FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Ali_G
#3201 Re: FC Barcelona
Sreca pa ih sudija nije poguro. Jos se mrljavci brane zadnjih 15min, al Barca je to...
- Rauber
#3202 Re: FC Barcelona
Cuj sudija pogurao, pa cist penal nije sivran kad je Pedro srusen, ofsajd Abidala nije bio, ne znam kako pojedince vise nije stid budalastine pricati.
- zeleni xy
#3203 Re: FC Barcelona
Titula je naša, Bojan je dobar igrač, jbg i Mesi se izmašio, to je tako u dobroj igri.veljaca wrote:Izgubih 2 godine zivota veceras sa Barsom ...![]()
Umjesto da povedu 4 ili 5 naprema nula-oni se igraju i dovedu utakmicu do neizvjesnosti ....
Ja bih Bojana otjerao iz Barse ..... fuliti onu sansu kod 3:0 ......
Ipak BARSA je prvak u Spaniji - mislim zasluzeno ....
Mada mislim da su se ponadali ovi realisti - ali bezuspjesno ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Proslava na domaćem terenu, prava stvar.

- Charuga
- Globalni moderator
#3204 Re: FC Barcelona
Prestao sam se "baviti" onim drugim forumom, da ne pisem sad koji je jer se zna, radi djecijih postova i svakakvih gluposti ali eto dozivih da se to isto desava kod pojedinaca i na ovom forumu.
3 odlicna gola Barse i sve iz dobrih akcija plus jos 4-5 odlicno izradjenih akcija sa odlicnim sansama, zicerima i odlicnim odbrnama Palopa naspram 2-3 traljava pokusaja Seville, jedne odlicno gurnute lopte za Kanutea i jednog brzo izvedenog faula je ono sto se moglo vidjeti veceras. Posjed lopte ne racunam jer to nije, kako neki kazu, mjerilo kvaliteta.
I onda nakon svega toga procitam ovde kako je sudija pogurao Barsu, kako je Sevilla imala neke napade za izjednacenje i slicne gluposti.
Ono sto sam ja ocekivao i cega sam se pribojavao je IGRA Seville koje do 70-te minute UOPSTE nije bilo. Barsa ih je napala od prve minute i nije im dala da dahnu dusom sve do onog "nesretnog" drugog gola. Poslije toga, ocekivana panika u igri Barse ali opet dobra kontrola lopte. Povukli su se nazad ali su opet imali dvije odlicne sanse koje nisu uspjeli pretvoriti u go. Normalno je da su se malo povukli jer Sevilla nije nimalo bezopasna ekipa.
Sve u svemu, 70 minuta idile i onda 20 minuta patnje ali se sve dobro zavrsilo. Sad slijedi domaca utakmica protiv Valladolida koji se cupa da ostane u Primeri gdje se nadam pobjedi i odbrani naslova prvaka.
3 odlicna gola Barse i sve iz dobrih akcija plus jos 4-5 odlicno izradjenih akcija sa odlicnim sansama, zicerima i odlicnim odbrnama Palopa naspram 2-3 traljava pokusaja Seville, jedne odlicno gurnute lopte za Kanutea i jednog brzo izvedenog faula je ono sto se moglo vidjeti veceras. Posjed lopte ne racunam jer to nije, kako neki kazu, mjerilo kvaliteta.
I onda nakon svega toga procitam ovde kako je sudija pogurao Barsu, kako je Sevilla imala neke napade za izjednacenje i slicne gluposti.
Ono sto sam ja ocekivao i cega sam se pribojavao je IGRA Seville koje do 70-te minute UOPSTE nije bilo. Barsa ih je napala od prve minute i nije im dala da dahnu dusom sve do onog "nesretnog" drugog gola. Poslije toga, ocekivana panika u igri Barse ali opet dobra kontrola lopte. Povukli su se nazad ali su opet imali dvije odlicne sanse koje nisu uspjeli pretvoriti u go. Normalno je da su se malo povukli jer Sevilla nije nimalo bezopasna ekipa.
Sve u svemu, 70 minuta idile i onda 20 minuta patnje ali se sve dobro zavrsilo. Sad slijedi domaca utakmica protiv Valladolida koji se cupa da ostane u Primeri gdje se nadam pobjedi i odbrani naslova prvaka.
Last edited by Charuga on 08/05/2010 23:29, edited 1 time in total.
- Van Halen
#3205 Re: FC Barcelona
Bravo za Barcu, bilo je guravo zadnjih 20 minuta, ali dobro je. 
-
Sehro1
#3206 Re: FC Barcelona
Bojan nije dobar igrac, Bojan je igracina, za razliku od "Ibre" covjek trci za loptom i zabija golove, utakmica je za poludit bila, jos jedna . . 
