Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
1946--1987

#3201 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by 1946--1987 »

Ko ce po onom zvizdanu gledati borbu za opstanak :D
sumirprimus

#3202 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by sumirprimus »

Nedaju slobodi na prvo i bog.prvo husic pa sad i ovo.
Jel to ove sezone rezervirano za hercegovce?
alberto_tomba

#3203 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by alberto_tomba »

sumirprimus wrote:Nedaju slobodi na prvo i bog.prvo husic pa sad i ovo.
Jel to ove sezone rezervirano za hercegovce?
Nije, ne brini, ove godine uzima Zeljeznicar, hvataju zalet za LŠ.
KPNCTNJAH

#3204 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by KPNCTNJAH »

Ne vrijedi pisati na ovoj temi kad je jedan od najvecih kompleksasa upravo moderator... upozorava cvrleta :lol: meni da ban 2 sedmice, jer sam postavio sliku radova na njihovom stadionu... i to mi bio prvi post na temi od 100 stranica... polako... jos vise ce da boli, tek smo krenuli :izet:
sumirprimus

#3205 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by sumirprimus »

zeljo ove god. puno prosipa.i previse.
zri sir slo i sar..ovu sezonu ...
ultima_palabra

#3206 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by ultima_palabra »

Vidi kikija što zajeban :lol: Tastaturom ga, Fuade...
KPNCTNJAH

#3207 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by KPNCTNJAH »

Poznati strumfovski humor, nije vazno od koga je, bitno je da se kopira :mrgreen:
Charuga
Globalni moderator

#3208 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Charuga »

KPNCTNJAH wrote:Ne vrijedi pisati na ovoj temi kad je jedan od najvecih kompleksasa upravo moderator... upozorava cvrleta :lol: meni da ban 2 sedmice, jer sam postavio sliku radova na njihovom stadionu... i to mi bio prvi post na temi od 100 stranica... polako... jos vise ce da boli, tek smo krenuli :izet:
Bit će još banova, ne sekiraj se, samo ako nastaviš komentarisati rad. Sada samo upozorenje ... ;-)
KPNCTNJAH wrote:Posto admin ne reaguje.. za ovo ti jebem sve sto ti je preminulo :mrgreen:
Ma dobar si ti momak, samo te j.bu te slike što postavljaš. Inače nikad bana ne bi dobio ...

Idemo dalje, nisu tema moderatori i njihov rad nego PL BiH.
bjelave

#3209 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by bjelave »

sumirprimus wrote:zeljo ove god. puno prosipa.i previse.
zri sir slo i sar..ovu sezonu ...

To se djeca sa grbavice poput Stokica, Dzelmica, Tiaga i ostalih uigravaju za grupnu fazu u Evropi dogodine.
KPNCTNJAH

#3210 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by KPNCTNJAH »

EDIT: Nebitne stvari. I opet komentarišeš ono što nije tvoj problem. Jesam i opet ću, ako ponoviš isto!

Drži se teme!
cvrčak_na_hedonizmu

#3211 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

north wrote:Cvrle, opusti se, ne valja ti priča, al nikako ;-) ...Ja ulazim u paćenike, jer svaku prestupnu malo vas "pecnem" u zdravom duhu bez vrijeđanja ikoga, a ti koji se izdrkavaš po Sarajevu mjesecu, godinama, ali baš u svakom postu, (doduše nisi više aktivan toliko ovdje, pretpostavljam obaveze :P ) si sasvim realan, objektivan, i pun argumentovanih činjenica poput tarife u Bijeljini gdje pretpostavljam raspolažeš neoborivim dokazima, nasuprot mene i ostalih paćenika kojim sam se pridružio...Ponavljam, ne valja ti priča nikako, pogledaj tvoje postove i izdrkavanja (i kad si imao razloga, i kad nisi), tako da nije u redu da mijenjaš mišljenje o meni zarad svakog desetog posta gdje vas malo ujedem kad ima malčice razloga za zdravu zajebanciju :oops: ....Jebi ga, ispade da se pravdam, ali sam direktno prozvan, pa da ne ostane neodgovoreno :P ..Živio i nema potrebe dalje oko ovoga raspravljati :wink:
Shvatio si ovo kao uvredu, što i jeste :D Đeš sa onakvim u isti koš, realno :-D

Ne sporim prcanje, spominjem drastičnu promjenu kursa. Da nije istina ne bi mi ni odgovarao. Lično, nikada nisam bio politički korektna osoba, niti želim da budem :D

