vise od nje je zasluzio, al' Boze moj.
Hayat
Moderator: anex
- dusa_raskopuša
#3201 Re: Hayat
ako ga ti ne mo's gledat', neko moze, a isto tako ti mo's Anidu gledat', a neko ne moze 
-
hljebarnik
#3202 Re: Hayat
''''''''''''dusa_raskopuša wrote:ako ga ti ne mo's gledat', neko moze, a isto tako ti mo's Anidu gledat', a neko ne moze
sent from my lopata using dzananalison
Last edited by hljebarnik on 18/02/2012 00:35, edited 1 time in total.
-
Redd
#3203 Re: Hayat
dusa_raskopuša wrote:ako ga ti ne mo's gledat', neko moze, a isto tako ti mo's Anidu gledat', a neko ne moze
-
Ambrozija
#3204 Re: Hayat
Djevojka jednostavno ima nesto u sebi, ma odakle bila ona, uostalom kakve veze ima odakle je?
-
boracha
#3205 Re: Hayat
ja kad vidim da su zenske na zvezdama granda, ja ostavimFreeSol2 wrote:Nema teme, otvori tibrazzo19 wrote:boracha wrote:ti brazzo se prebaci na zvezde granda
Da je bio šaban mogo sam se lako preko balkona prebacit' vjeruje mi![]()
P.S Nego fakat imal kakva tema za nas "meraklije" sto slusamo narodnu muziku da postavljamo pjesme komentarisemo pricamo pjanske price itd.Jer koju god pogledam temu na forumu muzicku , sve neki linkovi sa jutuba dip parpl , kotrljajuce kamenje , ju tu , dzejms blant , metalika moj dobar drugar , sve neka cool raja ovo ono nigdje narodne meraklija itd pa ako ima tema a ja je nisam vidio ( sve mi duplo , izgleda da onoj rakiji za obloge ima i vise , slabo skroz vidim ) pa ako ima tema nek me uputi da nastavim dok nam se glave ne sudare
![]()
- Sasvim_Obican
#3206 Re: Hayat
Uglavnom, ovaj show je promašen iz nekoliko razloga, a prvi je što u finalu ima 11 učesnika ( što nema nigdje u vaskolikom dunjaluku ), što čim završi jedna sezona, oni daju drugu, i što ima nekih 35 džokera u kojim produkcija spašava one koji donose više glasova.
- Aurora_25
#3207 Re: Hayat
Nije mi jasno zasto je onda javnost glasala cijelo vrijeme kad se njihov glas nije ni cuo? Odose pare nekom u dzep bez ikakve logike.. Nesto mi plaho nije pravo.. Nisam glasala niti bih podigla slusalicu za ovako nesto, jer sam otpocetka znala ko je cija simpatija i ko vodi glavnu rijec.. Jedan glas vise manje, ne mijena nista.. Cura mi lijepo pjeva, ali mi ima imidz prave kafanske pjevacice..
I bezveze mi je da pobjedjuju regionalni ucesnici vise.. Niko ne daje sansu nasim...

I bezveze mi je da pobjedjuju regionalni ucesnici vise.. Niko ne daje sansu nasim...
- opa22
#3208 Hayat
Ne pls mene iskljuciti nisam vidio upozore je 
Sent from my iPhone using Tapatalk
- niko_niko_kao_ja
#3209 Re: Hayat
vuneni wrote:Mi se pitamo kako ljudi namjestaju konkurse.Pa ovi sa hayata veceras namjestise pobejdu ovoj maloj pred ocima cijele drzave
Samo jedno.Anida nije bila medju top 3 televotinga, i na kraju pobjedjuje
Ma to samo u Bosni ima
a sve po zaslugama, jest aha
-
Ambrozija
#3210 Re: Hayat
Glasovi zirija i glasovi publike su 50:50, svi glasovi se pretvore u bodove. Kad se svi bodovi saberu, vjerovatno je imala najvise cim je pobjedila. Nije bila u top 3 prema publici, vjerovatno na broju 4 ali prva prema ziriju. Saberi te bodove i dobijes konacan rezultat. Jer prema ziriju u top 3 nije bio niko za koga je bila publika.Aurora_25 wrote:Nije mi jasno zasto je onda javnost glasala cijelo vrijeme kad se njihov glas nije ni cuo? Odose pare nekom u dzep bez ikakve logike.. Nesto mi plaho nije pravo.. Nisam glasala niti bih podigla slusalicu za ovako nesto, jer sam otpocetka znala ko je cija simpatija i ko vodi glavnu rijec.. Jedan glas vise manje, ne mijena nista.. Cura mi lijepo pjeva, ali mi ima imidz prave kafanske pjevacice..
