Ubi Spaha ko Jackie Chan. A još povrjeđen.Edin H. wrote:Dobro se Spaha marishe
Emir Spahic - ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Mali_Vuk
#3201 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
- luckylaka
#3202 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Nesto ti Spaha opasno stao na zulj...ohani.I ja bi za svoje svasta uradio.Al eto ti imas info vise il samo kontasPriNc_ba wrote:I jasno se vidi da nije udarao jednog nego vise zastitara. Prvo ovog sto mu je bio na bratu ovaj jedini bez ove presvlake... na pocetku klipa lik skroz lijevo.... kasnije udara sve oko sebe i na kraju napada ovog sto je ovog kretencica treceg spahinog udario....
Smijesni su svi koji misle da ce lik i za amaterski tim odigrati vise ikad u leverkusenu
Bas se veselim kad neko ko glumi dobricinu pokaze pravo lice a uz to je jos picka i hinja i sve najgore sto mogu pomisliti i reci o covjeku i to dokazano. Drago mi je da ce propasti. ABd nadam se da ce se poceti drogirati na kraju karijere pa da pocne prodavati imovinu za doze za par mjeseci. neandertalac jedan... stid me sto smo rodjeni pod istim podnebljem i sto se naziva lik bosancem...
- ganjeta
#3203 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Boli ga karina, slijedi mu blistava karijera da li MMA, UFC, K1, FFC...
Spaha
Spaha
- luckylaka
#3204 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ma Spaha car,kralj,sah.Zaduzio je Ljute Krajisnike do grobaMali_Vuk wrote:Ubi Spaha ko Jackie Chan. A još povrjeđen.Edin H. wrote:Dobro se Spaha marishe
- PriNc_ba
#3205 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ma jasta... steta sto mu utoku nisu dali da pokaze koliki je mangup. Da im odmah skrati muke. Dje ce mu nesto opsovati. to samo krv moze saprati a on im nece to zaboraviti i unistit ce ih sada na svim poljima. A na kraju ce mu raja iz Sa pimoci da digne u zrak sve prosutne zastitare i vlasnika agencije i upravu bajera i stadion i njemacku i sve
i onda ce neandertalac da bude miran i da pije picence u penziji po dubrovniku sa svojim kompicima dzekon i pjanicen i njihovim lesinarima 
Lucky
Znam mnogo toga o ovim debilima sa snimka i o spahi.
Samo me iznerviralo kad sam vidio i to je to. Izbjegavam ovakve plicake inace u zivotu sto vise mogu
Lucky
Znam mnogo toga o ovim debilima sa snimka i o spahi.
Samo me iznerviralo kad sam vidio i to je to. Izbjegavam ovakve plicake inace u zivotu sto vise mogu
- ultima_palabra
#3206 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Spaha će njima da oprosti što ih je tukao
Vidim da su se hejteri i moralisti upalili... priželjkuju debili kraj karijere
Frajer je trenutno jedan od najboljih stopera u Evropi, mislite da će imati problem naći klub u ligi petice?
Sad je najvažnije da se oporavi za Izrael.
Vidim da su se hejteri i moralisti upalili... priželjkuju debili kraj karijere
-
Stari
#3207 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Vala ....svi vi koji ste ovdje na forumu duze vrijeme znate da bas i nisam obozavalac Emira Spahica jos od one pradavne utakmice protiv Madjarske
Ali
obozavalac milicije i njihovih segrta ....
sam prestao biti jos puno puno ranije .... Znam o kakvom se kovu ljudi radi .... Tako da ... U dubokoj sam nadomici ... Kojoj bi se strani priklonio u ovoj prici ... Mislim ...udarila kuka na motiku pa yebayi ga sad.
Mislim da su trebali to rijesiti u tunelu ili ispod tribina gdje niko ne snima
Ali
- ultima_palabra
#3208 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ovo je bilo prije utakmice, a on odigrao 90 minuta i onda morao izaći. Fail.XXS wrote:Lafo povreda do kraja sezone?![]()
To se kod svabe zove suspenzija do kraja sezone.
