Horde Zla

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
sole2mio

#3201 Re: Horde Zla

Post by sole2mio »

a-a, nista oni njima nece uraditi
Capajebo

#3202 Re: Horde Zla

Post by Capajebo »

Da je neki student sa pofalica, koji je se sasvim slucajno tu zadesio, mislim da ne bi mog'o hodati mjesec dana. Ali posto nije to, bit ce eventualno fino ispraceni do granice, ako ih cak i ne doprate do juga.
todd_smith

#3203 Re: Horde Zla

Post by todd_smith »

Kakva nasa policija ba sta vam je, oni jednom delalicu ne mogu u kraj stati, kamoli nekima skinhedima iz poljske, ne glupirajte se
Opetja033

#3204 Re: Horde Zla

Post by Opetja033 »

Preponosan na nasu mladju ekipu, nasu djecu. Bio sam dosta kritican prema njima ali nisam znao da su ovako ludi.
Ogromna vecina mladjih je stajala na crti protiv huliganske Barcelone. Nisu bjezali.
Bilo je svega, sjecam se i prijeratnih tuca ali mislim da je ovo veceras bilo daaaaaleko najvece navijacķo sranje u gradu.
Dva puta su bjezali u hotel, dva puta izlazili. Zajebana im je ekipa do bola, pripremljeni su u svakom pogledu. Ovo nasih sto je tesko povrijedjeno, sve je od pogodaka kamenom u glavu. Bilo je gadnih povreda, nadam se da ce se momci izvuci sto prije.
Dobila im je ekipa u gradu po picki opasno, letali su kroz izloge. Nisu vise silazili u grad. Horde se organizovale i otisle gore, drzali im crtu koliko je trebalo, bilo je svega na.obje strane.
Ako zavrsi na ovome, obraz i grada i grupe je sacuvan. Nisu naivni, naprotiv - organizacija im je vrhunska ali nisi vala ni neki supermeni. Bjeze i oni koliko ih vjetar nosi.
sunceKOtepsija

#3205 Re: Horde Zla

Post by sunceKOtepsija »

nema potrebe da se dizu tenzije, mediji pisu "udarali sve redom" itd.
sve je zavreseno, ljudi su se vratili u hotel, ambasador je dosao da smiri situaciju, policija je na licu mjesta :thumbup:
nazalost ima razbijenih auta, ne znam kako ce se za stetu, mislim da se ne moze utvrdit ko sta je razbijao, tako da samo osiguranje mozda ko je imao
Grean

#3206 Re: Horde Zla

Post by Grean »

Zna li se ista o povrijedjenim.

O bosansko novinarstvo, ne mogu da lajem za 27 noc, niko se nije udostojio da vidi sta je sa ljudima.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3207 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

Jedno je svjedocenje, i ta prica, drugo su opaske tipa...' aha, vidi mu glave'...sto zapravo kvari kvalitet teme, komunikacije.

Zato kvalitet, a ne kvantitet :D
apsidejzi

#3208 Re: Horde Zla

Post by apsidejzi »

Capajebo wrote:Iskreno, poljaci imaju srece pa je ramazan, jos 27 noc...
Ovo su oni isplanirali, znaju kad smo najtanji :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
dobar
Chavez Presidente

#3209 Re: Horde Zla

Post by Chavez Presidente »

Da se sumiraju informacije. poljake su pred hotelom napali oko 20 hordasa iz vogosce, slomili im autobus, zapalili jedno auto i onda vise od 100 poljaka krenuli kao da im uzvrate sa stolicama po glavnoj ulici. Tada nastupilo kamenjanje, gadjanje bakljama borba prsa u prsa. Nakon pola sata dosli specijalci i smirili situaciju tj poljaci morali sjesti na na ulicu. U borbi 20 vs 100, poljaci apsolutno donji :wink:
Kinaski

#3210 Re: Horde Zla

Post by Kinaski »

Debili su napadali i raju koja se vracala sa teravije, smradovi poljski
Butmiran

#3211 Re: Horde Zla

Post by Butmiran »

http://moevideo.net/video/96376.9b98213 ... e4b2deb59c

Boga mi strašno su se držali momci iako su bili brojčano inferiorni. Svaka čast svima.
Opetja033

#3212 Re: Horde Zla

Post by Opetja033 »

