"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- novi.dan.nova.nafaka
#3201 Re: "Majstori" parkiranja
Prestrašno, koji idiot....
- Platinum_Black
#3202 Re: "Majstori" parkiranja
Treba poceti nagrade dijeliti ovim Top Kandidatima.
Primjer:

Primjer:

- Michun
#3203 Re: "Majstori" parkiranja
ja jutros kroz grad kad 6 (sest) kombija od vjecne vatre do samoposluge na trotoaru - istovaraju neku TESKU robu. ja stvarno ne razumijem, kako su se naHebali gore kad imaju one zardinjere, kud to uzjase 
-
vnm
#3204 Re: "Majstori" parkiranja
ova alfa nece tako parkrati neko vrijeme. slupao se juce ili prekjuce na aneksu. 
-
glockov kolac
#3205 Re: "Majstori" parkiranja
Ja bezobraznije parkiranje u životu nisam vidio!Discball wrote:Samo što nije otvorio vrata od haustora pa da ga parkira u lift.
Bilo bi "j... m.... ko mi je ukrao auto".
Sarajevsko naselje Dobrinja
-
goran16v
#3206 Re: "Majstori" parkiranja
Prodju pored poste Cemalusom (ili Cekalusom, jbga vazda mijesam, uglavnom bivsa S. Albaharija) zavrno desno trotoarom.Michun wrote:ja jutros kroz grad kad 6 (sest) kombija od vjecne vatre do samoposluge na trotoaru - istovaraju neku TESKU robu. ja stvarno ne razumijem, kako su se naHebali gore kad imaju one zardinjere, kud to uzjase
Jucer u cijeloj onoj guzvi zbog GRAS-a idiot iz seljacina koji vozi dostavu za Pucan (mislim da je mljekara) se 'ladno zaustavi i parkira Caddy na sred lijeve trake pred samim semaforom Titova/Radiceva da odnese neki paketic u Fiorino.
- johntra
#3207 Re: "Majstori" parkiranja
joj ovog seljaka sa Alfom i šugavim neonkama...ne znam što mu se neko nije popišao na auto...
mada, svakog sustigne kurčenje, kad-tad....
mada, svakog sustigne kurčenje, kad-tad....
- Michun
#3208 Re: "Majstori" parkiranja
aha, znaci od vatre se vozaju. jbte, i onda kazemo da kocke ne valjaju pa ljudi noge izvrcu, deru cipele i sl. valjaju kocke ali nisu predvidjene za auta nego pjesake.goran16v wrote:Prodju pored poste Cemalusom (ili Cekalusom, jbga vazda mijesam, uglavnom bivsa S. Albaharija) zavrno desno trotoarom.Michun wrote:ja jutros kroz grad kad 6 (sest) kombija od vjecne vatre do samoposluge na trotoaru - istovaraju neku TESKU robu. ja stvarno ne razumijem, kako su se naHebali gore kad imaju one zardinjere, kud to uzjase
Jucer u cijeloj onoj guzvi zbog GRAS-a idiot iz seljacina koji vozi dostavu za Pucan (mislim da je mljekara) se 'ladno zaustavi i parkira Caddy na sred lijeve trake pred samim semaforom Titova/Radiceva da odnese neki paketic u Fiorino.
i da, to je isto i po carsiji. neko jutro kad tram nije radio sestra i ja pored sebilja...golf 2 bijeli, balavac u njemu i vozi mamu (slobodna procjena) bibice mi iza ledja da se maknem jer on ne moze od mene da prodje. ne razumijem stvarno gdje je policija ujutro? kafu piju sta li?
- Cholina_Lokica
#3209 Re: "Majstori" parkiranja
Sta je ovo po gradu, i onako nema mjesta za parkiranje po danu, i toyoti iznajmili valjda da stavi reklame na svakom parkingu pola mjesta reklama za yaris 
- Dr.Mr.Fr.
#3211 Re: "Majstori" parkiranja
Cholina_Lokica wrote:Sta je ovo po gradu, i onako nema mjesta za parkiranje po danu, i toyoti iznajmili valjda da stavi reklame na svakom parkingu pola mjesta reklama za yaris
I ja se pitam, nigdje onog smetljara što naplacuje parking da ga pitam...valjda se sakrili sramota ih
- Cholina_Lokica
#3212 Re: "Majstori" parkiranja
Meni to nije ok, vjerujem ja da su oni i platili to iznajmljivanje (bar se nadam), ali u ovakvom haosu sa parkingom je bezobraznoDr.Mr.Fr. wrote:Cholina_Lokica wrote:Sta je ovo po gradu, i onako nema mjesta za parkiranje po danu, i toyoti iznajmili valjda da stavi reklame na svakom parkingu pola mjesta reklama za yaris
I ja se pitam, nigdje onog smetljara što naplacuje parking da ga pitam...valjda se sakrili sramota ih
- Dr.Mr.Fr.
#3213 Re: "Majstori" parkiranja
Ma skloni i parkiraj...š'taš sad kružiti okolo radi reklame 
- Cholina_Lokica
#3214 Re: "Majstori" parkiranja
Maloprije je lik to uradio 
- Dr.Mr.Fr.
