SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
wolfie

#3201 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by wolfie »

Crvene_brigade wrote:Izgleda da su dvojica kriminalaca Adnan Ćurevac i Edin Hrnjić ubijeni tokom neuspjele krađe automobila.

S.B. je jutros dva sata iza ponoći pucao iz automatske puške u ulici Hadži-Sulejmanova u općini Centar-Sarajevo, te ubio Ć.A. 1989. godište i H.E. 1990. godište iz Sarajeva. Ubijeni su od ranije poznati policiji.

Prema informacijama novinske agencije Patria, S.B. se sam prijavio i to pripadniku Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH, koji radi na obezbjeđenju objekta u ulici Braće Eskenazi bb.

Prišao je i rekao da je pucao na neke osobe koje su mu pokušale ukrasti automobil, kazavši da ne zna da li ih je i ubio. Pripadnik DKPT je potom obavijestio MUP Kantona Sarajevo.

Policajci su dolaskom na mjesto pucnjave zatekli beživotna tijela dvojice mladića.

Očevidac pucnjave bio je A.V., koji je također priveden i dao je izjavu kao svjedok, nakon čega je pušten.
Onda bi nam kradje auta trebale opasti, ne? :D
O'zone
Globalni moderator

#3202 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

Cuj krali mu neregistrovanu dvicu a on ih sredio kalasem....padoše mi nadrealisti na pamet

Poslato sa radnog mjesta...
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#3203 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by hrasno38 »

Tercius wrote:
hrasno38 wrote: I ja sam jako skeptican na razmisljanje policajaca ili nekoga ko radi za policiju i koji me ubjedjuje recimo da su njegove kolege ispravo postupile kada su na stadionu Grbavica na zadnjem derbiju nekog momka hladno predali zastitiarima da mu se poigraju na ledjima. E od tada ti si totalno nerelavantan sugovornik po svim pitanjima zakona i sprovodjenja istog! E sad ako su tebe sa 18+ smatrali nedoraslim to je vec tvoj problem i ja sam samo naveo tj potvrdio ono sto kaze u zakonu da neko tko je napunio 18 godina osoba koja odgovara samostalno za svoja djela.....naravno da ima svakavih slucajeva pa i ljudi od 60 godina koji se ponasaju kao mala djeca ali oni su obicno zbrinuti u ustanovama za to. Stvarno ne znam sto si napravio filozofiju od toga.
Obicno tvoj nacin obracanja drugima i polemika oko xy stvari se svodi na 2 stvari, pod 1 spustanja ovog drugog na svoj nivo i pod 2 zatupljivanjem sagovornika kilometarskim postovima bez smisla prozetih nekim primjerima iz licnog zivota gdje ne propustas priliku da naglasis neki sopstveni degutantni uspjeh na visi nivo ili jos cesce primjerima dozivljenih od strane drugih koji ama bas nikako nisu relevantni po bilo kojoj osnovi a u vezi sa temom o kojoj se raspravlja, zato iz zaleta molim te sa troskokom u suprotnom pravcu, hvala.
Pa pojednicima je neke stvari vrlo tesko objasniti u dvije recenice a ti svakako spadas u njih :(
Crvene_brigade

#3204 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Crvene_brigade »

O'zone wrote:Cuj krali mu neregistrovanu dvicu a on ih sredio kalasem....padoše mi nadrealisti na pamet

Činjenica je da su ova dvojica ubijenih kriminalaca obijali automobile, vršili razbojništva, otimali i napadali po mahalama. Po nezvaničnim informacijama, uhapšeni dvostruki ubica, Sedin B. uočio ih je u krađi automobila, uzeo "kalašnjikov" i ispucao nekoliko rafala u pravcu ove dvojice koja su sjedila u automobilu.
klixo

#3205 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by klixo »

old_spice wrote:jesam li ja jedini primjetio ili ovi su ubijeni, kao i onaj momak na ilidzi u potjeri i svi uhapseni navijaju za zeljeznicar, jos par ovih lazarevski braca, catic bomba itd, bar imaju slika sa utakmica i obiljezja kluba
I ja sam to primjecivao u srednjoj... svaki soson je za zeljeznicare navijao :mrgreen:
supercali

