drugarice BlooOtto_13 wrote:Bloo wrote:Tim sramotnim pojavam izvor je baš u tome, što se misli, da se borba ima voditi do istrage (uništenja) vaše ili naše, a sve, gle, oko nas svjedoči, da se ta borba vodi do istrage vaše i naše... Zdrav razum svakog našeg seljanina, kojega još ne otrovasmo svojom "politikom" sudit će o ovoj borbi "do istrage vaše ili naše" kao o najstrašnijem zločinstvu, kao o pravom narodnom izdajstvu ... danas samo kretenski um ili zločinačka duša može propovijedati srednjovječnu razornu plemensku mržnju ... treba što prije pokazati, da ipak nismo tako besvijesna masa, da bi se u nas do vijeke mogao štrcati tuđinski otrov razdora i mržnje, da već jednom hoćemo i možemo biti narod bilo to s dva, pa i više ravnopravnih imena.
Stjepan Radic
Bloo druze moj mislim da je u ovom slucaju primjerenija ona njegova : Gospodo! Još nije prekasno! Ne srljajte kao guske u maglu.
Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??
- muha_sa
#3201 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
-
elcaliente
#3202 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ma ovo je odavno postala neka politicka igra. On kao zna a nece da kaze, od cega zivi ako protestira vec skoro godinu dana, ko ga financira, ko mu placa advokate??
Dodik mu dolazi u kuci a opozicija demonstrira sa njim.
Dodik mu dolazi u kuci a opozicija demonstrira sa njim.
-
focko
#3203 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
mozel neko objasniti odkud ovolika halabuka .... okupilo se 100ljudi mediji bruje.
-
dzevad gazibara 1978
#3204 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
A jesu se sjebali placenici veceras
tankosava osim ovog focaka nidje nikog,nikakvu podrsku nema 
-
dezurni_ucenik
#3205 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
elcaliente wrote: On kao zna a nece da kaze,.
Bez sudske presude nema javnog iznosenja imena u protivnom tuzba za klevetu.
- muha_sa
#3206 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
ko su pacenicidzevad gazibara 1978 wrote:A jesu se sjebali placenici veceras![]()
![]()
-
focko
-
nemoj to
#3208 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
focko wrote:mozel neko objasniti odkud ovolika halabuka .... okupilo se 100ljudi mediji bruje.
Hahaha to ti je to što pišem od sinoc
-
dzevad gazibara 1978
#3209 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
pLacenicimuha_sa wrote:ko su pacenicidzevad gazibara 1978 wrote:A jesu se sjebali placenici veceras![]()
![]()
- Mali_Vuk
#3210 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Režimci se propeli na sve 4 da odbrane neodbranjivo.
-
elcaliente
#3211 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Netreba iznjeti imena, neka iznese dokaze koje je rekao da ima.dezurni_ucenik wrote:elcaliente wrote: On kao zna a nece da kaze,.
Veceras je imao sansu i forum.
Eto razilaze se demonstranti, sutra se bina postavlja prekosutra dolaze Slovenci a par dana se plese na tom trgu i demonstranti padaju u zaborav.
- muha_sa
#3212 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
izvinjavam se--corav cojkdzevad gazibara 1978 wrote:pLacenicimuha_sa wrote:ko su pacenicidzevad gazibara 1978 wrote:A jesu se sjebali placenici veceras![]()
![]()
-
dzevad gazibara 1978
#3213 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Jesi to ti Vucicunemoj to wrote:focko wrote:mozel neko objasniti odkud ovolika halabuka .... okupilo se 100ljudi mediji bruje.
Hahaha to ti je to što pišem od sinoc
-
dezurni_ucenik
#3214 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
elcaliente wrote:Eto razilaze se demonstranti, sutra se bina postavlja prekosutra dolaze Slovenci a par dana se plese na tom trgu i demonstranti padaju u zaborav.dezurni_ucenik wrote:elcaliente wrote: On kao zna a nece da kaze,.
Pa to vlast i hoce. Daj zabave i muzike daj veselja ko ce slusat tudju muku. Ne bi to ni kod nas bilo drugacije.
- Lincoln-Burrows
#3215 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ja bih ovo nazvao mlaka voda ili još bolje plitak potok.
-
focko
#3216 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
to se poziva na ostavke rusenje vlasti smjene predaju itd ... 100 ljudi plus vaskovic preko bloga
- SaraFina
#3217 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Lincoln-Burrows wrote:Ja bih ovo nazvao mlaka voda ili još bolje plitak potok.