Chavez Presidente wrote:Da se sumiraju informacije. poljake su pred hotelom napali oko 20 hordasa iz vogosce, slomili im autobus, zapalili jedno auto i onda vise od 100 poljaka krenuli kao da im uzvrate sa stolicama po glavnoj ulici. Tada nastupilo kamenjanje, gadjanje bakljama borba prsa u prsa. Nakon pola sata dosli specijalci i smirili situaciju tj poljaci morali sjesti na na ulicu. U borbi 20 vs 100, poljaci apsolutno donji :wink:
Nidje veze, ali bas nidje veze.
Logovan

#3213 Re: Horde Zla

Post by Logovan »

Butmiran wrote:http://moevideo.net/video/96376.9b98213 ... e4b2deb59c

Boga mi strašno su se držali momci iako su bili brojčano inferiorni. Svaka čast svima.
Svaka čast momcima.
celava_dlaka

#3214 Re: Horde Zla

Post by celava_dlaka »

Butmiran wrote:http://moevideo.net/video/96376.9b98213 ... e4b2deb59c

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Image
Bosanski_kralj

#3215 Re: Horde Zla

Post by Bosanski_kralj »

Koliko se očekuje navijača Leha sutra u Sarajevu?
PeppermintSA

#3216 Re: Horde Zla

Post by PeppermintSA »

Bosanski_kralj wrote:Koliko se očekuje navijača Leha sutra u Sarajevu?
hiljadu (toliko je klub tražio karata od naših)
Bosanski_kralj

#3217 Re: Horde Zla

Post by Bosanski_kralj »

PeppermintSA wrote:
Bosanski_kralj wrote:Koliko se očekuje navijača Leha sutra u Sarajevu?
hiljadu (toliko je klub tražio karata od naših)
Fina cifra.

Samo ako im je ovo od večeras najjača, najborbenija ekipa, i nisu baš nešto oduševili.
gnjev

#3218 Re: Horde Zla

Post by gnjev »

Ono kad pokusavas sebe da ubjedis u nesto sto nije istina ... :mrgreen: Evo pregledo sam sve klipove i iz kojeg god sam ugla gledo ne vidim ta herojska cuvanja linije sto vi spominjete . Da se razumijemo ne navijam ni za bordo ni plave samo realno sagledam stvari i ne vidim na sta se u vecerasnjoj noci moze biti ponosno sa te ''huliganske'' strane , patriotske nazovite je kako hocete . Ovi narkomani iz Plzena gdje god su naumili tu su i dosli . Jedino postoji indicija da su na carsiji dobili po picki . Vogosca FAIL

Vidjet cemo sta sutra nosi al cijenim da ce sutra svo raspolozivo ljudstvo iz policije biti alarmirano pa nece doci ni do ruznih pogleda
Last edited by gnjev on 14/07/2015 04:14, edited 1 time in total.
pOZz

#3219 Re: Horde Zla

Post by pOZz »

Kad već gledaš klipove... uzmi malo i pogledaj kartu Evrope.
gnjev

#3220 Re: Horde Zla

Post by gnjev »

pOZz wrote:Kad već gledaš klipove... uzmi malo i pogledaj kartu Evrope.
Poznan, Poznan :mrgreen: Ma svejedno jebo huliganstvo nema se tu na sta biti ponosno . Vise bi me fascinirali da su dosli i ispostovali domacina i da je sve proslo u fer i korektnom navijanju . Huliganstvo je za divljake a ne civilizovan svijet .

Nisu tu nasi navijaci imali sta da reaguju (ramazan je ne ide nikako). Trebalo je da imamo policiju kako treba i koja je u roku morala bagru da isprebija i deportuje van drzave
Last edited by gnjev on 14/07/2015 04:24, edited 1 time in total.
pinokio04

#3221 Re: Horde Zla

Post by pinokio04 »

Braćo,sutra će biti driga priča, realno, dobar fight, dobar otpor. Oni su bili brojniji u Vogošći, ali nema veze, mislim da će tek sutra biti fight, treba biti spreman čitav dan u cijelom gradu na svim lokacijama. Stari grad treba da ima 100 hordi koji će biti u čaršiji u svakom trenutku, 2,3 jake podgrupe da budu propravne, ako je istina da će ovi sa pala dolaziti. Da nas ne ufate na foru u centru grada. Doće dosta tu raje i sa strane sutra da bodri divove. Zatvoriti im od ilidže, dobrinje, do vogošće i starog grada izlaze, svee, fala bogu ima nass, da nema mrdnut. Pa da se rokamo ko ljudi :) prsa u prsa
Biti spreman, doçekati ih sa mudima, ako vudu smjeli pomoliti glavu u gradu bilog gdje.
Dosta raje je bilo na teraviji 27. Noć i ibadetilo tako da i u Vogošći dobar otpor.
Za revanš, preporučujem braći ko god bude išao, moraju imqti brojku bqr kao u Atini, i držati se skupa, svi ko jedan, i neće tu onda biti problema siguran sam 100%.
Sutra se akb vidimo u gradu, spreman u gradu sa rajom :)
hau jes no

