http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... swers.html
Moderators: Charuga, Tomahawk11
ma ja se ibretim koliko se raja time zabavlja, ne mogu da vjerujem koliko ovi portali uticu na necije misljenjeTomahawk11 wrote:Posto rekoh da necu vise na Barcinoj temi....
Dodavanje s bijele tacke se poredi sa panenkom, tunelima, driblinzima![]()
Oj hljebu.....objektivno, nema sta![]()
Covjek bi rekao postignut gol iz trostrukog salta
Ovaj "penal" > panenka. Jesi se zapitao kad što se ovo gotovo nikad ne vidi na vrhunskom profesionalnom nivou? Zato što je zajebano za izvesti i što niko nije lud da preuzima ovakav rizik.Tomahawk11 wrote:Posto rekoh da necu vise na Barcinoj temi....
i jedno i drugoJack Be Nimble wrote:Nego jel se ovaj penal pise kao promasaj Mesiju ili se pise kao asistencija Mesiju?
Prošla im je fora = uspješan. Vagnuli su sve, uključujući i sudiju.ultima_palabra wrote:Pa nije ni onaj uspjesno izveden
Messi mi platio da postavim ovaj clanak samo za tebe kory.kory_galaktikos wrote:Bgm kao da dobijate pare od messi-a...sad bolje od panenke, veći rizik..koji ste vi meni kraljevi. Najbolje ugasit ovu igru kad messi prestane cc.
Pa i ovo je izvedeno kad rizik i nije bio nesto. Na 3-1 imas luksuz i da se zezas.Zmijuga loma wrote:Ovaj "penal" > panenka. Jesi se zapitao kad što se ovo gotovo nikad ne vidi na vrhunskom profesionalnom nivou? Zato što je zajebano za izvesti i što niko nije lud da preuzima ovakav rizik.Tomahawk11 wrote:Posto rekoh da necu vise na Barcinoj temi....
Panenka je oči u oči šuter vs golman.
Ovo Messijevo je oči u oči šuter vs golman + koordinirana participacija saigrača + faktor da odbrambeni igrači (MNOŽINA) ne isprate akciju (što ni šuter ni saigrač ne mogu predvidjeti). Nađi mi pokoji ovakav uspješno izveden penal na fudbalskoj utakmici ovog profesionalnog nivoa (top svjetske lige i turniri), na svaki koji nađeš ja ti podastrem 3 panenke.![]()
Umjesto da uživaš u darivanjima Čudotvorca iz Rosaria tebi pjena na uši krenula od muke.
Ronaldo 5 godina manje, a fali mu jos petoba do 300.Tito_i_Partija wrote:Messi mi platio da postavim ovaj clanak samo za tebe kory.kory_galaktikos wrote:Bgm kao da dobijate pare od messi-a...sad bolje od panenke, veći rizik..koji ste vi meni kraljevi. Najbolje ugasit ovu igru kad messi prestane cc.![]()
http://www.klix.ba/sport/nogomet/novi-r ... /160217133
Tomahawk11 wrote: Ronaldo 5 godina manje, a fali mu jos petoba do 300.
No, svaka cast i Messiju na postignutom
Pa ne poredim, samo kazem koliko mu fali do 300 golova u Primeri.Crvena Tifoza wrote:Tomahawk11 wrote: Ronaldo 5 godina manje, a fali mu jos petoba do 300.
No, svaka cast i Messiju na postignutomNe mogu da vjerujem da se i za ovo CR spominje i poredi.
CR je tri godine stariji i ima 333 ukupno u svim ligaškim takmičenjima gdje je igrao.
cestitam tiTito_i_Partija wrote:Messi mi platio da postavim ovaj clanak samo za tebe kory.kory_galaktikos wrote:Bgm kao da dobijate pare od messi-a...sad bolje od panenke, veći rizik..koji ste vi meni kraljevi. Najbolje ugasit ovu igru kad messi prestane cc.![]()
http://www.klix.ba/sport/nogomet/novi-r ... /160217133
Sve za tebe kory. Da mi slucajno ne zaboravis ko je najbolji igrac danasnjice.kory_galaktikos wrote:cestitam tiTito_i_Partija wrote:Messi mi platio da postavim ovaj clanak samo za tebe kory.kory_galaktikos wrote:Bgm kao da dobijate pare od messi-a...sad bolje od panenke, veći rizik..koji ste vi meni kraljevi. Najbolje ugasit ovu igru kad messi prestane cc.![]()
http://www.klix.ba/sport/nogomet/novi-r ... /160217133![]()
mozes sad fino spavat, bravo uspio u zivotu

AmiĐa_Idriz wrote:Dogovorite se preko PP da se nađete negdje i da se dobro međusobno pošutate, jer ovo samo tuča može riješiti
Koja drama hebote, prava španska safunjara, Epizoda 372. Puna kanta potrošenih maramica, a kraja ni navidikuCrvena Tifoza wrote:Al je vokri ovo oko penala simpatizerima RM pa to je strašno.Nisu nikad ovoliko postova napisali na igru RM koliko su posvetili ovom penalu.
Oni su objektivni, mozda i jesu komentarisali. Treba pogledati na temi "Gledali ste seriju, preporucite je drugima"tzipiripi wrote: Ali slabo komentarišu sinoćnju još jednu drama epizodu omiljenog im glumca. Pad, plač, drama...
OberhumorNK33 wrote:Oni su objektivni, mozda i jesu komentarisali. Treba pogledati na temi "Gledali ste seriju, preporucite je drugima"tzipiripi wrote: Ali slabo komentarišu sinoćnju još jednu drama epizodu omiljenog im glumca. Pad, plač, drama...
Jako rijetko se dese ti dobri potezi pa ne nudi bas puno prilika da se pohvaliTomahawk11 wrote: I ono sto mi je interesantno, nikad nisam vidio da neki iz Barce pise pozitivno o nekom Ronaldovom potezu. Ono, dobar potez, dobar gol....jok, samo negativno (hocu reci, objektivno).
AufNK33 wrote:Jako rijetko se dese ti dobri potezi pa ne nudi bas puno prilika da se pohvaliTomahawk11 wrote: I ono sto mi je interesantno, nikad nisam vidio da neki iz Barce pise pozitivno o nekom Ronaldovom potezu. Ono, dobar potez, dobar gol....jok, samo negativno (hocu reci, objektivno).
Uglavnom je tap-in ili penal ili simuliranje kao sinoc u par navrata.
Desi se koji dobar gol iz daljine ali nakon sto 15 puta pokusa pa jedna udje nije ni to nesto za pohvalit, tako da, eto objasnjenja

Nisi trabao zaboraviti "dao je gol u gostima"!!! Moš misliti kakvo je to umijeće dati gol u gostima. Al će sad krenuti prodajaj dresova.NK33 wrote:Jako rijetko se dese ti dobri potezi pa ne nudi bas puno prilika da se pohvaliTomahawk11 wrote: I ono sto mi je interesantno, nikad nisam vidio da neki iz Barce pise pozitivno o nekom Ronaldovom potezu. Ono, dobar potez, dobar gol....jok, samo negativno (hocu reci, objektivno).
Uglavnom je tap-in ili penal ili simuliranje kao sinoc u par navrata.
Desi se koji dobar gol iz daljine ali nakon sto 15 puta pokusa pa jedna udje nije ni to nesto za pohvalit, tako da, eto objasnjenja