FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Fordas

#3201 Re: FK Zeljeznicar

Post by Fordas »

LSD wrote:što se mene tice,ja im nebi više nikad dao da priđu Dolini poslije onog divljackog cupanja stolica i paljenja tribine...s kim živimo u gradu :x :x ...a naša uprava ko fol fura neke komšijske odnose i pušta krdo na sjever...bezobrazna balavurdija koja nema nikakve kulture na stadionu svaki put pocupaju stolice cim pocnu gubiti :x
Kakav privitimizam i dvolicnost. Mogu samo reci svaka cast, lici na vas. apsolutno :cry:

Pa 'vase krdo' je cupalo i palilo stolice po Kosevu ima najmanje 7 godina i ako bi to trebalo biti mjerilo vas ne bi ni blizu grada trebalo pustiti, u cevljanovice na izivljavanje i rehabilitaciju :twisted:

Jedite se, znam da prolazite teske trenutke i da vam nije lako

Fordas off
itd

#3202 Re: FK Zeljeznicar

Post by itd »

citajuci komentare u zadnjih nekoliko mjeseci mi je dokazalo da pitari nisu kompleksasi (kazu to je isfurano), oni su bolesnici i to malo zesci.
nebuloze, rezoni, (ne)objektivnosti koje oni pisu, koje su njihovo pravo, ali kada ih pisu na postu o Zelji, onda se covjek upita ko su stvarno ovi ljudi i za koga oni navijaju :-)
meni cisto ne pada na pamet da idem na post of sarajevu i tamo iznosim svoje misljenje o njima. to su nepisana pravila navijanja ali tesko je to nekom reci kada se bolesno ponasa. ja priznajem, nisu oni svi isti, ali nekolicina njih koji pisu na ovom postu, blati citavo ime njihovog kluba.
do sada sam ravnodusno citao ovaj post i nisam obracao paznju previse na to, ali sve ima svoje granice. veliko pitanje ovdje je sta moderatori rade u vezi ovoga, i interesuje me (sto ne zelim ispitati), da li bi ja isto tako prosao kada bi napisao nesto lose na postu od sarajeva :?:
nikad_izvini

#3203 Re: FK Zeljeznicar

Post by nikad_izvini »

Fordas wrote:
Jedite se, znam da prolazite teske trenutke i da vam nije lako
Reče lik koji visi na temi o Želji dok mu klub solidno gura u Europi, koji pokušava da umanji posjetu i navijanje na Grbavici iako je to debilno.
Nama možda nije lako al to će proći kad-tad, tebe malo .ebe što si iskompleksirana DEBILČINA i nema ti lijeka ;-)
pOZz

#3204 Re: FK Zeljeznicar

Post by pOZz »

Polazak za Banoviće je u 15:30. ;-)
nikad_izvini

#3205 Re: FK Zeljeznicar

Post by nikad_izvini »

pOZz wrote:Polazak za Banoviće je u 15:30. ;-)
Ti si neki skretničar ? :D :-D
Petit_Beurre

#3206 Re: FK Zeljeznicar

Post by Petit_Beurre »

nikad_izvini wrote:
pOZz wrote:Polazak za Banoviće je u 15:30. ;-)
Ti si neki skretničar ? :D :-D
Inače živi na stanici, ponekad. Ako su klupe u parkuši zauzete.

Sumnjam da će Selimoviča odmah ubaciti da igra, ipak mislim da kod Osima moraš prvo sačekati, odraditi nekoliko treninga,sjediti na klupi pa onda zaraditi mjesto u prvoj postavi. Što je dobra stvar :thumbup:
Roy

#3207 Re: FK Zeljeznicar

Post by Roy »

Fordas wrote:
LSD wrote: Jedite se, znam da prolazite teske trenutke i da vam nije lako
Koje teske trenutke? :shock: O cemu buncas? Inace, kako je - sta ima na dnu?

