Tacno vidis da to zraci nekom pozitivnom energijom.
Vidis ti samo stava, zavrnutih tola...pravo zajebana ekipa.
Ko je ona zuja do njega, more ona u neko ministarstvo, komotno.

No prob, pravite se i dalje...Dosadno mii wrote: Malo se pravimo blesavi
Mislim da Hazikadic u ovom trenutku upucuje bogu dovu da ga ti prestanes podrzavati.Smrcak15 wrote:FB stranica Hadzikadic gori![]()
Smrle ubaceni agenat vladajucih sa ciljem slabljenja Mirsadovog glasackog tijela.seln wrote:Mislim da Hazikadic u ovom trenutku upucuje bogu dovu da ga ti prestanes podrzavati.Smrcak15 wrote:FB stranica Hadzikadic gori![]()
Glas za sve ostale je glas manje za hadzikadica. U pametBanksy wrote:Glas za Hadžikadića je glas manje za one koji zaista mogu pobijediti SDA. U pamet.
GandalfSivi wrote:…nadam se da cemo nakon ove godine nauciti da ne bacamo glas u vjetar...
Samo pogledaj vecerasnje gostovanje Hadzikadica na FACETV i sve ce ti se samo kazati...cLo wrote:Zna Smrle sta radi, nije on francuska sobarica, strateski eliminira glasove iste ili slicne struje, on je jako dobro upucen u psihologiju SDA glasackog tijela, koje ni u najgorim mukama ne bi preusmjerilo glas na Hadzikadica, stoga se koncentrirao na ionako razbacanu opoziciju koju pokusava uvjeriti da je Mirso njihov izbor, znajuci da ce tako opozicija biti jos vise rascijepljena, i da bez obzira sto imaju puno pristalica, ako isti budu rasijani, nece dobiti nista. Taktika. On se samo doima bedasto, ali lukavo je to stvorenje.
Preizborna šutnja počinje sutra u 7h.seln wrote:Hm... u ponoc pocinje predizborna sutnja.
Hoce li se zatvoriti podforum "Opci izbori 2018"?
Valja nam SDP-eovske misionare trpjeti na temiRizvan wrote:Preizborna šutnja počinje sutra u 7h.
Ima na hadzikadicevoj FB straniciIdemedosumom wrote:Nisam stigao ovo večerašnje gostovanje pogledati, ima li igdje na netu snimak?
Ima na Mirsadovoj fb stranici, a na Face Tv youtube profil izbaceni snimci i sa Komsicem i Radoncicem a Mirsadovog jos nema. Nezz zasto.Idemedosumom wrote:Nisam stigao ovo večerašnje gostovanje pogledati, ima li igdje na netu snimak?
Ja sam to vec vidjela, super je Mirso, steta sto nmg prepoloviti glas. A ti uslikaj listic, to da si glasao za Mirsu, pa zalijepi ovdje, inace ti vise nikad nista necemo vjerovat.Smrcak15 wrote:Samo pogledaj vecerasnje gostovanje Hadzikadica na FACETV i sve ce ti se samo kazati...cLo wrote:Zna Smrle sta radi, nije on francuska sobarica, strateski eliminira glasove iste ili slicne struje, on je jako dobro upucen u psihologiju SDA glasackog tijela, koje ni u najgorim mukama ne bi preusmjerilo glas na Hadzikadica, stoga se koncentrirao na ionako razbacanu opoziciju koju pokusava uvjeriti da je Mirso njihov izbor, znajuci da ce tako opozicija biti jos vise rascijepljena, i da bez obzira sto imaju puno pristalica, ako isti budu rasijani, nece dobiti nista. Taktika. On se samo doima bedasto, ali lukavo je to stvorenje.