Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Mali_Vuk

#3201 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Mali_Vuk »

Edin H. wrote:Dobro se Spaha marishe :izet:
Ubi Spaha ko Jackie Chan. A još povrjeđen.
luckylaka

#3202 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by luckylaka »

PriNc_ba wrote:I jasno se vidi da nije udarao jednog nego vise zastitara. Prvo ovog sto mu je bio na bratu ovaj jedini bez ove presvlake... na pocetku klipa lik skroz lijevo.... kasnije udara sve oko sebe i na kraju napada ovog sto je ovog kretencica treceg spahinog udario....

Smijesni su svi koji misle da ce lik i za amaterski tim odigrati vise ikad u leverkusenu :)

Bas se veselim kad neko ko glumi dobricinu pokaze pravo lice a uz to je jos picka i hinja i sve najgore sto mogu pomisliti i reci o covjeku i to dokazano. Drago mi je da ce propasti. ABd nadam se da ce se poceti drogirati na kraju karijere pa da pocne prodavati imovinu za doze za par mjeseci. neandertalac jedan... stid me sto smo rodjeni pod istim podnebljem i sto se naziva lik bosancem...
Nesto ti Spaha opasno stao na zulj...ohani.I ja bi za svoje svasta uradio.Al eto ti imas info vise il samo kontas
ganjeta

#3203 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ganjeta »

Boli ga karina, slijedi mu blistava karijera da li MMA, UFC, K1, FFC... :D

Spaha :thumbup:
luckylaka

#3204 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by luckylaka »

Mali_Vuk wrote:
Edin H. wrote:Dobro se Spaha marishe :izet:
Ubi Spaha ko Jackie Chan. A još povrjeđen.
Ma Spaha car,kralj,sah.Zaduzio je Ljute Krajisnike do groba
PriNc_ba

#3205 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by PriNc_ba »

Ma jasta... steta sto mu utoku nisu dali da pokaze koliki je mangup. Da im odmah skrati muke. Dje ce mu nesto opsovati. to samo krv moze saprati a on im nece to zaboraviti i unistit ce ih sada na svim poljima. A na kraju ce mu raja iz Sa pimoci da digne u zrak sve prosutne zastitare i vlasnika agencije i upravu bajera i stadion i njemacku i sve :) i onda ce neandertalac da bude miran i da pije picence u penziji po dubrovniku sa svojim kompicima dzekon i pjanicen i njihovim lesinarima :D

Lucky

Znam mnogo toga o ovim debilima sa snimka i o spahi.

Samo me iznerviralo kad sam vidio i to je to. Izbjegavam ovakve plicake inace u zivotu sto vise mogu
ultima_palabra

#3206 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

Spaha će njima da oprosti što ih je tukao :mrgreen:

Vidim da su se hejteri i moralisti upalili... priželjkuju debili kraj karijere :-) Frajer je trenutno jedan od najboljih stopera u Evropi, mislite da će imati problem naći klub u ligi petice?

Sad je najvažnije da se oporavi za Izrael.
Stari

#3207 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Stari »

Vala ....svi vi koji ste ovdje na forumu duze vrijeme znate da bas i nisam obozavalac Emira Spahica jos od one pradavne utakmice protiv Madjarske

Ali :D obozavalac milicije i njihovih segrta .... :D sam prestao biti jos puno puno ranije .... Znam o kakvom se kovu ljudi radi .... Tako da ... U dubokoj sam nadomici ... Kojoj bi se strani priklonio u ovoj prici ... Mislim ...udarila kuka na motiku pa yebayi ga sad.

Mislim da su trebali to rijesiti u tunelu ili ispod tribina gdje niko ne snima
ultima_palabra

#3208 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

XXS wrote:Lafo povreda do kraja sezone? :roll:
To se kod svabe zove suspenzija do kraja sezone.
Balkanische krkanische raus.
Ovo je bilo prije utakmice, a on odigrao 90 minuta i onda morao izaći. Fail.
House

#3209 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by House »

Image

:D
todd_smith

#3210 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by todd_smith »

ultima_palabra wrote:
XXS wrote:Lafo povreda do kraja sezone? :roll:
To se kod svabe zove suspenzija do kraja sezone.
Balkanische krkanische raus.
Ovo je bilo prije utakmice, a on odigrao 90 minuta i onda morao izaći. Fail.
jer emir spahic nikada prije u karijeri nije lagao oko povreda :mrgreen:
ultima_palabra

#3211 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

PriNc_ba wrote:I ovi sto opravdavaju neka skontaju da se ne vidi pocetak konflikta.

Buraz mu je 99% bio na drogama, ovaj zastitar cini mi se pokusava nesto da mu uzme iz ruku na pocetku a spaha kad se zaletio niko nikoga nije udarao vec su mu samo cuvali buraza. Realno da su htjeli nagazali bi ih onde ne bi kurcu valjali s obzirom da je ovaj s crvenim kacketom jos jedna picketina puna para koja se voda s nasim fudbalercicima po evropi. Vise su popili udaraca ovde zastitari koji u ovim slucajevima hvatanjem ljudi sprecavaju tucu ili da povrijede nekoga I tako smire donekle situaciju.

Sto vise gledam snimak imam vecu zelju neki sparing mec sa ovim ublehama fighterskim xD
Takve levate kapiten namara jednom rukom, i ne da im plakati :D
Edin H.

#3212 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Edin H. »

Stari wrote:Vala ....svi vi koji ste ovdje na forumu duze vrijeme znate da bas i nisam obozavalac Emira Spahica jos od one pradavne utakmice protiv Madjarske

Ali :D obozavalac milicije i njihovih segrta .... :D sam prestao biti jos puno puno ranije .... Znam o kakvom se kovu ljudi radi .... Tako da ... U dubokoj sam nadomici ... Kojoj bi se strani priklonio u ovoj prici ... Mislim ...udarila kuka na motiku pa yebayi ga sad.

