mislim da znam šta jeEuridika wrote: Not exactly.![]()
Ovo je zabava, igra. Javiću vam Viberom.
*ode tražit šešir i lulu*
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
mislim da znam šta jeEuridika wrote: Not exactly.![]()
Oh, yeah, my dear Watson!Bloo wrote:mislim da znam šta jeEuridika wrote: Not exactly.![]()
Ovo je zabava, igra. Javiću vam Viberom.ako je to što mislim da jeste...idemoooooooooo
Ulica crvenih svjetiljki?Euridika wrote:
Hmm... iduće sedmice?
Imam i ideju za jedno zanimljivo i nestandardno druženje....
Ako je pub quiz, hoću i ja...Euridika wrote: Not exactly.![]()
Ramazan je...supercali wrote:Ulica crvenih svjetiljki?Euridika wrote:
Hmm... iduće sedmice?
Ne baš, mada bih rado i na to išla, ako i gdje to kod nas ima (a da išta valja)...pukepuke wrote:Ako je pub quiz, hoću i ja...Euridika wrote: Not exactly.![]()
My second name is mystery, don't you know by now?Tomahawk11 wrote:Di ce te to?
Ulica zelenih svjetiljki?Euridika wrote:Ramazan je...supercali wrote:Ulica crvenih svjetiljki?Euridika wrote:
Hmm... iduće sedmice?
Muski dio je vec digao svoj dioTomahawk11 wrote:Di ce te to?
Euridika wrote:My second name is mystery, don't you know by now?Tomahawk11 wrote:Di ce te to?![]()
![]()
Javićemo...
Kako to zvuci...ko da ste podigli sledovanje ribe u firmi (one velike glavate sto se prije rata dijelila radnicimasupercali wrote:Muski dio je vec digao svoj dioTomahawk11 wrote:Di ce te to?
Pa dobro digli soma I dicete se ne pise odvojeno na slogove I pravilnije je valjda dici ce teTomahawk11 wrote:Kako to zvuci...ko da ste podigli sledovanje ribe u firmi (one velike glavate sto se prije rata dijelila radnicimasupercali wrote:Muski dio je vec digao svoj dioTomahawk11 wrote:Di ce te to?![]()
)
supercali wrote:Pa dobro digli soma I dicete se ne pise odvojeno na slogove I pravilnije je valjda dici ce teTomahawk11 wrote:Tomahawk11 wrote:Di ce te to?
Kako to zvuci...ko da ste podigli sledovanje ribe u firmi (one velike glavate sto se prije rata dijelila radnicima![]()
)
Bloo wrote:mislim da znam šta jeEuridika wrote: Not exactly.![]()
Ovo je zabava, igra. Javiću vam Viberom.ako je to što mislim da jeste...idemoooooooooo
Jok. Nije to bilo. Ali, svejedno, ništa od mog prijedloga. Zanimljivo samo Bloo i meni...heat wrote:Bloo wrote:mislim da znam šta jeEuridika wrote: Not exactly.![]()
kladionica
ReKni nam šta je pa da znamo je li nam zanimljivo ili neEuridika wrote: Jok. Nije to bilo. Ali, svejedno, ništa od mog prijedloga. Zanimljivo samo Bloo i meni...![]()
A ono što je svima univerzalno zanimljivo je roštilj...... samo o hrani...
Reknuću ti lično, ti bi još možda i pristala. I da zatvaramo krug...nuovavita wrote:ReKni nam šta je pa da znamo je li nam zanimljivo ili neEuridika wrote: Jok. Nije to bilo. Ali, svejedno, ništa od mog prijedloga. Zanimljivo samo Bloo i meni...![]()
Muški posao.BarbaDue wrote:Odite u neko selo pa pomozite pokositi i osušiti sijeno.![]()
PS. Humanitarci
Čekam infoEuridika wrote:Reknuću ti lično, ti bi još možda i pristala. I da zatvaramo krug...nuovavita wrote:ReKni nam šta je pa da znamo je li nam zanimljivo ili neEuridika wrote: Jok. Nije to bilo. Ali, svejedno, ništa od mog prijedloga. Zanimljivo samo Bloo i meni...![]()
![]()