Otkad se vi Hrvati zanimate za slučaj? SAD upravo ono dvolično govno sa Herceg Bosne Robi tvrdi suprotno
A nakucali sa četnicima i poČetnicima poput BBC stotinjak i više stranica na matiĆnom forumu.
Hebo treći i izborni zakon, koliko vas brine da vam Dodik ne padne zbog slučaja Dragičević.
Poselami i MiB-a. Reci mu neka ne laže ovako prizemno i ušljivo
velikosrpska-kuhinja-sa-hdz-ovim-specij ... 34375.html
Mojne da AID mu šaljem
P.S 143 stranice na mjestu gdje dnevna posjećenost ispod 10 forumaša
Koji lažovi
-
nemoj to
#3218 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Pa ti reče đevdane da ideš pred zemaljskidzevad gazibara 1978 wrote:Jesi to ti Vucicunemoj to wrote:focko wrote:mozel neko objasniti odkud ovolika halabuka .... okupilo se 100ljudi mediji bruje.
Hahaha to ti je to što pišem od sinoc![]()
jos obukli zimske jakne sram ih bilo da izgleda da ih je vise
-
elcaliente
#3219 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Znaci demosi tipa tresla se gora a rodio se mis. A najavljivano je ka neki blockbuster veceras u 18h casova.
I sta sam danas rekao, moze on jos 5 godina ovako teatralno dizati ruku, samo ce ga skloniti da nesemta ostalim gradzanima na glavnom trgui vozdra.
I bolje je ovako inace bi optuzili federaciju da rusi pc.
I sta sam danas rekao, moze on jos 5 godina ovako teatralno dizati ruku, samo ce ga skloniti da nesemta ostalim gradzanima na glavnom trgui vozdra.
- SaraFina
#3220 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
elcaliente wrote:Znaci demosi tipa tresla se gora a rodio se mis. A najavljivano je ka neki blockbuster veceras u 18h casova.
Ti si analitiĆar za desetku. Rekoh i ja
- Lincoln-Burrows
#3221 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ovo je bio moj prvi komentar na ovu temu a vjerojatno će ovaj sad biti drugi i zadnji.SaraFina wrote:Lincoln-Burrows wrote:Ja bih ovo nazvao mlaka voda ili još bolje plitak potok.
Otkad se vi Hrvati zanimate za slučaj? SAD upravo ono dvolično govno sa Herceg Bosne Robi tvrdi suprotno
A nakucali sa četnicima i poČetnicima poput BBC stotinjak i više stranica na matiĆnom forumu.
Hebo treći i izborni zakon, koliko vas brine da vam Dodik ne padne zbog slučaja Dragičević.
Mojne da AID mu šaljem
Koji lažovi
Uopće ne pratim ovaj slučaj a tamo na HB temu drži Vlado da nema njega nebi
broj strana bio upola.
-
dzevad gazibara 1978
#3222 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
@focak, kojem ti dobu zivis 
Usro se Duduk samo tako,ko i Lukac danas....krv mu navrla na oci mamu jebo
A ne smeta im ovako hodajuci po gradu na tri strane ?elcaliente wrote:Znaci demosi tipa tresla se gora a rodio se mis. A najavljivano je ka neki blockbuster veceras u 18h casova.
Usro se Duduk samo tako,ko i Lukac danas....krv mu navrla na oci mamu jebo
- SaraFina
#3223 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Lincoln-Burrows wrote:Ovo je bio moj prvi komentar na ovu temu a vjerojatno će ovaj sad biti drugi i zadnji.SaraFina wrote:Lincoln-Burrows wrote:Ja bih ovo nazvao mlaka voda ili još bolje plitak potok.
Mojne da AID mu šaljem
Koji lažovi
Uopće ne pratim ovaj slučaj a tamo na HB temu drži Vlado da nema njega nebi
broj strana bio upola.
Ma koji Vlado. Stalno je baniran. Drži BBC uz aminovanje ušlje Robija. A oba su Hrvati. I četaljska bojna.
Kao što rekoh sellam MiB-u i neka ne laže ovako krupno
Pao je forum k. za uši.
Last edited by SaraFina on 26/12/2018 19:33, edited 1 time in total.
- JThomas
#3224 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
režimlije svih boja ujedinite se.
- mO k3
#3225 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
koliko je njima godina??SaraFina wrote:
Ma koji Vlado. Stalno je baniran. Drži BBC uz aminovanje ušlje Robija. A oba su Hrvati. I četaljska bojna.
Kao što rekoh sellam MiB-u i neka ne laže ovako krupno
Pao je forum k. za uši.