pici wrote:
gledaj pašHe, uzurpirao mi fotelju a ti se pici jeBi na tabureu
ovo ti je ljubi šapu robe moj
Moderator: anex
pici wrote:
gledaj pašHe, uzurpirao mi fotelju a ti se pici jeBi na tabureu
VenomousV wrote:@Bloo & Amazonka: ove moje/mamine su navikle da izadju u bašču, kako nasu, tako i komsijsku i ne znam da li bi se mogle navici na stan. plus hazbend, iako voli zivotinje ne zeli (nadam se da tu postoji ono "JOS UVIJEK") zivotinjicu u kuci... predlagao je nesto tipa hrcka ili leminga ali ja nisam bas toliko zainteresovana za te minijature... nagovaram ga da makar budemo foster zivotinjama u potrebi al' tesko, vidjecemo...
i poseban @Bloo: I have particular set of skills, skills I have acquired over a very long career of mahalanje. I will look for you. I will find you and cuddle the hell out of that cat of yours!
kakav nered wrote:
ovo ti je ljubi šapu robe moj

kakav nered wrote:A ovo je Maša <3 ona nam je novi kolačić... kod mene od 30.06.2015![]()
kakav nered wrote:
moja Viki <3
pici wrote:kakav nered wrote:A ovo je Maša <3 ona nam je novi kolačić... kod mene od 30.06.2015![]()
![]()

pici wrote:
HOCU MOJU FOTELJUUUUUUU![]()
![]()
![]()
![]()

zateznistub wrote:Inače se zna bolje sakriti a mi je znamo bolje ukrasiti...
Nemoj se iznenaditi kad vidis pp sa pitanjima dje si, sta radis i kad mogu dociBloo wrote:VenomousV wrote:@Bloo & Amazonka: ove moje/mamine su navikle da izadju u bašču, kako nasu, tako i komsijsku i ne znam da li bi se mogle navici na stan. plus hazbend, iako voli zivotinje ne zeli (nadam se da tu postoji ono "JOS UVIJEK") zivotinjicu u kuci... predlagao je nesto tipa hrcka ili leminga ali ja nisam bas toliko zainteresovana za te minijature... nagovaram ga da makar budemo foster zivotinjama u potrebi al' tesko, vidjecemo...
i poseban @Bloo: I have particular set of skills, skills I have acquired over a very long career of mahalanje. I will look for you. I will find you and cuddle the hell out of that cat of yours!![]()
![]()
![]()
bona samo se fino najavis na kafu..jest da je moj nedruzeljubiv i ne da se gnjavit, ali to ljude nije zaustavilo da ga razvlace
kakav nered wrote:
ahahahaha super mi je kad se tako ko fol sakriju a samo im se glava ne vidislatkica...jel' to ima zelene oke?

Do dekice jekakav nered wrote:pici wrote:
HOCU MOJU FOTELJUUUUUUU![]()
![]()
![]()
![]()
hahahhahahahah to ti je e sad baš nećeš na kompjuterpredobar je

Kako volim ove flafaste repoveee....svezacu ovoj svojoj neko umjetno krznokakav nered wrote:
moja Viki <3
Ti samo misliš da je to tvoja torbaBloo wrote:evo moj od svog silnog mjesta u stanu legne na moju torbu
ahahahaha da, ništa što se može srušitiBloo wrote:primjetimo manjak ukrasnih stvarcica oko televizora i na policama