Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
cpt.picard

#3201 Re: FK Sarajevo

Post by cpt.picard »

Ko je od vas gledao tekmu? :D Po cemu vas je to sudija pokrao? :lol:

Najjaci je ovaj:
Topla voda wrote:samo da je muda.
pod 1.ne igramo vise seosku ligu //sad je seoska, kad ste osvajali.. ko da je liga prvaka bila.
pod 2.kontaktirati hrvatsku,slovenacku,tursku,austrijsku,egipatsku,libijsku,...pa makar i drugu ili trecu ligu..
//bili ste u ratu u libiji (sirili istinu), sto niste ostali :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
Topla voda

#3202 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

cpt.picard wrote:Ko je od vas gledao tekmu? :D Po cemu vas je to sudija pokrao? :lol:

Najjaci je ovaj:
Topla voda wrote:samo da je muda.
pod 1.ne igramo vise seosku ligu //sad je seoska, kad ste osvajali.. ko da je liga prvaka bila.
pod 2.kontaktirati hrvatsku,slovenacku,tursku,austrijsku,egipatsku,libijsku,...pa makar i drugu ili trecu ligu..
//bili ste u ratu u libiji (sirili istinu), sto niste ostali :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
nismo bili u libiji nego u saudiji :D
al tebi je to isto,posto nisi mrdno iz svoje mahale citav zivot :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3203 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Ovo tvrdim pod punom krivicnom odgovornoscu,sudija nas je masakrirao i jednostavno nije postojala druga varijanta nego da se ide na pobjedu Laktasa.
Zamalo se desilo "cudo" i zamalo im IGRACI Sarajeva nisu pokvarili vec ugovorenu semu,nasi su lavovski odigrali drugo poluvrijeme (mada ej prvo poluvrijeme bilo uzas... :roll: ),pojeli smo ih na terenu,al se od pocetka vidjelo o cemu se radi. desetine faulova,autova i slicnih situacija je svirano za Laktase a da su bili u najmanju ruku vrlo sumljivi.
Ali kada ti izbace jednog igraca...i kada vide da si i sa 10 igraca bolji i dominantniji,onda ti izbace i drugog igraca i tu se raspala igra,jer su vec bile neke izmjene prije i nije bilo vise prostora za popravljanje koncepcije sa dva igraca manje.
A da ne pricam da se igralo 5-6 minuta mada nije trebalo ni 3,al to je jos najmanje i bitno.
Nevjerovatno je kakvi se dogovori i kakve se rezije desavaju na relaciji sudije (vjerovatno vecina njih) i pojedini klubovi i lobiji.
za Sarajevo je danas bila planirana predstava da izgubi i to su na kraju i pored ogromnog otpora samih igraca na terenu ,ipak uspjelo.

za lijekova im trebalo,svima onima koji imaju svoje prste u ovome.
Bijeli_sa

#3204 Re: FK Sarajevo

Post by Bijeli_sa »

-LIBERO- wrote:Ovo tvrdim pod punom krivicnom odgovornoscu,sudija nas je masakrirao i jednostavno nije postojala druga varijanta nego da se ide na pobjedu Laktasa.
Zamalo se desilo "cudo" i zamalo im IGRACI Sarajeva nisu pokvarili vec ugovorenu semu,nasi su lavovski odigrali drugo poluvrijeme (mada ej prvo poluvrijeme bilo uzas... :roll: ),pojeli smo ih na terenu,al se od pocetka vidjelo o cemu se radi. desetine faulova,autova i slicnih situacija je svirano za Laktase a da su bili u najmanju ruku vrlo sumljivi.
Ali kada ti izbace jednog igraca...i kada vide da si i sa 10 igraca bolji i dominantniji,onda ti izbace i drugog igraca i tu se raspala igra,jer su vec bile neke izmjene prije i nije bilo vise prostora za popravljanje koncepcije sa dva igraca manje.
A da ne pricam da se igralo 5-6 minuta mada nije trebalo ni 3,al to je jos najmanje i bitno.
Nevjerovatno je kakvi se dogovori i kakve se rezije desavaju na relaciji sudije (vjerovatno vecina njih) i pojedini klubovi i lobiji.
za Sarajevo je danas bila planirana predstava da izgubi i to su na kraju i pored ogromnog otpora samih igraca na terenu ,ipak uspjelo.

