Ocijumi, reci da se sa DUOM salis
Vec vidim trening, niko ih ne zarezuje ni za suhu sljivu. Đeste vi ikoga prije trenitarli. Bjezi ba

[/quote]
Pa ni ja Robija nebi zarezivo ko suhu sljivu, ni njega ni Bazdarevica. Jedina tri selektora koja su im koliko toliko jebavali majku su Blaz, Ciro i Susic. Blaz kad vrisne s klupe i dan danas se prepricava, Bola, Bola reci Balji da se ne zajebava, kapiten nam bio Barbarez , srce su svi ostavljali na terenu. Steta onih Danaca. Ciro im je derao kozu, a opet je pravio cirkus oko reprezentacije u medijima. Otisao u baraz,nije se protiv Portugala i to kakvog obrukao. Susica satro nisu zarezivali, nisu kurac, kad je lupo po stolu u Tirani i pizdio po konferencijama, to se zaboravlja. To sto ga je gol dijelio od Eura u Francuskoj, to se zaboravlja. Onaj kurcev penal zaboravljamo. Protiv Portugala je bila katastrofa. Opet naredne kvalifikacije se iskupio plasmanom na Mundijal. Da nebi onog pokusaja da se sa Kiprom odigra u mjesanom sastavu i onog desetkovanog tima protiv Izraela gdje nije poveo nijednog napadaca, mi i duze njega gledali ko selektora. Mesa je pokusao biti ko oni, grlat, ali opet nije to to. Napravio je rezultat za kratko vrijeme, otisao u baraz. Naredne kvalifikacije kiksnuo. Evo sada Robija, gluho i daleko bilo. Ni sam ne zna da mi nismo Azerbejdzan, taktika za svaku utakmicu ista, svaki nas protivnik nadtrcao, vise od nas prilika stvorio, pristojno nas namucio i ne znam kako mu se onaj niz utakmica neporazenosti desio sa ovakvom igrom i taktikom. U ligi nacija smo bili losi, a osvojili prvu poziciju, a u kvalifikacijama su sve mane postale ociglednije koje nismo zeljeli vidjeti.
Jeste da smo svi selektori u BiH i na Balkanu, ali neke stvari se vide, sto na terenu sto mimo njega. Robi nije kadar voditi reprezentaciju i to je to.[/quote]
Prosinecki je najmanje bitan u argumentaciji DUETA. Salji ih na Zvezde Granda
I da je sve tako kako kazes, a nije..
Morz i konjska glava ne mogu sem Lutve i nikoga voditi. Ovo sto vode sada klubove je samo zato sto nece niko u ovu vukojebinu.
Ibrakovic, napadacki nogomet, uzeo ovde neku lovu i spizdio u xy ligu Austrije. Ovo sitne buranije sto je ostalo ne zasluzuje da se zove trenerom.
Prije bi Braco gumena glava nesto napravio nego ove dvije kreature zivotinjskog carstva.