FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Casual's

#3201 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Casual's »

Ostavimo po strani kvalitet slike i emitiranja,ali one emocije nikada nece ispoljiti oni papci sa Federalne i Behatea...mislim,ovo je dosta mlada tv...ali ovo su vrhunski uradili !
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#3202 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Picajzla »

Akademik

#3203 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Akademik »

Od srca trebamo zahvaliti face tv i Senatu hadzifejzovicu na istorijskom spektakularnom i do sada neviđenom događaju u nasij zemlji.
Organizacija prijenosa nam je dala jake emocije i solidarnost kakvu smo imali tokom agresije na bih .
Hvala ti senade na svemu sto činiš za Bosnu i bosanski narod.
FusioNN

#3204 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by FusioNN »

naprijed face tv :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
luckylaka

#3205 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

FusioNN wrote:naprijed face tv :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
:thumbup: :bih: :bih: :bih: :bih:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3206 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Sad tek vidim kolika je šteta što je državna tv dobila prava na prijnos Brazila i kvalifikacije za evropsko. Prvo face tv fakat jeste talična.. nikad nismo izgubili kad su nas oni pratili. Nešto kao Zenica po taličnosti.
Večerašnji program je odličan.. 2x sam se rasplakala, kad je Senad animirao navijače prije utakmice i kad je pao gol. I još traje program i sve bolje od boljeg.
Za žalbe na tonske smetnje, hitno pismo tehničkom direktoru Litvanske televizije.. ono -Dear Sir.. i sve kako dalje ide. :D
Mada ovi što ne vole Marijana mu isto mogu pisati pismo zahvalnosti.. Dear Sir, I am so glad you have no sound so I was able to enjoy peace and calm..
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#3207 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Picajzla »

KatarinaKosaca wrote:Sad tek vidim kolika je šteta što je državna tv dobila prava na prijnos Brazila i kvalifikacije za evropsko. Prvo face tv fakat jeste talična.. nikad nismo izgubili kad su nas oni pratili. Nešto kao Zenica po taličnosti.
Večerašnji program je odličan.. 2x sam se rasplakala, kad je Senad animirao navijače prije utakmice i kad je pao gol. I još traje program i sve bolje od boljeg.
Za žalbe na tonske smetnje, hitno pismo tehničkom direktoru Litvanske televizije.. ono -Dear Sir.. i sve kako dalje ide. :D
Mada ovi što ne vole Marijana mu isto mogu pisati pismo zahvalnosti.. Dear Sir, I am so glad you have no sound so I was able to enjoy peace and calm..
:thumbup:
van helsing

#3209 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by van helsing »

Ne treba zaboravit da je sat.signal trebao biti kodiran.

Tapatalk 2
luckylaka

#3210 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Casual's wrote:Ostavimo po strani kvalitet slike i emitiranja,ali one emocije nikada nece ispoljiti oni papci sa Federalne i Behatea...mislim,ovo je dosta mlada tv...ali ovo su vrhunski uradili !
:thumbup: to je to
KatarinaKosaca

#3211 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

luckylaka wrote:
Casual's wrote:Ostavimo po strani kvalitet slike i emitiranja,ali one emocije nikada nece ispoljiti oni papci sa Federalne i Behatea...mislim,ovo je dosta mlada tv...ali ovo su vrhunski uradili !
Slika je bila kao mlijeko, kakava slika? Jedno vrijeme nije bilo tona, napisah kome želbu, doduše @lucky me nije ispravio umjesto jednog "had" sam napisala "have"... valja pod hitno kod tebe @lucky na praksu.. engleskog naravno :D
Nero Histrion

#3212 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Nero Histrion »

KatarinaKosaca wrote:Sad tek vidim kolika je šteta što je državna tv dobila prava na prijnos Brazila i kvalifikacije za evropsko. Prvo face tv fakat jeste talična.. nikad nismo izgubili kad su nas oni pratili. Nešto kao Zenica po taličnosti.
I ovaj post je zlata vrijedan! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Casual's

#3213 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Casual's »

KatarinaKosaca wrote:
luckylaka wrote:
Slika je bila kao mlijeko, kakava slika? Jedno vrijeme nije bilo tona, napisah kome želbu, doduše @lucky me nije ispravio umjesto jednog "had" sam napisala "have"... valja pod hitno kod tebe @lucky na praksu.. engleskog naravno :D
Slika je bila takva da je niti jedna druga domaca TV ne može priuštiti,to sam onako spomenuo,da se ti neki tehnicki segmenti ostave po strani... :D
ultima_palabra

#3214 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ultima_palabra »

Marjan bio bolji nego inače... kritike urodile plodom :D Ono s tonom se dešava, jbga.