za lijekova im trebalo,svima onima koji imaju svoje prste u ovome.
apsolutno sve tako kako si i napisao, ja sam bio gore kao i ti danas i iskreno samo mogu dodati, da smo imali svoje sanse koje nismo iskoristili, mogli smo fakat... :roll: al eto, izgleda da je Borac sampion ove godine, ponovo izrezirano kao i obicno, i mozda i nasa tuzba koja je otisla prema UEFI je kulminirala da imamo ovakav tretman od sudija, i ostalih kojekavih sportskih radnika u nogometnom savezu( ala Nijaz i slicni)

Sarajevo moze i mora bolje, ovo nek se sada zavrsi kako je i krenulo ali radikalne promjene ce se desiti u nasem klubu to je sigurno, ekipa koja radi ono sto Sarajevo radi vec godinama za Bosanskohercegovacki nogemet zasluzuje nesto vise, od tretmana koje imamo u zadnje vrijeme...
van Basten

#3205 Re: FK Sarajevo

Post by van Basten »

za još jedan poraz prije svega krivim savez i bandu tamo koja je od naše lige napravila kupleraj, a onda i našu upravu koja dopušta da svakojake seljačine jašu po našim glavama, bez ikakve zaštite. Samo mi možemo izgubiti ako protivnički navijač udari našeg igrača pa se utsakmica prekine, ako sudija udari našeg igrača pa se utakmica prekine, ako protivnik ima igrača sa tri žuta kartona... samo nama sudije glume silu i djele crvene kartone po 2 za kolo u prosjeku... pa tek onda krivim trenera i igrače što ne znaju, neće, ne mogu, šta li već...
plava institucija

#3206 Re: FK Sarajevo

Post by plava institucija »

jebo ligu bez torpeda u vrhu i borbi za europu :-) ...
ne znam kako cete bez nje,kad vam je to jedini argument kontra plavih bluza.. :D
Fordas

#3207 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

Koliko su nas sudije desetkovale u zadnje 3 utakmice, protiv leotara ce morati i juniori igrati. Ali, nema veze..prezivjet cemo ako Bog da a 'osveta' je najbolja kad se servira hladna, samo polako 8-)
Obuca9

#3208 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Mene samo zanima gdje onaj pametnjaković sada (ne mogu da se sjetim nicka), koji je tvrdio da je golman Olimpika namjerno pustio gol, cisto da vidim njegov komentar vezan za ovaj njihov jucerasnji prvi gol i reakciju Nurkovića kod istog, jel' mu i to pušten gol ili za njih vrijede neki drugi principi?

A tek oni što su panično tvrdili da je Nijaz "Pitar" Gracić dogovorio da bude Olimpik - Laktaši 2 i Laktaši - Sarajevo 2? Valjda oni navikli na svog Nijaza da ureduje rezultate, pa misle da i ovaj isto radi...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3209 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Nezam sto kritikujete dvojac koji se bori za prvaka ,kada je ocigledno da i Borac i Zeljeznicar imaju daleko najbolju igru,najleprsaviju i totalno su ono ocigledno nadmocni :lol: :lol:

Tacno se vidi po svim tim adutima koje projektuju u svojim igrama da je ocigledno da melju sve protivnike pred sobom.

Istini za volju,melju ih ali uz sudijski vjetar u jedra,al' sta fali,u nasoj zemlji se to tako rjesava i kada trebas posao naci,i kada trebas naci krevet u bolnici...i logicno je da se tako rjesava i ova lakrdija u ovoj polusezoni :D

Sada najozbiljnije,ja prizeljkuje,navijam za to da se i Borac i Zeljeznicari kvalifikuju u neko od eurotakmicenja,a ocigledno hoce,i da vidimo tu snagu i kvalitet,kao i leprsavu igru na realnim brifinzima sto su stadioni izvan nase zemlje..
Sto se nas tice,presudna krivica je nesposobnost uprave koja jednostavno nija sposobna omoguciti ravnopravni odnos prema nasem klubu na gostujucim terenima.

