ratata wrote:...samo ti zivi u nadi da ce se nesto desiti Mourinhu, to vam je jedina sansa da opet budete sampioni
Super
Moderators: Charuga, Tomahawk11
ratata wrote:...samo ti zivi u nadi da ce se nesto desiti Mourinhu, to vam je jedina sansa da opet budete sampioni
ekipa nije jedna masinerija, u kojoj je trener obicni saraf, pa da ti znas da devetka legne perfektno, mada i osmica moze valjat. to su ljudi, i postoji nesto sto se zove pozitivan sok, kao i zasicenje. pa tako nema trenera, osim fergusona, koji nije dobio otkazkrusty wrote:pa ja to ne kontam nikako, mnoge promjene trenera su sve samo ne logicne... evo sta sad kazu Spaletti ce doci umjesto Beniteza u Inter... Spaletija Roma otpustila i sta sad, lik je preko noci postao bolji trener i sad ce voditi Inter bolje nego Romu ? to mi fakat nije jasno ... samo se u krug vrte.LSD wrote:krusty, nikome ni dan danas nije jasno zašto se Del Bosque zapravo otjerao![]()
šta je covjek zgriješio da mu daju nogu, ako znamo da je tad vodio stroj od ekipe i imao rezultate.
dzemmo wrote:Ronaldo - onaj praviultima_palabra wrote:Na koga vas je podsjetio prvi gol Benzeme?
Nikakav protok lopte poslije 3-0 pa onda zabise jos 5 i jos masu sansi, ahahahha nadzite neku drugu manu.Tomahawk11 wrote:8:0 je rezultat zbog kojeg ne bi trebalo bilo sta prigovoriti. Ali...ne znam je li se to samo meni ucinilo, ono bezidejno valjanje lopte negdje kod 3-0, kad su igraci Levantea presjecali te lopte i stvarali nakon toga prilike?!![]()
Efikasnost svaka cast, ali mislim da jos malcice treba na tom protoku lopte. Sinoc se zalomilo, a bice jos onakvih situacija, ekipa koja primi ove sezone 3 gola od Reala, bice u prilici da dozivi potpuni potop.
Ti ides logikom, ko god kritikuje igru Reala taj simatise Barsu ili neki drugi klub. Covjek (Tomahawk11) se na forumu izjasnjava kao simpatizer Reala ...missko wrote:Al jos sudija sviro kontra Reala jedno 5 ofsajda koji nisu postojali i nije im sviro bruku faula oko 16-terca, Real(no) je trebalo biti 14-0.Nikakav protok lopte poslije 3-0 pa onda zabise jos 5 i jos masu sansi, ahahahha nadzite neku drugu manu.Tomahawk11 wrote:8:0 je rezultat zbog kojeg ne bi trebalo bilo sta prigovoriti. Ali...ne znam je li se to samo meni ucinilo, ono bezidejno valjanje lopte negdje kod 3-0, kad su igraci Levantea presjecali te lopte i stvarali nakon toga prilike?!![]()
Efikasnost svaka cast, ali mislim da jos malcice treba na tom protoku lopte. Sinoc se zalomilo, a bice jos onakvih situacija, ekipa koja primi ove sezone 3 gola od Reala, bice u prilici da dozivi potpuni potop.
Drug, nisi me razumiomissko wrote:Al jos sudija sviro kontra Reala jedno 5 ofsajda koji nisu postojali i nije im sviro bruku faula oko 16-terca, Real(no) je trebalo biti 14-0.Nikakav protok lopte poslije 3-0 pa onda zabise jos 5 i jos masu sansi, ahahahha nadzite neku drugu manu.Tomahawk11 wrote:8:0 je rezultat zbog kojeg ne bi trebalo bilo sta prigovoriti. Ali...ne znam je li se to samo meni ucinilo, ono bezidejno valjanje lopte negdje kod 3-0, kad su igraci Levantea presjecali te lopte i stvarali nakon toga prilike?!![]()
Ista prica kao i prosle sezone a i na pocetku ove sezone. A oni ove sezone igraju cak i bolje nego prosle. Ne kazem da si ti pricao nego opcenito po forumima. I zasto mislis da nema mjesta napretku? Novi igraci donose i novu igru a hoce li ona biti bolja ili gora to niko ne zna ..Tomahawk11 wrote:Nije tako, u Spaniji je borba samo sa Barcelonom za titulu (njihov je stroj odavno podmazan, tu vise nema prostora za napredak, igra Barce je u zenitu, moze samo nanize, za razliku od Reala, gdje jos ima puno prostora za uigravanje i plasiranje ogromnog potencijala igrackog kadra).
