Dres reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Koja marka za novi BH dress????

Poll ended at 31/07/2009 23:13

Umbro
17
9%
Le qoc sportif
17
9%
Hummel
4
2%
Nike
46
24%
Adidas
59
30%
Puma
26
13%
Kappa
12
6%
Lotto
2
1%
Legea
6
3%
Reebok
5
3%

Total votes: 194

Iago

#3201 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Iago »

Hajd' ba otvorite temu "To be or not to be Zmaj" i otkačite sa teme o dresu :evil:
Chuckie

#3202 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Chuckie »

Zasto su zmajevi? Reprezentacija postoji 20 godina, a od prije heftu dana cuh prvi put to.
Herr Flick

#3203 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Herr Flick »

Da hoce recimo potpisat ove sedmice ugovor i onaj ko bude novi sponzor kaze npr,platit cemo legei penale a do utakmice sa Argentinom dobit cete novu opremu :mrgreen: :mrgreen:
5 0 5

#3204 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by 5 0 5 »

Herr Flick wrote:Da hoce recimo potpisat ove sedmice ugovor i onaj ko bude novi sponzor kaze npr,platit cemo legei penale a do utakmice sa Argentinom dobit cete novu opremu :mrgreen: :mrgreen:
ma jok. neka legea odradi svoje i alahimanet. zanima me da li je savez uspio iskopati dobar ugovor. ako je bilo vise zainteresovanih onda su valjda mogli i postavljati bolje uslove. kako god, sad cemo biti za nekoliko klasa vise. po dizajnu a i po kvaliteti.
Asamoah Gyan

#3205 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Asamoah Gyan »

Iako je do Mundijala u Brazilu ostalo više od pola godine, u Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine već se pripremaju za svoj prvi nastup na Mundijalu.

U sklopu priprema za svjetsku smotru, Savez je već pristupio razmatranju ponuda za novog dobavljača opreme u kojoj će naši nastupati u Južnoj Americi.

Od ranije je poznato da ugovor s aktuelnim partnerom Legeom ističe krajem tekuće sezone, a iz kuće bh. fudbala i dalje mudro šute i u potpunoj tajnosti dogovaraju posao.

Nikakav novi ugovor dosad nije potpisan, a povodom dezinformacija koje su se pojavile u pojedinim sredstvima informisanja u vezi sa opremom u kojoj će reprezentacija BiH igrati na SP u Brazilu 2014. godine, Savez je objavio da još uvijek nije potpisao ugovor sa tehničkim sponzorom koji bi obuhvatao period Svjetskog prvenstva.

NS/FS BiH trenutno vodi pregovore sa nekoliko eminentnih proizvođeča sportske opreme i javnost će biti informisana kada relevantni ugovor bude potpisan.

sport.ba
Mustang1

#3206 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Mustang1 »

Ma ne bi oni nista demantovali da to nije istina :D
Great Cornholio

#3207 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Great Cornholio »

House wrote:
Chuckie wrote:Ja sam upao na guzicu kad sam vidio "ono" na koševu, što se zmajem zove.

Image

:lol:

Tu je počeo i završio karijeru.

sto bi rekao drug amerikanac "EPIC FAIL"

:lol:
Fakat, šta reći osim :lol: :lol: :lol:

Nego, nek' nam dresovi budu nekakvi kulturni i jednostavni, bez zvijezda, trokutova, zmajeva, "lenti", nije tolik bitno koje će "marke" biti.
Legollas

#3208 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Legollas »

Logovan wrote:
Bosanski_kralj wrote:Zašto vama toliko smeta naziv Zmajevi?
Zato što je reprezentacija već imala nadimak, zato što način na koji smo dobili nadimak Zmajevi je niđe veze, itd.
1. pa ne treba se sazivat parlament da bi se odlucilo za nadimak repki il šta već.. jesu li druge države tako odlučivale ili je to došlo spontano ?

2. fulamo temu
Legollas

#3209 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Legollas »

mevkobass

#3210 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by mevkobass »

vec sam pocetkom aprila rekao da je veoma izvjesno da ce adidas da bude buduci tehnicki sponzor zmajeva.
adidas je (bar prema onim informacijama koje ja znam) jos uvijek na prvom mjestu u pregovorima sa NFSBiH.
prijatelj (iz Herzogenaurach) mi je poklonio u petak nesto od adidasa , da li ce ovo da bude trening oprema za zmajeve ili nesto za fanove , ne znam , meni licno se svidja i zadrzacu

