xy

#32003 Re: SDP

Post by zeleni xy »

Raspad "crvenog sistema"
Nova A - SDP

Fehrat Hrustić, predsjednik Novog socijaldemokratskog pokreta:

SDP je izgubio kompas
Sami su sebi napravili to što su napravili - puno obećali, a malo uradili, kaže u intervjuu za Oslobođenje Fehrat Hrustić, predsjednik Novog socijaldemokratskog pokreta.
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/inte ... bio-kompas
Banksy

#32004 Re: SDP

Post by Banksy »

...
Last edited by Banksy on 16/12/2013 18:57, edited 1 time in total.
It_is_a_Leclerc

#32005 Re: SDP

Post by It_is_a_Leclerc »

Ja sam oduševljen kako ova stranka čini sve da nestane, do te mjere da počinjem sumnjati da ovi članovi SDP-a uopšte nisu SDP-ovci već SDA-ovci koji su preko noći zaposjeli tijela npr. veleuvažene i ljubljene prof. dr. Zaimović-Uzunović, veleuvažene gospode Magazinovića, Hadžića, Lagumdžije, Mešića, Kušljugića i ostatka crvenog probisvjetnog ešalona.

Nakon što su se popišali na povratnike, rasčerečili sve od države što se dalo rasčerečiti, sad su krenuli i u uništavanje javnih preduzeća. Hvala Bogu, idu i izbori. Dani na vlasti za crvenu bandu bliže se kraju.
etovidis

#32006 Re: SDP

Post by etovidis »

Bosni i Hercegovini je prijeko potrebna socijaldemokratska stranka, ali nipošto ne ovakva i s ovim vodstvom. Mora biti bez sumnjivih likova i mora biti multietnička.
Havatar

#32007 Re: SDP

Post by Havatar »

It_is_a_Leclerc wrote:Ja sam oduševljen kako ova stranka čini sve da nestane, do te mjere da počinjem sumnjati da ovi članovi SDP-a uopšte nisu SDP-ovci već SDA-ovci koji su preko noći zaposjeli tijela npr. veleuvažene i ljubljene prof. dr. Zaimović-Uzunović, veleuvažene gospode Magazinovića, Hadžića, Lagumdžije, Mešića, Kušljugića i ostatka crvenog probisvjetnog ešalona.

Nakon što su se popišali na povratnike, rasčerečili sve od države što se dalo rasčerečiti, sad su krenuli i u uništavanje javnih preduzeća. Hvala Bogu, idu i izbori. Dani na vlasti za crvenu bandu bliže se kraju.
I treba da nestane kao sto je nestala i partija cija je SDP nasljednica
ultima_palabra

#32008 Re: SDP

Post by ultima_palabra »

Gledam sinoć Zlaju i Radona u elitnom društvu... Vučić, Dačić, Dodik, Kopanja, Cvijanovićka :oops:
The BEN10

#32009 Re: SDP

Post by The BEN10 »

It_is_a_Leclerc wrote:Ja sam oduševljen kako ova stranka čini sve da nestane, do te mjere da počinjem sumnjati da ovi članovi SDP-a uopšte nisu SDP-ovci već SDA-ovci koji su preko noći zaposjeli tijela...
Jako je interesantno pratiti na FB recimo kako uvaženi i stariji SDP-ovci, poput nekih univ. profesora, smatraju da SDP jako dobro kotira, kako Veliki Vođa drži sve konce u rukama i kako je ispravno sve ono što radi. Ono, fkt da čovjek ne povjeruje kako ti ljudi žive u paralelnom svijetu. Možda su, obzirom na starost, dohvatili kakvih droga za potenciju pa im se to odražava na zdravorazumsko rezonovanje.
miop

#32010 Re: SDP

Post by miop »

ultima_palabra wrote:Gledam sinoć Zlaju i Radona u elitnom društvu... Vučić, Dačić, Dodik, Kopanja, Cvijanovićka :oops:
Image
Innovation

#32011 Re: SDP

Post by Innovation »

Zar ovo nije nas Premijer uz Premijerku? :skoljka:
Cija li je ova prazna stolica? Da nije D.......? :oops:
Styling

#32012 Re: SDP

Post by Styling »

Innovation wrote:Zar ovo nije nas Premijer uz Premijerku? :skoljka:
Cija li je ova prazna stolica? Da nije D.......? :oops:
Ne bih rekla da je ovo Nerko uz Cvijanovicku. Nerko je glavatiji. :mrgreen:
ultima_palabra

#32013 Re: SDP

Post by ultima_palabra »

Radojičić.
wolf07

#32014 Re: SDP

Post by wolf07 »

miop wrote:
ultima_palabra wrote:Gledam sinoć Zlaju i Radona u elitnom društvu... Vučić, Dačić, Dodik, Kopanja, Cvijanovićka :oops:
Image
Poserem im se u tanjir .... svima! :evil:
VjecitiStudent

#32015 Re: SDP

Post by VjecitiStudent »

miop wrote:
Image
Tri mafijaška klana sa gostima iz inostranstva
It_is_a_Leclerc

#32016 Re: SDP

Post by It_is_a_Leclerc »

miop wrote:
Image
Pozdrav povratnicima u Srebrenici i Konjević Polju od njihovih predstavnika !
Styling

#32017 Re: SDP

Post by Styling »

Interesantn je kako se Dodik uvijek nekako trpa uz Vucica. Valjda se nada da ce mu ovaj oprostiti predizborna sranja u Srbiji i da ce opet biti u njegovoj milosti.
RVP

