Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
Jimmy_The_Saint

#3201 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Jimmy_The_Saint »

Prijeti kad dobijete izbore. Ako. :evil:
Better Man

#3202 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Better Man »

Radonciceve sanse za pobjedu na izborima su nikakve iz razloga sto isti nema kvalitetnih, obrazovanih, strucnih, uspjesnih i nekompromitovanih ljudi u samom vrhu stranke. Tu su uglavnom propali politicari tipa Adnan Terzic i slicni sa kojima moze da dozivi samo debakl. Jedina sansa mu je da na liste postavi mlade visoko obrazovane koji su pristupili stranci iz ideala da mogu nesto pokrenuti i promjeniti u drzavi i koji su cista obraza, a ti mladi su uglavnom na nizim nivoima u stranci, tj. clanovi su opcinski odbora i sigurno ih nece postaviti na liste, vec ce postavljati ove iz predsjednistva, glavnog odbora, a tamo su propali politicari tipa Adnan Terzic i slicni. cast izuzecima poput doktora Kabila. Vecina mladih koja je pristupila SBB, a da prije nisu bili uopce politicki angazovani nije uradila zato sto misle da je Fahro buducnost i da ce zemlju izvesti iz krize i omoguciti prosperitet i razvoj, vec iz razloga sto misle da ce Fahro manje krasti od trenutno vladajucih politicara, jer ima sve i nista mu ne treba.
Last edited by Better Man on 23/06/2010 21:25, edited 1 time in total.
MrMaliJoe

#3203 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by MrMaliJoe »

:lol: :lol: :lol: :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Last edited by MrMaliJoe on 23/06/2010 18:08, edited 1 time in total.
MrMaliJoe

#3204 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by MrMaliJoe »

MrMaliJoe wrote:
Imamopobjednika wrote:
MrMaliJoe wrote:Ma bravo Fahrin reci mu, mediji su uvijek krivi. Tako nam isto govori i najmrži premijer. I njega ne vole mediji iz FEDERACIJE a on pošten. Ne vole mediji graditelja Fahru a toliko je on učinio za ovaj grad, a on to najbolje može vidjeti sa svojih tornjića koje je legalno sagradio štedeći dinar na dinar. Reci mu Fahrin šta on zna !!!! :bih:
To klosarsko obracanje sa "Fahrin" ostavi za one sa kojima si tako navikao razgovarati i za svoje ukucane. Meni to neces prosipati. Je li jasno? Ako nije, imas pp.
Fahrin ovo puno govori o tebi i o graditelju Fahri! I nemoj mi molim te prijetiti, upiškit ću se u gaće pa onda belaj !!! :bih:
NKVD

#3205 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by NKVD »

Kod skota Fahra vako stvari stoje - kvota za postizbornu bajkukanu 1.40, na dvoznak bajbukana-nogatrans iz Bosne 1.15. Opklade ne možete uplaćivati u bratskim HDZ/SNSD kladionicama, tamo su ovi parovi blokirani. Radi uroka.
sylar

#3206 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by sylar »

komeba wrote:Mene stvarno zanima koliko moras biti glup pa misliti da je Radoncic nesto novo i dobro na nasoj politickoj sceni,a on je ustvari i dovodio sve dosadasnje lopove i nacionaliste na vlast.
Pri tome ne mislim na ove koji vjeruju u to jer ih Fahro dobro placa,pa prosipaju suplju na forumu,nego na obican narod koji tako misli.
Doduse,ja jos nikoga ne poznajem da ce glasati za SBB,sto mi da zakljuciti da narod nije bas toliko naivan,ali eto,pretpostavljam da postoje ljudi koji ce glasati za njega.
Nemoj tako molim te, pa Fahro kaze da ima 110 000 clanova. Ni manje ni više. I jos neki dan kaze ona njegova potparolka: Mi cemo dobro razmisliti koga cemo predloziti za Predsjedništvo jer koga god mi predložimo ima ubjedljivu startnu prednost od 110 000 glasova. :mrgreen: :mrgreen:
Ali takav je narod ovdje, govori mu dovoljno dugo da je glup i da ne moze biti bolje i on ce u to i povjerovati. Nazalost ali tako je.
veiz

#3207 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by veiz »

Može Fahro da natjera sve radnike Avaza da budu članovi ,ali nemože sa svakim otići na izborno mjesto i vidjeti za Koga će isti glasati.Ni svi zaposleni u avazu neće glasati za SBB.
Nadam se znate o čemu govorim.
HAVANA

#3208 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by HAVANA »

Živijo fahro :bih: :bih: :bih: :lol:
ultima_palabra

#3209 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ultima_palabra »

:lol: Mandale/Numanoviću/whoever, spori ste mi nešto, preko dan vam je trebalo...
Nego čujem da je kvota 1,40 da će Fahro u tvorzicu iza izbora 8-)
leffe

#3210 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by leffe »

Sjebali se, otadzbina sinoc izgubila.
Imamopobjednika

#3211 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Imamopobjednika »

leffe wrote:Sjebali se, otadzbina sinoc izgubila.
A vidim crveni su se uspjeli oporaviti nakon blamaze Sj. Koreje?
leffe

#3212 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by leffe »

Imamopobjednika wrote:
leffe wrote:Sjebali se, otadzbina sinoc izgubila.
A vidim crveni su se uspjeli oporaviti nakon blamaze Sj. Koreje?