I bezveze mi je da pobjedjuju regionalni ucesnici vise.. Niko ne daje sansu nasim...![]()
- opa22
#3211 Hayat
Ma telefonsko glasovanje je cista prijevara, policija treba da preispita ovo
- dusa_raskopuša
#3213 Re: Hayat
opa22 wrote:Ma telefonsko glasovanje je cista prijevara, policija treba da preispita ovo
normalno
- izuzetan
#3215 Re: Hayat
bilo je boljih pjevača!
otvorite temu za nas meraklije
- niko_niko_kao_ja
#3216 Re: Hayat
jeste 30% ziri 70% glasovi publike. tako bi trebalo biti, a ustvari je odluka 100% direktora produkcije.boracha wrote:zar nisu 70:30 u finalu
-
Trebam te
#3217 Re: Hayat
Pobjeda Anide je odron da veci nemoze biti, nema veze odakle je djevojka nemoze pjevati mislim daleko je bila jenda od najgorih od ovih 11.
Koje razocarenje za glasace, da oni koji glasaju na kraju dobiju "MUCAK"
Koje razocarenje za glasace, da oni koji glasaju na kraju dobiju "MUCAK"
-
Ambrozija
#3218 Re: Hayat
Pa ocito da nije, osim ako ovo 70 nije u korist zirijaboracha wrote:zar nisu 70:30 u finalu
-
vuneni
#3219 Re: Hayat
@ambrozija.
Kakav crni ziri,garantujem ti da je njima veceras sigurno po pet milja(plus nagore) leglo u djep.
Pa ko imalo prati ove show-ove po zapadu.Nigdje ama bas nigdje nema glasova zirija, o svemu odlucuje publika.Pa sto su onda ljudi veceras zvali? to se samo koristi radi prevare.Tu su se zavrtali rukavi iza bine i zdravo da bi mala uzela
Ali to je kod nas tako.Da je ona bila medju top 3 televotinga pobjeda bi bila cista ko suza.Ovako je to jedna velika sramota koju nazalost niko ne vidi
Kakav crni ziri,garantujem ti da je njima veceras sigurno po pet milja(plus nagore) leglo u djep.
Pa ko imalo prati ove show-ove po zapadu.Nigdje ama bas nigdje nema glasova zirija, o svemu odlucuje publika.Pa sto su onda ljudi veceras zvali? to se samo koristi radi prevare.Tu su se zavrtali rukavi iza bine i zdravo da bi mala uzela
Ali to je kod nas tako.Da je ona bila medju top 3 televotinga pobjeda bi bila cista ko suza.Ovako je to jedna velika sramota koju nazalost niko ne vidi
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#3220 Re: Hayat
ako imaju pravo sudjelovati, imaju pravo i pobijeditiAurora_25 wrote:Nije mi jasno zasto je onda javnost glasala cijelo vrijeme kad se njihov glas nije ni cuo? Odose pare nekom u dzep bez ikakve logike.. Nesto mi plaho nije pravo.. Nisam glasala niti bih podigla slusalicu za ovako nesto, jer sam otpocetka znala ko je cija simpatija i ko vodi glavnu rijec.. Jedan glas vise manje, ne mijena nista.. Cura mi lijepo pjeva, ali mi ima imidz prave kafanske pjevacice..
I bezveze mi je da pobjedjuju regionalni ucesnici vise.. Niko ne daje sansu nasim...![]()
kakve veze ima odakle je neko?????
- alibaba_i_30_godina
#3221 Re: Hayat
Sejla je klasa za one ostale pokusaje voditelja. A ne znam sta mnogi imaju protiv njenog glasa i boje istog, meni je fantastican!Ambrozija wrote:Joj, da..Upadanje u pola recenice joj je navika. Ali opet ako nekoga od njih cetvero moram da izdvojim to je ona.ketronsd1 wrote: Ma kako da prodje.Cuj joj samo glasa,ko u kokoske.Jos ono upadanje Igoru u pola recenice.Ja bi je zato sakom slozio odmah a nikad do sad nisam udario zensko.E sad mozes zamisliti kako mi je zivce cupala.Koja tuka u pm.
I slozio bih se sa nekim gore sto je napisao da je ovo krajnje glupo imati ovoliko finalista ... pa pola ljudi sto su se prijavili dosli do finala, to nigdje nema.
-
boracha
#3222 Re: Hayat
ipod, poznavajuci fahru, to je vec na jutjubu 
-
Trebam te
#3223 Re: Hayat
niko_niko_kao_ja wrote:jeste 30% ziri 70% glasovi publike. tako bi trebalo biti, a ustvari je odluka 100% direktora produkcije.boracha wrote:zar nisu 70:30 u finalu
Bravo tako je, kako se samo publika u Zetri razocarala, odmahsu prekinuli show i raja samo ode
Sta;'s to je kad hoces da imas TV kucu a nemas skole, onda hvatas na foru
-
brazzo19
#3224 Re: Hayat
izuzetan wrote:bilo je boljih pjevača!
Otvorio vec , prebacimo se tamo a ovi nek se raspravljaju i dalje u koju mjesnu zajednicu je trebala otic titula
- opa22
#3225 Hayat
Ajmo sada dobrinjeti da pravna drzava funkcionira svi prijavimo prijevaru policiji xD