#3215 Re: "Majstori" parkiranja
Ma ja imam onu mjesecnu naljepnicu, i ja bih ga sklonio samo tako, a onaj genijalac ako bi mi nešto rekao spucao bih ga reklamom po glavi samo tako...
cuj da mu ja placam mjesecnu a da on rezerviše, ma nisu normalni
cuj da mu ja placam mjesecnu a da on rezerviše, ma nisu normalni
Last edited by Dr.Mr.Fr. on 29/09/2011 11:05, edited 1 time in total.
- Dr.Mr.Fr.
#3216 Re: "Majstori" parkiranja
link wrote:pa skloniš i parkiraš se. pa ja, nismo u Oslu jbt.
Što u Oslu, majke ti
-
iSwagga
#3217 Re: "Majstori" parkiranja
to se zove Guerilla Marketing .. naravno da je platila toyota..
-
goran16v
#3218 Re: "Majstori" parkiranja
To je nasa kantonalna vlast i KJKP-ovi. Osnovna djelatnost KJKP Rad-a sektora za praking bi bila obezbjedjivanje i uredjivanje parking mjesta za sta se placa naknada. Parking mjesto se po svojoj namjeni, logicno, koristi se za motorna vozila. E sad sto je Rad-u briga da uzme pare a boli ih dupe da li je to njihova osnovna djelatnost ili ne, sto je nevidjeni idiotizam - to je druga prica! Bilo bi logicno da zakon kaze da kantonalne firme mogu baviti iskljucivo svojom osnovnom djelatnoscu u interesu grada/kantona tj da lokacija cija je najmena parkiranje automobila i koja su drzavno zemljiste tj u nadleznosti kantonalnih firmi moze biti izdate samo radi prvobtne namjene tj. parkiranja vozila, a ne za kojekekve marketinske akcije, kafane (kao sto City Pub pedantno drzi 7-8 parking mjesta pd bastom u gradu gdje je inace frka za parking). Po istoj analogiji sutra 1/2 grada moze biti prljavo jer je taj isti Rad izdao 1/2 svojih cisterni na komercijalnoj osnovi za 84KM/sat + PDV da puni npr. bazen za topove za snijeg ili jos gore, dodjes u Hitnu zato sto te boli zub, a dezurni stomatalog nekome polira zube i cisti kamenac na komercijalnoj osnovi!
-
sinergija
#3219 Re: "Majstori" parkiranja
platili su. provjerena informacija za 12 sati dnevno. valjda do 7 ili 8 navece. pitao jednog parkirdziju.Cholina_Lokica wrote:Meni to nije ok, vjerujem ja da su oni i platili to iznajmljivanje (bar se nadam), ali u ovakvom haosu sa parkingom je bezobraznoDr.Mr.Fr. wrote:Cholina_Lokica wrote:Sta je ovo po gradu, i onako nema mjesta za parkiranje po danu, i toyoti iznajmili valjda da stavi reklame na svakom parkingu pola mjesta reklama za yaris
-
sinergija
#3220 Re: "Majstori" parkiranja
skoro da si u pravu. ali ako ja hocu ja mogu zakupiti to mjesto i sta briga rad hocu li ja parkirati auto ili ostaviti prazno ili postaviti reklamu za yaris. mislim da nigdje ne pise u zakona da kada platis parking da moras parkirati auto.goran16v wrote:To je nasa kantonalna vlast i KJKP-ovi. Osnovna djelatnost KJKP Rad-a sektora za praking bi bila obezbjedjivanje i uredjivanje parking mjesta za sta se placa naknada. Parking mjesto se po svojoj namjeni, logicno, koristi se za motorna vozila. E sad sto je Rad-u briga da uzme pare a boli ih dupe da li je to njihova osnovna djelatnost ili ne, sto je nevidjeni idiotizam - to je druga prica! Bilo bi logicno da zakon kaze da kantonalne firme mogu baviti iskljucivo svojom osnovnom djelatnoscu u interesu grada/kantona tj da lokacija cija je najmena parkiranje automobila i koja su drzavno zemljiste tj u nadleznosti kantonalnih firmi moze biti izdate samo radi prvobtne namjene tj. parkiranja vozila, a ne za kojekekve marketinske akcije, kafane (kao sto City Pub pedantno drzi 7-8 parking mjesta pd bastom u gradu gdje je inace frka za parking). Po istoj analogiji sutra 1/2 grada moze biti prljavo jer je taj isti Rad izdao 1/2 svojih cisterni na komercijalnoj osnovi za 84KM/sat + PDV da puni npr. bazen za topove za snijeg ili jos gore, dodjes u Hitnu zato sto te boli zub, a dezurni stomatalog nekome polira zube i cisti kamenac na komercijalnoj osnovi!
ja mogu otici i parkirati bicikl i platiti parking, ili motor ili recimo djecija kolica. recimo, ja platio parking za bajk i sad se neko nadje da mi skloni bajk da bi on parkirao auto.
- kokuz_sa
#3221 Re: "Majstori" parkiranja
Discball wrote:Samo što nije otvorio vrata od haustora pa da ga parkira u lift.
Bilo bi "j... m.... ko mi je ukrao auto".
Sarajevsko naselje Dobrinja
jel to ta alfa?
- fidoremilienko
- smak