Zar sam negdje napisao da sam se pokajao.znanje wrote:Džaba ti je kekec sad se kajati - već su te upoznali kao antipiramidaša.kekec wrote:Dokazima o postojanju piramida suprostaviti se ukazivanjima na greske u tim dokazima
ili objasnjenjima i cinjenicama zasnovanim na cvrstim i poznatim naucnim i inim cinjenicama.
![]()
Ne prihvatam izjave koje vise lice na politicke pamflete. Ako ima konkretnih dokaza o konkretnim nepostenim radnjama konkretnih pojedinaca, onda sa istim nasupajte. Eventualne sumnje izrazite na nacin koji nikoga ne vrijedja, bez obzira ko je u pitanju. Na taj nacin cete navesti druge na razmisljanje (mozda cak i nadlezne organe), a vas ugled (ako se o tome moze govoriti imajuci u vidu da je ovo samo jedan anonimni forum, ali ipak) kao forumasa nece doci u pitanje.
Podsjeti me ovaj tvoj očiti strah od odmazde usljed sadržaja ove naše kampanje, na onaj isto tako realni strah za sigurnost organizatora peticije, a koji je opisan i na Web stranici peticije http://peticija.white.prohosting.com. Interesantno je da su piramidaši ovdje žestoko osporavali taj strah kao nepostojeći i kao sredstvo manipulacije od strane neprijatelja BiH. Ali eto, očito je da ima još razumnih ljudi koji se opravdano boje izreći javno (anonimnost na Internetu odavno ne postoji) očite prevari vlasti, pa sve nešto kao eto "nisu sigurni" iako činjenice bolno bodu oči: 2+2 će uvijek biti 4 pa makar o nekim karikaturama ispunili i dvadeset stranica jednog foruma a da niko nije ni vidio (još manje - usudio se postirati) iste karikature o kojima toliko voli diskutovati...
Karikature nešto mnogo nerviraju široke neradne mase ovih dana...
Ne, i dalje stojim pri svom, od pocetka, izrazenom stavu i misljenju.
Mislim da zbog toga nema potrebe da strahujem pa i da se zna moj pravi identitet.
Smatram da brdo Visocica nije piramida i da nema nikakvih piramida u visockoj dolini.
Sto se tice prevare, od strane vlasti ili bilo koga drugog, nemam nikakvih cvrstih dokaza.
Cak i kada je u pitanju Semir. Iako poricem njegove tvrdnje o postojanju piramida,
ne mogu sa stopostotnom sigurnoscu tvrditi da to on radi da bi prevario. Mogu sumnjati,
kao sto i sumnjam, ali bez opipljivih dokaza, necu nikoga javno osudjivati.
A vrijeme ce sve pokazati. Mozes se sakriti od poznanika, zakona, policije... ali od vremena ne.
Sve u svoje vrijeme.