Bolje bi ti bilo da razmisljas zasto niko ne zeli da ide na Kosevo, pa se brukate sa mizernih 22-23 hiljade u najznacajnijoj utakmicu u novijoj historiji. :wink:
U premier ligi da ne govorim, 7000 hiljada je i dalje krajnji domet. :lol: ccc

SPOILER

(sad slijedi gnjavaza o Malagi i Manchesteru :lol: :lol: :lol: )

Trolcino, dodji sutra da gledas Zrinjski...ne zaboravi ponjet Suskovu sliku
Adi_vp

#3208 Re: FK Zeljeznicar

Post by Adi_vp »

Jel zna neko ima li Edisa Mulalica u prvoj postavi sutra?Meni fali u ekipi,nekako sam sigurniji kad je on tu :D
Seyo_TM

#3209 Re: FK Zeljeznicar

Post by Seyo_TM »

Adi_vp wrote:Jel zna neko ima li Edisa Mulalica u prvoj postavi sutra?Meni fali u ekipi,nekako sam sigurniji kad je on tu :D
Sigurniji kada je mesar u ekipi?? Jel ti postis buraz pa malo pao secer :mrgreen:
Vjecno crveni i penal visi u zraku, pozrtvovan, odan i gotivim ga, al je previse mahnit heheh sve sem sigurnosti je :mrgreen:
nikad_izvini

#3210 Re: FK Zeljeznicar

Post by nikad_izvini »

S tim da nema Bučana i Ćuluma, sastav bi trebao biti slijedeći:

----------------------Šehić---------------
Čolić----Cocalić----Mešić-----Radovanović
--------Muharemović-----Serdarević--------
------Kovačević-------Bešlija--------Bekrić
-------------Mešanović--------------

Ovi prednji veznjaci su nam loši, Kovačević pogotovo. Ni Bekrić nema neki briljantan početak. Dolazak Selimoviča, povratak Serdarevića, Bučana i Ćuluma bi trebalo donijeti mnogo toga dobrog. Što se tiče Dine, lik još samo da nauči da doda loptu na pet metara i biče odličan. Treba igrač u ekipi koji ide glavom gdje mnogo ne bi išli autom :D Pauza će nam taman leći ko kec na jedanaest da se uigramo :D

PS Mislim da je Mulalić dobar kao primjer, nisam siguran jel baš za prvi tim. Bajić je sigurno bolji od njega.
Adi_vp

#3211 Re: FK Zeljeznicar

Post by Adi_vp »

Seyo_TM wrote:
Adi_vp wrote:Jel zna neko ima li Edisa Mulalica u prvoj postavi sutra?Meni fali u ekipi,nekako sam sigurniji kad je on tu :D
Sigurniji kada je mesar u ekipi?? Jel ti postis buraz pa malo pao secer :mrgreen:
Vjecno crveni i penal visi u zraku, pozrtvovan, odan i gotivim ga, al je previse mahnit heheh sve sem sigurnosti je :mrgreen:
Moram malo atmosferu dic stra mogu monotonija naka:D a sad ce iftar :D Sve nesto kontam da drzi kod Bosmala s Mujanicem fifti-fifti onu mesaru kraj robota u hrasnom :D
Zumm

#3212 Re: FK Zeljeznicar

Post by Zumm »

Roy wrote:
Fordas wrote:
LSD wrote: Jedite se, znam da prolazite teske trenutke i da vam nije lako
Koje teske trenutke? :shock: O cemu buncas? Inace, kako je - sta ima na dnu?

Bolje bi ti bilo da razmisljas zasto niko ne zeli da ide na Kosevo, pa se brukate sa mizernih 22-23 hiljade u najznacajnijoj utakmicu u novijoj historiji. :wink:
U premier ligi da ne govorim, 7000 hiljada je i dalje krajnji domet. :lol: ccc

SPOILER

(sad slijedi gnjavaza o Malagi i Manchesteru :lol: :lol: :lol: )

Trolcino, dodji sutra da gledas Zrinjski...ne zaboravi ponjet Suskovu sliku
Dok je nama domet u premijer ligi (ove sezone znaci nismo nikoga do sada pobijedili) 7000 vama je prosle sezone iako ste imali bolji start nego mi ove domet bio 2000-3000 zato molim te da sutis i ne buncas.Mizernih 22-23 000 kako ti kazes (Iako sam ja bio na tekmi i vidio minimum 25 000) je mnogo vise nego sto seljin stadion prima.