#32018 Re: SDP

Post by RVP »

ovaj radončić jebo bi mu majkuu onu glupuu , frajer isti kuracc ...
Innovation

#32019 Re: SDP

Post by Innovation »

"Ima razloga da budemo veći optimisti i vjerujte mi mnogo je ljepše gledati sa osmijehom na budućnost. Dio ste prave ekipe da nam može biti svima zajedno bolje. SDP BiH je tim, vaš tim, za vašu budućnost i tim BiH. Mi za početak hoćemo da dokažemo da smo drugi najbolji tim u BiH 'poslije Sušićevih fudbalera'", rekao je predsjednik SDPBiH Zlatko Lagumdžija na večerašnjem tradicionalnom novogodišnjem prijemu.
:zoka:
miop

#32020 Re: SDP

Post by miop »

Innovation wrote:
"Ima razloga da budemo veći optimisti i vjerujte mi mnogo je ljepše gledati sa osmijehom na budućnost. Dio ste prave ekipe da nam može biti svima zajedno bolje. SDP BiH je tim, vaš tim, za vašu budućnost i tim BiH. Mi za početak hoćemo da dokažemo da smo drugi najbolji tim u BiH 'poslije Sušićevih fudbalera'", rekao je predsjednik SDPBiH Zlatko Lagumdžija na večerašnjem tradicionalnom novogodišnjem prijemu.
Image
Styling

#32021 Re: SDP

Post by Styling »

Innovation wrote:
U kojem univerzumu on zivi. Totalna diskonektiranost da bazom. Nema pojma sta baza misli.
zeleni xy

#32022 Re: SDP

Post by zeleni xy »

Styling wrote:
Innovation wrote:
U kojem univerzumu on zivi. Totalna diskonektiranost da bazom. Nema pojma sta baza misli.
Izgleda da se mister ZLO nije večeras čuo sa Nerkom trenerkom, ode sve u helać

Danas je kulminirao raskol između SDP-a i SBB-a koji su zajedno sa dva HDZ-a činili novu parlamentarnu većinu.
- Nova parlamentarna većina je očito pukla i prije dolaska ovog zakona, kazao je Nikšić danas.
Iz posljednjih zasjedanja Parlamenta se da naslutiti i nova parlamentarna većina u FBiH u sastavu SDA, SBB i dva HDZ-a.

http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/ ... dpa-i-sbba
udrch

#32023 Re: SDP

Post by udrch »

ovo sranje od teksta treba ostati zabilježeno za buduće naraštaje..da se raja ima čemu smijati..
SDP-ov novogodišnji prijem: Mi smo drugi najbolji tim u BiH, odmah poslije Sušićevog

U pozdravnom obraćanju Lagumdžija je zahvalio prisutnima na dolasku i uime rukovodstva SDP BiH uputio čestitku njihovim porodicama, zaželio im lično zadovoljstvo, zdravlje i sreću.

"Želim vam svima i čitavoj zemlji da bez obzira na sve što se dešava oko nas, da probate iduću godinu gledati sa bolje strane, gledati je sa optimizmom. Znamo jako dobro kakvo je stanje u zemlji, ima puno toga zbog čega sa strahom idemo u vrijeme ispred nas, ali ja vas pozivam, vas pojedinačno, vaše najbliže, sve nas zajedno, da preokrenemo stvar. Ima razloga da vjerujemo da ova zemlja ima dovoljno ljudi koji je mogu napraviti boljom. Ima u nama snage da se zaista uhvatimo u koštac sa onim što su problemi ove zemlje", rekao je Lagumdžija.

Govoreći o posljednjim dešavanjima u Parlamentu FBiH gdje se raspravljalo o donošenju zakona o nelegalno stečenoj imovini i zakona o suzbijanju korupcije i organiziranog kriminala, Lagumdžija je kazao da SDPBiH neće odustati bez obzira što je donošenje tih zakona privremeno zaustavljeno.

Zvaničnicima međunarodne zajednice i domaćoj javnosti uputio je poruku da SDP BiH neće stati.

"Spremni smo da u narednom periodu sa svakim iz domaće i međunarodne javnosti sjednemo bilo kada, bilo gdje i pod bilo kojim uslovima da razgovaramo o tome šta oni zaista misle da tu konkretno ne valja. Spremni smo o tome voditi dijalog. Nećemo odustati i nećemo se umoriti od toga", istakao je Lagumdžija.

Onima, dodao je, koji najavljuju da odustaju od iznalaženja rješenja u implementaciji presude "Sejdić i Finci" SDPBiH poručuje da neće odustati za traganjem formule za primjenu presude "Sejdić i Finci", koja treba da vrati dostojanstvo principu ljudskih prava u ovoj zemlji.

"Ljudima treba dati nadu, a ne stalno ih prepadati. Ljudima je teško i treba im reći da može bolje i da ćemo dati sve od sebe da bude bolje", kazao je.

Lagumdžija je izrazio vjeru u bolje sutra i pozvao sve prisutne, građane, prijatelje, simpatizere da se bore, "da svako od nas pojedinačno doprinese, pokuša da povede ljude zato što vjeruje da je najveći motiv svima nama da svima bude bolje".

:lol:
zeleni xy

#32024 Re: SDP

Post by zeleni xy »

Pa odvedi i ti svoj tim u Brazil ali ostanite tamo, Amazon plače za takvim timovima, savršeno mjesto za Vas
ZPP

#32025 Re: SDP

Post by ZPP »

Klanjanje velikom vođi! :sad:

Image

Inače, gospodin koji skrušeno pokazuje pokornost velikom vođi je Branislav Crnogorac, sportista, džudo trener, vlasnik FISa...
Post Reply