La Liga Santander

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
skenderija04

#3201 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by skenderija04 »

Od danas pred komisijom evropskog parlamenta

Image

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... swers.html
kory_galaktikos

#3202 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by kory_galaktikos »

Tomahawk11 wrote:Posto rekoh da necu vise na Barcinoj temi....

Dodavanje s bijele tacke se poredi sa panenkom, tunelima, driblinzima :oops:
Oj hljebu.....objektivno, nema sta :mrgreen:
Covjek bi rekao postignut gol iz trostrukog salta :-)
ma ja se ibretim koliko se raja time zabavlja, ne mogu da vjerujem koliko ovi portali uticu na necije misljenje
Zmijuga loma

#3203 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Zmijuga loma »

Ovaj "penal" > panenka. Jesi se zapitao kad što se ovo gotovo nikad ne vidi na vrhunskom profesionalnom nivou? Zato što je zajebano za izvesti i što niko nije lud da preuzima ovakav rizik.

Panenka je oči u oči šuter vs golman.

Ovo Messijevo je oči u oči šuter vs golman + koordinirana participacija saigrača + faktor da odbrambeni igrači (MNOŽINA) ne isprate akciju (što ni šuter ni saigrač ne mogu predvidjeti). Nađi mi pokoji ovakav uspješno izveden penal na fudbalskoj utakmici ovog profesionalnog nivoa (top svjetske lige i turniri), na svaki koji nađeš ja ti podastrem 3 panenke. :oops:

Umjesto da uživaš u darivanjima Čudotvorca iz Rosaria tebi pjena na uši krenula od muke. :D
kory_galaktikos

#3204 Re: Spanska liga ( Primera División )

Bgm kao da dobijate pare od messi-a...sad bolje od panenke, veći rizik..koji ste vi meni kraljevi. Najbolje ugasit ovu igru kad messi prestane cc.
ultima_palabra

#3205 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by ultima_palabra »

Pa nije ni onaj uspjesno izveden :D
Jack Be Nimble

#3206 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Jack Be Nimble »

Nego jel se ovaj penal pise kao promasaj Mesiju ili se pise kao asistencija Mesiju?
LSD

#3207 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by LSD »

Jack Be Nimble wrote:Nego jel se ovaj penal pise kao promasaj Mesiju ili se pise kao asistencija Mesiju?
i jedno i drugo :mrgreen:
Zmijuga loma

#3208 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Zmijuga loma »

ultima_palabra wrote:Pa nije ni onaj uspjesno izveden :D
Prošla im je fora = uspješan. Vagnuli su sve, uključujući i sudiju. :D
Crvena Tifoza

#3209 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Crvena Tifoza »

Al je vokri ovo oko penala simpatizerima RM pa to je strašno. :lol: Nisu nikad ovoliko postova napisali na igru RM koliko su posvetili ovom penalu. :run:
Tito_i_Partija

#3210 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Tito_i_Partija »

kory_galaktikos wrote:Bgm kao da dobijate pare od messi-a...sad bolje od panenke, veći rizik..koji ste vi meni kraljevi. Najbolje ugasit ovu igru kad messi prestane cc.
Messi mi platio da postavim ovaj clanak samo za tebe kory. :srce:

http://www.klix.ba/sport/nogomet/novi-r ... /160217133
Tomahawk11
Globalni moderator

#3211 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Tomahawk11 »

Zmijuga loma wrote:

Ovaj "penal" > panenka. Jesi se zapitao kad što se ovo gotovo nikad ne vidi na vrhunskom profesionalnom nivou? Zato što je zajebano za izvesti i što niko nije lud da preuzima ovakav rizik.

Panenka je oči u oči šuter vs golman.

