Moderator: anex
Ma iskreno, meni nije nesto, al' da je povoljan, jeste.Kataklinger wrote:Paco Rabanne Paco, 19 eura po Duty Shopovima a otkida....za te pare teško da mEre bolje...
Gdje i koliko para?....Kolika mililitraža?....jeli edt ili edp?ćiribiribela wrote:Kupila danas lancome tresor, bio na snizenju.![]()
Edp, 30ml + losion za tijelo 50 ml. 30€ u dojclandu.suspect_zero wrote:Gdje i koliko para?....Kolika mililitraža?....jeli edt ili edp?ćiribiribela wrote:Kupila danas lancome tresor, bio na snizenju.![]()
jedan od boljih parfema
ćiribiribela wrote:Edp, 30ml + losion za tijelo 50 ml. 30€ u dojclandu.suspect_zero wrote:Gdje i koliko para?....Kolika mililitraža?....jeli edt ili edp?ćiribiribela wrote:Kupila danas lancome tresor, bio na snizenju.![]()
jedan od boljih parfema

Ja nisam nigdje vidio ovaj, al' dior homme intense je dobar izbor.Adoxxx wrote:
Ima li gdje ovaj kod nas i Sarajevu, da probam, kazu da je dobar?

Izvrstan, s tim da je zadnja reformulacija malo losija od izdanja do 2011 ili 2012, ne znam tacno. Ja ga konstantno imam i mislim da nijedna kolekcija nije potpuna bez ovog mirisa.Adoxxx wrote:
Kakav je ovaj diorov?
Razumijem zasto imas ovo misljenje.KB9 wrote:tom ford su inace najnavikaniji parfemi na svijetu
od svih navedenih (i inace tom ford parfema) meni su samo black orchid i tuscan leather nesto sto bi kupio a oni su bas ono ekstremi koje il volis il mrzis, taj tip gdje nema sredinetatoo wrote:Razumijem zasto imas ovo misljenje.KB9 wrote:tom ford su inace najnavikaniji parfemi na svijetu
Ali...
Black Orchid je izvrstan.
Noir extreme takodjer, s tim da nije bas "glasan" ali miris je stvarno dobar.
Velvet orchid vrhunski i projekcija strasna kao i black orchid.
Private collection.... Skupo ali od 15ak mirisa imaju bar 3 koji su ubitacno dobri kao Noir de Noir, Tuscan Leather ili Tobacco Vanilla. I vecina privatne kopekcije projicira k'o blesava.
Da je skupo jeste.
Naravno, moje subjektivno misljenje.