Balkanische krkanische raus.
-
todd_smith
#3210 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
jer emir spahic nikada prije u karijeri nije lagao oko povredaultima_palabra wrote:Ovo je bilo prije utakmice, a on odigrao 90 minuta i onda morao izaći. Fail.XXS wrote:Lafo povreda do kraja sezone?![]()
To se kod svabe zove suspenzija do kraja sezone.
Balkanische krkanische raus.
- ultima_palabra
#3211 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Takve levate kapiten namara jednom rukom, i ne da im plakatiPriNc_ba wrote:I ovi sto opravdavaju neka skontaju da se ne vidi pocetak konflikta.
Buraz mu je 99% bio na drogama, ovaj zastitar cini mi se pokusava nesto da mu uzme iz ruku na pocetku a spaha kad se zaletio niko nikoga nije udarao vec su mu samo cuvali buraza. Realno da su htjeli nagazali bi ih onde ne bi kurcu valjali s obzirom da je ovaj s crvenim kacketom jos jedna picketina puna para koja se voda s nasim fudbalercicima po evropi. Vise su popili udaraca ovde zastitari koji u ovim slucajevima hvatanjem ljudi sprecavaju tucu ili da povrijede nekoga I tako smire donekle situaciju.
Sto vise gledam snimak imam vecu zelju neki sparing mec sa ovim ublehama fighterskim xD
- Edin H.
#3212 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Zato ti je zasmetao protiv Madjarske.Stari wrote:Vala ....svi vi koji ste ovdje na forumu duze vrijeme znate da bas i nisam obozavalac Emira Spahica jos od one pradavne utakmice protiv Madjarske
Aliobozavalac milicije i njihovih segrta ....
sam prestao biti jos puno puno ranije .... Znam o kakvom se kovu ljudi radi .... Tako da ... U dubokoj sam nadomici ... Kojoj bi se strani priklonio u ovoj prici ... Mislim ...udarila kuka na motiku pa yebayi ga sad.
Je li to ona tekma kad su nasi zapalili stolicu, dosli vatrogasci da gase, a nashi onda zagadjase vatrogasce stolicama?
- Šveđanin
#3213 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ajmo ljudi malo realnosti. Jeste da je naš ali je ovo sramota za 3 života. Da je ovo uradio Mandžukić ili Ivanović pjenilo bi se 10 dana po internetu pa i ovdje kako su ovakvi onakvi, primitivci, divljaci i slično (samo primjer)
34 godine, kapiten... pa na šta ovo liči..
Pogotovo nakon ovog videa, ovo je toliki krkanluk da me sramota dok gledam... 
34 godine, kapiten... pa na šta ovo liči..
- omega369
#3214 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Kako se vidi na snimku, povredu je zaradio u tuci. ne gotivim ga nikako, nesto mi je mrzak ali drago mi vidjeti kako lausi ove nesretnike
ovo je vjerovatno i kraj njegove karijere
ovo je vjerovatno i kraj njegove karijere
- House
#3215 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Spaha može birati klub u Bundesligi
jebeš Bayer
jebeš Bayer
-
Stari
#3216 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ne sjecam se vatrogasaca ... Mislim na penal .... I malo kasnije crveni .... makar me za crveni pomalo pamcenje izdaje ...dobio ga je (mensecini) Papac a emirovom zaslugom ...Edin H. wrote:Zato ti je zasmetao protiv Madjarske.Stari wrote:Vala ....svi vi koji ste ovdje na forumu duze vrijeme znate da bas i nisam obozavalac Emira Spahica jos od one pradavne utakmice protiv Madjarske
Je li to ona tekma kad su nasi zapalili stolicu, dosli vatrogasci da gase, a nashi onda zagadjase vatrogasce stolicama?
