Dres reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Iago
#3201 Re: Dres reprezentacije BiH
Hajd' ba otvorite temu "To be or not to be Zmaj" i otkačite sa teme o dresu 
-
Chuckie
#3202 Re: Dres reprezentacije BiH
Zasto su zmajevi? Reprezentacija postoji 20 godina, a od prije heftu dana cuh prvi put to.
- Herr Flick
#3203 Re: Dres reprezentacije BiH
Da hoce recimo potpisat ove sedmice ugovor i onaj ko bude novi sponzor kaze npr,platit cemo legei penale a do utakmice sa Argentinom dobit cete novu opremu

-
5 0 5
#3204 Re: Dres reprezentacije BiH
ma jok. neka legea odradi svoje i alahimanet. zanima me da li je savez uspio iskopati dobar ugovor. ako je bilo vise zainteresovanih onda su valjda mogli i postavljati bolje uslove. kako god, sad cemo biti za nekoliko klasa vise. po dizajnu a i po kvaliteti.Herr Flick wrote:Da hoce recimo potpisat ove sedmice ugovor i onaj ko bude novi sponzor kaze npr,platit cemo legei penale a do utakmice sa Argentinom dobit cete novu opremu![]()
- Asamoah Gyan
#3205 Re: Dres reprezentacije BiH
Iako je do Mundijala u Brazilu ostalo više od pola godine, u Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine već se pripremaju za svoj prvi nastup na Mundijalu.
U sklopu priprema za svjetsku smotru, Savez je već pristupio razmatranju ponuda za novog dobavljača opreme u kojoj će naši nastupati u Južnoj Americi.
Od ranije je poznato da ugovor s aktuelnim partnerom Legeom ističe krajem tekuće sezone, a iz kuće bh. fudbala i dalje mudro šute i u potpunoj tajnosti dogovaraju posao.
Nikakav novi ugovor dosad nije potpisan, a povodom dezinformacija koje su se pojavile u pojedinim sredstvima informisanja u vezi sa opremom u kojoj će reprezentacija BiH igrati na SP u Brazilu 2014. godine, Savez je objavio da još uvijek nije potpisao ugovor sa tehničkim sponzorom koji bi obuhvatao period Svjetskog prvenstva.
NS/FS BiH trenutno vodi pregovore sa nekoliko eminentnih proizvođeča sportske opreme i javnost će biti informisana kada relevantni ugovor bude potpisan.
sport.ba
U sklopu priprema za svjetsku smotru, Savez je već pristupio razmatranju ponuda za novog dobavljača opreme u kojoj će naši nastupati u Južnoj Americi.
Od ranije je poznato da ugovor s aktuelnim partnerom Legeom ističe krajem tekuće sezone, a iz kuće bh. fudbala i dalje mudro šute i u potpunoj tajnosti dogovaraju posao.
Nikakav novi ugovor dosad nije potpisan, a povodom dezinformacija koje su se pojavile u pojedinim sredstvima informisanja u vezi sa opremom u kojoj će reprezentacija BiH igrati na SP u Brazilu 2014. godine, Savez je objavio da još uvijek nije potpisao ugovor sa tehničkim sponzorom koji bi obuhvatao period Svjetskog prvenstva.
NS/FS BiH trenutno vodi pregovore sa nekoliko eminentnih proizvođeča sportske opreme i javnost će biti informisana kada relevantni ugovor bude potpisan.
sport.ba
-
Mustang1
#3206 Re: Dres reprezentacije BiH
Ma ne bi oni nista demantovali da to nije istina 
-
Great Cornholio
#3207 Re: Dres reprezentacije BiH
Fakat, šta reći osimHouse wrote:Chuckie wrote:Ja sam upao na guzicu kad sam vidio "ono" na koševu, što se zmajem zove.
![]()
Tu je počeo i završio karijeru.
sto bi rekao drug amerikanac "EPIC FAIL"
Nego, nek' nam dresovi budu nekakvi kulturni i jednostavni, bez zvijezda, trokutova, zmajeva, "lenti", nije tolik bitno koje će "marke" biti.
- Legollas
#3208 Re: Dres reprezentacije BiH
1. pa ne treba se sazivat parlament da bi se odlucilo za nadimak repki il šta već.. jesu li druge države tako odlučivale ili je to došlo spontano ?Logovan wrote:Zato što je reprezentacija već imala nadimak, zato što način na koji smo dobili nadimak Zmajevi je niđe veze, itd.Bosanski_kralj wrote:Zašto vama toliko smeta naziv Zmajevi?
2. fulamo temu
- Legollas
- mevkobass
#3210 Re: Dres reprezentacije BiH
vec sam pocetkom aprila rekao da je veoma izvjesno da ce adidas da bude buduci tehnicki sponzor zmajeva.
adidas je (bar prema onim informacijama koje ja znam) jos uvijek na prvom mjestu u pregovorima sa NFSBiH.
prijatelj (iz Herzogenaurach) mi je poklonio u petak nesto od adidasa , da li ce ovo da bude trening oprema za zmajeve ili nesto za fanove , ne znam , meni licno se svidja i zadrzacu

adidas je (bar prema onim informacijama koje ja znam) jos uvijek na prvom mjestu u pregovorima sa NFSBiH.
prijatelj (iz Herzogenaurach) mi je poklonio u petak nesto od adidasa , da li ce ovo da bude trening oprema za zmajeve ili nesto za fanove , ne znam , meni licno se svidja i zadrzacu