Al nema veze,nova uprava,nova nafaka..nadam se vrlo brzo :dance: :mrgreen: :thumbup:
elSaik

#3210 Re: FK Sarajevo

Post by elSaik »

Samo pripazite da vam i ovu, kao onu na fksinfo, ne zaključaju zbog bez prestanka priče o Želji i Nijazu. 8-)
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#3211 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

elSaik wrote:Samo pripazite da vam i ovu, kao onu na fksinfo, ne zaključaju zbog bez prestanka priče o Želji i Nijazu. 8-)
postao si smor
-LIBERO-
Čiča Gliša

#3212 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

elSaik wrote:Samo pripazite da vam i ovu, kao onu na fksinfo, ne zaključaju zbog bez prestanka priče o Želji i Nijazu. 8-)
Kamo srece da ni tamo, a ni ovdje ,nema potreba razgovarati o tom delikventu.

Kamo srece da razgovaramo o kvaliteti igre zeljeznicara koji je zasluzeno prvi.

Al' sta da se radi kada je realnost u nasoj zemlji trenutno drugacija,a narocito realnost nase premijer lige.
elSaik

#3213 Re: FK Sarajevo

Post by elSaik »

-LIBERO- wrote:
Kamo srece da ni tamo, a ni ovdje ,nema potreba razgovarati o tom delikventu.

Kamo srece da razgovaramo o kvaliteti igre zeljeznicara koji je zasluzeno prvi.

Al' sta da se radi kada je realnost u nasoj zemlji trenutno drugacija,a narocito realnost nase premijer lige.
Kad ste nas dobili usred Grbavice nije vam smetao Nijaz, lepršavost igre ili "štrumfovi na drogama", ali eto - 15.05. sve ćemo da vidimo.
Obuca9

#3214 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Htio ti priznati ili ne, ali jedini periodi u ovih 15 poslijeratnih godina, kad je tvoj klub bio konkurentan ostatku države su bili periodi dok je doticni bio u klubu. A svaki put je tu pricu pratilo mnogo prašine (za onaj prvi period je javno priznao na televiziji šta je radio, a za ovaj drugi ce vjerovatno slicno uraditi za koju godinu), a samo se vi pravite budale i pravite sveca od njega.

I iskreno, ja najmanji problem vidim u tebi, s tobom mi se nije ni mrsko prepucavati, ni trpiti provokacije od tebe, ali me nervira poplava ovih silnih manijaka, koji su od Liteksa 2004. do reflektora 2009. godine, ne pikajuci derbije, otisli mozda na 10 utakmica sve skupa, a sad su odjednom navijaci, ma nema.

P.S.
elSaik wrote:
lit3ro wrote: Ko se zalio na utakmice protiv Rudara? jel ijedna ekipa? samo te to pitam?
Ne znam. Ne pratim druge klubove.
Malo si mi kontradiktoran, ali nema veze, ne zamjeram ti ;)
reeves

#3215 Re: FK Sarajevo

Post by reeves »

mali smrdish, haj sto visis na ovoj temi jos i na fksinfo si se rego da pratis forum ... :lol:
elSaik

#3216 Re: FK Sarajevo

Post by elSaik »

hz__semir wrote:
Htio ti priznati ili ne, ali jedini periodi u ovih 15 poslijeratnih godina, kad je tvoj klub bio konkurentan ostatku države su bili periodi dok je doticni bio u klubu. A svaki put je tu pricu pratilo mnogo prašine (za onaj prvi period je javno priznao na televiziji šta je radio, a za ovaj drugi ce vjerovatno slicno uraditi za koju godinu), a samo se vi pravite budale i pravite sveca od njega.