- luckylaka
#3217 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
ultima_palabra wrote:Spaha će njima da oprosti što ih je tukao![]()
Vidim da su se hejteri i moralisti upalili... priželjkuju debili kraj karijereFrajer je trenutno jedan od najboljih stopera u Evropi, mislite da će imati problem naći klub u ligi petice?
- Kinesko prkno
#3218 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Kakav kreten,kud ga ne odrase od batina
- It_is_a_Leclerc
#3219 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Emir Spahić je kao krava koja da puno mlijeka i onda se ritne i sve prospe.
- ultima_palabra
#3220 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Što je sramota, wow eto frajer se potukao... da je Zlatan ovo uradio, raja bi pljeskala i govorila da je frajer i baja.Šveđanin wrote:Ajmo ljudi malo realnosti. Jeste da je naš ali je ovo sramota za 3 života. Da je ovo uradio Mandžukić ili Ivanović pjenilo bi se 10 dana po internetu pa i ovdje kako su ovakvi onakvi, primitivci, divljaci i slično (samo primjer)
34 godine, kapiten... pa na šta ovo liči..Pogotovo nakon ovog videa, ovo je toliki krkanluk da me sramota dok gledam...
Ovdje su problem neke druge stvari... neke netrpeljivosti, kompleksi prema njemu od ranije.
- Edin H.
#3221 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Govorimo o dvije razlicite utakmice, ja govorim za onu na stadionu Videotona, a ti govoris o revansu u Zenici. Da sjecam se, sudija pogrijesio.Stari wrote:Ne sjecam se vatrogasaca ... Mislim na penal .... I malo kasnije crveni .... makar me za crveni pomalo pamcenje izdaje ...dobio ga je (mensecini) Papac a emirovom zaslugom ...Edin H. wrote:Zato ti je zasmetao protiv Madjarske.Stari wrote:Vala ....svi vi koji ste ovdje na forumu duze vrijeme znate da bas i nisam obozavalac Emira Spahica jos od one pradavne utakmice protiv Madjarske
- pirmin
#3222 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ovaj pakshu bas morao sve snimiti i objaviti na sav glas.
Prije 20 godina bi prosao sa duplo manjom kaznom nego sto ce to biti danas.
Prije 20 godina bi prosao sa duplo manjom kaznom nego sto ce to biti danas.
-
marschall
#3223 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
sega mi treba kako sve ovo komentarise. kao neki dokumentarni film o bobri lavova u africi.
-
l33t
#3224 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
ja kolko hejtera pa ljudi moji imate
dzastine bibere kim kardašijane i ostalu djubrad modernog svijeta , hejtate njih
oooo, da nisam mozda naslutio, mozda ste pak njihovi fanovi?
dzastine bibere kim kardašijane i ostalu djubrad modernog svijeta , hejtate njih
oooo, da nisam mozda naslutio, mozda ste pak njihovi fanovi?
-
todd_smith
#3225 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Bio u monoplju. Dobio otkaz. Nije on otisao nego nogu dobio.ultima_palabra wrote:Što je sramota, wow eto frajer se potukao... da je Zlatan ovo uradio, raja bi pljeskala i govorila da je frajer i baja.Šveđanin wrote:Ajmo ljudi malo realnosti. Jeste da je naš ali je ovo sramota za 3 života. Da je ovo uradio Mandžukić ili Ivanović pjenilo bi se 10 dana po internetu pa i ovdje kako su ovakvi onakvi, primitivci, divljaci i slično (samo primjer)
34 godine, kapiten... pa na šta ovo liči..Pogotovo nakon ovog videa, ovo je toliki krkanluk da me sramota dok gledam...
Ovdje su problem neke druge stvari... neke netrpeljivosti, kompleksi prema njemu od ranije.
Bio u Sevilji. Dobio otkaz. Nije on otisao nego nogu dobio.
Bio u Anziju. Dobio otkaz. Nije on otisao nego nogu dobio.
Evo ga u Bayeru. Dobio fakticki otkaz. Nije on otisao nego nogu dobio.
Ali kompleksi.