Rockabilly - Psychobilly
Moderator: _BataZiv_0809
- Nick Drag
#3201 Re: Rockabilly - Psychobilly
V-8 CREW

- Nick Drag
#3202 Re: Rockabilly - Psychobilly
A SLEDECHE GODINE....SVI KOD MENE DA PROSLAVIMO.......NADAM SE DA CHE BITI OVAJ AMBIJENT!

- Nick Drag
#3203 Re: Rockabilly - Psychobilly
Ochemo li THE MILESTONES.....pa da se bacimo na font i logo!!!!....????
- lab3352
#3204 Re: Rockabilly - Psychobilly
Uh, ovo je mean machine ... ubija kako je dobro izgleda ... Ma neka se ekipa slozi ... Kazem bez zurbe, ali tebe danas pravo ide s ovim!
@Fitz: Sjecas se one price u Medulinu oko pijenja pive i slusanje laganog hillybilly na balkonu? I onda si spomenuo odlicnu numeru "I'm So Lonesome I Could Cry", koja je meni najbolja u izvedbi Cowboy Junkies s "Trinity Session" i odlicnim proslogodinjim "Trinity Revisited". Ne znam da li slusao u njihovoj izvedbi li ne, ali ti saljem sutra da cujes ... Mislim da ce se i tebi svidjeti ...
@Fitz: Sjecas se one price u Medulinu oko pijenja pive i slusanje laganog hillybilly na balkonu? I onda si spomenuo odlicnu numeru "I'm So Lonesome I Could Cry", koja je meni najbolja u izvedbi Cowboy Junkies s "Trinity Session" i odlicnim proslogodinjim "Trinity Revisited". Ne znam da li slusao u njihovoj izvedbi li ne, ali ti saljem sutra da cujes ... Mislim da ce se i tebi svidjeti ...
- CharlieMemphisMafia
#3205 Re: Rockabilly - Psychobilly
Hahahaha, koji kralj!sun56 wrote:
druga polovica 80-ih: lunjamo ulicama bez nekog cilja i prema nama ide pandur, počne hodati ko John Wayne i na dva metra od nas revorveraškim potezom se primi za gun, mi se usrali a on kaže: šta je, rockabiilly?
E, imamo mi ovde jednog koji je bio rockabilly a sad nosi uniformu, ne znam da li i dalje sluša...
- sun56
#3206 Re: Rockabilly - Psychobilly
The Milestones je i meni oklab3352 wrote:Uh, ovo je mean machine ... ubija kako je dobro izgleda ... Ma neka se ekipa slozi ... Kazem bez zurbe, ali tebe danas pravo ide s ovim!
za 'I'm So Lonesome I Could Cry' mogu samo reći:

nema do Hanka,
ipak pošalji možda mi se i ta verzija svidi
- CharlieMemphisMafia
#3207 Re: Rockabilly - Psychobilly
Ja sam skoro nabavio Dean Martinovu verziju i fenomenalna je!
Jebena je i Elvisova sa Alternate Aloha from Hawaii koncerta( proba koncerta dan ranije)
jer izgleda na snimku kao da mu jedna velika suza curi iz oka dok peva I'm so lonesome i could cry
(u stvari je jedna velika kap znoja koja mu je krenula sa kapka na dole)
Da su režirali ne bi ispalo tako dobro!
Jebena je i Elvisova sa Alternate Aloha from Hawaii koncerta( proba koncerta dan ranije)
jer izgleda na snimku kao da mu jedna velika suza curi iz oka dok peva I'm so lonesome i could cry
(u stvari je jedna velika kap znoja koja mu je krenula sa kapka na dole)
Da su režirali ne bi ispalo tako dobro!
- lab3352
#3208 Re: Rockabilly - Psychobilly
@Charly: Ovo se veceras pije s dodatkom crnih maslina i sira iz Bavarske