-
missko
#3211 Re: Dres reprezentacije BiH
Vise kao fan artikal.mevkobass wrote:vec sam pocetkom aprila rekao da je veoma izvjesno da ce adidas da bude buduci tehnicki sponzor zmajeva.
A jel ovo vec rade robu s grbom NFSBiH?
- horion_bosona
#3212 Re: Dres reprezentacije BiH
ma lik stavio onaj privjesak za ključeve iz fun shopa 
- Bosanski_kralj
#3213 Re: Dres reprezentacije BiH
Vidim počeo si ćelaviti?mevkobass wrote:vec sam pocetkom aprila rekao da je veoma izvjesno da ce adidas da bude buduci tehnicki sponzor zmajeva.
-
Chuckie
#3214 Re: Dres reprezentacije BiH
Po ćeli na ogledalu ti se može otkriti identitet.mevkobass wrote:vec sam pocetkom aprila rekao da je veoma izvjesno da ce adidas da bude buduci tehnicki sponzor zmajeva.
Nego jes' problem na argentinsku majicu nabacit logo iz fan shopa.
- DonVitoni
#3215 Re: Dres reprezentacije BiH
Nego jes' problem na argentinsku majicu nabacit logo iz fan shopa.
Samo bez Koka Kole
- Kinaski
#3216 Re: Dres reprezentacije BiH
Celo ako je neki fejk cuvaj se , znamo ko si
Salu na stranu , lijepo izgled
-
Mustang1
#3217 Re: Dres reprezentacije BiH
Ma haman su se po americi pojavili razni odjevni predmeti u plavo-zutim bojama i sa grbom repke .. Vidio sam postavljao rodjak od tamo patike,majice duxerice neke sve su adidas,plavo zute i sa grbom
-
Rob_Atl
#3218 Re: Dres reprezentacije BiH
Ma mozes na adidas.com raditi costum sta god hoces od patika pa do dzempera 
- rajv0sa
#3219 Re: Dres reprezentacije BiH
Danas je u Sarajevu održana 12. sjednica Izvršnog odbora NS/FS BIH, kojoj su, pored članova odbora prisustvovali i članovi Odbora za posredovanje i savjetovanje Ivan Osim, i Sead Kajtaz, prenosi nfsbih.ba.
Na sjednici je jednoglasno usvojeno sljedeće:
...
...
4. Informacija o aktivnostima vezanim za ugovorne odnose sa tehničkim sponzorom NS/FS BiH, uz konstataciju da se vode odgovarajuće aktivnosti u cilju zaštite prava i interesa i iznalaženja najpovoljnijeg rješenja za NS/FS BiH. UZ Predsjednika Elvedina Begića, članovi Izvršnog odbora Mile Kovačević i Ibrahim Adilagić su ovlašćeni za praćenje aktivnosti vezanim za ugovorne odnose sa tehničkim sponzorom NS/FS BiH;
5. Prijedlog Odluke o usvajanju modifikovanog znaka-loga NS/FS BiH, u skladu sa Statutom Saveza;
...
...
...
4. Informacija o aktivnostima vezanim za ugovorne odnose sa tehničkim sponzorom NS/FS BiH, uz konstataciju da se vode odgovarajuće aktivnosti u cilju zaštite prava i interesa i iznalaženja najpovoljnijeg rješenja za NS/FS BiH. UZ Predsjednika Elvedina Begića, članovi Izvršnog odbora Mile Kovačević i Ibrahim Adilagić su ovlašćeni za praćenje aktivnosti vezanim za ugovorne odnose sa tehničkim sponzorom NS/FS BiH;
5. Prijedlog Odluke o usvajanju modifikovanog znaka-loga NS/FS BiH, u skladu sa Statutom Saveza;
...
-
Crvena Tifoza
#3220 Re: Dres reprezentacije BiH
O cemu se radi? Nisam upratio ako je bilo prije rijeci o ovome.rajv0sa wrote:Danas je u Sarajevu održana 12. sjednica Izvršnog odbora NS/FS BIH, kojoj su, pored članova odbora prisustvovali i članovi Odbora za posredovanje i savjetovanje Ivan Osim, i Sead Kajtaz, prenosi nfsbih.ba.
...
...
...
-
tipico2
#3221 Re: Dres reprezentacije BiH
Njemcima se njihov dres ne svidja...

- rajv0sa
#3223 Re: Dres reprezentacije BiH
Adidas=majka
-
missko
#3224 Re: Dres reprezentacije BiH
Vidi ove svapske i spanske i nigerijske drresove a sve top repke pa zamisli sta bi nama tek dalirajv0sa wrote:Adidas=majka
- insaneinthebrain
#3225 Re: Dres reprezentacije BiH
legea = zakon