Bordo gandalf na primjer je mnogo bolja varijanta pitara, barem ne krije šta misli i ne mijenja kurs svako malo. Zato sam se iznenadio i napisao komentar.
north

#3212 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by north »

.
MOSALJOZE

#3213 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by MOSALJOZE »

North ostao bez texta...
north

#3214 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by north »

Baš tako, ne vrijedi :oops:
bjelave

#3215 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by bjelave »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
north wrote:Cvrle, opusti se, ne valja ti priča, al nikako ;-) ...Ja ulazim u paćenike, jer svaku prestupnu malo vas "pecnem" u zdravom duhu bez vrijeđanja ikoga, a ti koji se izdrkavaš po Sarajevu mjesecu, godinama, ali baš u svakom postu, (doduše nisi više aktivan toliko ovdje, pretpostavljam obaveze :P ) si sasvim realan, objektivan, i pun argumentovanih činjenica poput tarife u Bijeljini gdje pretpostavljam raspolažeš neoborivim dokazima, nasuprot mene i ostalih paćenika kojim sam se pridružio...Ponavljam, ne valja ti priča nikako, pogledaj tvoje postove i izdrkavanja (i kad si imao razloga, i kad nisi), tako da nije u redu da mijenjaš mišljenje o meni zarad svakog desetog posta gdje vas malo ujedem kad ima malčice razloga za zdravu zajebanciju :oops: ....Jebi ga, ispade da se pravdam, ali sam direktno prozvan, pa da ne ostane neodgovoreno :P ..Živio i nema potrebe dalje oko ovoga raspravljati :wink:
Shvatio si ovo kao uvredu, što i jeste :D Đeš sa onakvim u isti koš, realno :-D

Ne sporim prcanje, spominjem drastičnu promjenu kursa. Da nije istina ne bi mi ni odgovarao. Lično, nikada nisam bio politički korektna osoba, niti želim da budem :D

Bordo gandalf na primjer je mnogo bolja varijanta pitara, barem ne krije šta misli i ne mijenja kurs svako malo. Zato sam se iznenadio i napisao komentar.[/quote

prodji me se.

Ne samo da nisi koretna osoba vec nisi bas nesto ni inventivan.

Prespisujes folove sa stranice ispred i to je najbolje sto mozes.

Iako online misici ti se moraju priznat. Valjda imas stelu.
ultima_palabra

#3216 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by ultima_palabra »

Da nastavim na temu Veleža, doveli novog trenera, navijači podržavaju upravu i igrače u nastojanjima da se pokrenu s dna tabele... i sve propadne nakon jedne utakmice :-) Jesmo pogan narod u pm... jučer nakon što je Drina izjednačila, 2-3 lika iste sekunde se počela derati "uprava napolje", a realan rezultat u tom trenutku trebao biti jedno 5:1 :roll:
palermo

#3217 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by palermo »

ultima_palabra wrote:Da nastavim na temu Veleža, doveli novog trenera, navijači podržavaju upravu i igrače u nastojanjima da se pokrenu s dna tabele... i sve propadne nakon jedne utakmice :-) Jesmo pogan narod u pm... jučer nakon što je Drina izjednačila, 2-3 lika iste sekunde se počela derati "uprava napolje", a realan rezultat u tom trenutku trebao biti jedno 5:1 :roll:
Glede Veleža, nema ti to baš mnogo veze sa narodom, nego više (mnogo) sa kriminalom....
ultima_palabra

#3218 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by ultima_palabra »

palermo wrote:
ultima_palabra wrote:Da nastavim na temu Veleža, doveli novog trenera, navijači podržavaju upravu i igrače u nastojanjima da se pokrenu s dna tabele... i sve propadne nakon jedne utakmice :-) Jesmo pogan narod u pm... jučer nakon što je Drina izjednačila, 2-3 lika iste sekunde se počela derati "uprava napolje", a realan rezultat u tom trenutku trebao biti jedno 5:1 :roll:
Glede Veleža, nema ti to baš mnogo veze sa narodom, nego više (mnogo) sa kriminalom....
Govorim za reakciju, da je jučer bila pobjeda, da li bi bili manje kriminalci?
bjelave

#3219 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by bjelave »

Ne kontam. O cemu je rijec.

Zasto je to u Velezu vise kriminala nego u ostalim klubovima?