- CharlieMemphisMafia
#3209 Re: Rockabilly - Psychobilly
Aaaaa stiglo ti!
Ne prepoznajem etiketu, jel crno?
Jebi ga, nemam Marinu ali imam paški sir....
P.S.
Ja sam lepo predložio old school ili old school rockers, a vi ste rekli da je bolje jedna reč.
Vidim spominju se uglavnom engleske reči ( a ne mora valjda sve na engleskom) a možda bi bio štos da
bude i neka domaća...nemojmo da biramo na silu neke engleske 50's reči...
Ne prepoznajem etiketu, jel crno?
Jebi ga, nemam Marinu ali imam paški sir....
P.S.
Ja sam lepo predložio old school ili old school rockers, a vi ste rekli da je bolje jedna reč.
Vidim spominju se uglavnom engleske reči ( a ne mora valjda sve na engleskom) a možda bi bio štos da
bude i neka domaća...nemojmo da biramo na silu neke engleske 50's reči...
- lab3352
#3210 Re: Rockabilly - Psychobilly
Da, da,da,da stigle tri boce (ne smijem zeni reci cijenu, ubila bi me
)
I ovo je crno vino ...
... I slazem s tobom, ne mora biti engleska rijec ... nismo nicim vezani ... samo polako, drugovi, samo polako (govorio je Komadant Sava malo prije bitke na Sutjesci ...)
- CharlieMemphisMafia
#3211 Re: Rockabilly - Psychobilly
Večerasti zavidim, samo tako...ja sam to pio uz fukaccio i mezio i caprese salatulab3352 wrote:Da, da,da,da stigle tri boce (ne smijem zeni reci cijenu, ubila bi me)
i moram da ti preporučim tu varijatnu! Ne znam koji ćeš sir, mislim da nije vino za jake sireve...ako dobro pamtim.
Naruči neku suvu, vegetarijansku picu, po mogućstvu sa bosiljkom mocarelom i pelatima i ima da uživaš!
Brat i ja smo se složili da smo trebali da uzmemo samo fukaćo i vino i da bi mogli tako ceo dan.
- Nick Drag
#3212 Re: Rockabilly - Psychobilly
A JA SELJAK UPRAVO NAPUNIO cHURKU SA pANCETOM I MOZZARELOM......uz mladi krompir....a pichu....nishta tolko fanci!!!!
bon apetit!!!
bon apetit!!!
- gocatgoer
#3213 Re: Rockabilly - Psychobilly
.sa malim zakašnjanjem i VELIKIM IZVINJENJEM!!!!
SREĆAN ROĐENDAN BOJANE-BOJO aka Fadill!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.budi nam zdrav i ostani dobar!!!
...i molim te nauči već jednom da sviraš u te kante
ŽIVJO!!!
-ekipa
.domaće reči-out!
Johnny
.tvoj JESTERS mi je o.k.
.ok je i milestones iako mi više zvuči kao ime benda...zar nije bolje ba bude nešto što pokazuje pripadnost grupi...kako bih rekao-nešto što se završava na ERS (u ovom slučaju milestoners...ali onda imaš ovo stoners
)
.mislim,naravno da ne mora da bude ERS ali kada se kaže "to nešto" da stvarno zvuči kao zajednica grupe ljudi!!!
.meni milestones ne zvuči tako
.sve su ovo dobri predlozi ali su mi više imena za bend nego za crew...jer i sam smisao ekipe je "oni koji rade nešto zajedno" ili tako nešto...znači pripadnost nečemu zajedničkom
.zapravo MILE je super...mirno pa možda može da se iskombinuje sa nečim "divljim"...
.ima dosta dobrih predloga pa probajte da,možda,spajanjem dva ili tri dobijemo jedan pravi...
.moj predlog...da to bude nešto što će pokazati ljudima da smo mi tim opasno-dobrih momaka koji vole prave stvari (rockabilly,ples,dobre automobile i lepe žene (ko svoju,a ko tuđu
))

