Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
Hafis
#32001 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Evo i @lustera
jedan od bardova socijale ...još malo i moći će predavati sociologiju u OŠ Car Bajazit u Donjem Vakufu.
- Alfons Kauders
#32002 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Smijeh ne krije strah.
Imaš još tri tjedna.
Tik-tak.
Imaš još tri tjedna.
Tik-tak.
-
Hafis
#32003 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kojeg će mi vraga to...pun sam k'o brod, imam akademsko zvanje, veoma pristojan posao, dva ugovora o djelu, ubitačnu spiku, izgledam k'o Bred Pit, znam sa ženama...pitaj SarafineAlfons Kauders wrote:Reufa ćemo za njegovu undercover službu NVZ-u morati nagraditi prikladnom pozicijom. I ti si mogao kao Reuf, ali nas nisi shvatao ozbiljno.Hafis wrote:Čuj Reuf.... odmah se sjetim Lud, zbunjen..... sića je to moj Tuzlak...Alfons Kauders wrote:
Ma vidimo kako ti se jebe i kako ti je svejedno, svi to vidimo s kilometar.
Još kad čuješ ko je Predsjednik Madner i šta će vam raditi s Reufom... Uglavnom, sva sreća da ti se jebe.
Kasno je, ali još nije prekasno. Imaš tri sedmice iliti tjedna da pristupiš našoj maloj, neformalnoj organizaciji. Eto mene u svakom slučaju u Mostar, a ti odvagaj da li ti je bolje biti na pobjedničkoj strani.
Last edited by Hafis on 13/09/2018 11:35, edited 1 time in total.
- mO k3
#32004 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pogubio se
Jebeno biće kadrovskih izmjena i na portirnicama
poslije oktobarskih izbora
Jebeno biće kadrovskih izmjena i na portirnicama
- BHCluster
#32005 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Divi ga svaka mu prognoza kao i zivot cisti promasaj.mO k3 wrote:Pogubio se![]()
Jebeno biće kadrovskih izmjena i na portirnicamaposlije oktobarskih izbora
- Alfons Kauders
#32006 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma ja. Svejedno ti, znamo.Hafis wrote: Kojeg će mi vraga to...pun sam k'o brod, imam akademsko zvanje, veoma pristojan posao, dva ugovora o djelu, ubitačnu spiku, izgledam k'o Bred Pit, znam sa ženama...pitaj Sarafine
Iznenadio bi se koliko znamo da ti je svejedno.
- Point.
#32007 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Idi Hafise traži posla, čitavo jutro si ovdje, znam da kladionica radi nonstop al što je previše previše je.
Odoh na arbajt laganini, prošao odmor za ručak. Treba zaraditi za popravku zuba na ljeto i za iznajmiti bijesno auto.
@Alfons, ima li kakva posla gore kod vas u Tuzli, de nađite zapadnomostarskom đuturumu nešto da radi, znam da proširujete zračnu luku. Žao mi ga, u sred bijela radna dana visi na forumu.
Odoh na arbajt laganini, prošao odmor za ručak. Treba zaraditi za popravku zuba na ljeto i za iznajmiti bijesno auto.
@Alfons, ima li kakva posla gore kod vas u Tuzli, de nađite zapadnomostarskom đuturumu nešto da radi, znam da proširujete zračnu luku. Žao mi ga, u sred bijela radna dana visi na forumu.
-
Hafis
#32008 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma jebo to.... politika me interesira k'o nanu Hatu akceleracija u nuklearnom reaktoru podmornice USS Michigan... samo se volim zajebavati i vaditi živce ovim ovdje patriJotama koji i nemaju drugih stvari u životu.Alfons Kauders wrote:Ma ja. Svejedno ti, znamo.Hafis wrote: Kojeg će mi vraga to...pun sam k'o brod, imam akademsko zvanje, veoma pristojan posao, dva ugovora o djelu, ubitačnu spiku, izgledam k'o Bred Pit, znam sa ženama...pitaj Sarafine
Hoću reći, politička dešavanja u ovoj zemlji nemaju utjecaja na mene i moju egzistenciju...isuviše sam etabliran, ako me možeš skontati.
- BHCluster
#32009 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kako moze @hafis i posao u istu recenicu?
- Alfons Kauders
#32010 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Može radit security.Point. wrote:Idi Hafise traži posla, čitavo jutro si ovdje, znam da kladionica radi nonstop al što je previše previše je.
NVZ će uvijek izaći u susret pripadnicima 2. gardijske ranjenim na Vrbasu. Ipak smo u tom trenutku bili na istoj strani, a mi to cijenimo za razliku od nekih.
- Alfons Kauders
#32011 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Znam. NVZ ti ne bi pružala ovu priliku da ne znamo kako si i sam u nedoumici.Hafis wrote:Ma jebo to.... politika me interesira k'o nanu Hatu akceleracija u nuklearnom reaktoru podmornice USS Michigan... samo se volim zajebavati i vaditi živce ovim ovdje patriJotama koji i nemaju drugih stvari u životu.Alfons Kauders wrote:Ma ja. Svejedno ti, znamo.Hafis wrote: Kojeg će mi vraga to...pun sam k'o brod, imam akademsko zvanje, veoma pristojan posao, dva ugovora o djelu, ubitačnu spiku, izgledam k'o Bred Pit, znam sa ženama...pitaj Sarafine
Hoću reći, politička dešavanja u ovoj zemlji nemaju utjecaja na mene i moju egzistenciju...isuviše sam etabliran, ako me možeš skontati.
Odvagaj ti to ćaća, da nas opet ne potcijeniš pa se zajebeš u procjeni.