#3206 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by supercali »

Sve zavisi kako ce zavrsiti sedin
Ako bude progledano bar malo kroz prste ocekujem vise pucaca a manje kradja
uglavnomja

#3207 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by uglavnomja »

Crvene_brigade wrote:
O'zone wrote:Cuj krali mu neregistrovanu dvicu a on ih sredio kalasem....padoše mi nadrealisti na pamet

Činjenica je da su ova dvojica ubijenih kriminalaca obijali automobile, vršili razbojništva, otimali i napadali po mahalama. Po nezvaničnim informacijama, uhapšeni dvostruki ubica, Sedin B. uočio ih je u krađi automobila, uzeo "kalašnjikov" i ispucao nekoliko rafala u pravcu ove dvojice koja su sjedila u automobilu.

ono uz'o kalasnjikov sa klavira :D

dvicu voza, a kalasa ima :lol: :lol:
Crvene_brigade

#3208 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Crvene_brigade »

uglavnomja wrote:
Crvene_brigade wrote:

ono uz'o kalasnjikov sa klavira :D 4

Eto kakvo je vrijeme došlo da neregistrovanu i polusraspadnutu "dvicu" moraš "kalašom" braniti, od policiji dobro poznatih povratnika u vršenju krivičnih djela, odnosno kriminalaca, poluinteligenata, te ostalog ološa i društvenog taloga koji dijeli životni prostor sa nama.

Naime, i brutalni dvostruki ubica, manje-više pripada toj ekipi primitivnog, kriminalnog polusvijeta koji godinama nekaženjeno teroriše građane/ke Sarajeva.

I opet će nam onaj pravosnažno osuđeni portparol MUP- Kantona Sarajevo Irfan Nefić pokušati prodati priču da više vjerujemo njegovim demagoško-lažljivim ublehama nego vlastitim očima kada je pitanju sigurnost građana i njihove imovine u Kantonu Sarajevo.
uglavnomja

#3209 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by uglavnomja »

Crvene_brigade wrote:
ono uz'o kalasnjikov sa klavira :D 4

Eto kakvo je vrijeme došlo da neregistrovanu i polusraspadnutu "dvicu" moraš "kalašom" braniti, od policiji dobro poznatih povratnika u vršenju krivičnih djela, odnosno kriminalaca, poluinteligenata, te ostalog ološa i društvenog taloga

Naime, i brutalni dvostruki ubica manje-više pripada toj ekipi primitivnog, kriminalnog polusvijeta koji godinama nekaženjeno teroriše građane/ke Sarajeva.

I opet će nam onaj pravosnažno osuđeni portparol MUP- Kantona Sarajevo Irfan Nefić pokušati prodati priču da više vjerujemo njegovim demagoško-lažljivim ublehama nego vlastitim očima kada je pitanju sigurnost građana i njihove imovine u Kantonu Sarajevo.[/quote]

realno, ni jedan od ove trojice ne bi trebao biti gradjanin kantona sarajevo, nego sticenik ustanove zatvorenog tipa u zdk.

a nefica ne mogu ocima smisliti :cry: kao osobu.

a sta baljezga - pa baljezga ono sto mu je receno da baljezga. on je glasnogovornik, znaci glasno govori umjesto onih koji odlucuju sta se treba reci. ne treba mozak za to.
nema me tamo

#3210 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nema me tamo »

Dakle ubica je diler ( sad vec bivsi )

Ubijeni dvojac mu je krao robu jedan period vremena, sinoc dosli da mu uzmu i auto pri cemu je ubica rekao samo malo odo po kljuceve...

