Vidiš da može.Bakir1 wrote:Iskusni morel se guzit?NediM17 wrote:@golfista Ma nisam ni sumnjao da ce tako biti. Pored onakvih savjetnika ne trebaju ti neprijatelji. Cuj potegni kasko, ni kriv ni duzan.![]()
Ako nije tajna koliki je predracun i koliko ce servisu vremena trebati da to sve naruci i zavrsi.
HYUNDAI & KIA all about
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
NediM17
#3201 Re: HYUNDAI & KIA all about
-
adis204
#3202 Re: HYUNDAI & KIA all about
Hvala ti, to će me voditi danasgolfiista wrote:Neznanje je blagoslov, sto ne znas i ne boliadis204 wrote:Ja ti kažem, svi sretni u lancu, a ti naoko sretan.Gray wrote:Keš u ruke je samo za one koji hoće malverzacije da rade i da zarade od toga, najpoštenije i najlakše je samo direktno plaćanje osiguranja i servisa, nikakav keš na ruke. Dva puta aktivirao kasko i oba puta bez problema plaćanje bilo direktno servisu.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#3203 Re: HYUNDAI & KIA all about
Covjek kesirao auto, kupljen nov, nema ni godina. Nije jajara da ganja par stoja na prevaru. Samo hoce da mu se auto napravi i vrati u prvobitno stanje.
- Bakir1
#3204 Re: HYUNDAI & KIA all about
Dze da gledamNediM17 wrote:Vidiš da može.Bakir1 wrote:Iskusni morel se guzit?NediM17 wrote:@golfista Ma nisam ni sumnjao da ce tako biti. Pored onakvih savjetnika ne trebaju ti neprijatelji. Cuj potegni kasko, ni kriv ni duzan.![]()
Ako nije tajna koliki je predracun i koliko ce servisu vremena trebati da to sve naruci i zavrsi.
I sta bude kada ide po kasku?
Moze li se regresno traziti po polici AO a?
Misteri?
- amar1994
#3205 Re: HYUNDAI & KIA all about
Ma jok,najbolje da uzme pare i ostavi onako ili nadje na otpadu vrata,po mogucnosti u drugoj boji i da nikad ne ofarbasime_cipol wrote:Covjek kesirao auto, kupljen nov, nema ni godina. Nije jajara da ganja par stoja na prevaru. Samo hoce da mu se auto napravi i vrati u prvobitno stanje.
- golfiista
#3206 Re: HYUNDAI & KIA all about
sime_cipol wrote:Covjek kesirao auto, kupljen nov, nema ni godina. Nije jajara da ganja par stoja na prevaru. Samo hoce da mu se auto napravi i vrati u prvobitno stanje.
Ma samo prvobitno.
- golfiista
#3207 Re: HYUNDAI & KIA all about
Crvena dolaze u obziramar1994 wrote:Ma jok,najbolje da uzme pare i ostavi onako ili nadje na otpadu vrata,po mogucnosti u drugoj boji i da nikad ne ofarbasime_cipol wrote:Covjek kesirao auto, kupljen nov, nema ni godina. Nije jajara da ganja par stoja na prevaru. Samo hoce da mu se auto napravi i vrati u prvobitno stanje.
-
NediM17
#3208 Re: HYUNDAI & KIA all about
Ma protiv uroka. Obavezno crvena nek sluti na radost...golfiista wrote:Crvena dolaze u obziramar1994 wrote:Ma jok,najbolje da uzme pare i ostavi onako ili nadje na otpadu vrata,po mogucnosti u drugoj boji i da nikad ne ofarbasime_cipol wrote:Covjek kesirao auto, kupljen nov, nema ni godina. Nije jajara da ganja par stoja na prevaru. Samo hoce da mu se auto napravi i vrati u prvobitno stanje.
- Nadzornik
#3209 Re: HYUNDAI & KIA all about
Jasta,kad moze onaj citroenov kaktus imati one
oplate sa strane kao tenk,moze i Sportage
imati boju vrata koja nije identicna maticnom dijelu auta...
-
Me_again
#3210 Re: HYUNDAI & KIA all about
Imas onu aplikaciju Google Maps, ukljuci, izgubio si kompasNadzornik wrote:Jasta,kad moze onaj citroenov kaktus imati one
-
probook
#3211 Re: HYUNDAI & KIA all about
Opcija 1: Trazis isplatu para po predracunu za nova vrata i tako to, a ovo uradis kod limara i ostane ti fin iznos u dzepu.golfiista wrote:
Ma nista strasno, jos da je ispolirat![]()
Bio.u osiguranju, ljudi ok, nova vrata, nova plasticna obrva, novi plastika praga, rad u ovlastenom, lova ovlastenom. Imaju super saradnju, sve ok. Eto, obicno AO.