-
decembar2017
#32012 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote:Alfons Kauders wrote:Kojeg će mi vraga to...pun sam k'o brod, imam akademsko zvanje, veoma pristojan posao, dva ugovora o djelu, ubitačnu spiku, izgledam k'o Bred Pit, znam sa ženama...pitaj SarafineHafis wrote:
Reufa ćemo za njegovu undercover službu NVZ-u morati nagraditi prikladnom pozicijom. I ti si mogao kao Reuf, ali nas nisi shvatao ozbiljno.
Kasno je, ali još nije prekasno. Imaš tri sedmice iliti tjedna da pristupiš našoj maloj, neformalnoj organizaciji. Eto mene u svakom slučaju u Mostar, a ti odvagaj da li ti je bolje biti na pobjedničkoj strani.
tako se obicno hvale hebaci koji da krava nosi gace pi*ke ne bi vidjeli
- mO k3
#32013 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Dokle je došlo i koliko nam je zemlja u kurcu , kada smo portire i perača goozova počeli sa zovemo “doktore” 
- Maraschino
#32014 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
sprdamo se malo ba.mO k3 wrote:Dokle je došlo i koliko nam je zemlja u kurcu , kada smo portire i perača goozova počeli sa zovemo “doktore”
- Alfons Kauders
#32015 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Opet se naljutio?
Jbt ja mu nudim članstvo u NVZ, a on tako...
Jbt ja mu nudim članstvo u NVZ, a on tako...
- video
#32016 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma levat.
Moglo mu je biti kO "bubregu u loju" al stas.
uFatio se stozernika i ni makac dalje!
Moglo mu je biti kO "bubregu u loju" al stas.
uFatio se stozernika i ni makac dalje!
- SaraFina
#32017 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Opet maltretirate Hafisagu. Sram vas bilo!
Čo'jk je "tri u jedan". Vrhunski intelektualac visokopozicioniran u svojoj branši/Don Žuan kojemu nijedna nije uspjela odoljeti/treće ću se sjetiti naknadno
Čo'jk je "tri u jedan". Vrhunski intelektualac visokopozicioniran u svojoj branši/Don Žuan kojemu nijedna nije uspjela odoljeti/treće ću se sjetiti naknadno
- Alfons Kauders
#32018 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sem one male s prošle stranice što je kara Bato iz Tuzle...SaraFina wrote:Opet maltretirate Hafisagu. Sram vas bilo!
- SaraFina
#32019 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Vadiš čovjeku maslo, osvojiće je do večeras i na avatar skupa sa sobom ubaciti! Kao dokaz!Alfons Kauders wrote:Sem one male s prošle stranice što je kara Bato iz Tuzle...SaraFina wrote:Opet maltretirate Hafisagu. Sram vas bilo!
- vatrogasac
#32020 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ja sam ovaj u crvenoj majici, da zamijenim avatar.....ha?SaraFina wrote:Vadiš čovjeku maslo, osvojiće je do večeras i na avatar skupa sa sobom ubaciti! Kao dokaz!Alfons Kauders wrote:Sem one male s prošle stranice što je kara Bato iz Tuzle...SaraFina wrote:Opet maltretirate Hafisagu. Sram vas bilo!

- SaraFina
#32021 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Vatrogasac, loži li loži 
Dokazaće vama Hafisaga, da numero UNO zagondžija iz Hercegovine!
Dokazaće vama Hafisaga, da numero UNO zagondžija iz Hercegovine!
-
emmir1
#32022 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Eto Hafisa, lijep, uspješan, imućan i etabliran.
Žene se povaljaju ko pšenica kada ga vide.....Hafisaga ih valja ko Ljubiša Samardzic četnike u Neretvi.
I njemu fali samo da ko čovjek izađe na izbore i zaokruži Čovica i da ode kući sa uvjerenjem da Čović pobjeđuje.
Al kurac !
Neda Bošnjo koji je umislio da svaki čovjek vrijedi isto.
PolaHko samo, raspast će se i ovo govno od države a do tada rahat patnja.
A nije loše pogledat ni nekretnine po Anadoliji.
Žene se povaljaju ko pšenica kada ga vide.....Hafisaga ih valja ko Ljubiša Samardzic četnike u Neretvi.
I njemu fali samo da ko čovjek izađe na izbore i zaokruži Čovica i da ode kući sa uvjerenjem da Čović pobjeđuje.
Al kurac !
Neda Bošnjo koji je umislio da svaki čovjek vrijedi isto.
PolaHko samo, raspast će se i ovo govno od države a do tada rahat patnja.
A nije loše pogledat ni nekretnine po Anadoliji.
- tandmand
#32023 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
shake69 wrote:Dzaba ste se nalozili,armin071 wrote:vatrogasac wrote:Uh...valja li ovo ovako Ljubušaci?
Jebo ba te UZP ko je ova crnka iz prvog safa?ova crnka nema veze s UZP vec, koliko me mahalski izvori uvjeravaju, ima veze s bradicom desno od nje a lik je neki direktor, sta li u nekoj drzavnoj agenciji a i nije brat Rvat.
- shake69
#32024 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Aferim sto izgugla crnku!

- Yamcha
#32025 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Dzaba ste se nalozili,
ova crnka nema veze s UZP vec, koliko me mahalski izvori uvjeravaju, ima veze s bradicom desno od nje a lik je neki direktor, sta li u nekoj drzavnoj agenciji a i nije brat Rvat.
[/quote]
[/quote]
Uh, zbog ove bih čak glasao i za bošnjačkog člana umjesto za Komšu
Uh, zbog ove bih čak glasao i za bošnjačkog člana umjesto za Komšu