English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Max Bunker
#3201 Re: English Premier League
Ovaj sada rece na Sportklubu, da ce od sljedece sezone prenositi PL. Samo ga nisam cuo jel rekao da ce prenositi Sportklub ili Sportklub+ ?
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#3202 Re: English Premier League
Bice i na jednom i na drugomMax Bunker wrote:Ovaj sada rece na Sportklubu, da ce od sljedece sezone prenositi PL. Samo ga nisam cuo jel rekao da ce prenositi Sportklub ili Sportklub+ ?
Valjda i ova moja kablovska uvede sportklub+
- Charuga
- Globalni moderator
#3203 Re: English Premier League
Skaut Liverpoola večeras pregovara sa Džekom
Brojnim spekulacijama gdje će Edin Džeko nastaviti karijeru mogao bi uskoro doći kraj. Kako ekskluzivno saznaje SCsport.ba sinoć je u glavni grad BiH stigao predstavnik Liverpoola. Tačnije, radi se o skautu, Manuelu Juncu koji će večeras obaviti razgovor sa napadačem Wolfsburga.
Iako je ranije bilo najavljeno da će Džeko prisustvovati finalu u Madridu, jedan od razloga zašto tamo neće biti jeste i dolazak predstavnika kluba sa Anfielda.
Kako SCsport.ba saznaje Junco, koji je isključivo stigao zbog Džeke će pokušati uvjeriti bh. napadača da je Liverpool najbolji izbor. Prema našim saznanjima, “redsi” su spremni za Džeko pored novca Wolfsburgu ponuditi i dvojicu igrača. Radi se u Ryanu Babelu i Lucasu Leivi.
Podsjetimo, Wolfsburg će pustiti Džeku u drugu sredinu samo ukoliko neki klub uplati obeštećenje koje iznosi 40 miliona eura
SA-X
Brojnim spekulacijama gdje će Edin Džeko nastaviti karijeru mogao bi uskoro doći kraj. Kako ekskluzivno saznaje SCsport.ba sinoć je u glavni grad BiH stigao predstavnik Liverpoola. Tačnije, radi se o skautu, Manuelu Juncu koji će večeras obaviti razgovor sa napadačem Wolfsburga.
Iako je ranije bilo najavljeno da će Džeko prisustvovati finalu u Madridu, jedan od razloga zašto tamo neće biti jeste i dolazak predstavnika kluba sa Anfielda.
Kako SCsport.ba saznaje Junco, koji je isključivo stigao zbog Džeke će pokušati uvjeriti bh. napadača da je Liverpool najbolji izbor. Prema našim saznanjima, “redsi” su spremni za Džeko pored novca Wolfsburgu ponuditi i dvojicu igrača. Radi se u Ryanu Babelu i Lucasu Leivi.
Podsjetimo, Wolfsburg će pustiti Džeku u drugu sredinu samo ukoliko neki klub uplati obeštećenje koje iznosi 40 miliona eura
SA-X
- Globus
#3204 Re: English Premier League
Volio bih da ode u Liverpool zato sto navijam..al ne bih volio zato sto ce ga ujebat Benitez 
-
Vjeruj!
#3205 Re: English Premier League
Pobjedi glupi blackpool koji ce dogodine biti kanta za napucavanje.
- nisam_ja
#3206 Re: English Premier League
Steta. Cardiff, uz Leeds i Millwall, ima najjace navijace u Engelskoj, odnosno Wellsu.
- cyprus
#3207 Re: English Premier League
Meni nikako nije jasno što Cardiff, Swansea i još nekoliko velških klubova igra u engleskoj liginisam_ja wrote:Steta. Cardiff, uz Leeds i Millwall, ima najjace navijace u Engelskoj, odnosno Wellsu.
Ali, i meni je žao što nisu pobjedili Blackpoola
- Admir_1984
#3208 Re: English Premier League
Treba pitat cikcangucyprus wrote:Meni nikako nije jasno što Cardiff, Swansea i još nekoliko velških klubova igra u engleskoj liginisam_ja wrote:Steta. Cardiff, uz Leeds i Millwall, ima najjace navijace u Engelskoj, odnosno Wellsu.![]()
. Što ne bi onda i Celtic i Rangers?
Ali, i meni je žao što nisu pobjedili Blackpoola
Meni je bash drago sto je Blackpool dobio, imaju ljepshe dresove deset puta
-
Vjeruj!
#3209 Re: English Premier League
Jedini i najvazniji razlog je novac. Zasto igratu u velskoj ligi koja je objektivno slabija i od BH premier lige, kada mozes igrat i takmicit se sa najboljim klubovima na svijetu.