-
Bušman
#3207 Re: FC Barcelona
Jos malo pure da jede (da ga ne guraju ko malo dijete) i bice bolji od Davida Ville. Kad je mogao i Messi pure jesti, jest ce je vala i BojanSehro1 wrote:Bojan nije dobar igrac, Bojan je igracina, za razliku od "Ibre" covjek trci za loptom i zabija golove, utakmica je za poludit bila, jos jedna . .
-
Andaluzijski pas
#3208 Re: FC Barcelona
Ni slučajno davati i Bojana uz Hleba i pare za Villu. Tri puta (možda četiri ili čak i malo više) bolji od onog Šveđanina.
R. Madrid je dobra ekipica, ali mislim da im ni Džeko ne može pomoći.
Šteta Lige prvaka za Barcelonu. Bolje da u finalu igraju Famos i Željo, nego Inter i Bayern. Po prvi put u životu ću biti naklonjeniji Bayernu.
R. Madrid je dobra ekipica, ali mislim da im ni Džeko ne može pomoći.
Šteta Lige prvaka za Barcelonu. Bolje da u finalu igraju Famos i Željo, nego Inter i Bayern. Po prvi put u životu ću biti naklonjeniji Bayernu.
- ultima_palabra
#3209 Re: FC Barcelona
Čestitke
Pred kraj se uključih, baš Mallenco nije htio dopustiti da Sevilla bilo kakvu akciju napravi

Svaka čast i Guardioli, za vrijeme Rijkaarda bi ovo završilo 3-3
I sada je mirisalo na to, 2 gola Seville i Madrid otčepio, sve u par minuta
Ali sabrali su se, i priveli utakmicu kraju.
Valladolid će doći na Nou Camp da se mariše, ali im to sudija neće dopustiti...fasovaće bar 2 crvena
Džaba se ponadahultima_palabra wrote:Da se vratimo temi, nadam se da će Pep napraviti grešku pa staviti Ibru umjesto Bojana...
Svaka čast i Guardioli, za vrijeme Rijkaarda bi ovo završilo 3-3
Valladolid će doći na Nou Camp da se mariše, ali im to sudija neće dopustiti...fasovaće bar 2 crvena
Last edited by ultima_palabra on 09/05/2010 01:11, edited 1 time in total.
-
udrch
#3210 Re: FC Barcelona
Ako Džeko pređe u Real, onda će to biti prva ekipa, ovako čestitke Barseloni na tituli..
Samo da ih Hare ne okahri sa 30 metara..
Samo da ih Hare ne okahri sa 30 metara..
- mrtva kokoš
#3211 Re: FC Barcelona

pored toga sto smo prvaci zemlje postali smo i PRVACI NEBA!!
- Charuga
- Globalni moderator
#3212 Re: FC Barcelona
Transfer Ville biće objavljen sljedeće sedmice!?
David Villa će naredne sezone igrati u dresu Barcelone. To tvrde dva vodeća španska sportska lista, Marca i Sport. "Marca" tvrdi kako posjeduju sve detalje oko prelaska napadača Valencije u Barcu, dok su u "Sportu" uvjereni kako je ovaj transfer neminovan.
- Laporta želi predstaviti Villu naredne sedmice, kada se okonča prvenstvo Španije. Kao što smo i ranije objavili, Laporta je postigao usmeni dogovor sa Villom te će se objaviti kao novo pojačanje nakon utakmice protiv Valladolida - pise u dnevniku "Marca".
U drugom, katalonskom sportskom dnevniku "Sport" pišu kako se Villa u posljednje dvije godine razočarao u igre Valencije jer nisu osvojili niti jedan trofej. Sve ovo uveliko je utjecalo na odluku napadača "Šišmiša" da pređe u bolji klub, klub koji igra najljepši nogomet na planeti.
Znamo kako je bilo prošle sezone, kada je Villa bukvalno bio pred vratima Nou Campa i onda je samo jedan let preko Italije priču okrenuo na drugu stranu, ka dovođenju Ibrahimovića. Ali, kada se dva "neprijateljska" sportska lista kao što su Marca i Sport usaglase oko jedne stvari, onda ona mora biti istinita. Nama navijačima ostaje da čekamo narednu sedmicu teda vidimo šta je od svega istina.
http://barcabih.com/index.php?option=co ... &Itemid=95
David Villa će naredne sezone igrati u dresu Barcelone. To tvrde dva vodeća španska sportska lista, Marca i Sport. "Marca" tvrdi kako posjeduju sve detalje oko prelaska napadača Valencije u Barcu, dok su u "Sportu" uvjereni kako je ovaj transfer neminovan.
- Laporta želi predstaviti Villu naredne sedmice, kada se okonča prvenstvo Španije. Kao što smo i ranije objavili, Laporta je postigao usmeni dogovor sa Villom te će se objaviti kao novo pojačanje nakon utakmice protiv Valladolida - pise u dnevniku "Marca".