Crveno je boja ljubavi... :thumbup:
sonor

#3213 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by sonor »

upravo je fahro plod bosnjackog lopovluka
zlatiborka

#3214 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zlatiborka »

Danas je odluceno u SDA da Bakir I. bude kandidat za bosnjackog clana predsjednistva ispred te stranke.

Posto Fahro nema koga da predlozi kao kandidata na tu funkciju (a valjda nije toliko pomahnitao da sam sebe predlozi), predvidjam da ce Fahro i njegova SBB podrzati Bakira i pozvati svoje pristalice da glasaju za Juniora.

Ha, bice ludo i nezaboravno u OKTOBRU....... :D :x
NKVD

#3215 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by NKVD »

Svaki glas za ovu smijuriju od stranke i njenog utemeljitelja je glas za politiku Milorada Dodika i promptno cementiranje politike "ko je jamio, jamio" uz aminovanje daljnje pljačke sa nacionalnim predznakom.

Fahro bi bio idealan partner u vlasti Čoviću i Dodiku, to su braća rođena. Glas za njega je i glas za ovu dvojicu i primitivnu a kriminalnu politiku "uspješnosti" koje su oni perjanice. Pa bujrum.

Kod Harisa i Tihićevog SDA je, u konačnici i kad se svede saldo, politika vrlo slična s tim da im se previše ne žuri jer im je i ovako jako lijepo. Na vlasti su, krčme polako ali sigurno zemlju, šire biznis i slažu mašala prvobitno akumulirani kapital.
Noddle

#3216 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Noddle »

"Stižu prijedlozi baze sa terena da on bude kandidat SBBiH. Iako nemam mandat da govorim u Radončićevo ime, vjerujem da će se on kandidirati za člana Predsjedništva BiH jer to baza traži", kazala nam je glasnogovornica SBBiH Edina Latif.

Uzme li se u obzir da na prvom kongresu SBBiH nisu predstavljena imena koja imaju realne snage da se suprotstave dvojcu Izetbegović – Silajdžić, Radončiću nije ostalo ništa drugo nego da se sam okuša, iako mu mnogi analitičari ne predviđaju "blistav rezultat”.
http://www.sarajevo-x.com/bih/politika/ ... /100625035

Stvarno zanimljiva ambicija gospodina R. od sekretarice KP u Titogradu do predsjednika drzave koju podkrada. Hoce li nam se onda drzava zvati Avazova i Ekspresova i imati skracenicu AiE?
Nadam se da ce izborna kampanja biti zanimljiva i otvorenija, pa da se napokon sazna ko je ko u Bosnjaka.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#3217 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Truba »

fahrudinu je najbolje da ide u kakav parlament tu sigurno prolazi
Better Man

#3218 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Better Man »

Fahro ne bi mogao podnijeti poraz na izborima, a pogotovo ako bi to bio debakl u rezultatskom smislu, jer bi tada pale u vodu sve priče i hvalisanja kako je on najbolji najuspješniji itd. Samo ako bude siguran da može pobjedti on će se kandidovati, u suprotnom će nekog drugog kandidovati ispred stranke i svu krivicu za eventualni neuspjeh, tj. poraz svaliti na tog kandidata.
ultima_palabra

#3219 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ultima_palabra »

bobby wrote:a hvala Bogu imam dva pasosa
Čekaj da pogodim...da nije crnogorski :-D
Savjetnik Premijera

#3220 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Savjetnik Premijera »

bobby wrote:mene samo zanima sto ste se svi okomili na fahru... jel to pokazuje da samo u njemu vidite opasnost!? niti o jednoj stranci se ne prica kao o sbb, a za dobrim konjem se dize prasina.

kakvi bolan lopovi, kradje, kriminalci... sta pricate vi???

sa druge strane... predsjednik u bih je samo marioneta. statusni simbol. kao sto i sami znate, nema neke velike uloge u unutarnjem uredjenju i ne moze dati neki doprinos boljem stanju. ja mislim da je za sbb bitno da udje u nivoe vlasti, iz kojih moze popraviti ovu zemlju, a onda ce narod sam na narednim izborima znati koga ce za predsjednika.

u slucaju da sbb ne pobjedi, nego opet dodju isti lopovi, pa nam bude isto ili gore... pa Boze moj. narode, kako si posijo, tako ces da zanjes. eto vam trgova i ulica za demonstracije, meni je pun kofer ovog srnja, nerviranja, neperspektive, pasivnosti.... a hvala Bogu imam dva pasosa, naci ce se selameta... dosta je vise patriotizma preko mojih ledja.
Masala!
ovaj stvarno nije lopov, ako on pobijedi onda cemo bogami svi htjeli ne htjeli pakovati kofere
privremeni