Zasto ne igraju Celtic i Rangersi?
Nije nemoguce, nekad su postojali kao i pregovori oko ovoga, ali je stvar u tome da je skotska liga solidna evropska liga, dobro stoje finansijski i Rangersima i Celticu je mnogo isplativija dominacija u Skotskoj, nego srednja zalost u Engleskoj.
Medutim, Rangersi bi mogli biti u velikim problemima u skoroj buducnosti zbog utaje poreza, cak se nagada o bankrotu.
Nije nemoguce, nekad su postojali kao i pregovori oko ovoga, ali je stvar u tome da je skotska liga solidna evropska liga, dobro stoje finansijski i Rangersima i Celticu je mnogo isplativija dominacija u Skotskoj, nego srednja zalost u Engleskoj.
Medutim, Rangersi bi mogli biti u velikim problemima u skoroj buducnosti zbog utaje poreza, cak se nagada o bankrotu.
-
Max Bunker
#3210 Re: English Premier League
Jedno vrijeme, dok sam ocajnicki pratio Celtic znam da su imali zelju da igraju PL. FA je bio za tu opciju i ponudio je na razmatranje udruzenju premijerligasa, koje se usprotivilo toj ideji ( cini mi se da je jedino predstavnik Blackburna ili Middlesbrougha bio za ).Vjeruj! wrote:Jedini i najvazniji razlog je novac. Zasto igratu u velskoj ligi koja je objektivno slabija i od BH premier lige, kada mozes igrat i takmicit se sa najboljim klubovima na svijetu.
-
student001
#3211 Re: English Premier League
Škoti imaju pravo igrati u EPL-u, samo moraju poći od Coca-Cola Championshipa što oni konstantno odbijaju godinama. I pitanje je da li bi čak i svake prijestupne godine vidjeli Europu pored jakih klubova kao što su Liv,Man,Che,Ars...tu se treba izboriti za svoje mjesto pod suncem. U škotskoj ligi su barem dominantni. Pa šta ti misliš zašto Dinamo ne želi regionalnu ligu...Max Bunker wrote:Jedno vrijeme, dok sam ocajnicki pratio Celtic znam da su imali zelju da igraju PL. FA je bio za tu opciju i ponudio je na razmatranje udruzenju premijerligasa, koje se usprotivilo toj ideji ( cini mi se da je jedino predstavnik Blackburna ili Middlesbrougha bio za ).Vjeruj! wrote:Jedini i najvazniji razlog je novac. Zasto igratu u velskoj ligi koja je objektivno slabija i od BH premier lige, kada mozes igrat i takmicit se sa najboljim klubovima na svijetu.
- fosil
#3212 Re: English Premier League
Pitam se hoce li Blackpool igrati na Bloomfield Road-u kapaciteta 11,295 gledalaca?Vjeruj! wrote:Pobjedi glupi blackpool koji ce dogodine biti kanta za napucavanje.
-
crymoar
#3213 Re: English Premier League
Službeno: Marney u Burnleyu!
http://www.hullcitycroatia.com/novosti/204
Garcia u Coventryu?
http://www.hullcitycroatia.com/novosti/205
Geovanni odlazi u Panathinaikos?
http://www.hullcitycroatia.com/novosti/206
http://www.hullcitycroatia.com/novosti/204
Garcia u Coventryu?
http://www.hullcitycroatia.com/novosti/205
Geovanni odlazi u Panathinaikos?
http://www.hullcitycroatia.com/novosti/206
-
samo malo
#3214 Re: English Premier League
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?c ... k_id=21157
ako ce Srna i Ivanovic pokrivati desnu stranu (engleski mediji vec nekoliko dana pisu da je Ivanovic izrazio zelju da ako dodje Srna, da on igra malo ofanzivnije) sta ce biti sa Bosingwom?
Njemacki mediji ga vec vide u Bajernu, o tome se pisalo u zadnje vrijeme.
ako ce Srna i Ivanovic pokrivati desnu stranu (engleski mediji vec nekoliko dana pisu da je Ivanovic izrazio zelju da ako dodje Srna, da on igra malo ofanzivnije) sta ce biti sa Bosingwom?
Njemacki mediji ga vec vide u Bajernu, o tome se pisalo u zadnje vrijeme.
- ja.neron
-
Vjeruj!
#3216 Re: English Premier League
Mladi Englezi su naprasili one pokusaje igraca iz Spanije i pokazali ko je alfa i omega u fudbalskom svijetu.