Ovo Messijevo je oči u oči šuter vs golman + koordinirana participacija saigrača + faktor da odbrambeni igrači (MNOŽINA) ne isprate akciju (što ni šuter ni saigrač ne mogu predvidjeti). Nađi mi pokoji ovakav uspješno izveden penal na fudbalskoj utakmici ovog profesionalnog nivoa (top svjetske lige i turniri), na svaki koji nađeš ja ti podastrem 3 panenke. :oops:

Umjesto da uživaš u darivanjima Čudotvorca iz Rosaria tebi pjena na uši krenula od muke. :D
Pa i ovo je izvedeno kad rizik i nije bio nesto. Na 3-1 imas luksuz i da se zezas.
Panenku je spomenuo drugi forumas kao primjer egzibicionizma na utakmici.
Messiju svaka cast, ali ovdje osim faktora iznenadjenja za igrace Celte ne vidim nista sto bi mogli nazvati cudotvornim. Izveo je on milion boljih stvari na terenu. Da mu je nabacio da skaricama da gol, pa hajde :-D
Kakva crna pjena, samo sam prokomentarisao i odmah ne mozes ostati od komentara. Hajd, argument je da sam ja realovac, pa ko eto koristim priliku da popljujem potez :oops: ali ne znam koje je objasnjenje za one koji to nisu....valjda i oni ne gumo Barce, ljubomorni, sta li :?
Iznenadjen sam da nisi reagovao u stilu branioca lika i djela poput nekih....naravno, pozitivno :)
Tomahawk11
Globalni moderator

#3212 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Tomahawk11 »

Tito_i_Partija wrote:
kory_galaktikos wrote:Bgm kao da dobijate pare od messi-a...sad bolje od panenke, veći rizik..koji ste vi meni kraljevi. Najbolje ugasit ovu igru kad messi prestane cc.

Ronaldo 5 godina manje, a fali mu jos petoba do 300.
No, svaka cast i Messiju na postignutom :thumbup:
Crvena Tifoza

#3213 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Crvena Tifoza »

Tomahawk11 wrote: Ronaldo 5 godina manje, a fali mu jos petoba do 300.
:lol: Ne mogu da vjerujem da se i za ovo CR spominje i poredi.

CR je tri godine stariji i ima 333 ukupno u svim ligaškim takmičenjima gdje je igrao. :zzzz:
Tomahawk11
Globalni moderator

#3214 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Tomahawk11 »

Crvena Tifoza wrote:
Tomahawk11 wrote: Ronaldo 5 godina manje, a fali mu jos petoba do 300.
:lol: Ne mogu da vjerujem da se i za ovo CR spominje i poredi.

CR je tri godine stariji i ima 333 ukupno u svim ligaškim takmičenjima gdje je igrao. :zzzz:
Pa ne poredim, samo kazem koliko mu fali do 300 golova u Primeri.
Ok, stariji, ali sa golovima za United ima preko 300.
Ratio od 1,1 gol po utakmici je ipak impresivan. To nema niko u historiji Primere.
kory_galaktikos

#3215 Re: Spanska liga ( Primera División )

Tito_i_Partija wrote:

cestitam ti :thumbup:
mozes sad fino spavat, bravo uspio u zivotu
Tito_i_Partija

#3216 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Tito_i_Partija »

kory_galaktikos wrote:
Tito_i_Partija wrote:

cestitam ti :thumbup:
mozes sad fino spavat, bravo uspio u zivotu
Sve za tebe kory. Da mi slucajno ne zaboravis ko je najbolji igrac danasnjice. :srce:

Image

:D
AmiĐa_Idriz

#3217 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by AmiĐa_Idriz »

Dogovorite se preko PP da se nađete negdje i da se dobro međusobno pošutate, jer ovo samo tuča može riješiti :mrgreen:
Crvena Tifoza

#3218 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Crvena Tifoza »

AmiĐa_Idriz wrote:Dogovorite se preko PP da se nađete negdje i da se dobro međusobno pošutate, jer ovo samo tuča može riješiti :mrgreen:

:lol: :thumbup:

(iako ne podržavam bilo kakve fizičke obračune :D )
tzipiripi

#3219 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by tzipiripi »

Crvena Tifoza wrote:Al je vokri ovo oko penala simpatizerima RM pa to je strašno. :lol: Nisu nikad ovoliko postova napisali na igru RM koliko su posvetili ovom penalu. :run:
Koja drama hebote, prava španska safunjara, Epizoda 372. Puna kanta potrošenih maramica, a kraja ni navidiku :lol:
Ali slabo komentarišu sinoćnju još jednu drama epizodu omiljenog im glumca. Pad, plač, drama... :mrgreen:
NK33

