Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
neo123 wrote:Prolazim dole kod teleizije kad vidim dalje nekih 100 metara motor na cesti, saobracaj ne ide tom trakom a dva covjeka oko motora koji je oboren :S...zurio sam pa nisam nista vise uspio vidjeti...
i jedan auto 20 metara dalje,nasukan na trotoar,udaren naprijed prema vozacevoj strani
To nisam upio vidjeti
Nadam se da nije sta ozb jer nisam cuo hitnu...
Zasto nisu objavili sa punim imenom i prezimenom?! Koga to oni stite, nisu maloljetne osobe pa da moraju to raditi?!
I zasto je vracen ovaj BMW X5 a lik ima 205 prekrsaja?!
Mnogi su u ovoj drzavi iznad Zakona i Ustava!!!
On nije sigurno a kazne je platio jer sam ga gledao kako sjedi u svom omiljenom lokalu preko puta Picola na Grbavici i ispunjava uplatnice a auto nije njegovo
Zasto nisu objavili sa punim imenom i prezimenom?! Koga to oni stite, nisu maloljetne osobe pa da moraju to raditi?!
I zasto je vracen ovaj BMW X5 a lik ima 205 prekrsaja?!
Mnogi su u ovoj drzavi iznad Zakona i Ustava!!!
On nije sigurno a kazne je platio jer sam ga gledao kako sjedi u svom omiljenom lokalu preko puta Picola na Grbavici i ispunjava uplatnice a auto nije njegovo
Pa dobar je, dobro nije nekog angazovao da ispunjava virmane umjesto njega.
ja mislio sa kovačića, ne znam odakle je sad. Razlijeze se zvuk poslije par sekundi...ne cuje se nista vani, nikakve svirene...nadam se nije nista ozbiljno
Joey Tribbiani wrote:ja mislio sa kovačića, ne znam odakle je sad. Razlijeze se zvuk poslije par sekundi...ne cuje se nista vani, nikakve svirene...nadam se nije nista ozbiljno
Joey Tribbiani wrote:ja mislio sa kovačića, ne znam odakle je sad. Razlijeze se zvuk poslije par sekundi...ne cuje se nista vani, nikakve svirene...nadam se nije nista ozbiljno
E jesi prava mahalusa.
e jebo te forum, covjek se ne moze ni usrat od straha a da ga neko ne zajebaje
E jesi prava mahalusa.
e jebo te forum, covjek se ne moze ni usrat od straha a da ga neko ne zajebaje
Ama dobro je to. Cim si se usr(a)o znaci da si ziv.