Image
missko

#3211 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by missko »

mevkobass wrote:vec sam pocetkom aprila rekao da je veoma izvjesno da ce adidas da bude buduci tehnicki sponzor zmajeva.
adidas je (bar prema onim informacijama koje ja znam) jos uvijek na prvom mjestu u pregovorima sa NFSBiH.
prijatelj (iz Herzogenaurach) mi je poklonio u petak nesto od adidasa , da li ce ovo da bude trening oprema za zmajeve ili nesto za fanove , ne znam , meni licno se svidja i zadrzacu

Image
Vise kao fan artikal.
A jel ovo vec rade robu s grbom NFSBiH?
horion_bosona

#3212 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by horion_bosona »

ma lik stavio onaj privjesak za ključeve iz fun shopa :D
Bosanski_kralj

#3213 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Bosanski_kralj »

mevkobass wrote:vec sam pocetkom aprila rekao da je veoma izvjesno da ce adidas da bude buduci tehnicki sponzor zmajeva.

Image
Vidim počeo si ćelaviti? :oops: :D
Chuckie

#3214 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Chuckie »

Image
Po ćeli na ogledalu ti se može otkriti identitet. :D

Nego jes' problem na argentinsku majicu nabacit logo iz fan shopa.
DonVitoni

#3215 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by DonVitoni »

Nego jes' problem na argentinsku majicu nabacit logo iz fan shopa.
:thumbup:

Samo bez Koka Kole :lol:
Kinaski

#3216 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Kinaski »

Celo ako je neki fejk cuvaj se , znamo ko si :P Salu na stranu , lijepo izgled
Mustang1

#3217 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Mustang1 »

Ma haman su se po americi pojavili razni odjevni predmeti u plavo-zutim bojama i sa grbom repke .. Vidio sam postavljao rodjak od tamo patike,majice duxerice neke sve su adidas,plavo zute i sa grbom
Rob_Atl

#3218 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Rob_Atl »

Ma mozes na adidas.com raditi costum sta god hoces od patika pa do dzempera :D
rajv0sa

#3219 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by rajv0sa »

Danas je u Sarajevu održana 12. sjednica Izvršnog odbora NS/FS BIH, kojoj su, pored članova odbora prisustvovali i članovi Odbora za posredovanje i savjetovanje Ivan Osim, i Sead Kajtaz, prenosi nfsbih.ba.
Na sjednici je jednoglasno usvojeno sljedeće:
...
...
4. Informacija o aktivnostima vezanim za ugovorne odnose sa tehničkim sponzorom NS/FS BiH, uz konstataciju da se vode odgovarajuće aktivnosti u cilju zaštite prava i interesa i iznalaženja najpovoljnijeg rješenja za NS/FS BiH. UZ Predsjednika Elvedina Begića, članovi Izvršnog odbora Mile Kovačević i Ibrahim Adilagić su ovlašćeni za praćenje aktivnosti vezanim za ugovorne odnose sa tehničkim sponzorom NS/FS BiH;

5. Prijedlog Odluke o usvajanju modifikovanog znaka-loga NS/FS BiH, u skladu sa Statutom Saveza;
...
Crvena Tifoza

#3220 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Crvena Tifoza »

rajv0sa wrote:Danas je u Sarajevu održana 12. sjednica Izvršnog odbora NS/FS BIH, kojoj su, pored članova odbora prisustvovali i članovi Odbora za posredovanje i savjetovanje Ivan Osim, i Sead Kajtaz, prenosi nfsbih.ba.
Na sjednici je jednoglasno usvojeno sljedeće:
...
...
4. Informacija o aktivnostima vezanim za ugovorne odnose sa tehničkim sponzorom NS/FS BiH, uz konstataciju da se vode odgovarajuće aktivnosti u cilju zaštite prava i interesa i iznalaženja najpovoljnijeg rješenja za NS/FS BiH. UZ Predsjednika Elvedina Begića, članovi Izvršnog odbora Mile Kovačević i Ibrahim Adilagić su ovlašćeni za praćenje aktivnosti vezanim za ugovorne odnose sa tehničkim sponzorom NS/FS BiH;

5. Prijedlog Odluke o usvajanju modifikovanog znaka-loga NS/FS BiH, u skladu sa Statutom Saveza;
...
O cemu se radi? Nisam upratio ako je bilo prije rijeci o ovome.
tipico2

#3221 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by tipico2 »

Njemcima se njihov dres ne svidja...

Image
missko

#3222 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by missko »

Adidas=sranje
rajv0sa

#3223 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by rajv0sa »

Adidas=majka
missko

#3224 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by missko »

rajv0sa wrote:Adidas=majka
Vidi ove svapske i spanske i nigerijske drresove a sve top repke pa zamisli sta bi nama tek dali
insaneinthebrain

#3225 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by insaneinthebrain »

legea = zakon :izet:
Post Reply