#3220 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by NK33 »

tzipiripi wrote: Ali slabo komentarišu sinoćnju još jednu drama epizodu omiljenog im glumca. Pad, plač, drama... :mrgreen:
Oni su objektivni, mozda i jesu komentarisali. Treba pogledati na temi "Gledali ste seriju, preporucite je drugima" :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#3221 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Tomahawk11 »

NK33 wrote:
tzipiripi wrote: Ali slabo komentarišu sinoćnju još jednu drama epizodu omiljenog im glumca. Pad, plač, drama... :mrgreen:
Oni su objektivni, mozda i jesu komentarisali. Treba pogledati na temi "Gledali ste seriju, preporucite je drugima" :D
Oberhumor :oops:
Jok, mi smo subjektivni, vi ste objektivni. Mi hejtamo Barcu, Messija, vi objektivno pisete o CR :mrgreen:

Kad vec spominjete dramu, mozete i spomenuti da su sinoc od pocetka utakmice poceli tuci CR.
A dao je i gol u gostima :oops:
I ono sto mi je interesantno, nikad nisam vidio da neki iz Barce pise pozitivno o nekom Ronaldovom potezu. Ono, dobar potez, dobar gol....jok, samo negativno (hocu reci, objektivno :mrgreen: ).
NK33

#3222 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by NK33 »

Tomahawk11 wrote: I ono sto mi je interesantno, nikad nisam vidio da neki iz Barce pise pozitivno o nekom Ronaldovom potezu. Ono, dobar potez, dobar gol....jok, samo negativno (hocu reci, objektivno :mrgreen: ).
Jako rijetko se dese ti dobri potezi pa ne nudi bas puno prilika da se pohvali :D
Uglavnom je tap-in ili penal ili simuliranje kao sinoc u par navrata.
Desi se koji dobar gol iz daljine ali nakon sto 15 puta pokusa pa jedna udje nije ni to nesto za pohvalit, pogotovo nama koji redovno gledamo Messia, Neymara i Suareza :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#3223 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Tomahawk11 »

NK33 wrote:
Tomahawk11 wrote: I ono sto mi je interesantno, nikad nisam vidio da neki iz Barce pise pozitivno o nekom Ronaldovom potezu. Ono, dobar potez, dobar gol....jok, samo negativno (hocu reci, objektivno :mrgreen: ).
Jako rijetko se dese ti dobri potezi pa ne nudi bas puno prilika da se pohvali :D
Desi se koji dobar gol iz daljine ali nakon sto 15 puta pokusa pa jedna udje nije ni to nesto za pohvalit, tako da, eto objasnjenja :)
Auf :mrgreen:
Veoma objektivno. Kao i ostatak teksta.
Nimalo hejterski :zzzz:
tzipiripi

#3224 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by tzipiripi »

Ko mu je kriv što iritira sve osim navijača Reala. Pa da postigne 100 golova po utakmici on shebe sve svojim padanjem, prljavštinom i dramom. I na sve to napuhan ko paun, bez pravog pokrića. Slušam sinoć i na OBN-u i na HRT-u komentare na njegov najnoviji dajv. Jednoglasno zaključili da lik već prije dodira, bio ili ne, odluči da otrese o ledinu. To mu je u karakteru. Da mi je rođeni brat ne bih ga hvalio, rek'o bi mu da ne sramoti muški rod :lol: Pa hebo ga led zar je toliki moron da ne konta da samo nervira svijet svojim sranjima. Da se ponaša ko normalno čeljade kotir'o bi puuuuuno bolje.

I kako ga nakon ovak'ih stvari moreš hvalit, kako? :D Ja nemrem pa da ga ... Skin'o bi mu svaki ovakav osmijeh žućom, svaki :lol:
Image
Last edited by tzipiripi on 18/02/2016 09:41, edited 1 time in total.
drugtito2011

#3225 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by drugtito2011 »

NK33 wrote:
Desi se koji dobar gol iz daljine ali nakon sto 15 puta pokusa pa jedna udje nije ni to nesto za pohvalit, tako da, eto objasnjenja :)
Nisi trabao zaboraviti "dao je gol u gostima"!!! Moš misliti kakvo je to umijeće dati gol u gostima. Al će sad krenuti prodajaj dresova.
Post Reply