Ovo sa ovih 6 studija im je baš velik zalogaj, ali hajd namjera je bila dobra. Najjači je studio sa Ernom i Bakom, jesu ono web kamerom snimali? :lol:
KatarinaKosaca

#3215 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

ultima_palabra wrote:Marjan bio bolji nego inače... kritike urodile plodom :D Ono s tonom se dešava, jbga.

Ovo sa ovih 6 studija im je baš velik zalogaj, ali hajd namjera je bila dobra. Najjači je studio sa Ernom i Bakom, jesu ono web kamerom snimali? :lol:
Erna je jedini loš dio fakat... osim toga u jednom je momentu rekla "Bosna je primila gol" :D umjesto dala gol. Ostalo je sve za 10.. a u usporebi sa onim šta nam radi državna tv za 100
theTruePath

#3216 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by theTruePath »

:-D
ultima_palabra

#3217 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ultima_palabra »

Ma cura je objektivno zavaljena u onom konceptu... ostavljena kao zadnja rupa na svirali u onom budžaku sa kockarom Bakom :mrgreen: Mislim da ima potencijal da bude ok voditeljica.
KatarinaKosaca

#3218 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

ultima_palabra wrote:Ma cura je objektivno zavaljena u onom konceptu... ostavljena kao zadnja rupa na svirali u onom budžaku sa kockarom Bakom :mrgreen: Mislim da ima potencijal da bude ok voditeljica.
Vijesti sasvim solidno radi, baš sam je pohvalila. Nije imala iskustva i brzo je napredovala. Dobro koketira sa kamerom, nije uštogljena niti pod tremom, ali ovo večeras nije znala. U ozbiljnim medijskim kućama se i ne stavljaju ljudi koji rade vijesti da rade i sportsko-zabavni program.. to je oBN uveo na ove prostore sa onom plavom ljepojkom koja i skače sa šljokicama, i vodi dnevnik i komentira utakmice. :D
luckylaka

#3219 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Jos jednom u ime mnogobrojnih ludjaka kao sto sam i sam HVALA FACEtv,HVALA Marjane,HVALA Senade,Hvala kompletnoj ekipi Facetv za cjelodnevni ugodjaj :thumbup: :thumbup:
RtrnOfSalisbury

#3220 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by RtrnOfSalisbury »

ma nije bitan kvalitet slike neg sadrzaj :mrgreen:
Styling

#3221 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Styling »

Marjana, tj. Mustafu smo mi raja fino sjeli ispred sebe i malo drugarski skrenuli pažnju kako treba da se sačuva i da ne ostane bez glasa pred sam kraj utakmice. Odveli smo ga u Jordie's i sašili mu odijelo, da izgleda kako Bog zapovijeda. Sinoć poslije utakmice jedva govori na telefon. Kaže da su ih zeznuli Litvanci za onih prvih 20 minuta. Spremio je i finu reportažu iz Litvanije, vrijediće pogledati. Senad ga je opet malo "mahn'o" tokom prenosa, ali o tome ćemo kad se vrate. :D
Uložili su ogroman trud i napor da ovo realizuju. Emotivci kakvi jesu i Senad i Maki puno su sagorili da ovo fercera. Svaka im čast! Ponosna sam na njih! :bih: :bih: :bih: :bih:
lajk

#3222 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by lajk »

hvala na svemu sinoc :thumbup:
lenanimra

#3223 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by lenanimra »

Treba ipak podrzat FaceTV nv a njihovom trudu I zalaganju pored drzavnih televizija Ftv i Bht1,koji nisu mogli otkupiti prava da prenose reprezentaciju,i drzavne televizije kad prenose domace utakmice ne mozea da pratis normalno prenos od silnih reklama koje zauzimaju pola displaya pa se ne kritikuju ko face tv a o sd kcalitetu slike da ne pricamo .
Mikelanđelo

#3224 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Mikelanđelo »

Akademik wrote:Od srca trebamo zahvaliti face tv i Senatu hadzifejzovicu na istorijskom spektakularnom i do sada neviđenom događaju u nasij zemlji.
Organizacija prijenosa nam je dala jake emocije i solidarnost kakvu smo imali tokom agresije na bih .
Hvala ti senade na svemu sto činiš za Bosnu i bosanski narod.
E neka si nam se registrovao da nam i agresiju spomeneš :D

Čujem da je Marjan sinoć manje urlao. Prišao sam mu u pauzi i rekao "svaka čast za zadnji prenos", a nisam htio da kvarim raspoloženje svima, pa da pravim skandale, previše je lijepa atmosfera bila :D.

Što se tiče loženja raje i skakanja po tribinama, morali su prestati, jer bi se stadion srušio. U po frke je beton počeo šetati tamo - vamo... užas živi.
_mufljuz_

#3225 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _mufljuz_ »

ima l dje kakav snimak - jebi ga ja sam irgetio...
Locked