Serie A

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
2407

#3201 Re: Serie A

Post by 2407 »

Da budu uvijek bolji i ispred Rome 8-)
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#3202 Re: Serie A

Post by Admir_1984 »

sa necasnim radnjama, osudjenim i ovjerenim na svim sudovima u italiji, jedni tamo nekad prije 25 godina, ovim drugim tek stali u kraj sredinom prve decenije novog milenijuma :run:
2407

#3203 Re: Serie A

Post by 2407 »

Jbg, jedni imaju pricu i izvlacenja drugi trofeje. Jednostavno.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#3204 Re: Serie A

Post by Admir_1984 »

2407 wrote:Jbg, jedni imaju pricu i izvlacenja drugi trofeje. Jednostavno.
ovi ne bi imali price, a ovi trofeja da su bila cista posla, bar ne u ovolikoj mjeri
Manic Psycho

#3205 Re: Serie A

Post by Manic Psycho »

ma sve titule u italije su osvojene na sumnjiv nacin, i to svake godine. to zna expert admir. kome drugom vjerovati nego njemu :-)
ganjeta

#3206 Re: Serie A

Post by ganjeta »

Lavezzi trpa li trpa :thumbup:
Manic Psycho

#3207 Re: Serie A

Post by Manic Psycho »

ranieri hvala ti :thumbup: :D
just principe

#3208 Re: Serie A

Post by just principe »

Manic Psycho wrote:ranieri hvala ti :thumbup: :D

Nisam znao da se Inter bori za titulu pa mu zahvaljujes na porazu..Ah, znam sta je u pitanju
Manic Psycho

#3209 Re: Serie A

Post by Manic Psycho »

just principe wrote:
Manic Psycho wrote:ranieri hvala ti :thumbup: :D

Nisam znao da se Inter bori za titulu pa mu zahvaljujes na porazu..Ah, znam sta je u pitanju
uskoro ce inter da se bori za titulu, al u seriji B
just principe

#3210 Re: Serie A

Post by just principe »

samo se nadaj :dance:
dona

#3211 Re: Serie A

Post by dona »

Image
Baudelaire

#3212 Re: Serie A

Post by Baudelaire »

dona wrote:Image
Šta ovo dokazuje?
Manic Psycho

#3213 Re: Serie A

Post by Manic Psycho »

da matri nije bio u ofsajdu kad je dao onaj prvi gol, sta drugo
Lakat Jebić

#3214 Re: Serie A

Post by Lakat Jebić »

da nije bio ofsajd, al i na slici se jedva vidi noga dole
Obuca9

#3215 Re: Serie A

Post by Obuca9 »

dona wrote:Image
Stvarno, neka je sram i stid ovog pomoćnog sudije kako đubre jedno nije u svojoj glavi zaustavio vrijeme i sliku, pa onda u istoj glavi otvorio paint i povukao ove crte i vidio da nije ofsajd...

Koji vam je k...c, pa nisu roboti. Ako je išta sramota i pljačka, to je onaj gol Milana, jer ono je morao vidjeti, a ovo na slici, ne budite smiješni...

Čisto da se razumijemo, ne volim ni jedne, ni druge, ove crno-crvene pogotovo, ali budite malo realni, nisu ni sudije roboti, nego ljudi. Kao što je onaj iz Juventusa pogriješio pa promašio stopostonu šansu (zaboravio sam ko je bio, izašao iz igre odmah nakon te šanse), tako i sudija pogriješi, pa ne vidi da nije ofsajd, mada se ovo ne može ni nazvati greškom, jednostavno djelić ne sekunde, nego djelić desetinke je ovo bio...
Manic Psycho

#3216 Re: Serie A

Post by Manic Psycho »

ma nemoj nam reci semire, cuj nije robot. eto ja sam robot. pa povlacim crte u paintu. pa koji qrc radi na terenu ako nije sposoban da vidi. placen je da gleda u djelic sekunde ako treba. jel sudija ili nije. ako je tako kako ti tvrdis i ono je bilo djelic sekunde kad je preslo lopta gol liniju. desi se, sudija je covjek. nije robot pa mu se omaklo. jbg svima se desava.

i porediti priliku fabia sa ovim svime je totalno smijesno. cuj pogrijesio. sta je pogrijesio. sto nije udario loptu u lijevu ili desnu stranu umjesto sto je opalio pravo. nije ono greska nego nesposobnost ili nesreca da mu golman odbrani :-)
just principe

#3217 Re: Serie A

Post by just principe »

zar neko ima obraza da napada sudiju nakon ovoga..Za neupucene radi se o istoj utakmici, samo sto je obrnuta situacija.....Al sta ocekivati od lopovskih klubova

Image
Manic Psycho

#3218 Re: Serie A

Post by Manic Psycho »

lopovski klub pokazuje svoju pravu stranu, na celu sa ranijeriem :thumbup:
i moratijem naravno, gdje njega zaboraviti :roll:
Atticus Finch

#3219 Re: Serie A

Post by Atticus Finch »

just principe wrote:zar neko ima obraza da napada sudiju nakon ovoga..Za neupucene radi se o istoj utakmici, samo sto je obrnuta situacija.....Al sta ocekivati od lopovskih klubova