Vratio se i izrafalao ih.
mario001

#3211 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mario001 »

Image
Image
Image
Image

Polusvijet
Last edited by mario001 on 09/07/2016 21:59, edited 1 time in total.
uglavnomja

#3212 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by uglavnomja »

ooo tito dragi ... kakvi uslovi za zivot :roll:

ono se hljeb u lavoru dize?

a tek ovaj sa kiseljakom, a jaran sa kalasem :-)
L u c i f e r

#3213 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by L u c i f e r »

uglavnomja wrote:ooo tito dragi ... kakvi uslovi za zivot :roll:

:shock:
mario001

#3214 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mario001 »

uglavnomja wrote:ooo tito dragi ... kakvi uslovi za zivot :roll:

A zenski profili koji se debilima dive su : mala skorpija i jednostavno komplikovana....krv ti krvavu jebem treba ih odmah sterilisati da se ne razmnozavaju dalje
emigrazione

#3215 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by emigrazione »

Hahahah gledaj ramba nema deset deka u sebi, a fol poze neke, neke tetovaze, boze me sacuvaj....
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#3216 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by hrasno38 »

emigrazione wrote:Hahahah gledaj ramba nema deset deka u sebi, a fol poze neke, neke tetovaze, boze me sacuvaj....
da ali takvi danas ubijaju po ulicama neduzen ljude i pucaju na policiju.....kile nisu bitne kada si poremecen. Tu moram biti posten i staviti se 100% na stranu policije koja hapis i hapsi a ono govno od "djavoljeg advokata" i korumpirani sudovi ih oslobadjaju i oslobadjaju. Bez obzira sto se ja kemfam rijecima sa @terciusom ja cu se ponovo roditi kada se daju policiji ovlasti "milicije" i kada ovakvi budu prevaspitani nakon jedne noci boravka u drustvu uniformi. I ovako nas jebu iz EU i tamo kad budemo spremni da udjemo EU ce se raspasti pa makar da imamo na ulicama mir i da setamo sa mirom van "demokratske Evrope".
L u c i f e r

#3217 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by L u c i f e r »

Pisonja i Zuga su pamtili dobro
sta im je te veceri govorio Lepi
more je provod, more su koke
more je izvor zivota
je li tako Moke

Moke je jos dodao
i to da se strankinje praskaju pravo
i da je u Zaostrogu u kampu
svaku noc drugu jebavo
Pisonja i Zuga mogli su ih
slusati i noc cijelu
Pisonja i Zuga imali su krv
Dvadesetak i kusur godina vrelu
Pisonja i Zuga

Jos istu noc su
Pisonja i Zuga maznuli
kasetas iz Doma invalida
pa malo zatim i golfa dvicu
Dilera sa mejtasa
Pisonja ubaci u brzinu
to vrelo ljetno vece
oko dva casa
a sada, pravac more
viknu Zuga iz sveg glasa
krater

#3218 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by krater »

uglavnomja wrote: ono se hljeb u lavoru dize?
:lol: :lol: :lol: :lol:
Freamon Lester

#3219 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Freamon Lester »

Gledam po slikama na fb. Ovo veselo rahmetli drustvo sa trenutno zivim kolegama je ranilo onog starca na Bjelavama sto je isao ujutro na sabah u dzamiju.
Aleksandar se tereti da je 18. listopada skupa sa svojim bratom Đorđom Lazarevskim (1994) i Adnanom Ćurevcom (1989) sudjelovao u pucnjavi koja se dogodila u Ulici Avde Sumbula u sarajevskom naselju Mejtaš kada su iz automatske puške ispaljeni hici na parkirani BMW u kojem su bili Mirela M. i Amel I., te je tada teško ranjen i slučajni prolaznik Skender P. (1940), koji je pošao u džamiju.
Juliuscezar

#3220 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Juliuscezar »

Kako izgledaju pametni i inteligentni cudi me da su do sada uspjeli ostat zivi, kako nisu poginuli ranije-
nema me tamo

#3221 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nema me tamo »

Ovo ti je ipak Sarajevo gdje se samo po koljenima puca..

Ovom su robu uzimali sve dok nisu krenuli da mu uzmu i auto, e tad je ocigledno puk'o.. :D
O'zone
Globalni moderator

#3222 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

Image

Nisam_fin

#3223 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Nisam_fin »

dobro je, poceli su ubijat kriminalce
Sodom1

#3224 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Sodom1 »

Niko da napomene na forumu jesu li ubijeni i pucac , doslje , domaci , ovi ,oni??
Treba i tu sliku skenirati jer je velikoj vecini forumasa bitno okle´ je ko sljeg´o :D
kloniran

#3225 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by kloniran »

Svi Sarajlije dok se ne dokaze suprotno tj dok se ne preskenira do 19. koljena :mrgreen:
Post Reply