EEB Stadium, Aldershot.
Veceras vrlo moguce zaigraju Giggs,J.S.Park, Berbatov...
Moderators: Charuga, Tomahawk11

čuj na SAX-u, u svemiru i široj okolini ahbabuultima_palabra wrote:Koji je Hamidov nick na forumu?United definitivno ima najiritantnije "navijače" na SA-xu
Otkad se on povrijedio oni svaku utakmicu igraju sve gore i gore. Sad da li je pametno očekivati da će jedan debitant nositi vezni red, ne znam. Vjerovatno nije, ali nije ni nemoguće.odesveuhonduras wrote:ma i tog Cleverleya dižu ko da je Pele jarane... izgleda mali da će biti dobar ali ako su spali na to da im je Cleverley bitan ko Messi Barceloni onda su u glibu žešćem
ma dobro, dobro je on odigrao neke utakmice, nisam Unitedov fan, moraju se priznati fakti. ALi to je beba još, odigrao je 10-ak utakmica sve skupa i ima još mnogo toga za dokazatiultima_palabra wrote:Otkad se on povrijedio oni svaku utakmicu igraju sve gore i gore. Sad da li je pametno očekivati da će jedan debitant nositi vezni red, ne znam. Vjerovatno nije, ali nije ni nemoguće.odesveuhonduras wrote:ma i tog Cleverleya dižu ko da je Pele jarane... izgleda mali da će biti dobar ali ako su spali na to da im je Cleverley bitan ko Messi Barceloni onda su u glibu žešćem
Ma govorim za poziciju krila. Na koju god stranu da ode, ne igra svoju prirodnu poziciju i ne bih ga volio tu vidjeti. Nadam se da ce i Morrison dobiti sansu veceras. Najtalentovaniji igrac akademije.art vandeley wrote:Da ne mislis na Machedu koji je igr˙o po lijevoj strani, a Mame Biram po desnoj.
Macheda dosta slab na toj ut. a vala ni Diouf nije bio nesto puno bolji.
realno, United je bolji timquasar wrote:Demoliranje Aldershota veceras. Jedno 2:0.![]()
uglavnom bolji od shittyaodesveuhonduras wrote:realno, United je bolji timquasar wrote:Demoliranje Aldershota veceras. Jedno 2:0.![]()
kako mozes tako generalizirat pa to je isto da si rekao da su svi muslimani teroristi, svi srbi cetnici a svi hrvati ustase, a nije tako i nesmije biti..jer evo ja samu simpatizer i fan uniteda ali priznajem da je city bio bolji, poderali nas i zasluzenu su prvi na tabeli..neznam sta ima iritantno u tome, a vjerovatno i svaki normalan navijac ce ti to reci bez obzira sto navija za united..ipak treba bit realan i ko ti je iritantan navedes u postu poimenice i to je to..imas na sportsport forumu super ljudi koji navijaju i za liverpool i za arsenal i za chelsea koji su sasvim ured momci i nikad ovo ne bi izjavili da su svi navijaci uniteda iritantni..mislim da spanski timovi real i barca imaju najvise takvih navijaca(iako s razlogom jer puno ispred ostalih) ali nisu svi takvi i to im ne daje pravo da budu iritantni..ne kazem da nema navijaca uniteda koji nisu iritantni, ima sigurno, ali nisu svi i nesmiju biti svi takvi..odesveuhonduras wrote:čuj na SAX-u, u svemiru i široj okolini ahbabuultima_palabra wrote:Koji je Hamidov nick na forumu?United definitivno ima najiritantnije "navijače" na SA-xu
to za srbe i cetnike,pa nisam bas siguran da nije takoseketa88 wrote:kako mozes tako generalizirat pa to je isto da si rekao da su svi muslimani teroristi, svi srbi cetnici a svi hrvati ustase, a nije tako i nesmije biti..jer evo ja samu simpatizer i fan uniteda ali priznajem da je city bio bolji, poderali nas i zasluzenu su prvi na tabeli..neznam sta ima iritantno u tome, a vjerovatno i svaki normalan navijac ce ti to reci bez obzira sto navija za united..ipak treba bit realan i ko ti je iritantan navedes u postu poimenice i to je to..imas na sportsport forumu super ljudi koji navijaju i za liverpool i za arsenal i za chelsea koji su sasvim ured momci i nikad ovo ne bi izjavili da su svi navijaci uniteda iritantni..mislim da spanski timovi real i barca imaju najvise takvih navijaca(iako s razlogom jer puno ispred ostalih) ali nisu svi takvi i to im ne daje pravo da budu iritantni..ne kazem da nema navijaca uniteda koji nisu iritantni, ima sigurno, ali nisu svi i nesmiju biti svi takvi..odesveuhonduras wrote:čuj na SAX-u, u svemiru i široj okolini ahbabuultima_palabra wrote:Koji je Hamidov nick na forumu?United definitivno ima najiritantnije "navijače" na SA-xu
hajde mali izađi vani pa kupi sebi lizaloquasar wrote:Pa kako dodjosmo od 1:6 do srba i cetnika.....![]()
Jaoooo
Ako si četo reci slobodno, šta se dičiš s timequasar wrote:Pa kako dodjosmo od 1:6 do srba i cetnika.....![]()
Jaoooo
dragonz wrote:hajde mali izađi vani pa kupi sebi lizaloquasar wrote:Pa kako dodjosmo od 1:6 do srba i cetnika.....![]()
Jaoooo
Jel to odose zivci?fidoremilienko wrote:Ako si četo reci slobodno, šta se dičiš s timequasar wrote:Pa kako dodjosmo od 1:6 do srba i cetnika.....![]()
Jaoooo
Jestquasar wrote:dragonz wrote:hajde mali izađi vani pa kupi sebi lizaloquasar wrote:Pa kako dodjosmo od 1:6 do srba i cetnika.....![]()
JaooooJel to odose zivci?fidoremilienko wrote:Ako si četo reci slobodno, šta se dičiš s timequasar wrote:Pa kako dodjosmo od 1:6 do srba i cetnika.....![]()
Jaoooo
Dzontra Volta wrote:ma stipu ba bro, neka slaveovo se desava jednom u 50 godina, da neko nakanta United i to na Teatru snova. Razumijem ja to