Preporuka, iako je suprotno temidale cooper wrote: Nisam još gledao, sve zaboravim.
Nisam ti puno spojlao.
Moderator: _BataZiv_0809
Preporuka, iako je suprotno temidale cooper wrote: Nisam još gledao, sve zaboravim.
Hvala. Ma nema veze, mentalno sam preskočio taj zadnji dio posta._BataZiv_0809 wrote:Preporuka, iako je suprotno temidale cooper wrote: Nisam još gledao, sve zaboravim.![]()
Nisam ti puno spojlao.
Pitaš na pogrešnoj temi.Point. wrote:Ima li sta da tebi dojmi?Donnie Smith wrote:Heaven (2002)
Ništa me nije dojmilo ni održalo pažnju, dooosadno, blijedo, isprano. Sad tek kužim onu frazu, to samo na filmu ima. Koje? Pa sve, od prve do zadnje scene. A žanr nije sci-fi.Haman besmislen k'o Interstellar
Ti znas gdje ja zalazim. Besmisleno je pricati sa nekim o filmu kome je Interstellar besmislen.Donnie Smith wrote:Pitaš na pogrešnoj temi.Point. wrote:Ima li sta da tebi dojmi?Donnie Smith wrote:Heaven (2002)
Ništa me nije dojmilo ni održalo pažnju, dooosadno, blijedo, isprano. Sad tek kužim onu frazu, to samo na filmu ima. Koje? Pa sve, od prve do zadnje scene. A žanr nije sci-fi.Haman besmislen k'o Interstellar
Preporučite filmove je lijevo, lijevo pa desno...Ti tamo očito ne zalaziš, pa tim više čudi tvoje pitanje...
[/quote]Point. wrote:Ti znas gdje ja zalazim. Besmisleno je pricati sa nekim o filmu kome je Interstellar besmislen.Donnie Smith wrote:
Pitaš na pogrešnoj temi.
Preporučite filmove je lijevo, lijevo pa desno...Ti tamo očito ne zalaziš, pa tim više čudi tvoje pitanje...
Pogledaj ga za 5-10 godina.mixone1995 wrote:Jesam jedini kome je The Godfather onako, srednja zalost?![]()
Ne kazem da je los, ali je po mom misljenju malo overrated
![]()
Nisam dijete buraz, nije mi 15 godina, jednostavno mi nikad nije "legao", mozda je jednostavno stvar ukusaultima_palabra wrote:Pogledaj ga za 5-10 godina.mixone1995 wrote:Jesam jedini kome je The Godfather onako, srednja zalost?![]()
Ne kazem da je los, ali je po mom misljenju malo overrated
![]()
Pito sam te samo ima li i jedan film da se tebi svidja, posto si na ovoj temi glavni. Dobio samo bahat odgovor nekoga ko zeli izigravati cool osobu. Mani se toga.Donnie Smith wrote: Pa mani me se onda. Niko te ništa nije ni pitao ni tražio da me citiraš i započinješ besmislene rasprave. Tebi tvoj ukus meni moj, alahimanet.
Point. wrote:Pito sam te samo ima li i jedan film da se tebi svidja, posto si na ovoj temi glavni. Dobio samo bahat odgovor nekoga ko zeli izigravati cool osobu. Mani se toga.Donnie Smith wrote: Pa mani me se onda. Niko te ništa nije ni pitao ni tražio da me citiraš i započinješ besmislene rasprave. Tebi tvoj ukus meni moj, alahimanet.
Sve si ti u pravu ali 100 ljudi piše kako im se Inters. ne sviđa, samo mene ljudi napadaju. Aman, dojadi.johnnykola wrote:Koja šuplja, dobro večers:
http://www.b92.net/kultura/art_durbin.p ... _id=655181
Kad se udaš, pa ne budeš mogla s osobom o ukusima rapravljati i još pride
vam budu različiti ukusi budeš se za glavu 'vatala.![]()
![]()
Da ne pišemo o tome da bi trebala tačno do u detalj znati zašto ti se nešto sviđa ili ne.
Pa bio i to tamo nekakav bezvezni film.

Ne pika se tako, moraš detaljno obrazložiti zaštoKPNCTNJAH wrote:Kad vec spominjete neke kultne filmove, meni je The Shining truba, Alien, Oldboy, Back To The Future, A Clockwork Orange, to ovako s liste top 250... Die Hard mi je karina, treci dio sam jedino gledao do kraja... LOTR trilogija u komadu mi je jaca nego Godfather, treci dio Kuma nisam nikad ni odgledao do kraja... prvi i drugi su mi tonbe...
Onda vjerojatno nisi gledao polu'ventualni:KPNCTNJAH wrote:Kad vec spominjete neke kultne filmove, meni je The Shining truba, Alien, Oldboy, Back To The Future, A Clockwork Orange, to ovako s liste top 250... Die Hard mi je karina, treci dio sam jedino gledao do kraja... LOTR trilogija u komadu mi je jaca nego Godfather, treci dio Kuma nisam nikad ni odgledao do kraja... prvi i drugi su mi tonbe... al' ono, meni na imdb profilu ima desetak filmova s ocjenom 10, 9-8 isto tako, sedmicom ocjenjujem film koji bih preporucio nekom... mada mi ni sve sedmice nisu iste
Imam na listi za gledanje svega, cak i ovih s top250, al' nikako da se nakanim, ne privlace me nikako...

Ne diraj Donija, prestani nositi to glupo ljudsko odelo.ExNihilo wrote:Znate koji kultni je megashit? Donnie Darko.
Pisali smo mi svašta pa sam se i kačio s vrlim frendom Krletom.Donnie Smith wrote:Ne pika se tako, moraš detaljno obrazložiti zaštoKPNCTNJAH wrote:Kad vec spominjete neke kultne filmove, meni je The Shining truba, Alien, Oldboy, Back To The Future, A Clockwork Orange, to ovako s liste top 250... Die Hard mi je karina, treci dio sam jedino gledao do kraja... LOTR trilogija u komadu mi je jaca nego Godfather, treci dio Kuma nisam nikad ni odgledao do kraja... prvi i drugi su mi tonbe...
Uglavnom, da sam ja to napisala, kakva bi pometnja nastala, Bože me sačuvaj
Doduše, meni je The shining i dalje na listi kultnih filmova, samo što realno, nije nešto, aman-zaman. Knjiga je bolja.
@ johnnykola
Hvala.
Da, ostaje intima zašto je neki film dobar,Black swan wrote:intimno mi je doni dobar jer sam zbog njega guzio
ali me strah opet gledati
da ne guzim![]()
vidio jednom znam i necu vise
Elaboriraj.Black swan wrote:intimno mi je doni dobar jer sam zbog njega guzio