Zato ti je zasmetao protiv Madjarske.

Je li to ona tekma kad su nasi zapalili stolicu, dosli vatrogasci da gase, a nashi onda zagadjase vatrogasce stolicama? :D
Šveđanin

#3213 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Šveđanin »

Ajmo ljudi malo realnosti. Jeste da je naš ali je ovo sramota za 3 života. Da je ovo uradio Mandžukić ili Ivanović pjenilo bi se 10 dana po internetu pa i ovdje kako su ovakvi onakvi, primitivci, divljaci i slično (samo primjer)

34 godine, kapiten... pa na šta ovo liči.. :( Pogotovo nakon ovog videa, ovo je toliki krkanluk da me sramota dok gledam... :-?
omega369

#3214 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by omega369 »

Kako se vidi na snimku, povredu je zaradio u tuci. ne gotivim ga nikako, nesto mi je mrzak ali drago mi vidjeti kako lausi ove nesretnike :D

ovo je vjerovatno i kraj njegove karijere
House

#3215 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by House »

Spaha može birati klub u Bundesligi

jebeš Bayer
Stari

#3216 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Stari »

Edin H. wrote:
Stari wrote:Vala ....svi vi koji ste ovdje na forumu duze vrijeme znate da bas i nisam obozavalac Emira Spahica jos od one pradavne utakmice protiv Madjarske

Je li to ona tekma kad su nasi zapalili stolicu, dosli vatrogasci da gase, a nashi onda zagadjase vatrogasce stolicama? :D
Ne sjecam se vatrogasaca ... Mislim na penal .... I malo kasnije crveni .... makar me za crveni pomalo pamcenje izdaje ...dobio ga je (mensecini) Papac a emirovom zaslugom ...
luckylaka

#3217 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by luckylaka »

ultima_palabra wrote:Spaha će njima da oprosti što ih je tukao :mrgreen:

Vidim da su se hejteri i moralisti upalili... priželjkuju debili kraj karijere :-) Frajer je trenutno jedan od najboljih stopera u Evropi, mislite da će imati problem naći klub u ligi petice?

Sad je najvažnije da se oporavi za Izrael.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Kinesko prkno

#3218 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Kinesko prkno »

Kakav kreten,kud ga ne odrase od batina
It_is_a_Leclerc

#3219 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by It_is_a_Leclerc »

Emir Spahić je kao krava koja da puno mlijeka i onda se ritne i sve prospe.
ultima_palabra

#3220 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

Šveđanin wrote:Ajmo ljudi malo realnosti. Jeste da je naš ali je ovo sramota za 3 života. Da je ovo uradio Mandžukić ili Ivanović pjenilo bi se 10 dana po internetu pa i ovdje kako su ovakvi onakvi, primitivci, divljaci i slično (samo primjer)

34 godine, kapiten... pa na šta ovo liči.. :( Pogotovo nakon ovog videa, ovo je toliki krkanluk da me sramota dok gledam... :-?
Što je sramota, wow eto frajer se potukao... da je Zlatan ovo uradio, raja bi pljeskala i govorila da je frajer i baja.

Ovdje su problem neke druge stvari... neke netrpeljivosti, kompleksi prema njemu od ranije.
Edin H.

#3221 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Edin H. »

Stari wrote:
Edin H. wrote:

Ne sjecam se vatrogasaca ... Mislim na penal .... I malo kasnije crveni .... makar me za crveni pomalo pamcenje izdaje ...dobio ga je (mensecini) Papac a emirovom zaslugom ...
Govorimo o dvije razlicite utakmice, ja govorim za onu na stadionu Videotona, a ti govoris o revansu u Zenici. Da sjecam se, sudija pogrijesio.
pirmin

#3222 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by pirmin »

Ovaj pakshu bas morao sve snimiti i objaviti na sav glas.
Prije 20 godina bi prosao sa duplo manjom kaznom nego sto ce to biti danas. :roll:
marschall

#3223 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by marschall »

sega mi treba kako sve ovo komentarise. kao neki dokumentarni film o bobri lavova u africi.
l33t

#3224 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by l33t »

ja kolko hejtera pa ljudi moji imate
dzastine bibere kim kardašijane i ostalu djubrad modernog svijeta , hejtate njih

oooo, da nisam mozda naslutio, mozda ste pak njihovi fanovi?
todd_smith

#3225 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by todd_smith »

ultima_palabra wrote:
Šveđanin wrote:Ajmo ljudi malo realnosti. Jeste da je naš ali je ovo sramota za 3 života. Da je ovo uradio Mandžukić ili Ivanović pjenilo bi se 10 dana po internetu pa i ovdje kako su ovakvi onakvi, primitivci, divljaci i slično (samo primjer)

Što je sramota, wow eto frajer se potukao... da je Zlatan ovo uradio, raja bi pljeskala i govorila da je frajer i baja.

Ovdje su problem neke druge stvari... neke netrpeljivosti, kompleksi prema njemu od ranije.
Bio u monoplju. Dobio otkaz. Nije on otisao nego nogu dobio.

Bio u Sevilji. Dobio otkaz. Nije on otisao nego nogu dobio.

Bio u Anziju. Dobio otkaz. Nije on otisao nego nogu dobio.

Evo ga u Bayeru. Dobio fakticki otkaz. Nije on otisao nego nogu dobio.

Ali kompleksi.

:mrgreen:
Post Reply