Image
Naravno da treba napadati sudiju, za sve propuste na ovoj utakmici, a bilo ih je i previše. Ja prvi kao navijač Juventusa sam izrazio stid zato što nije priznat gol. Milan je u tom momentu trebao da vodi 2-0. I pokušavam da budem što objektivniji kad je ova utakmica u pitanju, tebi je to očigledno nepoznat pojam. Lopovi ovi, lopovi oni; slabo šta drugo umiješ napisati. Ali je indikativno da ti kao navijač Intera (po svemu sudeći) nalaziš za shodno samo da kometarišeš greške koje idu u korist Juventusu, po vrlo poznatoj i utvrđenoj matrici, obrnute slučajeve ne kometarišeš. Ali dobro, svako ima svoj stil. Tvoj je očigledno ''oplemenjen'' teškim kompleksom koji se nakupljao godinama, ali šta da se radi. Pozdrav. :wink:
Dr. Kuca

#3220 Re: Serie A

Post by Dr. Kuca »

Inter je svoje pokazo, imo je fore poslije skandala i nece biti prvaci iduci 20 godina do opet nekog novog skandala, iako je utvrdjeno da milan i juventus nisu nsita radili sto nije i inter radio. :thumbup:
just principe

#3221 Re: Serie A

Post by just principe »

Atticus Finch wrote: Naravno da treba napadati sudiju, za sve propuste na ovoj utakmici, a bilo ih je i previše. Ja prvi kao navijač Juventusa sam izrazio stid zato što nije priznat gol. Milan je u tom momentu trebao da vodi 2-0. I pokušavam da budem što objektivniji kad je ova utakmica u pitanju, tebi je to očigledno nepoznat pojam. Lopovi ovi, lopovi oni; slabo šta drugo umiješ napisati. Ali je indikativno da ti kao navijač Intera (po svemu sudeći) nalaziš za shodno samo da kometarišeš greške koje idu u korist Juventusu, po vrlo poznatoj i utvrđenoj matrici, obrnute slučajeve ne kometarišeš. Ali dobro, svako ima svoj stil. Tvoj je očigledno ''oplemenjen'' teškim kompleksom koji se nakupljao godinama, ali šta da se radi. Pozdrav. :wink:

:-)

ja nista nisam komentarisao u vezi te utakmice niti me pretjerano zanima. Postavio sam tu sliku da bi ubio prethodnu sliku, jer je tako ocita naspram vase.. A tvoji bi se trebali usutiti nakon cistog ponistenog gola a ne jos govoriti kako vam je (ne)opravdano ponisten gol.. Ali eto valjda smatrate da su te 2 greske jednake :oops: Ja sam uvijek na strani pravde, a ti ako mislis suprotno tvoje pravo...Vidim vi niste dok se sudija krivi za ofsajd poslije kojeg je tek pao gol a ne krivi se i ne postavljaju tvoji slike u kojem je lopta metar u golu, to valjda nije toliko bitno sta li :-)
just principe

#3222 Re: Serie A

Post by just principe »

Dr. Kuca wrote:Inter je svoje pokazo, imo je fore poslije skandala i nece biti prvaci iduci 20 godina do opet nekog novog skandala, iako je utvrdjeno da milan i juventus nisu nsita radili sto nije i inter radio. :thumbup:

i Nostradamus je mnogo toga fulio sto ne bi i ti :-) :lol:
Manic Psycho

#3223 Re: Serie A

Post by Manic Psycho »

kako teku pripreme za odlazak u seriju B, jel ranijeri ostaje dozivotni trener :mrgreen:
Atticus Finch

#3224 Re: Serie A

Post by Atticus Finch »

just principe wrote:
ja nista nisam komentarisao u vezi te utakmice niti me pretjerano zanima. Postavio sam tu sliku da bi ubio prethodnu sliku, jer je tako ocita naspram vase.. A tvoji bi se trebali usutiti nakon cistog ponistenog gola a ne jos govoriti kako vam je (ne)opravdano ponisten gol.. Ali eto valjda smatrate da su te 2 greske jednake :oops: Ja sam uvijek na strani pravde, a ti ako mislis suprotno tvoje pravo...Vidim vi niste dok se sudija krivi za ofsajd poslije kojeg je tek pao gol a ne krivi se i ne postavljaju tvoji slike u kojem je lopta metar u golu, to valjda nije toliko bitno sta li :-)
Opet dubioze. Naravno da se treba buniti zbog poništenog gola. I jednog i drugog. Samo je problem što se naše pozicije razlikuju. Ja krivim sudiju zbog loših procjena, a ti paranoišeš o kojekavim namještaljkama, pa iz toga zaključuješ kako se, tobože, mi smijemo buniti zbog poništenog gola kada je i Milan zakinut za gol. Tu je razlika. I koji moji, ja ovdje isključivo govorim u svoje ime, dakle potpuno neovisno od drugih navijača Juventusa. Moji, tvoji... daj ba, uozbilji se! I pogledaj cijelu utakmicu...znam, sad ćeš ti reći ne zanimam me, a i dalje ćeš komentarisati dotičnu utakmicu. :zzzz:
bosanska senzacija

#3225 Re: Serie A

Post by bosanska senzacija »

Navijači Juventusa i Milana o suđenju kao kurva o poštenju.

U pitanju je teška patologija i bolje je ne upuštati se u te rasprave.
Post Reply