#3221 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by privremeni »

Savjetnik Premijera wrote:
bobby wrote:mene samo zanima sto ste se svi okomili na fahru... jel to pokazuje da samo u njemu vidite opasnost!? niti o jednoj stranci se ne prica kao o sbb, a za dobrim konjem se dize prasina.

kakvi bolan lopovi, kradje, kriminalci... sta pricate vi???

sa druge strane... predsjednik u bih je samo marioneta. statusni simbol. kao sto i sami znate, nema neke velike uloge u unutarnjem uredjenju i ne moze dati neki doprinos boljem stanju. ja mislim da je za sbb bitno da udje u nivoe vlasti, iz kojih moze popraviti ovu zemlju, a onda ce narod sam na narednim izborima znati koga ce za predsjednika.

u slucaju da sbb ne pobjedi, nego opet dodju isti lopovi, pa nam bude isto ili gore... pa Boze moj. narode, kako si posijo, tako ces da zanjes. eto vam trgova i ulica za demonstracije, meni je pun kofer ovog srnja, nerviranja, neperspektive, pasivnosti.... a hvala Bogu imam dva pasosa, naci ce se selameta... dosta je vise patriotizma preko mojih ledja.
Masala!
ovaj stvarno nije lopov, ako on pobijedi onda cemo bogami svi htjeli ne htjeli pakovati kofere
bobby, tema je Fahro, pa ne bi imalo smisla da se prica o nekom ili necem drugom :oops: nego o njegovom kriminalu.
Ja licno bih volio da on i njegova stranka pobijede, dosadilo mi zivjeti 15 godina sa otvorenim koferima, sve se necem nadajuci.
Fahroooo, samo naprijed, ti na vlast a ja na put. I svi na dobitku. :skoljka:
Zelenas

#3222 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Zelenas »

Ulaskom Bakira Izetbegovića kao kandidata SDA za člana Predsjedništva BiH, do tada nezanimljiva situacija, u kojoj je predsjednik Stranke za BiH, Haris Silajdžić, bio jedini koji je otvoreno objavio kandidaturu, utrka za bošnjačkog člana "kolektivnog šefa države" se počela zaoštravati. Kako smo saznali, u utrku će se najvjerovatnije uključiti i utemeljitelj “Dnevnog avaza” i Saveza za bolju budućnost BiH Fahrudin Radončić.
(SAX)

Evo Fahro predsjednik:)

Zna li iko ima li Fahro drzavljanstvo BiH :D
Noddle

#3223 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Noddle »

Ako ti vidis perspektivu u gospodinu R. i njegoj stranci, onda ti je stvarno bolje da iskoristis taj drugi pasos i odes sto dalje. Fahro je izabrao dobru godinu u kojoj ce osnovati stranku i traziti vlast. Zna Fahro dobro da je narodu dosta istih lopova i da ce jedva docekati da im dodje neko novi da ga biraju i sad to koristi. Lizao je d_p_ Tihicu i kompletnom SDA i lizao se sa SBiH jer mu je to odgovaralo, pustili su ga da radi sta hoce, da gradi sta hoce, davali mu silne kredite i dizali mu tiraz novina, a sad se lize sa reisom jer zna da ce na taj nacin dobiti glasove, jer u ovim nasim primitivnim dijelovima zemlje se svi vode onom: Sto reis kaze to je svetinja.
Postavi sebi pitanje odakle Fahri silni novac.
I na kraju zar stvarno zelis da ti se dosele svi Farini rodjaci kad dobije vlast, pa da svi drzavljani Bosne i Hercegovine moraju da je napuste zbog njih? A da no, zar zelis da sve institucije budu kao Gras?
zlatiborka

#3224 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zlatiborka »

Ako Fahro osvoji imalo uticajniji dio vlasti (a nameracio se svim sredstvima jer ima najuticajniji medij),

pozdravimo se svi sa BiH, jer ce je on podijeliti dok si rek'o keks na 3 dijela. :x

Bosnjacki dio na kojeg on pikira dace Bakiru junioru i ef. Cericu na upravljanje politicki i vjerski, dok ce on sprovoditi pravo na ekonomsko upravljanje i raspolaganje nacionalnim bogatstvom na 1/3 BiH.

Ostale 2/3 BiH ce nadgledati Dodik i Covic. Po meni i Tihic tu igra ogromnu ulogu, jer previse popusta u pregovorima, to ga je naucio bas Alija Izetbegovic (u jutro mislim jedno - navecer nesto drugo).

Ustvari vise nece biti BiH, nego 3 drzavice-isprdaka ove trojice idiota koji jurisaju na vlast.

Crni scenario koji je veoma moguc, zato se dozovimo u pameti i glasajmo za bilo koga drugog, osim za ove idiote!
Zelenas

#3225 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Zelenas »

Sad mi drug rece... Fahro pobjedjuje, svi revizori za njega glasaju!
Kazu obecao reve i u taxijima :D
Post Reply