U drugom, katalonskom sportskom dnevniku "Sport" pišu kako se Villa u posljednje dvije godine razočarao u igre Valencije jer nisu osvojili niti jedan trofej. Sve ovo uveliko je utjecalo na odluku napadača "Šišmiša" da pređe u bolji klub, klub koji igra najljepši nogomet na planeti.
Znamo kako je bilo prošle sezone, kada je Villa bukvalno bio pred vratima Nou Campa i onda je samo jedan let preko Italije priču okrenuo na drugu stranu, ka dovođenju Ibrahimovića. Ali, kada se dva "neprijateljska" sportska lista kao što su Marca i Sport usaglase oko jedne stvari, onda ona mora biti istinita. Nama navijačima ostaje da čekamo narednu sedmicu teda vidimo šta je od svega istina.
http://barcabih.com/index.php?option=co ... &Itemid=95
- Globus
#3213 Re: FC Barcelona

Nista licno al sam oplako
- Djokej
#3214 Re: FC Barcelona
Barca zainteresovana za Ballotelija.. Ko da su mene pitali..
- Rauber
#3215 Re: FC Barcelona
Vidim danas mediji opasno najavljuju povratak Fabregasa u Barcu, navodno za Fabregasa Barca daje 40 mil eura i Yayu Toure-a, bio bi to super deal, kako za Barcu koja tezi uvijek savrsenstvo, tako i za onog skrtu koji samo skuplja pare 
-
sumirprimus
#3216 Re: FC Barcelona
Jutro,idemo dalje... 
Next match
Competition: League
Home team: FC Barcelona FC Barcelona
Visiting team: R. Valladolid R. Valladolid
Date: 16-05-10 Time: 19:00
Stadium: Camp Nou
Iniesta i abidal u pogonu
Next match
Competition: League
Home team: FC Barcelona FC Barcelona
Visiting team: R. Valladolid R. Valladolid
Date: 16-05-10 Time: 19:00
Stadium: Camp Nou
Iniesta i abidal u pogonu
- kory
#3217 Re: FC Barcelona
cuo sm da neigraju xavi i maksvel,al opet treba jedno veliko cudo da se ubode x...eheh negine tu potop valjadolida
- ultima_palabra
#3218 Re: FC Barcelona
Vidjećeš kad Guardiola isforsira Iniestu i pokvari ga za Svjetsko
Slažem se da Valladolid nema šanse ovdje, možda možda ako bi sudija tolerisao grubu igru
Slažem se da Valladolid nema šanse ovdje, možda možda ako bi sudija tolerisao grubu igru
- kory
#3219 Re: FC Barcelona
al nece sigurno tolerisat....jedino ako ovi ne uvale go na pocetku pa ih bude fatala nervoza...al to se ne desava..nesto mi to mirirse na celzi vigan(votford) skim su vec igrali...ultima_palabra wrote:Vidjećeš kad Guardiola isforsira Iniestu i pokvari ga za Svjetsko![]()
-
sumirprimus
#3220 Re: FC Barcelona
xavi kartoniran,zalili su se,al jedan mec neigranja stoji...
maxvell je povrijedjen,...
al zato iniesta
u punom pogonu 
kaje clemente da zna kako ce....bumo vidli,ustvari budete vidli ja odo na metalka maj dobar drugar
maxvell je povrijedjen,...
al zato iniesta
kaje clemente da zna kako ce....bumo vidli,ustvari budete vidli ja odo na metalka maj dobar drugar
- Rauber
#3221 Re: FC Barcelona
Sanj'o sam da su kiksali i da je Real postao prvak, s*eb'o sam se u snu.
Ali dobro, sanj'o sam i neku noc da sam dobio na bingu, pa ovaj petak nista
- kory
#3222 Re: FC Barcelona
joj care dobar ti taj san hehehe...Rauber wrote:Sanj'o sam da su kiksali i da je Real postao prvak, s*eb'o sam se u snu.![]()
- Rauber
#3223 Re: FC Barcelona
Ma ja obicno sanjam budalastinekory wrote:joj care dobar ti taj san hehehe...Rauber wrote:Sanj'o sam da su kiksali i da je Real postao prvak, s*eb'o sam se u snu.![]()
- kory
#3224 Re: FC Barcelona
hehhh et sad...nemoj ti tako....eto kad si vec navalkio dabogda ti se ostvario san ....obaRauber wrote:Ma ja obicno sanjam budalastinekory wrote:joj care dobar ti taj san hehehe...Rauber wrote:Sanj'o sam da su kiksali i da je Real postao prvak, s*eb'o sam se u snu.![]()
- Djokej
#3225 Re: FC Barcelona
Jezik pregrizoRauber wrote:Sanj'o sam da su kiksali i da je Real postao prvak, s*eb'o sam se u snu.![]()