SREĆAN ROĐENDAN BOJANE-BOJO aka Fadill!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.budi nam zdrav i ostani dobar!!!
...i molim te nauči već jednom da sviraš u te kante
ŽIVJO!!!
-ekipa
.domaće reči-out!
Johnny
.tvoj JESTERS mi je o.k.
.ok je i milestones iako mi više zvuči kao ime benda...zar nije bolje ba bude nešto što pokazuje pripadnost grupi...kako bih rekao-nešto što se završava na ERS (u ovom slučaju milestoners...ali onda imaš ovo stoners
.mislim,naravno da ne mora da bude ERS ali kada se kaže "to nešto" da stvarno zvuči kao zajednica grupe ljudi!!!
.meni milestones ne zvuči tako
.sve su ovo dobri predlozi ali su mi više imena za bend nego za crew...jer i sam smisao ekipe je "oni koji rade nešto zajedno" ili tako nešto...znači pripadnost nečemu zajedničkom
.zapravo MILE je super...mirno pa možda može da se iskombinuje sa nečim "divljim"...
.ima dosta dobrih predloga pa probajte da,možda,spajanjem dva ili tri dobijemo jedan pravi...
.moj predlog...da to bude nešto što će pokazati ljudima da smo mi tim opasno-dobrih momaka koji vole prave stvari (rockabilly,ples,dobre automobile i lepe žene (ko svoju,a ko tuđu
-
wild one
#3214 Re: Rockabilly - Psychobilly
Možda bi odgovaralo VUCIBATINE, to zvuči dosta pompozno, ili ti fancy, koji vam je moj, većina nas je u silaznoj putanji...možda VEČNO KONAČIŠTE... ili MASRATONCI... ne mogu se sjetiti ništa gore...
- gocatgoer
#3216 Re: Rockabilly - Psychobilly
...imam jedan neozbiljan predlog
.govorilo se da tražimo nešto što nas sve spaja ili razdvaja
...ono što nas spaja...pa fakat je to tastatura
KEYBORDERS
...a još ima i "granice" koje nas razdvajaju što reče Johnny
.govorilo se da tražimo nešto što nas sve spaja ili razdvaja
...ono što nas spaja...pa fakat je to tastatura
KEYBORDERS
...a još ima i "granice" koje nas razdvajaju što reče Johnny
Last edited by gocatgoer on 19/06/2009 18:49, edited 1 time in total.
- Don Karlos
#3217 Re: Rockabilly - Psychobilly
Ja sam više za prijedloge koji bi isticali naše međunacionalno prijateljstvo,ili oslikavali karakter našeg druženja,jer to je puno interesantnije za ove naše krajeve..
Nekakva klasična imena ne ističu dovoljno ovo naše neobično prijateljstvo...
THE FORUMBILLYS
THE FORUMERS
THE CHATERS
FORUM DADDYS
FORUM CATS
CHAT CATS
i opet inačica dragecovog prijedloga: KAJBREBABILLYS
Nekakva klasična imena ne ističu dovoljno ovo naše neobično prijateljstvo...
THE FORUMBILLYS
THE FORUMERS
THE CHATERS
FORUM DADDYS
FORUM CATS
CHAT CATS
i opet inačica dragecovog prijedloga: KAJBREBABILLYS
- fadill
#3218 Re: Rockabilly - Psychobilly
fala goca 
derite samo izleticje neko ime jbem li ga
derite samo izleticje neko ime jbem li ga
- Nick Drag
#3219 Re: Rockabilly - Psychobilly
NAMELESS (SQUAD)
HI-TONES
T-BONES
HOWLERS............................a mistakes so bad as to be funny
WHIZZERS............................to fly through the air with a hissing sound....Example: The arrow whizzed past his shoulder.
FLIP FLOP FLYERS
HI-TONES
T-BONES
HOWLERS............................a mistakes so bad as to be funny
WHIZZERS............................to fly through the air with a hissing sound....Example: The arrow whizzed past his shoulder.
FLIP FLOP FLYERS
- Nick Drag
#3220 Re: Rockabilly - Psychobilly
JITTERBUGERS
HONKY TONK GENTS
REBOUNDERS
HONKY TONK GENTS
REBOUNDERS
- Nick Drag
#3221 Re: Rockabilly - Psychobilly
Tako je Karlo....kad vech ne mozemo neshto coolijana......onda je i ta doskotchica ok.................KAJBREBABILLYS!!!!
- gocatgoer
#3222 Re: Rockabilly - Psychobilly
.uuuuu matori super mi se sviđa whizzers!!!
...nego što to whizz znači i šorati,pišati
...a baš mi je super!!!
...whizzzzzzzzzzers!!!
.flip,flop and fly
...taman imamo i pesmu!!!
BA-bih
BOOM(hr-bum,budem)-cro
eRS-srb
BABOOMERS
...nego što to whizz znači i šorati,pišati
...a baš mi je super!!!
...whizzzzzzzzzzers!!!
.flip,flop and fly
...taman imamo i pesmu!!!
.ako vam se sviđa to kaj-ba-breNick Drag
Tako je Karlo....kad vech ne mozemo neshto coolijana......onda je i ta doskotchica ok.................KAJBREBABILLYS!!!!
BA-bih
BOOM(hr-bum,budem)-cro
eRS-srb
BABOOMERS
- Don Karlos
#3223 Re: Rockabilly - Psychobilly
Ma treba biti jednostavno da nas ceo kraj razume,a ne da moram tri dana objašnjavati šta to znači...
- Nice Guy Eddie
#3224 Re: Rockabilly - Psychobilly
Don Karlos wrote: CHAT CAT
KAJBREBABILLYS
The Furies...
The Chiefs
Preachers
Gracelanders
Mochicans
Pilgrams
- CharlieMemphisMafia
#3225 Re: Rockabilly - Psychobilly
U pravu je Mario mi smo tu negde kao -Otpisani- .......wild one wrote:Možda bi odgovaralo VUCIBATINE, to zvuči dosta pompozno, ili ti fancy, koji vam je moj, većina nas je u silaznoj putanji...možda VEČNO KONAČIŠTE... ili MASRATONCI... ne mogu se sjetiti ništa gore...