Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
- drug_profi
#3201 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Ovo je lijepa vijest za nekoliko ljudi koje poznajem.
A sve fin svijet, obrazovan, vaspitan, ali zivot im prosao u ucenju i karijeri, pa se zakasnilo za djecu.
A bas takvi bi trebali da imaju po petero, da popravljaju prosjek.
Ne znam samo kako nesoji nikad nemaju problama sa plodnoscu.....
A sve fin svijet, obrazovan, vaspitan, ali zivot im prosao u ucenju i karijeri, pa se zakasnilo za djecu.
- _Reds_
#3202 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Bravo, dobra odluka.
Sve je vise ljudi koji imaju ovih problema.
A sada razloziga je tu mnogo, ali hvala Bogu pa i nauka napreduje, pa dosta ljudi uspije.
- Bosanski_kralj
#3203 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Fahro prijetio, naređivao, slao dopise SBB.ovim zastupnicima u skupštini USK-a da moraju slijediti SDA, ovi su izgleda definitivno rekli da neće sa SDA i fikretovcima u vlast.
U međuvremenu je SDA već sve sa Laburistima dogovorila, čak su se i ministarstva podjelila. Tako bi babinim izdajnicima u eventualnoj novoj vladi pripala Ministarstvo prostornog uređenja i građenja te Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.
Pišem to na ovoj temi jer sve ove informacije govore da je Fahro vjerovatno takve naloge dao i SBB-ovcima u KS.
U međuvremenu je SDA već sve sa Laburistima dogovorila, čak su se i ministarstva podjelila. Tako bi babinim izdajnicima u eventualnoj novoj vladi pripala Ministarstvo prostornog uređenja i građenja te Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.
Pišem to na ovoj temi jer sve ove informacije govore da je Fahro vjerovatno takve naloge dao i SBB-ovcima u KS.
- wewa
#3204 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Znam da ti je namjera dobra, ali nemoj molim te generalizirati. Ja sam svoje pile čekala 13 godina, počela na vrijeme ali tada nije bilo sudjeno.drug_profi wrote:Ovo je lijepa vijest za nekoliko ljudi koje poznajem.
Svaka čast Vladi za ovaj potez, vrijeme je i bilo. Samo da ne zakomplikuju papirologiju, postupci su ionako dovoljno stresni...
- biske
#3205 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Ništa to, ne pije vode. Prije će esenezde doći na vlast u KS nego što će se ezdea vratiti...Bosanski_kralj wrote:Fahro prijetio, naređivao, slao dopise SBB.ovim zastupnicima u skupštini USK-a da moraju slijediti SDA, ovi su izgleda definitivno rekli da neće sa SDA i fikretovcima u vlast.
- drug_profi
#3206 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
A gdje se ti wewo pronadje u ovome... pa ti mi spadas u ljude koji trebaju da imaju sto vise potomstva, barem po onome sto pises ovdje.wewa wrote:Znam da ti je namjera dobra, ali nemoj molim te generalizirati. Ja sam svoje pile čekala 13 godina, počela na vrijeme ali tada nije bilo sudjeno.drug_profi wrote:Ovo je lijepa vijest za nekoliko ljudi koje poznajem.
Svaka čast Vladi za ovaj potez, vrijeme je i bilo. Samo da ne zakomplikuju papirologiju, postupci su ionako dovoljno stresni...
A zna se valjda sta su nesoji...
- JThomas
#3207 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
vala jeste šljam ga preko pantola napravi ne mora ni vaditi iz gaća... 
-
saale
#3208 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
SBB I DF valjaju dok su sa NS SDP I KIFLOM, A kad su sa SDA onda su ljigavci, fahraoni, itd 
-
smjesko071
#3209 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... k-u-496359Bosanski_kralj wrote:Fahro prijetio, naređivao, slao dopise SBB.ovim zastupnicima u skupštini USK-a da moraju slijediti SDA, ovi su izgleda definitivno rekli da neće sa SDA i fikretovcima u vlast.
u narednih 30 dana će biti na udaru sarajevo, a onda se ide u formiranje vijeca ministara
-
julisiz es grant
#3210 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Koliko me sjećanje služi, o nečijoj predstojećoj udaji, i problemu nedostatka parkinga ispred ugostiteljskog objekata odabranog za svečani trenutak, opširno smo upoznati na ovom ili onom drugom forumu prije cca 5-6 godina...hmmmmm... 
- wewa
#3211 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
moj se komentar odnosio na ovo ganjanje obrazovanja i karijere kao razlog poteskoca pri ostvarenju bioloskog roditeljstva. to jeste jedan od mogucih uzroka, ali je sve vise slucajeva neplodnosti uzrokovane stresom (kod muskaraca narocito), pri cemu nema veze kad se pocne raditi na trudnoci...drug_profi wrote:A gdje se ti wewo pronadje u ovome... pa ti mi spadas u ljude koji trebaju da imaju sto vise potomstva, barem po onome sto pises ovdje.wewa wrote:Znam da ti je namjera dobra, ali nemoj molim te generalizirati. Ja sam svoje pile čekala 13 godina, počela na vrijeme ali tada nije bilo sudjeno.drug_profi wrote:Ovo je lijepa vijest za nekoliko ljudi koje poznajem.
A zna se valjda sta su nesoji...
igrom slucaja sam provela puno godina u krugu ljudi koji su se borili protiv neplodnosti, a znam koliko nedovoljno upuceni komentari znaju zaboljeti.
mene je Bog dragi obradovao pa ih sad imam troje, iako sam samo jedno rodila
- drug_profi
#3212 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Ja sam govorio samo o svojim poznanicima. NE generalno. Kod njih je razlog sto su prestarili.
