Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa i jesmo napravili više šansi i kontrolisali utakmicu, ali utakmica traje 90 minuta, i mogu se praviti izmjene tokom svih 90, a ne samo kad je već kasno. Mislim da bi neko to trebao objasniti Joviću.
Sarajevo1946 wrote:Pa i jesmo napravili više šansi i kontrolisali utakmicu, ali utakmica traje 90 minuta, i mogu se praviti izmjene tokom svih 90, a ne samo kad je već kasno. Mislim da bi neko to trebao objasniti Joviću.
Nije nas sudija pokrao, Čelik je pošteno pobijedio. Ali lažete sebe ako ne priznate da smo imali i više šansi i bolje šanse, Suljić, Hadžić, Melunović...
Sarajevo1946 wrote:Nije nas sudija pokrao, Čelik je pošteno pobijedio. Ali lažete sebe ako ne priznate da smo imali i više šansi i bolje šanse, Suljić, Hadžić, Melunović...
Mada nam to malo znači
Pa ne znam ko je reko da nije Sarajevo imalo vise sansi al odlika velikih ekipa je da i kad slabo igraju pobjedjuju
Al iskreno,i jedna i druga ekipa su tarabe sto vazi i za ostatak lige i osim zajebancije ne znam ko moze ovu ligu ozbiljno shvacat sve dok su nam 'pojacanja' trecerazredni igraci iz Vojvodine i istre,zavisno od toga gdje vise naginje trener i 'strucni' stab
momak sa slike je inače ragbijaš i radi čovjek od jutra do mraka da zaradi sebi koji dinar, ne krade, ne otima, to što mu je zurka malo kritična ne znači da je on loš čovjek
Frizura kao onog lika iz dubioze kolektiv.. sta je lose u tome? Sta je pisac htio reci? To frizura, odjelo itd cini covjeka? Nadam se da se zezas onako.. koliko boksera itd ima ovu frizuru.. cristian cige onaj fudbaler je imao.. itd itd.. joj joj samo se trazi dlaka u jajetu..
Čović u Kazahstan za oko 45.000KM. S jedne strane ugovor mu je već bio pred istekom pa dobro je da se išta uzelo, s druge strane za relativno male pare ostadosmo na ukupno dva štopera.
EdoI wrote:Čović u Kazahstan za oko 45.000KM. S jedne strane ugovor mu je već bio pred istekom pa dobro je da se išta uzelo, s druge strane za relativno male pare ostadosmo na ukupno dva štopera.
Ako igrao kao protiv kona, vi ste se pojačali, vjeruj mi.