I iskreno, ja najmanji problem vidim u tebi, s tobom mi se nije ni mrsko prepucavati, ni trpiti provokacije od tebe, ali me nervira poplava ovih silnih manijaka, koji su od Liteksa 2004. do reflektora 2009. godine, ne pikajuci derbije, otisli mozda na 10 utakmica sve skupa, a sad su odjednom navijaci, ma nema.

P.S.
elSaik wrote:
lit3ro wrote: Ko se zalio na utakmice protiv Rudara? jel ijedna ekipa? samo te to pitam?
Malo si mi kontradiktoran, ali nema veze, ne zamjeram ti ;)
-LIBERO-
Čiča Gliša

#3217 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

...pa decko je u proteklih 6 godina,morao malo proviriti i u evropsku avliju,morate ga razumjeti :D

Dobar je elSaik :thumbup:

Al evo,sada ce i zeljeznicari u evropska takmicenja,ja jedva cekam,ali ono bez zezancije.... :dance: :mrgreen: :thumbup:
elSaik

#3218 Re: FK Sarajevo

Post by elSaik »

-LIBERO- wrote:...pa decko je u proteklih 6 godina,morao malo proviriti i u evropsku avliju,morate ga razumjeti :D

Dobar je elSaik :thumbup:

Al evo,sada ce i zeljeznicari u evropska takmicenja,ja jedva cekam,ali ono bez zezancije.... :dance: :mrgreen: :thumbup:
I ja. Ali samo da Bugare izbjegnemo.
Obuca9

#3219 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

elSaik wrote: P.S.
elSaik wrote:
Pa kako ti znaš da uopšte pričamo o Željezničaru, ako ne dolaziš :D

Ili si možda zaguglo "Željezničar", pa ti izbacio naš forum :D
Fordas

#3220 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

Da jos jednom ponovim, mozda neki nisu dobro shvatili :mrgreen:
Fordas wrote:Koliko su nas sudije desetkovale u zadnje 3 utakmice, protiv leotara ce morati i juniori igrati. Ali, nema veze..prezivjet cemo ako Bog da a 'osveta' je najbolja kad se servira hladna, samo polako 8-)
elSaik

#3221 Re: FK Sarajevo

Post by elSaik »

hz__semir wrote:
hz__semir wrote:
P.S.
elSaik wrote: Ne znam. Ne pratim druge klubove.
Pa kako ti znaš da uopšte pričamo o Željezničaru, ako ne dolaziš :D

Ili si možda zaguglo "Željezničar", pa ti izbacio naš forum :D
Na preporuku "otiđi vidjeti šta sve pišu". Nću više ovdje spamati. Od koga je i previše je. Rest in peace.
Fordas

#3222 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

Pa ima li istine u tome sto pisu? :roll:
cico x

#3223 Re: FK Sarajevo

Post by cico x »

zar mali saikcic ne navija za partizan?
rado_vidjen

#3224 Re: FK Sarajevo

Post by rado_vidjen »

Gledao sam pregled na BHT-u, i samo bih konstatovao da su oba igraca sarajeva zasluzeno iskljucena, htjeli vi to priznat ili ne. Ako nista, zabili ste gol u gostima nakon dugo vremena. I to je pomak, zar ne? :roll:

Imate vrlo nediciplinovane igrace, okanite se suplje o zavjerama.

Plemenit kakav vec jesam, nadam se da cete se konsolidovat do kraja prvenstva, zbiti redove, i izbjeci sudbinu blagopocivajceg Brotnja
fosil

#3225 Re: FK Sarajevo

Post by fosil »

rado_vidjen wrote:Gledao sam pregled na BHT-u, i samo bih konstatovao da su oba igraca sarajeva zasluzeno iskljucena, htjeli vi to priznat ili ne. Ako nista, zabili ste gol u gostima nakon dugo vremena. I to je pomak, zar ne? :roll:

Imate vrlo nediciplinovane igrace, okanite se suplje o zavjerama.

Plemenit kakav vec jesam, nadam se da cete se konsolidovat do kraja prvenstva, zbiti redove, i izbjeci sudbinu blagopocivajceg Brotnja
Boze sacuvaj nas anamo njihove plemenitosti...
Locked