ukljucit ce se na sami pocetak utakmice, a traje neki glupi kviz
oj sudbo kleta
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Nista od ritma, rastavise ih da ih hljeb vise nece sastavit`. Onaj frajer je nekakav mutant...necega, pod hitno trebarIder wrote:opalili im jeben ritam koji ilgauskas i jos par igraca ne mogu da prate.
ako prodju dalje, orlando duguje bullsima. ne kazem da je boston bez garnetta bolja ekipa od magica, vjerovatno su tu negdje ali u eventualni uspjeh orlanda treba uracunati i krvavu seriju celtics-bulls.sesalmir wrote:U Bostonu veceras, 'bit ce gusto bit ce 0-2'
btw. gdje su oni onoliki navijaci zelenih, bila su bar 2-3, jedan koji cak i zivi u bostonuIli je ovo taktika, javljamo se samo dok smo jaki, sad ne pratimo nba vise
Ma kosarka je ohvo ono, bila je dobra stvar prosle godine ali malo se isfurala.sesalmir wrote:U Bostonu veceras, 'bit ce gusto bit ce 0-2'
btw. gdje su oni onoliki navijaci zelenih, bila su bar 2-3, jedan koji cak i zivi u bostonuIli je ovo taktika, javljamo se samo dok smo jaki, sad ne pratimo nba vise
nije to bas isto. u celtsima imas jos dvojicu superzvijezda dok je lakersima bryant 80% igre.kakavdanakneiskustvu wrote:sesalmir wrote:U Bostonu veceras, 'bit ce gusto bit ce 0-2'
kelti igraju bez najboljeg igrača već duže vrijeme,garnett, i bez njegove prve zamjene,powe.
zamisli lakerse bez bryanta i npr. vujačića
Nista ja ne kazem, samo mi je smijesno da ljudi koji su se na ovoj temi u isto vrijeme prosle godine svakodnevno javljali i komentarisali tekme kluba za koji navijaju, boston_c i shadow, sada nista ne pisu kada njihov voljeni klub igra.kakavdanakneiskustvu wrote:sesalmir wrote:U Bostonu veceras, 'bit ce gusto bit ce 0-2'
kelti igraju bez najboljeg igrača već duže vrijeme,garnett, i bez njegove prve zamjene,powe.
zamisli lakerse bez bryanta i npr. vujačića
jutarnji wrote:Nista od ritma, rastavise ih da ih hljeb vise nece sastavit`. Onaj frajer je nekakav mutant...necega, pod hitno trebarIder wrote:opalili im jeben ritam koji ilgauskas i jos par igraca ne mogu da prate.
istraziti cime su ga kljukali kad je bio beba. Ovo je gotovo, Atlanta mozda napravi jedan produzetak i to bi bilo sve za ovu seriju.

ok i gasol je superstar, ali lakse ce celticsi bez garnetta nego lakersi bez bryanta.kakavdanakneiskustvu wrote:
ok,zamisli lakerse bez gasola i npr. waltona.
Pa LAL je postao konkurentna ekipa tek kad su doveli Gasola,ali ni to im nece pomoci jer su Rakete on fire.kakavdanakneiskustvu wrote: slažem se,eto,zamisli lakerse bez gasola i waltona,ja mislim ,prosječna ekipa.
kakavdanakneiskustvu wrote:pa provjeri kada su napisali zadnji post,čini mi se da ih mjesecima nema na forumu,možda je nešto drugo razlog njihovog odsustva sa forumasesalmir wrote:sesalmir wrote:U Bostonu veceras, 'bit ce gusto bit ce 0-2'
Nista ja ne kazem, samo mi je smijesno da ljudi koji su se na ovoj temi u isto vrijeme prosle godine svakodnevno javljali i komentarisali tekme kluba za koji navijaju, boston_c i shadow, sada nista ne pisu kada njihov voljeni klub igra.a opet mozda ih nema jer pomazu riversu u potrazi za kryptonitom
kakve to veze ima?cikcanga wrote:Veceras ocekujem novu pobjedu Orlanda.
Kao prvo imaju fancy dresove.
Cuj kakve veze imaju.rado_vidjen wrote:kakve to veze ima?cikcanga wrote:Veceras ocekujem novu pobjedu Orlanda.
![]()
boston ima sansu u ray allenu, jer je orlando ocajan na dvojci. forsirati, pa sta bude. jbg, stigo ih je umor...tako da mozda i veceras ispuse...
ako dobiju veceras, ocekujem garnetta u 4-oj
Kako se osjecas kao osoba koja nema pojma o kosarci?Zux wrote:Ustopase ovog Bryanta Rocketsi, u dvije tekme 70 poenaA tek sto Ming igra na centru... Cak 10 skokova
U trecoj utakmici Orlando planira obuci malo vise fency dresove da bi pobijedili Boston. Oni iz druge utakmice im ocito nisu pomogli.cikcanga wrote:Veceras ocekujem novu pobjedu Orlanda.
A kako se ti osjecas kao primitivac koji ne zna civilizarno komunicirati i pri prvom obracanju nekome koga ne zna vrlo kvalitetno iskaze tu svoju nekulturu razgovora. Ovdje si se u svojim postovima navaljao gluposti i isprovaljivao da ti se svi redom smiju i ti nekom kazes da nema pojma o kosarci (primjer: "fancy" dresovi, koje bi neko i shvatio kao zafrkanciju, a ti to "podebljas" sa "dokazano je da fudbalske ekipe koje igraju u crvenim dresovima imaju veci uspijeh od onih").cikcanga wrote:Kako se osjecas kao osoba koja nema pojma o kosarci?Zux wrote:Ustopase ovog Bryanta Rocketsi, u dvije tekme 70 poenaA tek sto Ming igra na centru... Cak 10 skokova
Rana 3 faula koja su reultirala minutazom od 20 min...
R. Rondo G 39:20 skokova 11 ass 18 poena 15Medutim,posto znamo da je Rondo ogranicen igrac,ne vidim opasnost sa te strane za Orlando.