Opcija 2: Da ide sve preko ovlastenog servisa, ali onda pod obavrzno moras obiljeziti negdje vrata da si siguran da su uradili zamjenu, posto mogu i oni uraditi opciju 1 i njima fine pare ostanu
-
530i
#3212 Re: HYUNDAI & KIA all about
Dobro je sve, i dobar savjet za negdje diskretno obilježiti vrata, nikad se ne zna 
- golfiista
#3213 Re: HYUNDAI & KIA all about
To bi bilo nuzno u slucaju da ne dobijem ostecena vrata. Svaki dio kojii je za zamjenu ostaje meni na raspolaganju, jer je moj. Zasto bih ja nekome ostavljao bilo sta, ne kontam.530i wrote:Dobro je sve, i dobar savjet za negdje diskretno obilježiti vrata, nikad se ne zna
-
adis204
#3214 Re: HYUNDAI & KIA all about
Druže, kad sve završiš hajd nam uslikaj ta vraćena vrata molim te. Ni ja ne kontam.golfiista wrote:To bi bilo nuzno u slucaju da ne dobijem ostecena vrata. Svaki dio kojii je za zamjenu ostaje meni na raspolaganju, jer je moj. Zasto bih ja nekome ostavljao bilo sta, ne kontam.530i wrote:Dobro je sve, i dobar savjet za negdje diskretno obilježiti vrata, nikad se ne zna
-
530i
#3216 Re: HYUNDAI & KIA all about
golfiista wrote:To bi bilo nuzno u slucaju da ne dobijem ostecena vrata. Svaki dio kojii je za zamjenu ostaje meni na raspolaganju, jer je moj. Zasto bih ja nekome ostavljao bilo sta, ne kontam.530i wrote:Dobro je sve, i dobar savjet za negdje diskretno obilježiti vrata, nikad se ne zna
- Bakir1
#3217 Re: HYUNDAI & KIA all about
Nije tvoj nego od osiguranja 
- basicm
#3218 Re: HYUNDAI & KIA all about
Pazi ti da ti auto ne uzmu a samo ti vrata vrate.
-
adis204
#3219 Re: HYUNDAI & KIA all about
Ipak će ovi postovi uticati na njegovu finalnu odluku.
Nije mi razuman nešto.
Nije mi razuman nešto.
- golfiista
#3220 Re: HYUNDAI & KIA all about
basicm wrote:Pazi ti da ti auto ne uzmu a samo ti vrata vrate.
Po nekima i to je opcija
Gori sam ja sto pisem, eto sad ispade nauka oko popravke malo.lima. Uvijek.se.forumska.diskusija svede na neke.gluposti umjesto.da nesto naucimo novo i podijelimo iskustvo, dobro ili lose. Ali kad procitam na forumu " sad prosao pored Hyundaia ix35 sav izresetan i stoji pored ceste, ne znam ima li mrtvih ili ranjenih"... A na ix35 covjek.nalijepio nekoliko naljepnica...Dakle, kosti kokoske i UV lampa i sl. fkt vas evolucija nije dotakla.
Za svu ostalu raju nakon sto ovo privedem.kraju podijelit cu iskustvo sto se tice samog KIA servisa, usluge i kvalitete, te cijena, ali i samog ASA osiguranja, te odgovoriti na pitanje dali su fkt sampioni i brzini isplate stete, kako se reklamiraju. Do tada...
-
NediM17
#3221 Re: HYUNDAI & KIA all about
Ma pusti šupljikate razne. Povedi samo računa o kvalitetu radova obzirom da ovi u Rajlovcu nemaju svoju lakirnicu nego neke limare i lakirere pod ugovor.
-
adis204
#3223 Re: HYUNDAI & KIA all about
Piši ti romane prijatelju, vrata nećeš dobiti ko što filtere dobiješ. Pogotovo za onu štetu
Lakirnicu nemaju, nek ti je sa srećom s tom logikom. U istoj toj garaži si sa svojim parama (od isplate) koje su više nego dovoljne opet mogao završiti korekciju vrata. A ovako nek ti Pjanić govori "Uredu je" i mirno spavaj.
BTW. Samo nam uslikaj ta demontirana vrata uz ta novomontirana. Budi toliko fer ko što si samouvjeren.
BTW. Samo nam uslikaj ta demontirana vrata uz ta novomontirana. Budi toliko fer ko što si samouvjeren.
-
Me_again
#3224 Re: HYUNDAI & KIA all about
80% ih radi na taj nacin.NediM17 wrote:Ma pusti šupljikate razne. Povedi samo računa o kvalitetu radova obzirom da ovi u Rajlovcu nemaju svoju lakirnicu nego neke limare i lakirere pod ugovor.
-
Me_again
#3225 Re: HYUNDAI & KIA all about
Oficijelni servis ce zaraditi dovoljno od prodaje vrata tako da nema potrebe da muljaju kao kokosari.adis204 wrote:Piši ti romane prijatelju, vrata nećeš dobiti ko što filtere dobiješ. Pogotovo za onu štetuLakirnicu nemaju, nek ti je sa srećom s tom logikom. U istoj toj garaži si sa svojim parama (od isplate) koje su više nego dovoljne opet mogao završiti korekciju vrata. A ovako nek ti Pjanić govori "Uredu je" i mirno spavaj.
Palite covjeka bezveze i bacate suplje. Zamijenice mu vrata, stara nece njemu dati jer mu i ne pripadaju nego osiguranju kao sto Bake rece.
Eto, nek ih obiljezi pa da vidimo.