Mislim da kad se vratis na moj post da ga procitas, vidjeces i to jasno.
- wewa
#3213 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
postujem, pricas o ljudima koje poznajes.drug_profi wrote:Ja sam govorio samo o svojim poznanicima. NE generalno. Kod njih je razlog sto su prestarili.
samo, neplodnost je problem o kojem se najcesce suti... ne mora znaciti da nisu i prije pokusavali, da ljudi iz okoline znaju tacno u cemu je problem.
jer i zene krajem tridestih ostaju trudne, ako je sve ok. to je sve sto sam htjela reci.
kako god, super je da se stvari kod nas micu s mrtve tacke. bilo bi izvrsno i da se ovaj oblik pomoci moze realizovati na drzavnim klinikama, no tu je situacija ocajna...
- Styling
#3214 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Dok se svka greska Vlade KS telali na sva zvona i vuce po portalima danima ovakve vijesti se objavljuju kao fusnota, eto da se objavi ali da sto manje ljudi procita.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/vijece- ... /191007111
https://www.klix.ba/vijesti/bih/vijece- ... /191007111
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3215 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Nema mozga, nema stresa.JThomas wrote:vala jeste šljam ga preko pantola napravi ne mora ni vaditi iz gaća...
Nema obraza, nema stresa.
Sjecam se dobrog posta onog mufljuza, gdje je nabrojao sve brige kije muce covjeka, od egzistencije, posla, stanja u drzavi, brige, problemi, i onda kaze, trebas doci navecer i sve to zaboraviti i pristaviti ga ko da nista nije bilo.
Kako?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3216 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
eeeee plati pa ti reKnem...Chmoljo wrote:Nema mozga, nema stresa.JThomas wrote:vala jeste šljam ga preko pantola napravi ne mora ni vaditi iz gaća...
Nema obraza, nema stresa.
Sjecam se dobrog posta onog mufljuza, gdje je nabrojao sve brige kije muce covjeka, od egzistencije, posla, stanja u drzavi, brige, problemi, i onda kaze, trebas doci navecer i sve to zaboraviti i pristaviti ga ko da nista nije bilo.
Kako?
- Chmoljo
#3217 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Ne treba, ja se snaso.
- drug_profi
#3218 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Ja se odviko od pristavljanja....
- JThomas
#3219 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
jedan od najsmiješnijih postova u istoriji foruma. ne znam je li mufljuz još sa nama pod nekim drugim nickom ali ima jedan koji me onako podsjeća.
-
The BEN10
#3220 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Zašto se u vijestima ne vrti ovo da je Efendić bio na protestima?mali_balon wrote:
- Chmoljo
#3221 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Jesu ovo protesti zdravstvenih radnika?

-
mali_balon
#3222 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Ako cemo posteno ne zna se da li je ubica fakat bio na protestima, tj da li je slika sa protesta ili nekog teferica, jbga ipak je slika sa zajebantske straniceThe BEN10 wrote:Zašto se u vijestima ne vrti ovo da je Efendić bio na protestima?mali_balon wrote:
A pitanje treba postaviti medijima....sad znas ima ili nema rezimskih medija
-
julisiz es grant
#3223 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Nema načina da se samo na osnovu ove slike zna šta je ovo i kojom prilikom. Ipak, prema fotografijama sa Klixa, na protestima je bilo mnogo više ljudi i bili su gusto "nabijeni", a ova slika ne ukazuje da je to slučaj.
- wewa
#3224 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
zato sto se sestorka i dalje zajebava dok ih SDA sistematski nastoji unistiti.The BEN10 wrote:Zašto se u vijestima ne vrti ovo da je Efendić bio na protestima?mali_balon wrote:
- JThomas
#3225 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
evo nađoh ga
https://forum.klix.ba/premalo-seksa-u-b ... 0s350.html
https://forum.klix.ba/premalo-seksa-u-b ... 0s350.html
kome se ba guzi danas a da nije samo puko ispoljenje nagona?
upalis tv - CNN - eksplodirao, 150 mrtvih, napad na iran, napad na siriju, 699 mrtvih,bombardovano, pad dionica, skuplji benzin, dajemo povoljne kredite uz 50% posto kamate al napisemo 8% a ti dignes kredit i popusis, ah da vec imas jedan kredit - kako vratit 700 maraka ratu za stan a plata 900, auto na servisu jer govnetu otiso elektronickodigitalni sklop, valja pjeske na pos'o - ako si manje srece - ili vece srece neces imat ni tramvaj ni bus jer je EP iskljucila struju grasu - ma nije zato sto je propalo preduzece, i onda ti padne napamet da ti se na guzi, a padne ti napamet da ti se guzi samo kad vidis scenu nekog filma u kojem se ljudi tucaju pa kontas e ovo nisam dugo.....
a i kad jebes..... dodje komsija na vrata pa te pita sta radite vi tamo - je l mozda neko vjezba, pise gazdi smsove da prestanem orgijat???? (desilo mi se) pa sam poceo sve manje da guzim i poceo da jebem ko cvarak....
i tako - sto se sjebes sam sa svojim problemima al sto te bombarduju tudji, gledas vijesti - izbacilo coeka iz kuce deloziralo ga zbog neplacanja rezija i rata kredita - jer mu je firma propala, ma nije firma propala propao on zbog svih gornjih segmenata zivota - shvatis da si jedna obicna krpa samljeveno fasirano meso.... koje se pokatkad sjeti da ima kitu/mindzu i da bi nesto da pristavi ili da mu ga pristavi.....
a i kad ga pristavi..... hasim - padne herojski i mucenicki - odmah..........