@Averus
Kad si gladan nisi svoj.
Moderator: _BataZiv_0809
sta dobra? odlicna jeexpertx wrote:dobraJ malaAverus wrote:
Ma glumica se zove Allana, u seriji je Tara
Po crkvi su pisali mjestani koje svecenik nije pustio u crkvu, to je po meni 100%. Vidio si i da je gledao sliku sebe i te zene sa naocalama, a u onom podrumu sa vodom napao ga je zombi zene sa naocalama. Ocito je crnac svecenik sve ljude iz okoline ignorisao, sebe zabarikadirao u crkvi, i prezivio tako sto su se zombiji gostili njegovom pastvom.klixoris wrote: Mene vise kopkaju one gravure i rezbarije po crkvi i drvecu, nesto se opasno valja iza toga
Red je do ovog momka potraze i regrutuju u ekipu.fosil wrote:A gdje Morgan nestade. Mog'o bi on kanibalima jeb., postaviti par pitanja u slijedecoj epizodi.
Uh ja skroz zaboravio na toTito_i_Partija wrote:Ne zaboravite i one koje su kidnapovali Beth. Ne vjerujem da su povezani sa kanibalima tek tako, ali nikad se ne zna. Vidjecemo sta ce Daryl i Carol pronac'.

Ja sam na njih skroz zaboravio.fosil wrote:Jos kad bi se oni iz starackog doma u Atlanti pojavili.
Logovan wrote:Ja sam na njih skroz zaboravio.fosil wrote:Jos kad bi se oni iz starackog doma u Atlanti pojavili.Bilo bi dobro kada bi se opet pojavili, malo da se porokaju sa Rickom i ostalim, a možda i sa kanibalima.
Bude cca. pola sata po završetku emitovanja u AmeriKi. Negdje 3-4 a.m. sa nedjelje na pon.IcedMFEarth wrote:U koliko sati bude na torrentima nova epizoda ?