Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pjanke, svaka ti je na mjestu, a kako vidim najviše ćeš kritika imati od nas.........nije ni čudo, po tome smo majstori.
Slažem se sa limenim, nek bježi iz Italije, što prije to bolje........
Našli ga kritikovati isti oni koji su upućivali rasističke poruke Baloteliju. Promijeni tim, i onako ti ta boja dresa ne stoji
limeni wrote:ma nek ide iz te stare lige, inace je meni zanimljivo da su redovni rasisticki ispadi po italiji normala dok bi nas do sada proglasili divljacima i smecem..
pa i nije bas tako...
npr u italiji se smatra rasistickim ispadom kada zviždiš tamnoputom igracu, kada mu se pjevaju pjesme koje nemaju veze sa bojom koze...npr Baloteli je idiot.... i eto je raasizam odmah a kaada se pjeva npr. Totti je idiot , i kad mu se zvizdi onda nije... ne kazem da nema uvreda tih, ali je stanje takvo da se dobar dio tih ispada shvata previse ozbiljno i da nema veze sa rasizmom...ima i onih koji to iskoristavaju
F&N wrote:
azurna_obala wrote:Srela sam ga danas u gradu, jbt kako je nafuran
šepuri se sa telefonom, k'o da niko nema prokleti telefon
ne s... zivota ti
upravo...
Kad bi znala koliko je njima dragoo izaći na ulice Bosne, nakon vojničkih režima u klubu gdje se trenira 2x dnevno, ide se na masaže, edukacije, sponzori 10001 stvar, shvatila bi da to nije "šepurenje" nego radost da se osjeca slobodno jos u glavnom gradu svoje zemlje ....
miki.ba wrote:Vidio sam danas Pjanica na Vilsu s djevojkom.
Prate li ga kakvi zabari? Trebao si malo pripaziti.
Je'l nasa?
PS Rekao je da bi volio naci nasu
Sami njih dvoje hodaju, ona veca od njega jedno 10 cm, na našem pricaju.
On mi je izgledao nekako preplašeno, valjda mu neobicno što niko ne obraca pažnju.
upravo...
Kad bi znala koliko je njima dragoo izaći na ulice Bosne, nakon vojničkih režima u klubu gdje se trenira 2x dnevno, ide se na masaže, edukacije, sponzori 10001 stvar, shvatila bi da to nije "šepurenje" nego radost da se osjeca slobodno jos u glavnom gradu svoje zemlje ....
kakvo opravdanje...
hajde šta ste se uzjogunili odmah, ovo što sam rekla je istina i uopšte mu neće naškoditi
Je'l nasa?
Sami njih dvoje hodaju, ona veca od njega jedno 10 cm, na našem pricaju.
On mi je izgledao nekako preplašeno, valjda mu neobicno što niko ne obraca pažnju.
a ti se ne bi preplasio, da te zena veca od tebe 10cm gleda kao batak za pojesti ??
Je'l nasa?
Joj dobro si, kad je gostovao na "ispuni mi zelju" i pita ga voditelj kako koke piju pivu i konta li se zeniti. Kaze Mire, naravno volio bi da je bosanka, nasa vjera.
Je'l nasa?
Joj dobro si, kad je gostovao na "ispuni mi zelju" i pita ga voditelj kako koke piju pivu i konta li se zeniti. Kaze Mire, naravno volio bi da je bosanka, nasa vjera.
upravo...
kakvo opravdanje...
hajde šta ste se uzjogunili odmah, ovo što sam rekla je istina i uopšte mu neće naškoditi
Jesi vala nasla temu i mjesto gdje ces pricati na Miralema ....
Ova tema ti dodje kao fan-klub