God save The Queen!
God save The Queen!
- ultima_palabra
#3217 Re: English Premier League
God save the Queen
The facist regime
They made you a moron
Potential h-bomb
God save the Queen
She ain't no human being
There's no future
In England's dreaming
Don't be told what you want
Don't be told what you need
There's no future, no future
No future for you
God save the Queen
We mean it man
We love our Queen
God saves
God save the Queen
'Cos those tourists are money
And our figure head
Is not what she seems
Oh God save history
God save your mad parade
Oh Lord God have mercy
All crimes are paid
When there's no future
How can there be sin
We're the flowers in the dustbin
We're the poison in the human machine
we're the future, your future
God save the Queen
We mean it man
We love our Queen
God saves
God save the Queen
We mean it man
And there's no future
In England's dreaming
No future (x3)
For you
No future (x3)
For me
No future (x3)
For you
No future, no future
For you

The facist regime
They made you a moron
Potential h-bomb
God save the Queen
She ain't no human being
There's no future
In England's dreaming
Don't be told what you want
Don't be told what you need
There's no future, no future
No future for you
God save the Queen
We mean it man
We love our Queen
God saves
God save the Queen
'Cos those tourists are money
And our figure head
Is not what she seems
Oh God save history
God save your mad parade
Oh Lord God have mercy
All crimes are paid
When there's no future
How can there be sin
We're the flowers in the dustbin
We're the poison in the human machine
we're the future, your future
God save the Queen
We mean it man
We love our Queen
God saves
God save the Queen
We mean it man
And there's no future
In England's dreaming
No future (x3)
For you
No future (x3)
For me
No future (x3)
For you
No future, no future
For you
-
Vjeruj!
#3218 Re: English Premier League
Jesu li to oni antihristi Sex Pistolsi?
Ne slusam to smece pa ne znam, hvala!
Ne slusam to smece pa ne znam, hvala!
-
amel_tm
#3219 Re: English Premier League
ja bi htio samo da pitam kako to da najbolji tim na svijetu nema ni jednog igraca u najboljoj reprezentaciji na svijetu?
dok jedan T...... ima cak cetiri

dok jedan T...... ima cak cetiri
- belafonte
#3220 Re: English Premier League
Hahahaahahah
Salu na stranu, ali ja mislim da u tome lezi najveci problem u Arsenalovom pohodu na trofeje, pod hitno im treba domace krvi, ovako su legija stranaca kojima puca k... za englesku kulturu i tradiciju
Salu na stranu, ali ja mislim da u tome lezi najveci problem u Arsenalovom pohodu na trofeje, pod hitno im treba domace krvi, ovako su legija stranaca kojima puca k... za englesku kulturu i tradiciju
-
Vjeruj!
#3221 Re: English Premier League
Ima gore tema o tome gdje sam sve detaljno objasnio.
Sto se tice Engleza u Arsenalu, tu nema problema jer je na pragu cijela plejada mladih engleskih Topnika predvodena
Wilshereom.
Jah, i broj 29 mi je pravo smijesan.
Sto se tice Engleza u Arsenalu, tu nema problema jer je na pragu cijela plejada mladih engleskih Topnika predvodena
Wilshereom.
Jah, i broj 29 mi je pravo smijesan.
-
Vjeruj!
#3222 Re: English Premier League
Eto, ode Rumeni, sad cete vidjeti kako ce jadovi da placu jer je, objektivno, Benitez izvlacio maksimum iz one limitirane momcadi. Vjerovatno ce sad i Torres otici i onda ....................
Plakat ce oni za Rumenkom!
Plakat ce oni za Rumenkom!
- Charuga
- Globalni moderator
- belafonte
#3224 Re: English Premier League
Tuzan dan juce za sve u Engleskoj, a izgleda i za 70 % navijaca Liverpoola...
Nadam se da ce se Rafa vratit u Engleskoj i naslijedit SAF-a
- Admir_1984
#3225 Re: English Premier League
Prije bi rekao da je tuzan dan za navijace Chelsija, Manchestera i donekle Arsenala, a nisu puno sretni ni navijaci Totenhema, Citya i Ville. Sa rumenkom na celu Liverpoola Manchester i Chelsi su bili dominantni, Arsenalu se znao dogoditi poneki kiks, a ova tri nabrojana klupa su tek pocela dominaciju nad raficinom sprdnjom od Liverpoola.belafonte wrote:Tuzan dan juce za sve u Engleskoj, a izgleda i za 70 % navijaca Liverpoola...
Ko kod dodje, gori ne moze biti