Jel neko raspolaze nekim podacima?
palermo

#3220 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by palermo »

ultima_palabra wrote: Govorim za reakciju, da je jučer bila pobjeda, da li bi bili manje kriminalci?
Teško je to reći, ono što se pouzdano zna je da je Olimpik izašo bez šest standardnih igrača, da je igrao čak i sin Mirze Varešanovića (koliko ima, 16, 17 godina) u 30 minuti Mirza zamjenuje onoga crnca koji je bio jedna od najboljih igračaa, dakle sa jedne strane je izgleda sve bilo spremno da Velež pobijedi, s druge strane sudija se mijenja par sati prije početka meča, napad na Gracića i članove Uprave Veleža se najavaljivao več dvadeset minuta prije nego što se uistinu dogodio.....hoću ti reći, ne znam koliko je uopšte bilo realno da Velež uopšte u subotu pobijedi....

@ bjelava, možda nije najbolja riječ kriminal (jer njega uistinu svugdje ima) možda je bolje reći političke borbe (u kojima se obilato koriste kriminogene skupine) preko leđa Veleža.....

Da sad ne elaboriram, otićićemo daleko
bjelave

#3221 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by bjelave »

Palermo, ne znam. Ne raspolazem sa dovoljno informacija da bi mogao da sudim sta se desava.

Samo znam da mi je zao da je to tako. Lose je za bh fudbal da tim koji je u prosloj drzavi uz FKS bio najstandardnij prvoligas i koji je dao sjajne igrace, od Mujica do Tuceta da ne nabrajam, stalno propada.

Ocito je da kod nas nema solidarniosti, sramota sviju nas,a da Mostar nece ili ne moze da to iznese.

Imate li hajra od ovog Niksica? Eto, sad je rjesio izbore, nek se malo angazuje. Veza sigurno ima.
tr_ba

#3222 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by tr_ba »

ultima_palabra wrote:Vitez i Travnik kad su igrali u prijeratnoj međurepubličkoj ligi znalo je biti po nekoliko hiljada, sad 900...
Sjecam se tih utakmica,tj. samo jedne,bio sam dijete jebote,Cata im ga iz kornera uvali...
A Pirota bila u izgranji,i jos je,jebote...
Hahahhahs
palermo

#3223 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by palermo »

bjelave wrote:Palermo, ne znam. Ne raspolazem sa dovoljno informacija da bi mogao da sudim sta se desava.

Samo znam da mi je zao da je to tako. Lose je za bh fudbal da tim koji je u prosloj drzavi uz FKS bio najstandardnij prvoligas i koji je dao sjajne igrace, od Mujica do Tuceta da ne nabrajam, stalno propada.

Ocito je da kod nas nema solidarniosti, sramota sviju nas,a da Mostar nece ili ne moze da to iznese.

Imate li hajra od ovog Niksica? Eto, sad je rjesio izbore, nek se malo angazuje. Veza sigurno ima.
Od NIkšića, pa jasno je da je uzlet koji je Velež bio doživio zadnjih godina ( koji nažalost nije rezultirao izlaskom u evropu što je iskorišteno kao adut protiv njega) umnogome bio produkt Nikšićevog angažmana te, što ne priznati, i ponekad na ucjenjivački način dobijanja novih sponzora i time zatvaranja finasijskih konstrukcija. S druge strane imaš neformalnog gospodara istočne strane Mostara, stacioniranog u Beču, a pad SDP-a i Nikšića je otvorio prostor da se, kroz mostarske trabante, aktivnije uključi u ove procese....

Rekoh jednom, sindrom Gaze, da li Nikšić može pomoći u ovoj konstelaciji snaga, ko će ga znati.....previše politike za mene,
karanana

#3224 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by karanana »

sta ovo sarajevo dovodi ovog trenera?
jos jedan u dugom nizu losih kadrovskih potreza ibrakovitsa, kako igrackih tako i trenerskih.
dokle ce se to trpiti? do kada su neki nedodirljivi i pored ociglednih gresaka i bacanja para?
bjelave

#3225 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by bjelave »

Palermo, ne znam je li bas sindrom Gaze ili balkanska kaljuza ali eto po ovome sto pises ispada da se Safa i Niksic, kolju preko Veleza.

Ko god vam rusi klub kompromitujte ga koliko mozete.

Na kraju je do vas, vaseg jedinstva i pameti.

Hebiga, znam da je lako reci a teze ostvariti.
Locked