#3222 Re: Horde Zla

Post by hau jes no »

gnjev wrote:Ono kad pokusavas sebe da ubjedis u nesto sto nije istina ... :mrgreen: Evo pregledo sam sve klipove i iz kojeg god sam ugla gledo ne vidim ta herojska cuvanja linije sto vi spominjete . Da se razumijemo ne navijam ni za bordo ni plave samo realno sagledam stvari i ne vidim na sta se u vecerasnjoj noci moze biti ponosno sa te ''huliganske'' strane , patriotske nazovite je kako hocete . Ovi narkomani iz Plzena gdje god su naumili tu su i dosli . Jedino postoji indicija da su na carsiji dobili po picki . Vogosca FAIL

Vidjet cemo sta sutra nosi al cijenim da ce sutra svo raspolozivo ljudstvo iz policije biti alarmirano pa nece doci ni do ruznih pogleda
realno poljaci izdominirali sa pola snage. vidi se i da nije neka ekipa hordi bila, pola ih doslo da se fajta a kad su vidili s kim imaju posla samo se okrenuli nazad. svaka cast onima sto su se tukli sa poljacima.

i da hoce poljaci nalemati nasu ''policiju'' :lol:
celava_dlaka

#3223 Re: Horde Zla

Post by celava_dlaka »

gnjev wrote:
Poznan, Poznan :mrgreen: Ma svejedno jebo huliganstvo nema se tu na sta biti ponosno . Vise bi me fascinirali da su dosli i ispostovali domacina i da je sve proslo u fer i korektnom navijanju . Huliganstvo je za divljake a ne civilizovan svijet .

Nisu tu nasi navijaci imali sta da reaguju (ramazan je ne ide nikako). Trebalo je da imamo policiju kako treba i koja je u roku morala bagru da isprebija i deportuje van drzave
Pricas obicne gluposti, ocito ne znas da su ovi istukli pola evrope, gdje god su otisli havariju su pravili, drze se ko vojska jer se citav zivot zajedno udaraju tacnije hobi im je da prave belaje, vecina njih su mma borci, a momci sto su stali je normalna raja sto gleda svoja posla, tu i tamo zapali, druzi se izlazi nefura huliganizam jer ovi su bili pravo znacenje huliganizma iako je bila situacija kakva je bila u vogosci momcima kapa do poda :thumbup:
gnjev

#3224 Re: Horde Zla

Post by gnjev »

celava_dlaka wrote:
gnjev wrote:

Pricas obicne gluposti, ocito ne znas da su ovi istukli pola evrope, gdje god su otisli havariju su pravili, drze se ko vojska jer se citav zivot zajedno udaraju tacnije hobi im je da prave belaje, vecina njih su mma borci, a momci sto su stali je normalna raja sto gleda svoja posla, tu i tamo zapali, druzi se izlazi nefura huliganizam jer ovi su bili pravo znacenje huliganizma iako je bila situacija kakva je bila u vogosci momcima kapa do poda :thumbup:
Dobro celava dlako sta sam ja napisao a da je u koliziji sa tim sto si ti replicirao ?
Chavez Presidente

#3225 Re: Horde Zla

Post by Chavez Presidente »

Opetja033 wrote:
Chavez Presidente wrote:Da se sumiraju informacije. poljake su pred hotelom napali oko 20 hordasa iz vogosce, slomili im autobus, zapalili jedno auto i onda vise od 100 poljaka krenuli kao da im uzvrate sa stolicama po glavnoj ulici. Tada nastupilo kamenjanje, gadjanje bakljama borba prsa u prsa. Nakon pola sata dosli specijalci i smirili situaciju tj poljaci morali sjesti na na ulicu. U borbi 20 vs 100, poljaci apsolutno donji :wink:
Nidje veze, ali bas nidje veze.
Pa hajde ti strucnjak reci nesto sa vezom, zar ne mozes kvalitetnije replicirati od tog nidje veze?? Sad pregledaj ovaj video iznad, uzmi digitron i prebroj!
Post Reply