Spoiler:
Zeljeznicar - Newcastle 36 000 (smijesno jer je gostujuca tribina primala 4-5000 a vidili ste koliko je bilo Newcastleovih navijaca - stadion prima 36 000 tako da ako je vama vjerovati vise ljudi bilo na tribinama nego sto su iste mogle primiti + napomena da je makar 10 000 ljudi doslo gledati Newcastle a ne zeljeznicar) igra sa brojevima vam je mnogo glupa fokusirajte se na svoju brojnost a ne na komplekse o tome koga je bilo gdje vise.
JThomas

#3213 Re: FK Zeljeznicar

Post by JThomas »

jeb'o majku, šta bi pomislio neko ko ne zna čitajući ovo, da oni rutinski pune taj stadion, ili da jedno zadnjih 5 godina imaju prosjek najmanje duplo veći od želje... :lol: :lol:
nikad_izvini

#3214 Re: FK Zeljeznicar

Post by nikad_izvini »

Pa imaju duplo veći prosjek, na sa x forumu. Tu su navijači koji im fale na stadionu :dance:
Roy

#3215 Re: FK Zeljeznicar

Post by Roy »

@Zumm
Dok je nama domet u premijer ligi (ove sezone znaci nismo nikoga do sada pobijedili) 7000 vama je prosle sezone iako ste imali bolji start nego mi ove domet bio 2000-3000 zato molim te da sutis i ne buncas.Mizernih 22-23 000 kako ti kazes (Iako sam ja bio na tekmi i vidio minimum 25 000) je mnogo vise nego sto seljin stadion prima.

Nisam te nista pito, anonimni klonu.

A vasih 7000, misli se na "svih vremena" :D (duel sa Zrinjskim pod husrefom) ne na ovu sezonu. Dzabaluk s Radnikom na proslavi titule i duele s maticnim klubom - ne racunam.
Ove sezone vam je prosjek nesto preko 3500, sto mozete zahvalit 1000 ljudi iz Mostara koji vam poboljsase prosjek.

Da. Insisitram i korigiram sebe - protiv Cluja je bilo maximalno 23.000.

Blagodareci paceniku pod nikom "fordas", spreman sam sitnicarit dotle da TVRDIM da sjever nije bio pun. (lahko dokazivo) O istoku i zapadu, bolje da me ne povlacite za jezik. :wink:

I to sve, ako bude trebalo, ne mislim radit na ovom topicu. Zatrpacu onaj vas. (jer se ipak o vama radi)

A sada pogledajte naziv teme i citajte mi s usana :) :

S P A N I T E nam! Jasno? Nije? Znam. Bolest je neizljeciva.

Sha lallalalallalalalalalalaaaaaaaa.....
LSD

#3216 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

Da. Insisitram i korigiram sebe - protiv Cluja je bilo maximalno 23.000.
Oslobođenje je napisalo da je bilo 18.000,Avaz je tu cifru navukao na 20.000...ali mitomani koji su potrcali nakon te utakmice na ovaj forum i ovaj pdf (umjesto da proslave taj remi protiv rumuna) su pisali 28.000,valjda su pokušali da se hvale time željovcima,neki prkos,u inat svima,sami protiv svih i slicne doskocice iz zagorovih stripova.
Roy

#3217 Re: FK Zeljeznicar

Post by Roy »

Kazem maximalno, mozda je i manje. Avazlije vjerovatno misle na prodate karte.

Vratimo se temi...

Ne svidja mi se ovo s jednim spicom. Nek stavi tog Popovica, pa sta bude....
elSaik

#3218 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Jug, jug, jug, jug je samo jedan, a sjevera 107. 8-)

Što se tekme sutra tiče. Jedva čekam. Mislim da treba igrati sa dva napadača, a ne jednim. Ali dobro, srećom ima ko da misli za mene o tome. :mrgreen:
elSaik

#3219 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Zumm wrote:

Spoiler:
Zeljeznicar - Newcastle 36 000 (smijesno jer je gostujuca tribina primala 4-5000 a vidili ste koliko je bilo Newcastleovih navijaca - stadion prima 36 000 tako da ako je vama vjerovati vise ljudi bilo na tribinama nego sto su iste mogle primiti + napomena da je makar 10 000 ljudi doslo gledati Newcastle a ne zeljeznicar) igra sa brojevima vam je mnogo glupa fokusirajte se na svoju brojnost a ne na komplekse o tome koga je bilo gdje vise.
Molio bih te da budeš dovoljno ljubazan i odeš pogledati na temu o FKS kako jedan pitar trvdi da Koševo prima 38.000. Zatim ćeš vidjeti komentar drugog pitara kako tvrdi da je na tekmi bilo oko 23000 ljudi, ali da nije toliko karata prodano već 17-18, a da su ostali ušli na drugi način. Potom ćeš vidjeti da slijedi komentar trećeg pitara da ovaj drugi pitar nema pojma o čemu priča. I kao šlag na tortu komentar četvrtog pitara drugom pitaru da je štrumf-kompleksaš i da je jedino to što oni (valjda ovi pitar-štrumovi, op.a.) znaju raditi je pričati gluposti.
Petit_Beurre

#3220 Re: FK Zeljeznicar

Post by Petit_Beurre »

elSaik wrote:
Zumm wrote:

Spoiler:
Molio bih te da budeš dovoljno ljubazan i odeš pogledati na temu o FKS kako jedan pitar trvdi da Koševo prima 38.000. Zatim ćeš vidjeti komentar drugog pitara kako tvrdi da je na tekmi bilo oko 23000 ljudi, ali da nije toliko karata prodano već 17-18, a da su ostali ušli na drugi način. Potom ćeš vidjeti da slijedi komentar trećeg pitara da ovaj drugi pitar nema pojma o čemu priča. I kao šlag na tortu komentar četvrtog pitara drugom pitaru da je štrumf-kompleksaš i da je jedino to što oni (valjda ovi pitar-štrumovi, op.a.) znaju raditi je pričati gluposti.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
odvijac

#3221 Re: FK Zeljeznicar

Post by odvijac »

brate dragi,nema me jedno vrijeme,uzivam u ljetnim blagodatima!dodjem ovdje a bordo djecacici,umjesto da ganjaju trebe za vrijeme festivala,a oni zaludjeni magicnim zeljom,smaraju zeljine manijake...fakat ste odron :D

sutra ako bog da pobjeda i proboj na trecu poziciju,gdje tri velikana kolo vode :dance:
mirza tm87

#3222 Re: FK Zeljeznicar

Post by mirza tm87 »

ovaj glupko kaze da je 10 000 ljudi doslo da gleda newcastle... jesil ih to jado brojo bgt, iso od pojedinca do pojedinca i pito koga su dosli gledat :-) :-) :-) newcastle su dosli gledat oni njihovih 500 navijaca a sve ostalo je bilo na nasim tribinama i bile su pune... sad bi ja trebo reci da od vasih 23 000 ljudi sto su bili na stadionu doslo 6 000 ljudi da gledaju cluj... et ti logike :thumbup: :thumbup:
Ne pada mi na pamet

#3223 Re: FK Zeljeznicar

Post by Ne pada mi na pamet »

mirza tm87 wrote:ovaj glupko kaze da je 10 000 ljudi doslo da gleda newcastle... jesil ih to jado brojo bgt, iso od pojedinca do pojedinca i pito koga su dosli gledat :-) :-) :-) newcastle su dosli gledat oni njihovih 500 navijaca a sve ostalo je bilo na nasim tribinama i bile su pune... sad bi ja trebo reci da od vasih 23 000 ljudi sto su bili na stadionu doslo 6 000 ljudi da gledaju cluj... et ti logike :thumbup: :thumbup:
Pa hvala Bogu da su ljudi dosli da gledaju Newcastle. Kako igra protiv Zelje. U zvanicnoj utakmici. Da jadovi pitarski igraju protiv Chelsea vjerovatno bi i ja dosao, ali ovaj Cluj je bas u rangu sa Sarajevom, da ne igrase na Kosevu nikad cuo ne bih za njih.
elSaik

#3224 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Ne znam fakat što se maleni kur.e time kao "došli da gledaju Newcastle". Pa normalno da su, mi dovodimo ekipe koje vrijedi gledati. Neće valjda dolaziti radi Spartaka, Helsingborga i Cluja?! :run:
ARmAn1i

#3225 Re: FK Zeljeznicar

Post by ARmAn1i »

:lol: strasni ste.. jbt jos kontam kako se vama da odgovrat na neke postove, jer imam osjecaj da ste "malo" stariji od vecine ovih sto smaraju...
aj uzivajte, laku noc :skoljka:
Post Reply