Evo, i @ultima je vidio taj momenat. Naravno da nije bitno u ovakvoj utakmici da dodje do pada, kad vodis 4,5,6 razlike, ali da li ce biti bitno sa Lyonom, Manchesterom, Interom, Barcelonom itd. Postoje utakmice u kojima se mora pruziti 120 %.ultima_palabra wrote:Sudija je bio peder, doduše dosta manji nego onaj protiv Seville... u onakvoj utakmici da dobiju 5 žutih kartona, niđe veze![]()
Pa bilo je par slabijih perioda, recimo od 25-40 minute, kao i početak 2.poluvremena... naravno da je nemoguće odigrati 90 minuta u istom ritmu, pa ni protiv Levantea.
U četvrfinalu protivnik Atletico Madrid ili Espanyol
Nema mjesta napretku ovih igraca udarne postave. Ne mislim da mogu napredovati Xavi, Iniesta, Mesi, Puyol, Alves, Villa, to su sve formirani igraci. Da, igraju ove sezone bolje nego prosle, ovo je jedna od najjacih generacija Barcelone, ali i jedan od najuigranijih i najboljih sastava u historiji loptanja. Mislim da od ovakve superiornosti ne mogu biti bolji. Zato i tvrdim da ce se ove sezone Real za titulu boriti jedino s Barcelonom, jer su ostali samo pijuni, da popune ligu, da se broji. Ko se oklizne na pijunimaPlavih_11 wrote:Ista prica kao i prosle sezone a i na pocetku ove sezone. A oni ove sezone igraju cak i bolje nego prosle. Ne mislim da si ti pricao nego opcenito po forumima. I zasto mislis da nema mjesta napretku? Novi igraci donose i novu igru a hoce li ona biti bolja ili gora to niko ne zna ..Tomahawk11 wrote:Nije tako, u Spaniji je borba samo sa Barcelonom za titulu (njihov je stroj odavno podmazan, tu vise nema prostora za napredak, igra Barce je u zenitu, moze samo nanize, za razliku od Reala, gdje jos ima puno prostora za uigravanje i plasiranje ogromnog potencijala igrackog kadra).
Ma bitno je i kakav je taj "pad"Tomahawk11 wrote:Evo, i @ultima je vidio taj momenat. Naravno da nije bitno u ovakvoj utakmici da dodje do pada, kad vodis 4,5,6 razlike, ali da li ce biti bitno sa Lyonom, Manchesterom, Interom, Barcelonom itd. Postoje utakmice u kojima se mora pruziti 120 %.ultima_palabra wrote:Sudija je bio peder, doduše dosta manji nego onaj protiv Seville... u onakvoj utakmici da dobiju 5 žutih kartona, niđe veze![]()
Pa bilo je par slabijih perioda, recimo od 25-40 minute, kao i početak 2.poluvremena... naravno da je nemoguće odigrati 90 minuta u istom ritmu, pa ni protiv Levantea.
Zna se kad se igra sa pola gasa.
Naravno da je bitno. Meni je i pored 8-0 upalo u oci to kad je bio period ''pada'', pa u po frke neko iz Levantea presjece loptu i onda ide kontra. To nije bitno protiv Levantea, ali sam siguran da je Mourinho ''snimio'' te situacijeultima_palabra wrote:Ma bitno je i kakav je taj "pad"Tomahawk11 wrote:Evo, i @ultima je vidio taj momenat. Naravno da nije bitno u ovakvoj utakmici da dodje do pada, kad vodis 4,5,6 razlike, ali da li ce biti bitno sa Lyonom, Manchesterom, Interom, Barcelonom itd. Postoje utakmice u kojima se mora pruziti 120 %.ultima_palabra wrote:Sudija je bio peder, doduše dosta manji nego onaj protiv Seville... u onakvoj utakmici da dobiju 5 žutih kartona, niđe veze![]()
Zna se kad se igra sa pola gasa.U svakoj utakmici će se desiti period kad igraš slabije, ali bitno je da ti odbrana ne ispada, da se ne gube lopte na svojoj polovini, itd. Imali su i protiv Milana na Bernabeu pad poslije ona 2 gola, ali su zbili redove, odbranili se i dominirali u 2.poluvremenu.
Ma 8-0 je blamaza za svaku ekipu. Kad vec govoris, Zeljo je dao Leotaru dresove...veljaca wrote:Ovo 8:0 me podsjeti na
ŽELJO - Leotar 8:0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Btw - dobro je da se uigraju - da bude interesantan sljedeci El Classico ....